Esra
Bilgili
Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir Alınır Mı?
Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir Şu Anki Satış Fiyatı 28050.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir Hakkında yaklaşık 16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir Ürünün Detayları
Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir Ürününün Satıcısı, Bosch Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir ürününü 28050.0 Tl'den Satılmaktadır.
Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir Yorumlar Ve Değerlendirmeler
28050.0 Tl ye satışta olan Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: A enerjili, rengi çok güzel ve sessiz çalişan Bosh çamaşır makinekerinarasında en iyi model
İsim: K** Y**
Tarih: 11 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Land of Shopping
Yorum: süper. Teşekkürler.
İsim: f** e**
Tarih: 16 Ağustos 2022
Satıcı: beyazkalite
Yorum: Urun den ve gayet memnunum kucuk bi siyah leke vardi uzerinde ama onemsemedim
İsim: A** a** O**
Tarih: 28 Kasım 2022
Yorum: 12 bine aldık şuan 10 bin. Üzdü
İsim: K** Ü**
Tarih: 24 Eylül 2022
Yorum: Herkese İyi Günler Ürün Geldi Ama Kargocu Şirketi 5 Para Etmez ÇıktıMalı Depoda Tutmuş O Süreçte Depoda Deforme Olmuş Paketi Yırtılmış BendeKendi Çabamla Bantladım Getiren Kurye Arkadaşlar Ayrıca Teşekkür EderimGüler Yüzlü Efendilerdi.
İsim: Ramazan K.
Tarih: 22 Kasım 2023
Satıcı: daily trend
Yorum: 18 günde teslim edemediler gittim arabam ile depolarında ben teslimaldım mehtap yok cani isterse mesaj ile dönüyor. trentyol dada sıkıntıvar 0 desi camasir makinasimi olur adama niye parayı aktariyorsun.
İsim: S** D**
Tarih: 23 Ağustos 2023
Satıcı: KİZİLELMADTM
Yorum: Ürün sağlam şekilde geldi ve servis kurulumu sağladı. Teşekkür ediyorumonlara. Ne var ki siparişi 26 Haziran da verdim. Cihazı 26 Temmuz daancak elime ulaştı. Cihazın kargoya verilmesi oldukça geciktirildi.Gecikmeden dolayı ürün sorusu ilettik bir cevap alamadık Ve biraçıklama da yapılmadı.
İsim: M** K** I**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Satıcı: Ekoyeri
Yorum: Bulaşık makinesini 10 gün geç teslim ettiler ve teslimden sonra kurulumiçin randevu almamız gerekiyor. Teslimattan sonra kurulum için düzenlemeyapma emri bile yok. Bu mağazadan alışveriş yapmamanın altını çiziyorum.
İsim: **** ****
Tarih: 19 Temmuz 2023
Yorum: Ürün çok iyi ve tertemiz sıkıntısız geldi
İsim: M** S**
Tarih: 21 Kasım 2023
Satıcı: TREND.SHOP
Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir Merak Edilenler Neler?
Soru: Abi bu inox mu çünkü kendi sitesinde inox yazıyordu
Cevap: Inox değil gri boyadır efendim.
Soru: üretim yılı ne zamandır
Cevap: Bu konuda net bilgiye sahip değiliz
Soru: ölçüler ne
Cevap: ÜRÜN ÖLÇÜLERİ BOSCHDA STANDARTDIR YÜKSEKLİK 84.5 GENİŞLİK 59.7 DERİNLİK 58 CM
Soru: İyi günler, Makinayı eve getirmelerinden önce aranır mıyım? Çalıştığım için evde olmak istiyorum. Kurulumu nasıl olacak?
Cevap: Tüm ürünlerimiz Bosch Türkiye garantisi altındadır. Sıfır kapalı ambalajlıdır. Teşhir, spot vs. ürün değildir. Yetkili servis tarafından ücretsiz kurulmaktadır. Arama değil sms ile bilgilendirme yapılıyor.
Soru: A sınıfı mı ürün
Cevap: Hayır c sınıfı
Soru: Motor garantisi 10 yıl mı diğer modeller gibi
Cevap: 10 yil motor garantisi
Soru: Beyaz rengi var mı acaba?
Cevap: Beyaz rengi şuan stoklarımızda yoktur
Soru: Merhaba ürünün devri ayarlana biliyormu yoksa Sabir 1400 devirmi
Cevap: Ayarlanabilir efendim.
Soru: Merhaba ürün almanya çıkışlı mı yoksa yerli üretim mi
Cevap: Merhaba bu model Türkiye üretimi ama Alman model düşünürseniz listeye ekleyebilirim.
Soru: 1200 devir ile 1400 devir arasında enerji tasarrufu ne kadar fark ediyor
Cevap: enerji tasarufu hakkında size net bir bilgi söylemem ama zaten ürünü kullanırken istediğiniz deviri kendiniz seçebiliyorsunuz ve 1400 devir daha çok yorgan battaniye için kullanılacak bir devirdir
Soru: merhaba ürün hem yıkama hem kurutmamı
Cevap: Merhaba, ürün sadece çamaşır yıkama makinesidir.
Soru: Merhaba ürün ölçülerini alabılırmıyım yukseklık derınlık ve genişlik
Cevap: Merhaba, ürünün detaylı bilgilerine resmî siteden bakabilir ya da bir yetkili satıcıyı ziyaret edebilirsiniz.
Soru: ürün gerçekten a tasarrufu mu? başka ürünlerde de öyle yazıyordu içine girince c çıkıyor. inox ve gri farkı nedir ?
Cevap: Merhaba, ürünün detaylı bilgilerine resmî siteden bakabilir ya da bir yetkili satıcıyı ziyaret edebilirsiniz.
Soru: wîfi özelliği war mıdır
Cevap: wifi özelliği bulunmamaktadır.
Soru: altinda ayaklari varmi?ayaklari ile mi 84sm?bizde komple kalan alan 84sm kaliyor.o yuzden ayakla biryerde 84sm olursa olur mutfaka
Cevap: merhabalar efendim ayaklarla beraber 84 cm
Soru: Ürün bosch garantisinde mi oluyor? Birde bu makina hemen kullanilmayacak boschtan aldığımızda 5yılı geçmedigi surece ucretsiz kurulum ve garanti o zaman baslıyor sizin sattiginiz urunde de gecerli mi?
Cevap: Ürün bosch garantisi altında
Soru: İDOS özelliği var mı?
Cevap: hayır yoktur.
Soru: MERHABA MAKİNA DETERJAN BÖLÜMÜ AIDOS ÖZELLİĞİ VARMI
Cevap: Hayır yoktur.
Soru: inox mi yoksa boyami
Cevap: Ürün gümüş gri renktir. Inox değildir.
Soru: Enerji olarak a olarak görünüyor ama siz soruya c demişsiniz yani
Cevap: bu ürün A SINIFI enerji etiketine sahiptir
Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir Resim Ve Fotoğraflar
Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir Şu Anki Satış Fiyatı 28050.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir Hakkında yaklaşık 16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir Ürünün Detayları
Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir Ürününün Satıcısı, Bosch Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir ürününü 28050.0 Tl'den Satılmaktadır.
Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir Yorumlar Ve Değerlendirmeler
28050.0 Tl ye satışta olan Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: A enerjili, rengi çok güzel ve sessiz çalişan Bosh çamaşır makinekerinarasında en iyi model
İsim: K** Y**
Tarih: 11 Ocak 2023
Yorum: süper. Teşekkürler.
İsim: f** e**
Tarih: 16 Ağustos 2022
Yorum: Urun den ve gayet memnunum kucuk bi siyah leke vardi uzerinde ama onemsemedim
İsim: A** a** O**
Tarih: 28 Kasım 2022
Yorum: 12 bine aldık şuan 10 bin. Üzdü
İsim: K** Ü**
Tarih: 24 Eylül 2022
Yorum: Herkese İyi Günler Ürün Geldi Ama Kargocu Şirketi 5 Para Etmez ÇıktıMalı Depoda Tutmuş O Süreçte Depoda Deforme Olmuş Paketi Yırtılmış BendeKendi Çabamla Bantladım Getiren Kurye Arkadaşlar Ayrıca Teşekkür EderimGüler Yüzlü Efendilerdi.
İsim: Ramazan K.
Tarih: 22 Kasım 2023
Yorum: 18 günde teslim edemediler gittim arabam ile depolarında ben teslimaldım mehtap yok cani isterse mesaj ile dönüyor. trentyol dada sıkıntıvar 0 desi camasir makinasimi olur adama niye parayı aktariyorsun.
İsim: S** D**
Tarih: 23 Ağustos 2023
Satıcı: KİZİLELMADTM
Yorum: Ürün sağlam şekilde geldi ve servis kurulumu sağladı. Teşekkür ediyorumonlara. Ne var ki siparişi 26 Haziran da verdim. Cihazı 26 Temmuz daancak elime ulaştı. Cihazın kargoya verilmesi oldukça geciktirildi.Gecikmeden dolayı ürün sorusu ilettik bir cevap alamadık Ve biraçıklama da yapılmadı.
İsim: M** K** I**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Satıcı: Ekoyeri
Yorum: Bulaşık makinesini 10 gün geç teslim ettiler ve teslimden sonra kurulumiçin randevu almamız gerekiyor. Teslimattan sonra kurulum için düzenlemeyapma emri bile yok. Bu mağazadan alışveriş yapmamanın altını çiziyorum.
İsim: **** ****
Tarih: 19 Temmuz 2023
Yorum: Ürün çok iyi ve tertemiz sıkıntısız geldi
İsim: M** S**
Tarih: 21 Kasım 2023
Satıcı: TREND.SHOP
Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir Merak Edilenler Neler?
Soru: Abi bu inox mu çünkü kendi sitesinde inox yazıyordu
Cevap: Inox değil gri boyadır efendim.
Soru: üretim yılı ne zamandır
Cevap: Bu konuda net bilgiye sahip değiliz
Soru: ölçüler ne
Cevap: ÜRÜN ÖLÇÜLERİ BOSCHDA STANDARTDIR YÜKSEKLİK 84.5 GENİŞLİK 59.7 DERİNLİK 58 CM
Soru: İyi günler, Makinayı eve getirmelerinden önce aranır mıyım? Çalıştığım için evde olmak istiyorum. Kurulumu nasıl olacak?
Cevap: Tüm ürünlerimiz Bosch Türkiye garantisi altındadır. Sıfır kapalı ambalajlıdır. Teşhir, spot vs. ürün değildir. Yetkili servis tarafından ücretsiz kurulmaktadır. Arama değil sms ile bilgilendirme yapılıyor.
Soru: A sınıfı mı ürün
Cevap: Hayır c sınıfı
Soru: Motor garantisi 10 yıl mı diğer modeller gibi
Cevap: 10 yil motor garantisi
Soru: Beyaz rengi var mı acaba?
Cevap: Beyaz rengi şuan stoklarımızda yoktur
Soru: Merhaba ürünün devri ayarlana biliyormu yoksa Sabir 1400 devirmi
Cevap: Ayarlanabilir efendim.
Soru: Merhaba ürün almanya çıkışlı mı yoksa yerli üretim mi
Cevap: Merhaba bu model Türkiye üretimi ama Alman model düşünürseniz listeye ekleyebilirim.
Soru: 1200 devir ile 1400 devir arasında enerji tasarrufu ne kadar fark ediyor
Cevap: enerji tasarufu hakkında size net bir bilgi söylemem ama zaten ürünü kullanırken istediğiniz deviri kendiniz seçebiliyorsunuz ve 1400 devir daha çok yorgan battaniye için kullanılacak bir devirdir
Soru: merhaba ürün hem yıkama hem kurutmamı
Cevap: Merhaba, ürün sadece çamaşır yıkama makinesidir.
Soru: Merhaba ürün ölçülerini alabılırmıyım yukseklık derınlık ve genişlik
Soru: ürün gerçekten a tasarrufu mu? başka ürünlerde de öyle yazıyordu içine girince c çıkıyor. inox ve gri farkı nedir ?
Soru: wîfi özelliği war mıdır
Cevap: wifi özelliği bulunmamaktadır.
Soru: altinda ayaklari varmi?ayaklari ile mi 84sm?bizde komple kalan alan 84sm kaliyor.o yuzden ayakla biryerde 84sm olursa olur mutfaka
Cevap: merhabalar efendim ayaklarla beraber 84 cm
Soru: Ürün bosch garantisinde mi oluyor? Birde bu makina hemen kullanilmayacak boschtan aldığımızda 5yılı geçmedigi surece ucretsiz kurulum ve garanti o zaman baslıyor sizin sattiginiz urunde de gecerli mi?
Cevap: Ürün bosch garantisi altında
Soru: İDOS özelliği var mı?
Cevap: hayır yoktur.
Soru: MERHABA MAKİNA DETERJAN BÖLÜMÜ AIDOS ÖZELLİĞİ VARMI
Cevap: Hayır yoktur.
Soru: inox mi yoksa boyami
Cevap: Ürün gümüş gri renktir. Inox değildir.
Soru: Enerji olarak a olarak görünüyor ama siz soruya c demişsiniz yani
Cevap: bu ürün A SINIFI enerji etiketine sahiptir
Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir Resim Ve Fotoğraflar
Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir En Uygun Satış Linki
Bosch Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bosch Wga244xstr Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Devir yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.