X10 1080p Ultra Mini Wifi Kamera Gece Görüşlü Mini Dv Kamera 1080p. A9 Pro Wifi Kamera.,, Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Zeliha

Bilgili
X10 1080p Ultra Mini Wifi Kamera Gece Görüşlü Mini Dv Kamera 1080p. A9 Pro Wifi Kamera.,, En Düşük Fiyat Nerede?
X10 1080p Ultra Mini Wifi Kamera Gece Görüşlü Mini Dv Kamera 1080p. A9 Pro Wifi Kamera.,, Anlık Fiyatı 1000.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

X10 1080p Ultra Mini Wifi Kamera Gece Görüşlü Mini Dv Kamera 1080p. A9 Pro Wifi Kamera.,, Kullanıcılar Memnun Mu?

X10 1080p Ultra Mini Wifi Kamera Gece Görüşlü Mini Dv Kamera 1080p. A9 Pro Wifi Kamera.,, Hakkında yaklaşık 57 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0 .

X10 1080p Ultra Mini Wifi Kamera Gece Görüşlü Mini Dv Kamera 1080p. A9 Pro Wifi Kamera.,, Ürün Tanıtımı

X10 1080p Ultra Mini Wifi Kamera Gece Görüşlü Mini Dv Kamera 1080p. A9 Pro Wifi Kamera.,, Ürününün Satıcısı, Wevolt X10 1080p Ultra Mini Wifi Kamera Gece Görüşlü Mini Dv Kamera 1080p. A9 Pro Wifi Kamera.,, ürününü 1000.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

X10 1080p Ultra Mini Wifi Kamera Gece Görüşlü Mini Dv Kamera 1080p. A9 Pro Wifi Kamera.,, Kullanıcı Değerlendirmeleri
1000.0 Tl ye satışta olan X10 1080p Ultra Mini Wifi Kamera Gece Görüşlü Mini Dv Kamera 1080p. A9 Pro Wifi Kamera.,, Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
57 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0

Yorum: Ölçüləri çox böyükdür.
İsim: **** ****
Tarih: 06 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: kendinalyap

Yorum: ikinci defa aldım gerçekten memnun kaldım. görüntü gayet net vekullanışlı dürüst satıcı olduğu içinde teşekkür eferim
Tarih: 22 Ağustos 2024

Yorum: Cok beyendim cok güzel miniçik olsada cok işe yarıyor
İsim: R** Ç**
Tarih: 01 Nisan 2023
Satıcı: WeVoLT

Yorum: güzel ürün tavsiye ederim
İsim: C** Ç**
Tarih: 02 Mart 2023

Yorum: Ürünü çok begendim
İsim: S** P**
Tarih: 28 Şubat 2023

Yorum: ürünü fazla kullanamadım ama iyi iş görür
İsim: Ahmet K.
Tarih: 29 Mart 2024

Yorum: 👍 ıyı 👌👌👌👌👌👌
İsim: M** M**
Tarih: 21 Mart 2024

Yorum: Normal WiFi de bilirdim hizle videos çok agrilyor 64 GB hafıza kartına
İsim: ŞERVAN K.
Tarih: 18 Nisan 2023

Yorum: Görüntü kalitesi başarılı değil bence.
İsim: B** Y**
Tarih: 25 Mart 2023

Yorum: Kurulumunu yapamadım onun için geri iade edecem
İsim: S** K**
Tarih: 16 Şubat 2023

Yorum: Bir gün güzel çalıştı ama tam bir gün olmadan ısındı ve hemen bozuldu
İsim: O** B**
Tarih: 15 Mart 2024

Yorum: hocam ürün güzel kurulumu da kolay fakat gece moduna aldığımız zaman negece modu acıldığı belli nede farklı bişey devamlı aynı frekans üzerinde gidiyor
İsim: A** K**
Tarih: 11 Aralık 2023

Yorum: pil ömrü çok kısa
İsim: A** A**
Tarih: 12 Kasım 2023

Yorum: ürünü Haziran'da aldım fakat şimdi kullanmak zorunda kaldım malesefhafıza kartı yeri bozuk çıktı kartyerine oturmuyor deneme şansımolmadığı için elimde patladı
İsim: İ** C**
Tarih: 16 Temmuz 2023

Yorum: sattığı ürünle alakalı WhatsApp destek yazmış fakat ben yazıyorum birkaç sormak için cvp alamıyorum...
İsim: s** d**
Tarih: 08 Mayıs 2023

Yorum: Tavsiye etmiyorum geldiği gibi iade ettim
Tarih: 26 Nisan 2023

Yorum: arkadaşlar hiç tavsiye etmen wifi ike uzakran bağlanıla biliyor .görüntü kalitesi eski bilgisayarlar da kullandogımoz wepkam camere ilepek bir farkı yok ses kalitesi sıfır . türkçe kurulum klavıxun da 507ile başlayan nımaradam dogru düzgün bilgi alamıyorsun
İsim: erkan o.
Tarih: 20 Mart 2023

Yorum: görüntü kalitesi düşük batarya yok gibi nerdeyse
Tarih: 19 Mart 2023

Yorum: cihaz bir kere çalıştı ışığı yandı pili bitti sonra hiç çalışmadı şarjada koydum arızalı olanını göndermiş siniz göndermeden kontrol edin 👎
Tarih: 01 Mart 2024

Yorum: urun aldm ama kutusunu atmişlar yardm edermisiniz kurulmnu yapamiyorum
İsim: O** A**
Tarih: 09 Ekim 2023

Yorum: ürün kayıt yapmıyor
Tarih: 08 Nisan 2023

Yorum: Henüz kurulum yapamadım çünkü hafıza kartı içinde verilmiyormuş extraalmamız gerekiyormuş ve bununla ilgili hiç bir yazı bilgi verilmiyoröncesinde! Ürün asla çalısmıyor iade ettim bana geri gönderildi bufirmanın benden ciddi anlamda çekiceği var!!!
İsim: Sümeyye K.
Tarih: 06 Nisan 2023

Yorum: Sadece yanındayken bağlantı yapılabilyor 2 adet aldım ama dışardabağlantı olmuyor alakasız ürün
İsim: Tarık D.
Tarih: 16 Mart 2023

X10 1080p Ultra Mini Wifi Kamera Gece Görüşlü Mini Dv Kamera 1080p. A9 Pro Wifi Kamera.,, Merak Edilenler Neler?

Soru: Merhaba. Ben bu ürünü kurduktan sonra telefonumdan izlemem için telefonumun dışarda Wi-Fi ye mi bağlı olması lazım canlı izleye bilmem için
Cevap: Kamerayı ev internetinize bağlıyorsunuz siz başka şehirdeyken ceptelefonunuzun interneti ile izliyorsunuz.

Soru: merhaba ürün mıknatıslı mı
Cevap: Evet arkası mıknatıslı

Soru: Kameranız video ları seslimi kaydediyor bide 32 GB hafıza kartıyla kaç saat kayır yapar
Cevap: Merhabalar sesli kayıt yapar. Süre belirtemiyoruz

Soru: Wifi İnternet yok nasıl kullanılır
Cevap: İnternet Yoksa uzaktan izleyemezsiniz.

Soru: Görüntü değilde sadece ses dinleyebilirmiyiz yada sadece gizli ses dinleyebilmek için önerdiğiniz başka bişey varmı
Cevap: Merhabalar ses kaydı mevcut dinleme yapabilirsiniz

Soru: uzaktan telefondan izliyebiliyormuyum
Cevap: Evet taktığınız yerde wifi internet varsa istediğiniz şehirden canlı izleyebilirsiniz.

Soru: Kolay gelsin... Sd kart dolunca otomatik üstüne kayıt yapıyormu...Hareket algılayınca bildirim geliyormu...
Cevap: Sd kart gerçek class 10 ise loop kayıt var. Hareket algılayınca bildirim atar.

Soru: kartlarini nasil alcaz veya nereden alcaz
Cevap: Herhangi bir en düşük 32 gb sd kart telefon hafıza kartı alabilirsiniz.

Soru: yaklaşık kaç km uzaklıktan izleye bilirim ben
Cevap: WiFi İnternet bağlantısı ile istediğiniz şehir veya ülkeden izleyebilirsiniz

Soru: Ben kendi telefonumdan uzaktayken izleyebiliyormuyum mesafe uzak yani
Cevap: Wifi internet varsa istediğiniz şehirden internet yoksa kendi kameranın wifi ağı ile 10 metre çevreden izleyebilirsiniz.

Soru: Bu ürünün şarj nasıl oluyor
Cevap: Telefon adaptörüne takıp şarj ediyorsunuz

Soru: merhaba ciddi aliciyim. hareket algıladığında telefona bildirim geliyor mu? Modemsiz marketlerin tahatütsüz verdikleri internette kullanabilirmiyim?
Cevap: merhabalar hareket bildirimi yok. modeme tanımlama yapmanız gerekir uzaktan izleme için.

Soru: Merhaba uzaktan izleme yapılması esnasında ses çıkarır mı ve ışık veriyor mu
Cevap: Ses çıkarmaz ışık uygulama üzerinden kapatılabiliyor.

Soru: Merhaba bu kameranın cep telefonu aplikasyonun adı nedir acaba
Cevap: Merhabalar hdwificampro uygulaması efendim

Soru: Arabanin ön kismine koyarsam güneş ta bişey olurmu
Cevap: Güneşten olmaz ama su geçirir

Soru: ses kaydı yapıyor mu
Cevap: Evet ses kaydı yapıyor.

Soru: Mrb ev ıc cama koysam geleni geceni cekermı gecelerı
Cevap: Camdan gece görüş ir ledleri yansıma yapar. Camdan yansıma yapmaması için normal ışık olmalı

Soru: Eşimin telefonuna bağlayabilir miyim bir bildirim gider mi onun interneti sınırsız
Cevap: Bildirim açıp kapatılıyor ama eşinizin telefonu kameranın yanında olmalı

Soru: Merhaba benim kullanacagim yerde priz yok prize fisi takmadan kullanabilirmiyiz kamerayi yoksa illa priz olmasi gereklimi?
Cevap: Kendi şarjı 1 saat gider uzun kullanım için powerbank kullanabilirsiniz

Soru: şarjı ne kadar gidiyor tek şarjla
Cevap: 1 saat gider. mini kameralar hep böyle 1 saat gider.

X10 1080p Ultra Mini Wifi Kamera Gece Görüşlü Mini Dv Kamera 1080p. A9 Pro Wifi Kamera.,, Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

X10 1080p Ultra Mini Wifi Kamera Gece Görüşlü Mini Dv Kamera 1080p. A9 Pro Wifi Kamera.,, En Uygun Satış Linki