31525 Ekolojik Inverter Klima 15000 Btu-h Split Klima Fiyatına Göre Alınır Mı ?

Dilber

Bilgili
31525 Ekolojik Inverter Klima 15000 Btu/h Split Klima Bu Ürünü Almalı Mı?
31525 Ekolojik Inverter Klima 15000 Btu/h Split Klima Anlık Fiyatı 34888.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

31525 Ekolojik Inverter Klima 15000 Btu/h Split Klima Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

31525 Ekolojik Inverter Klima 15000 Btu/h Split Klima Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0 .

31525 Ekolojik Inverter Klima 15000 Btu/h Split Klima Ürün Açıklaması

31525 Ekolojik Inverter Klima 15000 Btu/h Split Klima Ürününün Satıcısı, Beko 31525 Ekolojik Inverter Klima 15000 Btu/h Split Klima ürününü 34888.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

31525 Ekolojik Inverter Klima 15000 Btu/h Split Klima Hakkında Yapılan Yorumlar
34888.0 Tl ye satışta olan 31525 Ekolojik Inverter Klima 15000 Btu/h Split Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0

Yorum: ürünü bikac aydır kullanıyorum. ısınma icin aldığım bi ürün. ama klimanin sıcak kısmını açınca inanin daha cok usuyosunuz. resmen soguk üflüyor. teknik servisi aradim geldi bakti bi sorun olmadigini soyledi. nadiren de olsa bazen sıcak ufledigi oluyo ama. sakın almayin
İsim: G** K**
Tarih: 07 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BAYRAKTAR ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ

Yorum: yapacaksanız işininlzi düzgün yapın , ürünün gelmesi zaten zaman alıyor birde yanlış ürün göndermişsiniz 15000 btu yerine 12000 btu geldi
İsim: H** i** B**
Tarih: 09 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BAYRAKTAR ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ

31525 Ekolojik Inverter Klima 15000 Btu/h Split Klima Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Bu klima sadece soğutma özelliklimi
Cevap: merhaba ısıtma ve soğutma özelleğindedir efendim

Soru: 25 m kare oda Şanlıurfa da 15 btu yeterli olur mu
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle sağlık ve mutlu alışverişler dileriz firmamız 30 yıllık beko yetkili satıcısıdır siz ürünü satın aldıktan sonra beko yetkili Servisi ücretsiz kurulum ve montaj yapmaktadır dilerseniz ücretsiz Beko yetkili Servisi ile keşif hizmeti yaptırmakdayız.yeri görmeden net cevap veremeyiz efendim

Soru: baska biryerde baktim sadece sgutma var deniliyor
Cevap: Merhaba Efendim, 31525 modeli sıcak soguk. 31525 s modeli sadece soguk.

Soru: kaç butu klima
Cevap: Klima modelimiz 15000 btu değerindedir.

Soru: iyi günler klimanın soğutma kapasitesi tam olarak kaç btu öğrenebilir miyim
Cevap: Merhaba efendim 15.000 btu dur

Soru: merhaba ürün stoğunuzda var mı
Cevap: Merhaba efendim tabi evet mevcuttur

Soru: Klima inverter mı Split mi?
Cevap: Klimamız A++ enerjili inverter klimadır efendim

Soru: a++ mi yoksa A+ mi bu hangisi
Cevap: Merhaba efendim A++ enerji dir

Soru: merhaba evim silifke mersinde bu klimayi almak istiyorum 15000btu oda 28 metrekare yeterli gelirmi buralar sıcak oluyor bilgi verirseniz sevinirim
Cevap: Merhaba efendim normalde 12.000 btu klima da yeterli olur ama dediğiniz gibi o bölgede bir büyük ebat daha garanti olur.

Soru: Merhaba işletmeniz beko bayii mi
Cevap: Evet efendim

Soru: vifi li yokmu
Cevap: Merhaba efendim dilerseniz yetkili servis kurulum esnasında wifi aparatı takmaktadır ek ücreti vardır

Soru: merhabalar..ürün özelliklerinde a++tan f ye diyor bu ne demek..enerji tasarruflumu değilmi ürün
Cevap: merhaba ürün A++ efendim

Soru: Kaç m2ye kadar ısıtma ve soğutması?
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle sağlıklı ve mutlu alışverişler dileriz firmamız 30 yıllık beko yetkili satıcısıdır siz ürünü satın aldıktan sonra çalışanlarımız sizi arayarak beko yetkili servisini ücretsiz kurulum ve montaj için göndermektedir.klima almadan teknik servisten ücretsiz keşif hizmeti alabilirsiniz efendim.

Soru: merhaba bu hem soğutma hem ısıtma için kullanılır mı?
Cevap: Merhaba efendim hem ısıtma hem soğutma mevcuttur.

31525 Ekolojik Inverter Klima 15000 Btu/h Split Klima Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

31525 Ekolojik Inverter Klima 15000 Btu/h Split Klima En Uygun Satış Linki