UBM 20 Buz Yapma Makinesi Bu Ürünü Almalı Mı-

Fusun

Bilgili
UBM 20 Buz Yapma Makinesi Ürün Alınmaya Değer Mi?
UBM 20 Buz Yapma Makinesi Güncel Satış Fiyatı 14799.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

UBM 20 Buz Yapma Makinesi Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

UBM 20 Buz Yapma Makinesi Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

UBM 20 Buz Yapma Makinesi Detaylı Açıklama

UBM 20 Buz Yapma Makinesi Ürününün Satıcısı, Uğur UBM 20 Buz Yapma Makinesi ürününü 14799.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

UBM 20 Buz Yapma Makinesi Kullanıcı Geri Bildirimleri
14799.0 Tl ye satışta olan UBM 20 Buz Yapma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Ürün gerçekten güzel tüm beklentimi karşıladı sorunsuz çalışıyor buzyapma hızı ve depolama alanında gayet yeterli
İsim: K** G**
Tarih: 25 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: HarikaFiyat

Yorum: Güzel beğendim daha dneemedik. Denedik baya çabuk yaptı teşekkür ederim
İsim: T** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Ağustos 2024
Satıcı: ÇETİNBAŞ GROUP

Yorum: Ürün kaliteli ve performans açısından gayet başarılı, çok kısa süredeüretim yapabiliyor.Satıcıda hızlı ve ilgili, teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 10 Mayıs 2023
Satıcı: KAYLILAR GRUP

Yorum: Ürün elime geldi çok keyifli. İlk yapılmaya başladığında makina küçükbuz yapıyor. İlk sefer yani 8 adet falan. tavsiye ederim.
İsim: D** O**
Tarih: 10 Mart 2024
Satıcı: KAYLILAR GRUP

UBM 20 Buz Yapma Makinesi Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Tc kimlik girilse yeterli. teşekkürler
Cevap: Tamamdır teşekkürler

Soru: Merhaba kendimizmi kuruyoruz servis mi
Cevap: efendim kendiniz kuruyorsunuz

Soru: ürünün içeriği plastik mi metal mi ? ve kendini temizleme özelliği var mı
Cevap: Merhaba uğur müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz

Soru: merhaba ubm 200 buz yapma makinesinin buz saklama haznesinin ölçüleri nelerdir acaba? bir de kaç dakikada çıkartıyor buzları
Cevap: Merhaba uğur müşteri temsilcilerinden bilgi alabilir siniz

Soru: Merhabalar size nasil ulasabilecegim acaba?ileyisim numaraniz yokmu?
Cevap: Tele destek hizmeti vermiyoruz

Soru: Ne kadar sürede buz yapıyor ????
Cevap: Merhabalar, Tek Döngüdeki Buz Kapasitesi:12 pcs Buz Depolama Kapasitesi:1,2 kg Depolanabilen Buz Adedi:125 pcs Besleme Gerilimi:220-240 / 50 V/Hz Buz Yapma Kapasitesi ( 20°C Ortam ve 15°C Su Sıcaklığında):20 kg/24h Ürünün özellikleri yukarıdaki gibidir. İyi alışverişler dileriz.

Soru: bun ürün günlük üretimi nedir
Cevap: Merhabalar Buz Yapma Kapasitesi ( 20°C Ortam ve 15°C Su Sıcaklığında): 20 kg 1 günlük ortalamasıdır

Soru: slm bu Cihazin 1 büyüğü varmi
Cevap: 30 olarak var sanayi tipi

Soru: Merhabalar, sesli mi çalışıyor acaba? Teşekkürler
Cevap: Merhabalar, Üründe herhangi bir sesli ikaz bulunmamaktadır. Sadece buzlar olduktan sonra ışık ile uyarı vermektedir. İyi alışverişler dileriz.

Soru: Buz yapıldıktan sonra dondurucu gibi muhafaza ediyor mu?
Cevap: Merhabalar efendim, Ürün çalıştığı süre zarfında içerisinde belli bir derece soğukluk olmaktadır. Ancak ayrıca buz muhafaza edebilmek için haznesine soğukluk sağlayan bir sistemi bulunmamaktadır. İyi alışverşiler dileriz.

Soru: Sesli ikazı sormamıştım makina çalışırken ses yapıyor mu?
Cevap: Merhabalar, Ürün çalışırken elbette buz yaparken ve hazneye buzları atarken ses yapmaktadır. Ancak çok fazla rahatsız edici bir sesi bulunmamaktadır. İyi alışverişler dileriz.

Soru: Ürün bir inventer ile araç elektriği kullanılarak çalıştırılabilir mu?
Cevap: Merhabalar arac elektriği ile çalıştırılamaz

UBM 20 Buz Yapma Makinesi Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

UBM 20 Buz Yapma Makinesi En Uygun Satış Linki