Unisex Beyaz Spor Ayakkabı Tbqnt Alınır Mı ?

Simal

Bilgili
Unisex Beyaz Spor Ayakkabı Tbqnt Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Unisex Beyaz Spor Ayakkabı Tbqnt Şimdiki Fiyatı Ile 482.08 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Unisex Beyaz Spor Ayakkabı Tbqnt Gerçekten İyi Mi?

Unisex Beyaz Spor Ayakkabı Tbqnt Hakkında yaklaşık 3719 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Unisex Beyaz Spor Ayakkabı Tbqnt Teknik Detaylar

_x000D_

Unisex Beyaz Spor Ayakkabı Tbqnt Ürününün Satıcısı, Tonny Black Unisex Beyaz Spor Ayakkabı Tbqnt ürününü 482.08 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Unisex Beyaz Spor Ayakkabı Tbqnt Son Yorumlar
482.08 Tl ye satışta olan Unisex Beyaz Spor Ayakkabı Tbqnt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3719 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Çok güzel çok beğendim. kesinlikle tavsiye ederim. 38 giyiyorum 38 aldım tam oldu çok rahat bir ayakkabı.
İsim: H** U**
Tarih: 23 Temmuz 2022
Beden: Beden:38
Satıcı: Tonny Black

Yorum: Ürün gayet güzel ve rahat, kendi bedeniniz alın isterseniz bi beden küçük bile alabilirsiniz
İsim: M** B**
Tarih: 01 Şubat 2022
Beden: Beden:36

Yorum: AŞŞIIRIIII RAHAT BİR AYAKKABI. AYAKTA ÇOK KİBAR DURUYOR. NUMARANIZI ALIN.
İsim: Kadriye M. Y.
Tarih: 20 Ağustos 2022

Yorum: rahat bir ürün.normal bedenden bir numara büyük alabilirsiniz
İsim: d** Ç**
Tarih: 22 Mayıs 2022
Beden: Beden:41

Yorum: çok rahat bir ayakkabı kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: D** Ö**
Tarih: 23 Mart 2022
Beden: Beden:37

Yorum: Ürünü 2 gün içinde geldi. Numaranız hangisi ise o numarayı alın tam geliyor. Çok rahat ayağım da yok gibi. Eşime 42 numara giyiyor. 42 numarası tam geldi.Esime hediye aldım beğendi Çok teşekkür ederim. Süper
İsim: Çisem Ö.
Tarih: 10 Şubat 2023
Beden: Beden:42

Yorum: kaba gelmesinden korkmuştum ama hiç kaba değil . 39 giyiyorum ama 38 de oldu çok rahat ve kullanışlı kargoda hızlıydı teşekkürler
İsim: M** a**
Tarih: 16 Ekim 2021

Yorum: tam kalıp rahat
İsim: B** P**
Tarih: 23 Ocak 2023
Beden: Beden:39

Yorum: aşırı rahat bir ayakkabı benim ayağım 36,5 numara 37 aldım tam oldu
İsim: **** ****
Tarih: 17 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: çok rahat bir ayakkabı çok da hafif oğluma kendime birkaç renk aldım hatta büyük numarasinida aldım seneyede giyinir diye yedek ledim
İsim: N** C**
Tarih: 20 Eylül 2021

Yorum: gerçekten çok rahat kendi ayakları numaranızı alin derim
İsim: m** s**
Tarih: 16 Ocak 2023

Yorum: Çok rahat bi ayakkabı tam numaranızı alabilirsiniz diğer renginide sipariş vericem
İsim: B** Y**
Tarih: 12 Ocak 2023

Yorum: gayet güzel ürün çalışıyorum ona rağmen rahat alacaksanız 1 numara büyük alın
İsim: L** M**
Tarih: 01 Ekim 2021

Yorum: kesinlikle tereddüt etmeyin super urunleri var ayakabi cok rhat kötü yorumlara aldanmayin rahatlikla alin sdce bir numara buyuk alin 😁
Tarih: 27 Aralık 2021

Yorum: spor yapmak icin aldim o kadar hafif bir ayakkabi ki bu fiyata harika birsey bir numara buyuk aldim gayet. rahat oldu
İsim: d** a**
Tarih: 01 Mart 2024
Beden: Beden:40

Yorum: 35 numara giyen kardeşime aldım bi parmak büyük geldi çok rahat bi ayakkabı 👍🏻
İsim: B** Ü**
Tarih: 16 Aralık 2021

Yorum: 42 numara giyiyorum 42 sipariş verdim tam oldu güzel oldu rahatlık konusunda çok rahat diyemem ama okadar da kötüde değil fiyat performans ürünü
İsim: T** Y**
Tarih: 01 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Normal de 35 giyiyorum 36 aldım ama aynı 35 gibi ayağıma tam oldu göründüğünden daha güzel rahat
İsim: n** z**
Tarih: 04 Mart 2024

Yorum: ürünü çok beğendim hafif ve rahat kendi numaranızı alabilirsiniz
İsim: fatma ı.
Tarih: 27 Eylül 2022

Yorum: Kardeşime aldım çok beğeni gayette rahat
İsim: F** K**
Tarih: 22 Şubat 2022

Yorum: Çok rahat ve hafif bir ayakkabı.Babetlerde 35 numara giyiyorum bu ayakkabı 36 tam oldu.
İsim: Z** A**
Tarih: 13 Kasım 2022

Yorum: indirimdeyken almıştım çok rahat bi ayakkabı kendi numaranızı alabilirsiniz
İsim: E** Ç**
Tarih: 10 Ekim 2021

Yorum: Ürün çok güzel ve kaliteli geldi. Kargo özenle paketlenmişti. Kendi bedeninizi alın ben 38 giydiğimden 38 aldım cuk oturdu tavsiye ederim🎀
Tarih: 02 Eylül 2024

Yorum: Tek kelimeyle mükemmel. Tam numara aldım ve ayağıma tam geldi. çok beğendim. kalıbı çok rahat.
İsim: s** a**
Tarih: 13 Şubat 2022

Yorum: gayet güzel şık ve zarif 41 numara aldım tam ayağıma göre çok memnun kaldım teşekkürler
İsim: Bekir A.
Tarih: 29 Eylül 2021

Yorum: Kardeşim için aldım tam numaranızı alabilirsiniz yaz için güzel
İsim: B** B**
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: Ürün aşırı rahat ve tam yazlık iyiki indirimdeyken almışım. Yorumlara bakarak bir numara büyük aldım ama kesinlikle tam numaranızı alın kalıbı çok rahat.
Tarih: 20 Ocak 2022

Yorum: ürün çok iyi 38 numara aldım ayağımda güzel durdu. yağmurlu havalarda giyilmez ancak yazın giyilir çünkü yapısı kumaş şeklinde bilginiz olsun
İsim: b** ö** ü**
Tarih: 23 Ekim 2021

Yorum: Çok yumuşak harika bir ayakkabı tam yazlık ben tavsiye ediyorum kendi numaranızı alın 😁
İsim: Ç** A**
Tarih: 29 Kasım 2021
Beden: Beden:37

Yorum: ÇOK RAHAT, BİR BEDEN BÜYÜK ALDIM TAM OLDU, ÇOK HAFİF
İsim: Gülşah A.
Tarih: 10 Şubat 2022

Unisex Beyaz Spor Ayakkabı Tbqnt Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: Красовки мужские или женские
Cevap: Merhaba, bu bilgiye şu an ulaşamıyoruz. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Stok tekrardan yenilenicekmi?
Cevap: Merhaba, en kısa sürede tekrardan stoklarda olacaktır efendim

Soru: 37 ve 38 numara kaç cm?
Cevap: Merhaba, 23.3 cm 37 Numara 24.0 cm 38 Numara

Soru: Merhaba 37 ne zaman stoklanir?
Cevap: Ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir, stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz.

Soru: 42 numarası ne zaman gelir
Cevap: Merhaba efendim ürün stoklarımız sistem üzerinde mevcut ise siparişinizi oluşturabilirsiniz fakat sistem üzerinde göremiyorsanız stoklarımız da tükenmiştir fakat stoklarımız sürekli güncellenmektedir. Sistem üzerinden takibini sağlayabilir veya ürün stoklara geldiğinde hemen haberiniz olması için ürün bildirimlerini açamanız yeterli olacaktır keyifli alışverişler dileriz..

Soru: merhaba giydikçe genişleme yapar mı
Cevap: Merhaba, ürün genişleme açılma yapmaz.

Soru: Orjınal midir
Cevap: merhaba tüm ürünlerimiz orjinaldir.

Soru: 36 si ne zaman stoğa girer bilgi verirmisiniz
Cevap: Merhaba, stoklarımız en kısa süre içerisinde yenilenecektir. Net bir gün veya tarih maalesef ki veremiyorum. Takibini sayfamız üzerinden yapabilirsiniz veya beğendiğiniz ürünün gelince haber ver seçeneğini açarsanız daha hızlı haberiniz olacaktır :)

Soru: Erkek mi bayan mı bu spor
Cevap: Merhaba, ürün unisextir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 37 38 nosu ne zmn stoga gircek

Soru: 40 numara ne zaman gelir acaba
Cevap: Merhaba, ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. Stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba,38 numara ne zmn gelir ?tam kalıp mi
Cevap: Merhaba, stoklarımız en kısa süre içerisinde yenilenecektir. Net bir gün veya tarih maalesef ki veremiyorum. Takibini sayfamız üzerinden yapabilirsiniz veya beğendiğiniz ürünün gelince haber ver seçeneğini açarsanız daha hızlı haberiniz olacaktır :)

Soru: Merhaba bu ürün numaraları ne zaman gelecek
Cevap: Merhaba efendim ürün stoklarımız sistem üzerinde mevcut ise siparişinizi oluşturabilirsiniz fakat sistem üzerinde göremiyorsanız stoklarımız da tükenmiştir fakat stoklarımız sürekli güncellenmektedir. Sistem üzerinden takibini sağlayabilir veya ürün stoklara geldiğinde hemen haberiniz olması için ürün bildirimlerini açamanız yeterli olacaktır keyifli alışverişler dileriz..

Soru: 37 numara ne zaman stoga gelicek

Soru: stoklarınızı ne zaman güncelleyeceksiniz
Cevap: Ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir, stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz.

Soru: Merhaba 37 numarası tekrar stoğa gelirmi beyaz renk

Soru: Merhaba bu modelin 38i stoğa giricekmi

Soru: merhaba ürün orijinal mi ? Garanti belgesi varmı varsa ne kadar süreli ?
Cevap: Merhaba efendim. Tonny Black markasının üreticisiyiz. Tonny Black butiğinden aldığınız tüm ürünler markamızın garantisi altındadır.

Soru: yalan söylemeyin
Cevap: Merhaba, probleminizi müşteri hizmetleri veya asistan ile çözümleyebilirsiniz.

Soru: Merhaba ayakkabının 39 numarası tükenmiş tekrar gelir mi
Cevap: merhaba, yakın zamanda tekrardan stoklarda olcaktır efendim.

Unisex Beyaz Spor Ayakkabı Tbqnt Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Unisex Beyaz Spor Ayakkabı Tbqnt En Uygun Satış Linki