Unisex Siyah Kısa Keten Convers Model Spor Ayakkabı Keten Sneaker Tavsiye Eder Misiniz ?

Mihriban

Bilgili
Unisex Siyah Kısa Keten Convers Model Spor Ayakkabı Keten Sneaker Ürün Alınmaya Değer Mi?
Unisex Siyah Kısa Keten Convers Model Spor Ayakkabı Keten Sneaker Şu Andaki Fiyatı 273.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Unisex Siyah Kısa Keten Convers Model Spor Ayakkabı Keten Sneaker Gerçekten İyi Mi?

Unisex Siyah Kısa Keten Convers Model Spor Ayakkabı Keten Sneaker Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Unisex Siyah Kısa Keten Convers Model Spor Ayakkabı Keten Sneaker Teknik Detaylar

Unisex Siyah Kısa Keten Convers Model Spor Ayakkabı Keten Sneaker Ürününün Satıcısı, Shupe Unisex Siyah Kısa Keten Convers Model Spor Ayakkabı Keten Sneaker ürününü 273.0 Tl'den Satılmaktadır.

Unisex Siyah Kısa Keten Convers Model Spor Ayakkabı Keten Sneaker Kullanıcı Geri Bildirimleri
273.0 Tl ye satışta olan Unisex Siyah Kısa Keten Convers Model Spor Ayakkabı Keten Sneaker Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Çok güzel tam numaranızı alabilirsiniz 39 numara bendeki
İsim: **** ****
Tarih: 13 Ağustos 2024
Beden: Beden:36
Satıcı: Shupe

Yorum: çok beğendim tam numaramı aldım 37 tam oldu
İsim: **** ****
Tarih: 13 Ağustos 2024
Beden: Beden:36

Yorum: cok guzel ve cok rahat hiç yokmuş gibi fiyatida cok uygun
İsim: S** Ş**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Beden: Beden:40

Yorum: Ürün gayet kaliteli teşekkürler
İsim: U** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Ağustos 2024

Yorum: bayıldım çok guzel
İsim: S** C**
Tarih: 08 Ağustos 2024
Beden: Beden:40

Unisex Siyah Kısa Keten Convers Model Spor Ayakkabı Keten Sneaker Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: 45numara varmı
Cevap: Değerli Müşterimiz bu modelde 45 numara bulunmamaktadır.

Soru: 38 gelicek mi.
Cevap: Değerli müşterimiz, en kısa zamanda stoklarımız güncellenecektir. Dilerseniz beğendiğiniz ürünü favorilerinize ekleyerek ve mağazamızı takip ederek bildirim alabilirsiniz.

Soru: Kadın ayakkabısı mı
Cevap: kadın erkek unisexdir

Soru: 43 numara ve 40 numara alicam bı numara buyukmu almam lazım yoksa darckalipmi
Cevap: Merhaba tam kalıptır efendim

Soru: 43 numara alicam ayağa tam kalıp olurmu yoksa 44 mu alım conversler dar kalipta cikabiliyor
Cevap: Merhaba tam kalıptır efendim

Soru: 42 ne zaman gelir
Cevap: Değerli müşterimiz, en kısa zamanda stoklarımız güncellenecektir. Dilerseniz beğendiğiniz ürünü favorileyerek ve mağazamızı takip ederek bildirim alabilirsiniz.

Soru: 38 numarası ne zmn gelır kalıpları nasıl
Cevap: Değerli müşterimiz, tam kalıp beden tablosu aşağıdaki gibidir. (36 - 23 cm) - ( 37 - 23,5 cm) - (38 - 24 cm) - (39 - 24,5 cm) - (40 - 25 cm) - (41 - 25,5 cm) - (42 - 26 cm) - (43 - 26,5 cm) - (44 - 27 cm) Ayakkabı Hobim müşteri hizmetleri iyi alışverişler diler.

Soru: kaliplari nasil ayakkabinin
Cevap: kalıpları tamdır efendim

Soru: bu modelin komple siyah kömür olanı varmı elinizde 42
Cevap: Değerli müşterimiz komple siyah üründür.

Soru: 29 numara var mı
Cevap: DEĞERLİ MÜŞTERİMİZ 36-44 BEDENLERİ MEVCUTTUR.

Soru: Ürün tamam kalıpmıdır
Cevap: evet tam kalıptır

Soru: normalde 45 giyiyorum 44 alsam bi sorun olur mu
Cevap: sanırım olmaz efendim

Soru: Bu ayakkabının bot şeklinde altı siyah olanından varmı elinizde
Cevap: evet var bugün satışa açılacak

Soru: kalıbı nasıl açılma olur mu
Cevap: Kalıpları tamdır efendim

Soru: ürünü ablama almıştım siyah bekliyordu ama tabanı beyaz geldi elinizde kalmadığı için mi şekilde yolladınız acaba
Cevap: Merhaba kusura bakmayın elimizde var yanlışlık olmuş

Soru: İade kodu istiyorlar kargom var ve ekstra para istiyorlar
Cevap: iade talebi oluşturun size kod gelecektir

Soru: merhaba ben bi erkek olarak 40 numara giyoyorum kalıblarınız nasıl kaç numara tavsiye edersiniz
Cevap: Merhaba kalıpları tamdır 40 numara tavsiyemdir

Soru: 25 cm ayak için kaç numara almamız gerekiyor
Cevap: yarın bakıp cevap veriyim

Soru: Merhaba, yanlışlıkla 43 ölçü seçmişizdir, lütgen 42 gönderin. Saygilarımızla
Cevap: Merhaba iptal edip tekrar satın alırsanız daha sağlıklı olur yanlış yapmamış oluruz

Soru: Ürünün tabanı ve topuk kısmı sert mi yumuşak mı acaba
Cevap: Değerli müşterimiz iç kısım rahat ve konforlu dış taban kauçuk kaliteli ve sağlam olarak üretilmiştir.

Unisex Siyah Kısa Keten Convers Model Spor Ayakkabı Keten Sneaker Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Unisex Siyah Kısa Keten Convers Model Spor Ayakkabı Keten Sneaker En Uygun Satış Linki