Comet Unisex Siyah Süet Sneaker Tavsiye Eder Misiniz

Aysel

Bilgili
Comet Unisex Siyah Süet Sneaker Tavsiye Eder Misiniz?
Comet Unisex Siyah Süet Sneaker Mevcut Fiyatı 495.77 Tl'den Satılmaktadır.

Comet Unisex Siyah Süet Sneaker Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Comet Unisex Siyah Süet Sneaker Hakkında yaklaşık 1381 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

Comet Unisex Siyah Süet Sneaker Ürün Bilgisi

_x000D_

Comet Unisex Siyah Süet Sneaker Ürününün Satıcısı, hummel Comet Unisex Siyah Süet Sneaker ürününü 495.77 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Comet Unisex Siyah Süet Sneaker Hakkında Yapılan Yorumlar
495.77 Tl ye satışta olan Comet Unisex Siyah Süet Sneaker Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1381 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: Çok şık güzel bir ayakkabı almanızı tavsiye ederim gayet rahat . 1 numara büyük almanızı tavsiye ederim normalde 42 giyiyorum 43 aldım tam oldu
İsim: M** A**
Tarih: 01 Ekim 2022
Beden: Beden:43
Satıcı: Trendyol

Yorum: Anneme aldık çok rahatlar diyor
İsim: B** B**
Tarih: 19 Ocak 2022
Beden: Beden:38

Yorum: Bir numara büyük alınmalı gayet rahat görünümü de şık
İsim: s** ç**
Tarih: 20 Nisan 2022
Beden: Beden:45

Yorum: Eşime aldım çok beyendi çok rahat tam istediği gibi teşekkür ederim 💐
İsim: N** T**
Tarih: 15 Eylül 2022
Beden: Beden:40

Yorum: rahat güzel şık bı ayakkabı eşime aldım çok begendi
İsim: **** ****
Tarih: 13 Eylül 2022
Beden: Beden:42

Yorum: Çok rahat ve kibar bir ayakkabı hummel kalitesi bir numara büyük aldım eşime tam oldu Teşekkürler...
İsim: S** K**
Tarih: 20 Nisan 2022

Yorum: yorumlarin genelinde bir numara büyük alin diye önerilerde bulunmuslar ama bana kendi numaram gayet iyi geldi ayak yapısına bağlı bir durum heralde onun dışında aşırı rahat ve her kombine uyabilecek sıklıkta bir ürün önerilir. alın aldırın arkadaslar
Tarih: 18 Ocak 2022
Beden: Beden:37

Yorum: çok kibar güzel bir ayakkabı. kesinlikle bir numara büyük alın
İsim: N** S**
Tarih: 22 Eylül 2022

Yorum: kendime ve eşime aldım.gayet zarif bir ayakkabı.bir numara büyük alınmalı.
İsim: f** g**
Tarih: 14 Nisan 2022

Yorum: eşim için aldık duruşu kalitesi tartışılmaz yorumlara bakarak bir beden büyüğünü aldık iyi ki de öyle yapmışız tam oldu 👍🏼
İsim: S** B**
Tarih: 24 Mart 2022

Yorum: ayakkabı çok güzel hafif, çok hızlı elime ulaştı, ayrıca iyi ki yorumlara bakarak bir numara büyük almışım. normalde 39 giyiyorum 40 aldım tam oldu ve ayağım taraklı da değil
İsim: G** E**
Tarih: 16 Eylül 2022

Yorum: ürün bir günde elime ulaştı. tam numarama göre aldım hayat iyi oldu
İsim: Y** Y**
Tarih: 06 Eylül 2024

Yorum: Kampanya haftasına rağmen 2 günde elime ulaştı . Ayakkbı harika kibar yarım numara büyük alınabılır sadece .
İsim: G** Z**
Tarih: 09 Kasım 2021

Yorum: ürün fena değil. burdaki yorumlara bakip bir numara buyugunu aldiğım için,çocuğun ayağına büyük geldi.seneye giyer artik.
İsim: Y** Ç**
Tarih: 15 Ekim 2022
Beden: Beden:41

Yorum: Elim çok beğendi tam no alın
İsim: g** a**
Tarih: 22 Nisan 2022
Beden: Beden:44
Satıcı: URBAN ONE

Yorum: Cok guzel ayakkabi,42 geyinirem, 43 beden aldim tam oldu,1 beden buyuk alin
Tarih: 02 Ocak 2022

Yorum: gercekten fıyatına gore cok guzel. yorumlara bakarak bır no buyuk aldım ama pişman oldum buyuk geldı tam kalıp no neyse onu alın. onun dısında hem rahat hem mukemmel duruyor ayakta
Tarih: 16 Ekim 2021

Yorum: güzel ayakkabı tavsiye ederim,bir numara büyük aldım,tam oldu
İsim: Serdar A. K.
Tarih: 11 Nisan 2022

Yorum: çok güzel üstelik çok rahat herkese tavsiye ederim 1 numara büyük alın.
İsim: Orhan a.
Tarih: 26 Ekim 2021
Beden: Beden:41

Yorum: urun güzel ama sert 37 gıyıyorum 38 tam oldu
Tarih: 06 Ocak 2022

Yorum: çok güzel Bi beden büyük alinabilir
İsim: s** z** s**
Tarih: 27 Ekim 2021
Beden: Beden:39

Yorum: Eşime hediye almıştım çok hoşuma gitti bir beden büyük alınsın
İsim: b** k** t**
Tarih: 27 Kasım 2022

Yorum: 38 giyen biri 39 Almalı kalıbı küçük
Tarih: 04 Eylül 2024

Yorum: Eşim için aldık tam kalıp severek kullanıyoruz farklı renklerini de kullanılanmistik memnunuz
İsim: K** C**
Tarih: 11 Nisan 2022
Beden: Beden:42

Yorum: tam bir fiyat performans ürünü indirimden aldım kendi ayak numaranızı alabilirsiniz
İsim: M** A**
Tarih: 29 Ocak 2023
Beden: Beden:36

Yorum: Erkek arkadaşıma aldım severek giyiyor tam numaranızı alın
İsim: s** y**
Tarih: 15 Ocak 2022
Beden: Beden:44

Yorum: çok güzel tam numaranızı alabilirsiniz
İsim: Y** Ş**
Tarih: 04 Nisan 2022

Yorum: oğluma aldım çok beğendi, çok şık duruyor.
İsim: nevin ö.
Tarih: 25 Kasım 2022

Yorum: ürünü beğendim çok sade ve şık ayrıca kaliteli.bi numara büyük aldım tam oldu.
Tarih: 22 Mart 2022

Yorum: Çok çok beğendim. Tam numaramızı alın
İsim: b** g**
Tarih: 03 Aralık 2021

Comet Unisex Siyah Süet Sneaker Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: 44.5 numara varmı
Cevap: Merhaba, Stoğu tükenen, kampanyası biten ve sitede bulunmayan ürün kampanyalarımız güncellenerek beden ve ürün yelpazesi genişletilerek tekrar satışa sunulabilmekte, zaman zaman güncellenmektedir.Satış süreci için net bir tarih tarafınıza iletemediğimizi belirtmek isteriz.

Soru: derimi acaba
Cevap: Merhaba evet suni deridir

Soru: merhaba Sibel kurnaz ben ürün almıştım bir ay oldu ürün sol arka topuk dan açılma yaptı ürünü incelemeniz için yolladım kızıma da aldım sizden ürün onun ki tertemiz duruyor ama bu ürün çok çabuk açıldı yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin
Cevap: Merhaba, siparişinizle ilgili sorularınızı Siparişlerim-Sipariş Detay-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.

Soru: 42 numarası ne zaman stokta olur çok beğendim ama bı türlü gelmedi yaa stoğa koyarsanir sevirim almak istiyorum
Cevap: Ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir, stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz.

Soru: ürün orjinal mi
Cevap: Merhaba, platformumuzda satışa sunulan ürünlerin orijinallik kontrolü, ürünler satışa çıkmadan önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba 42 numara gelecek mi?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanarak stoklar yenilendiğinde haberdar olabilir, ürünü favorilerinize ekleyerek takip edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Bu ürünün numarası gelecekmi
Cevap: Değerli müşterimiz merhaba. Stoklarımız belirli aralıklarla güncellenmektedir. Stoğu tükenen ürünler için stok girişi yapıldığında haberdar olmak isterseniz ürünü favorilerinize ekledikten sonra ürün sayfasında bulunan "Gelince Haber Ver" butonuna tıklayabilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirdiğinizde ilgili ürün için stok girişi yapılması durumunda uygulama bildirimi ve e-mail yoluyla bilgilendirileceksiniz. Siteden tamamen kaldırılmış veya tüm beden\renklerinde stok tükenmiş ürünlerde stok yenileme işlemi yapılmayabilir. Bu ürünler için sizi yanlış yönlendirmemek adına üzülerek belirtiyorum ki bilgi paylaşamıyoruz. Mağazamızı takipte kalabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: hangi kargoyla geliyor?
Cevap: Merhaba, Siparişleriniz sadece anlaşmalı olduğumuz Aras Kargo firması ile tarafınıza gönderilmektedir.

Soru: Ürün orijinal mi
Cevap: Merhabalar urunlerimizin hepsi orjinal faturalidir gonul rahatlıgıyla alisverisinizi yapabilirsiniz tesekkurler

Soru: merhabalar sepete eklemede sorun yaşıyorum 45 numara
Cevap: Merhaba, stoklarımız haftalık veya aylık güncellenmekte olup, stoğu bitmiş olarak görünen bedenlerde '' Gelince Haber Ver '' butonuna tıklayarak yeniden stoklara girdiğinde haberdar olabilirsiniz. Ancak sitede yer almayan, stoğu bitmiş olarak görünen ürün beden ve renklerinde, haftalık veya aylık yeni stok gelmeyebilir. İlginize teşekkür eder keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 42 beden gelir mi
Cevap: Ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. Stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz.

Soru: salon ayakkabısı diyebilir miyiz? tabanı salonda kayar mı?
Cevap: Merhaba, Kaucuk bazlı taban olduğu için kayma yapmaz. Islak alanda kayma yapmaktadır. Fakat kaymama özelliğinin garantisini verememekteyiz.

Soru: 44.5 numara varmı
Cevap: Malesef bucuklu numaralar mevcut degildir

Soru: Merhaba orjinalmi ürünler
Cevap: Merhaba, URBANONE güvencesi ile almış olduğunuz tüm ürünler %100 orijinal olup tarafınıza faturalı bir şekilde gönderim yapılmaktadır. Dilerseniz Trendyol müşteri hizmetlerinden orijinallik belgelerimizi isteyebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: hangi kargo ile yolluyorsunuz
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Şu an için kargo seçimi yapılamamaktadır. TEX, PTT Kargo, Aras Kargo, Sürat Kargo firmalarından biri ile gönderilecektir.

Soru: Merhaba by ürün orjinal mi
Cevap: Merhaba, platformumuzda satışa sunulan ürünlerin orijinallik kontrolü, ürünler satışa çıkmadan önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 41 numara ne zaman gelecek acaba
Cevap: Değerli müşterimiz merhaba. Stoklarımız belirli aralıklarla güncellenmektedir. Stoğu tükenen ürünler için stok girişi yapıldığında haberdar olmak isterseniz ürünü favorilerinize ekledikten sonra ürün sayfasında bulunan "Gelince Haber Ver" butonuna tıklayabilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirdiğinizde ilgili ürün için stok girişi yapılması durumunda uygulama bildirimi ve e-mail yoluyla bilgilendirileceksiniz. Siteden tamamen kaldırılmış veya tüm beden\renklerinde stok tükenmiş ürünlerde stok yenileme işlemi yapılmayabilir. Bu ürünler için sizi yanlış yönlendirmemek adına üzülerek belirtiyorum ki bilgi paylaşamıyoruz. Mağazamızı takipte kalabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba Akbank chip para geçerli mi acaba ödemede
Cevap: Merhaba, ödeme alanında kontrol edebilirsiniz.

Soru: Merhabalar 46 numarası ne zaman gelir acaba ?
Cevap: Merhabalar stoklarımız yakın zamanda güncellenecektir.

Soru: numara farklı olduğu zaman fiyat farklı koyuyorsunuz lütfen 42 numara da Fiyat farkını indirebilir misiniz
Cevap: Merhaba, Fiyat farkı satıcı farkından oluşmaktadır. Satıcı firmayı kontrol ediniz.

Comet Unisex Siyah Süet Sneaker Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Comet Unisex Siyah Süet Sneaker En Uygun Satış Linki