24 binlik klima kac kilo ?

24 binlik klima kac kilo?
Teknik ÖzelliklerÖzellikBirimŞarj Edilen Soğutkan Miktarıkg1.7Boyutlar (G×D×Y)mm964×402×660Ağırlıkkg47

Merhaba dostlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Sumeyye

Bunun yanında

- 24000 BTU klima kaç metrekare soğutur ve ısıtır, sorusu da, yaklaşık 53 metrekare büyüklüğe kadar odalar için yanıtlanır. Kullanım alanının iklim koşullarına ve yalıtım durumuna göre farklılık gösterse de, ortalama rakam büyük mekanlar için uygun olduğunu gösterir
- İş yeri, büyük toplantı salonu, mağaza, market, alışveriş merkezi gibi insan sirkülasyonunun fazla olduğu geniş mekânlarda tercih edilen salon tipi klima modelleri genellikle 24.000 BTU kapasiteye sahip bulunur. 24.000 BTU'luk bir salon tipi klima en hızlı kullanımda saatte 2,19 kW elektrik tüketir
- Ortalama olarak, bir ev kliması saatte yaklaşık 3.000 watt elektrik tüketebilir. Tüm gün açık kalırsa, bu günde 72.000 watt elektrik demektir!

İşine yararsa sevinirim

Teknik ÖzelliklerÖzellikBirimŞarj Edilen Soğutkan Miktarıkg1.7Boyutlar (G×D×Y)mm964×402×660Ağırlıkkg47

Selam sevgili topluluk

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir başka husus olarak

- Klima seçimi yaparken BTU değeri ve kullanım alanınızın büyüklüğünü göz önünde bulundurmanız çok önemlidir. Küçük alanlar için 9.000 BTU, orta büyüklükteki alanlar için 12.000-18.000 BTU, büyük alanlar için 24.000 BTU ve çok büyük alanlar için 48.000 BTU ve üzeri klimalar en uygun seçeneklerdir
- Klima Hakkında Bilgiler Enerji Sınıfı A++ Kapasite (Btu/h) 18.000 İç Ünite Ağırlık (Kg) 12.5 Dış Ünite Ağırlık (Kg) 46.1 9 satır daha Arçelik 24325 Ekolojik İnverter Duvar Tipi Split Klima 24.000 Btu/h
- Ortalama enerji tüketimi: 24 ' lük inverter klima : 2 – 2.5 kWh/saat elektrik harcar. 24 ' lük inverter olmayan klima : 3 – 3.5 kWh/saat elektrik tüketir

Kullanışlı olur umarım

Selam güzel insanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Sumeyye

Ek bir detay olarak

- 24000 BTU klima kaç metrekare soğutur ve ısıtır, sorusu da, yaklaşık 53 metrekare büyüklüğe kadar odalar için yanıtlanır. Kullanım alanının iklim koşullarına ve yalıtım durumuna göre farklılık gösterse de, ortalama rakam büyük mekanlar için uygun olduğunu gösterir
- Ortalama olarak, bir ev kliması saatte yaklaşık 3.000 watt elektrik tüketebilir. Tüm gün açık kalırsa, bu günde 72.000 watt elektrik demektir!
- İş yeri, büyük toplantı salonu, mağaza, market, alışveriş merkezi gibi insan sirkülasyonunun fazla olduğu geniş mekânlarda tercih edilen salon tipi klima modelleri genellikle 24.000 BTU kapasiteye sahip bulunur. 24.000 BTU'luk bir salon tipi klima en hızlı kullanımda saatte 2,19 kW elektrik tüketir

İşine yarayabilir

Selam sevgili dostlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Sumeyye

Kısaca eklemek gerekirse

İşine yaraması dileğiyle sundum

Merhabalar

@Sumeyye anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Ek bir örnek olarak

- Klima Hakkında Bilgiler Enerji Sınıfı A++ Kapasite (Btu/h) 18.000 İç Ünite Ağırlık (Kg) 12.5 Dış Ünite Ağırlık (Kg) 46.1 9 satır daha Arçelik 24325 Ekolojik İnverter Duvar Tipi Split Klima 24.000 Btu/h
- Bu bağlamda 24000 BTU klima modellerinin ortalama olarak 38 - 50 metrekare büyüklüğündeki alanlar için uygun olduğunu söylemek mümkündür

İşine yarar umarım, faydalı olur