Vikings Valhalla Comfort Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B5533ax24sp En Düşük Fiyat Nerede ?

Ayla

Bilgili
Vikings Valhalla Comfort Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B5533ax24sp Alanlar Memnun Mu?
Vikings Valhalla Comfort Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B5533ax24sp Şuanki Fiyatı Ne Kadar 564.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Vikings Valhalla Comfort Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B5533ax24sp Memnuniyet Durumu Nedir?

Vikings Valhalla Comfort Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B5533ax24sp Hakkında yaklaşık 54 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Vikings Valhalla Comfort Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B5533ax24sp Ürün Detayları

Vikings Valhalla Comfort Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B5533ax24sp Ürününün Satıcısı, Defacto Vikings Valhalla Comfort Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B5533ax24sp ürününü 564.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Vikings Valhalla Comfort Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B5533ax24sp Ürünü Kullananların Görüşleri
564.99 Tl ye satışta olan Vikings Valhalla Comfort Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B5533ax24sp Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
54 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Normal de m giyiyorum boy 1.70 kilo 66 fakat bu paraşüt gibi oldu benim bedenimdekiler s veya xs düşünsün
İsim: M** A**
Tarih: 28 Şubat 2024
Beden: Boy:168cm
Satıcı: DeFacto

Yorum: Bi beden küçük alınabilir
İsim: Z** O**
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Temmuz 2024

Yorum: Çok beğendim bir beden küçük alınabilir
İsim: **** ****
Tarih: 26 Mart 2024
Beden: Beden:XL

Yorum: Güzel bir beden küçük alınmalı
İsim: F** B**
Tarih: 16 Mayıs 2024

Yorum: guzel fakat bir tik uzun geldi bize
İsim: Ö** K**
Beden: 31 Ağustos 2024

Yorum: Eşime hediye aldım baya beğendi
İsim: A** S**
Tarih: 24 Ağustos 2024
Beden: Boy:172cm

Yorum: Güzel ürün
İsim: A** A**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Beden: Boy:180cm

Yorum: Çok beğendim teşekkür ederim harika
Tarih: 15 Ağustos 2024
Beden: Beden:M

Yorum: her şeyi güzel,tek sorun fazla uzun
İsim: T** x**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Beden: Beden:L

Yorum: çok güzel bir ürün eşim de çok beğendi boyu da güzel ben 3xl almıştım tam istediği gibi durdu alın aldırın
İsim: G** Ö** Ş**
Tarih: 12 Ağustos 2024
Beden: Beden:2XL

Yorum: Çok güzel ve kaliteli kesinlikle tavsiye ediyorum kumaşı yeterince bol kendi bedeninizi alın her türlü salaş durur
İsim: A** E**
Tarih: 12 Ağustos 2024

Yorum: Erkek arkadaşıma aldım severek kullanıyor
İsim: M** D** Ç**
Tarih: 01 Ağustos 2024
Beden: Beden:2XL

Yorum: ürün bana sorarsanız hosş rahat bir kumaşı var ürün dörüldüğü gibi açıkcası ben beğendim
Tarih: 16 Mart 2024

Yorum: Şık tişört, bedeninizi alabilirsiniz
İsim: S** Q**
Tarih: 07 Nisan 2024

Yorum: Çok güzel ve rahat
İsim: A** Ö**
Tarih: 17 Mayıs 2024

Yorum: Baskısı rengi çok güzel 1 beden küçük alın 187 79 kg m beden aldım tam oldu
İsim: h** S** s**
Tarih: 11 Temmuz 2024
Beden: Boy:187cm

Yorum: kaliteli güzel
İsim: Kerem E.
Tarih: 03 Temmuz 2024
Beden: Boy:176cm

Yorum: cok begendim alin bence
İsim: S** Y**
Tarih: 06 Mayıs 2024

Yorum: Güzel oldu
İsim: ş** i**
Beden: 13 Nisan 2024

Yorum: Oglum çok begendi
İsim: V** S**
Tarih: 14 Nisan 2024
Beden: Boy:160cm

Yorum: ben begendim gisle
İsim: s** e**
Tarih: 14 Haziran 2024

Yorum: güzel ürün
İsim: Z** T**
Tarih: 11 Haziran 2024

Yorum: Viking hayranları için harika bir tshirt
Tarih: 21 Mayıs 2024

Yorum: Kalıp bol kumaşı çok güzel fotoğraftakinden bir farkı yoktur güzel ürün
İsim: B** Ö**
Tarih: 03 Nisan 2024
Beden: Boy:193cm

Yorum: Resimdeki gibi kaliteli beyendim🤝
İsim: S** B**
Tarih: 29 Mayıs 2024

Yorum: baskısı güzel ama oversize gibi değil kesimi
Tarih: 10 Temmuz 2024

Yorum: Baskı yamuk gelmiş
İsim: Y** C**
Tarih: 08 Nisan 2024
Beden: Beden:S

Vikings Valhalla Comfort Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B5533ax24sp Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: mavi rengi yokmu acaba
Cevap: Merhabalar, olan renkler sayfasında görünmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: M bedenin ölçüleri nedir
Cevap: Merhaba, 3XL-82cm, 4XL-83cm, 5XL-83cm, 6XL-84cm, 7XL-85cm, L-77cm, M-75cm, S-73,5cm, XL-79cm, XS-72cm, XXL-80cm, XXS-71cm, . Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: m bedenin en ölçüsü nedir
Cevap: Merhaba, 57 cm dir . Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: L bedenin uzunluğu ne kadar
Cevap: Merhaba, 77cm. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: stoklarınız ne zaman yenileniyor acaba l ve m bedenleri ne zaman gelir
Cevap: Merhabalar, Ürünün tekrar satışa açılma süreci için net bir tarih iletemiyoruz. İstediğiniz bedenin üzerine tıklayıp "Gelince Haber Ver" butonunu kullanarak ürün geldiğinde bildirim alabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: l ve m beden ölçülerini öğrenebilir miyim acaba
Cevap: Merhaba, l beden en 60 cm, uzunluk 77 cm, m genişlik 57 cm, uzunluk 75 cm. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: s beden ne zaman stoğa eklenir
Cevap: Merhabalar, Ürünün tekrar satışa açılma süreci için net bir tarih iletemiyoruz. İstediğiniz bedenin üzerine tıklayıp "Gelince Haber Ver" butonunu kullanarak ürün geldiğinde bildirim alabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Vikings Valhalla Comfort Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B5533ax24sp Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Vikings Valhalla Comfort Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Tişört B5533ax24sp En Uygun Satış Linki

Bugün itibari ile baktığımda Vikings Valhalla Comfort Fit 564,99 TL ile temin edilebilir.
Vikings Valhalla Comfort Fit 67 Yorum Alarak Ortalama 5 üzerinden: ile Memnuniyet oranı almıştır.

Vikings Valhalla Comfort Fit alıcılar için gerçekten cazip bir seçenek. Favori Vikings Valhalla Comfort Fit özel teklif alışveriş deneyimi için ideal bir tercihtir.
Fırsatları kaçırmamak adına, bu ürünü incelemenizi öneririm. Bunu yaparken, premium kalite ve yorum dikkate almak, doğru bir karar vermenizde yardımcı olacaktır.
Alışveriş dünyasında Vikings Valhalla Comfort Fit gibi Çok tercih edilen ürünler her zaman öne çıkmaktadır.

Sonuç olarak, baktığımda Vikings Valhalla Comfort Fit 564,99 TL TL ile mevcuttur. daha fazla bilgi sahibi olmak ve alışverişin keyfini çıkarmak için ürün sayfasını ziyaret etmenizi öneririm. Eğer kaliteli bir ürün arıyorsanız, Vikings Valhalla Comfort Fit kesinlikle düşünmeniz gereken bir seçenek.