Uv Artcool Ac24bh Inverter Split Klima Iç Ünite 24.000 Btu-h A Sınıfı Tavsiye Eder Misiniz

Nevin

Bilgili
Uv Artcool Ac24bh Inverter Split Klima Iç Ünite 24.000 Btu/h A Sınıfı Fiyatına Göre Alınır Mı?
Uv Artcool Ac24bh Inverter Split Klima Iç Ünite 24.000 Btu/h A Sınıfı Şu Anki Değeri 57659.0 Tl'den Satılmaktadır.

Uv Artcool Ac24bh Inverter Split Klima Iç Ünite 24.000 Btu/h A Sınıfı Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Uv Artcool Ac24bh Inverter Split Klima Iç Ünite 24.000 Btu/h A Sınıfı Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Uv Artcool Ac24bh Inverter Split Klima Iç Ünite 24.000 Btu/h A Sınıfı Ürün Özellikleri

Uv Artcool Ac24bh Inverter Split Klima Iç Ünite 24.000 Btu/h A Sınıfı Ürününün Satıcısı, LG Uv Artcool Ac24bh Inverter Split Klima Iç Ünite 24.000 Btu/h A Sınıfı ürününü 57659.0 Tl'den Satılmaktadır.

Uv Artcool Ac24bh Inverter Split Klima Iç Ünite 24.000 Btu/h A Sınıfı Kullanıcı Geri Dönüşleri
57659.0 Tl ye satışta olan Uv Artcool Ac24bh Inverter Split Klima Iç Ünite 24.000 Btu/h A Sınıfı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Çok şık bi ürün biraz geç geldi ama satıcı çok ilgilendi umarım uzun ömürlü olur
İsim: A** D**
Tarih: 19 Ekim 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FANTİLATÖR

Yorum: 19/07/2023 tarihinde gece 00:10 civarı vermiş olduğum sipariş, satıcı ile aynı sehirde bulunmamiz ve saticinin özverili yaklaşımı sebebiyle aynı günün sabahında saat 10:30'da evime tealim edildi. Kendilerine çok teşekkür ederim. 🙏
İsim: O** Ü**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: bu üründen ilk kendime sonra ablama sipariş ettim.5 gün önce sipariş etmeme ragmen diğeri kargo şirketi sebebiyle hala ulasmadi(farklı satıcı).yurtiçi kargoyla gönderim sağladılar 1.5gunde elimizdeydi teşekkürler
İsim: D** K**
Tarih: 25 Temmuz 2023
Satıcı: FANTİLATÖR

Yorum: ürün gayet iyi. ancak servisleri felaket. montaj için randevu almam bile cok zor oldu. montajdan sonra klima borusu takmamislar, her yer su, elektrik kablosu dahil. kesinlikle ulasamiyorum. bilseydim servisi bu kadar kotu bir cihaz almazdim.
İsim: **** ****
Tarih: 07 Ağustos 2023
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: 14 Ağustos akşam sipariş verdim 3 gün şu an hemen takıldı enteresan çok şaşırdım LG ürünlerinden memnunum iyi olacağını düşüyorum sadece ürün dış panel peteklerin de ezikler var ufak ufak gelen usta birşey olmaz kılcal ezikler dedi kargo ve satıcı ya teşekkürler ederim hız için.
İsim: o** D**
Tarih: 17 Ağustos 2024
Satıcı: BeyTek Teknoloji

Uv Artcool Ac24bh Inverter Split Klima Iç Ünite 24.000 Btu/h A Sınıfı Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Bursa'ya, Hangi kargo ile teslim edilir ve daire kapısına mı teslim edilir?
Cevap: horoz lojistik ile efendim

Soru: 2 iç üniteli mi
Cevap: Hayır efendim iç-dış üniteli

Soru: iyi günler garanti lg mi yoksa ithalatçı mı?
Cevap: Merhabalar, Ürünümüz LG garantilidir. İyi günler dileriz.

Soru: 19 desibel diyor tanırken özelliklerinde
Cevap: Detaylı bilgi için LG müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz efendim

Soru: Merhaba efendim 25 metre kare için 18000 binlik mi ideal yoksa 24000 mi hangisini önerirsiniz
Cevap: Merhaba kapı kapalı kullanımda 18lik fazlasıyla yeterli olur. Kapı açık 24luk olabilir

Soru: Elektrık tüketımı nası
Cevap: Elektrik tasarrufludur

Soru: antalyada yaşıyorum hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz. evim 5. katta evin kapısına kadar getirirmi kargo şirketi yoksa apartman girişinemi bırakıyolar
Cevap: Eve çıkarıyorlar Borusan

Soru: Bunun beyazı var mı ?
Cevap: Maalesef efendim

Soru: bu ürünün toplam ağırlığı nedir
Cevap: Resmî sitesinden bakabilirsiniz

Soru: bu üründe ısıtma varmı
Cevap: Evet var efendim

Soru: merhaba montaji kim ve nasil oluyor ve extra bir ücreti var mi
Cevap: Merhabalar Ürünü satın aldıktan sonra LG servisi arayarak (444 6 543 ) kurulum randevusu oluşturmanız gerekiyor efendim. Servis gelip ücretsiz kurup garantinizi başlatıyor. İyi günler dileriz Fantilatör Destek Ekibi

Soru: LG S3-M24K2RGA ile LG AC24BH arasındaki far nedir?
Cevap: AYNI ÜRÜNDÜR, KUTU ÜSTÜNDE HER İKİ KODDA YAZMAKTADIR

Soru: 24000 modelin ses desibel yazmıyor söylermisiniz
Cevap: Ses Seviyesi : 65 dB

Soru: hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Horoz lojistik efendim

Soru: Merhaba, ürün inverter mi?
Cevap: Merhaba , markanın tüm tvleri çift invertera sahip bu yüzden çok az yakar ve çok sessiz çalışır hızlı ısıtır hızlı soğutur

Soru: kurulumu yapan servis hazır durumda olan elektrik bağlantısını da yapıyormu .Antalya da LG servisi var mı?
Cevap: YAPMIYOR MAALESEF, ELEKTRİK TESİSATI TÜKETİCİYE AİTTİR

Soru: 60 metre kare kahvehanemiz için kaçlık olması yeterli?
Cevap: 24 LÜK BİLE YETERSİZ KALABİLİR.

Soru: 34 metre kare solon için kaclik almam gerekir 18000 lik yeter mi
Cevap: Eğer yalıtımınız iyiyse yeterli olacaktır

Soru: Kaç m2 alanı ısıtabilir
Cevap: 45mertrekare yeterli olur

Soru: elektrik tesisatı çekili vaziyette eski klimanın yerine yeni alınan takılacak
Cevap: Yetkili servis ile görüşmelisiniz Elektrik tesisatı hazırlama ve klima bağlantısı tüketiciye aittir

Uv Artcool Ac24bh Inverter Split Klima Iç Ünite 24.000 Btu/h A Sınıfı Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

Uv Artcool Ac24bh Inverter Split Klima Iç Ünite 24.000 Btu/h A Sınıfı En Uygun Satış Linki