PROFİLO BD2056WEXN BUZDOLABI-NO FROST-568 LT-DİJİT Tavsiye Eder Misiniz-

Saziye

Bilgili
PROFİLO BD2056WEXN BUZDOLABI-NO FROST-568 LT-DİJİT Tavsiye Eder Misiniz?
PROFİLO BD2056WEXN BUZDOLABI-NO FROST-568 LT-DİJİT Şuanki Fiyatı Ne Kadar 33999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

PROFİLO BD2056WEXN BUZDOLABI-NO FROST-568 LT-DİJİT Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

PROFİLO BD2056WEXN BUZDOLABI-NO FROST-568 LT-DİJİT Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

PROFİLO BD2056WEXN BUZDOLABI-NO FROST-568 LT-DİJİT Teknik Açıklamalar

PROFİLO BD2056WEXN BUZDOLABI-NO FROST-568 LT-DİJİT Ürününün Satıcısı, Profilo PROFİLO BD2056WEXN BUZDOLABI-NO FROST-568 LT-DİJİT ürününü 33999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

PROFİLO BD2056WEXN BUZDOLABI-NO FROST-568 LT-DİJİT En Son Yapılan Yorumlar
33999.0 Tl ye satışta olan PROFİLO BD2056WEXN BUZDOLABI-NO FROST-568 LT-DİJİT Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Buzdolabımızı yaklaşık 1 ay öncesinde aldık.kargo bize sağlam birşekilde teslim edildi.yetkili servis ile biraz zaman sorunu yaşadık amasorunu çözdük.Buzdolabım da beklediğimdem geniş hacimli ve çokkullanışlı iyiki almışım
İsim: **** ****
Tarih: 13 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BELEKLONA

Yorum: Buzdolabı satan firmayla 2.kata kadar çıkarılacagini teyit edip satınalmama rağmen, horoz lojistik personeli kapı girişinde bıraktılar.serviskurulum yapmadı sonra ilave ücret ödeyip hallettik.tekrar kurulum içinçağrı açtık hayırlısı . buzdolabı henüz denenmesi ayrıca edit girilecek
İsim: **** ****
Tarih: 24 Eylül 2024
Satıcı: Online Beyaz Eşya

Yorum: ürün gerçekten güzel
İsim: ö** ç**
Tarih: 10 Eylül 2024
Satıcı: BELEKLONA

Yorum: geniş ve kullanışlı tavsiye ederim
İsim: F** D**
Tarih: 29 Nisan 2024
Satıcı: MarkaReyon

PROFİLO BD2056WEXN BUZDOLABI-NO FROST-568 LT-DİJİT Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: Gaziantep/ İslahiye ye gönderim yapılmaktamıdır
Cevap: merhaba. maalesef efendim.

Soru: Kolay gelsin ürün E sınıfı 568 lt model doğrumu
Cevap: Merhaba evet efendim.

Soru: garantisi Profilo mudur
Cevap: Merhaba efendim evet Profilo garantili.

Soru: merhaba kolay gelsn bu marka buz dolabiniz var ve temzlk icin fisini cektk tekrar taktigimizda calismadi yardimci olabilirmisiniz bu konuda bi bilginiz varmi acaba
Cevap: Görmeden bir yorum yapamayız efendim, teknik servisten yardım isteyebilirsiniz.

Soru: buzlugu kaç litre alt tarafı kaç litre
Cevap: Ürün özelliklerinde tüm detaylar vardır

Soru: iyi günler. Ankara ya gönderim yapıyor musunuz
Cevap: merhaba efendim, gönderiyoruz.

Soru: Malatya ya gönderim varmı?
Cevap: Merhaba, 81 ile gönderimimiz mevcuttur efendim.

Soru: Arkadaş 562 lt yazıyonuz açıklamada 410 lt derin dondurucu 112 litre entegre yazıyo o nası olcak 522 lt ediyo
Cevap: soğutucu bölümü kapasitesi 410 litre Derin dondurucu bölümü kapasitesi 112 litre

Soru: iskenderun'a gönderiyor musunuz
Cevap: Evet efendim.

Soru: Merhaba bu ürünü miyoll firmasındanmı almıs olucaz cnku alıyoruz sonra farklı fırmalar oluyor gonderenler
Cevap: merhaba efendim. miyola tarafından gönderim sağlanmaktadır.

PROFİLO BD2056WEXN BUZDOLABI-NO FROST-568 LT-DİJİT Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

PROFİLO BD2056WEXN BUZDOLABI-NO FROST-568 LT-DİJİT En Uygun Satış Linki

benzerkonular_benzer_konular