TRM-CMR14 Mavi Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Y Alınır Mı-

Elmas

Bilgili
TRM-CMR14 Mavi Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Y Tavsiye Edilen Yer Neresi?
TRM-CMR14 Mavi Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Y Şimdiki Fiyatı Ile 1049.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

TRM-CMR14 Mavi Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Y Alanlar Memnun Mu?

TRM-CMR14 Mavi Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Y Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

TRM-CMR14 Mavi Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Y Detaylı Bilgi

Torima TRM-CMR14 Mavi Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Yazıcı_x000D_
Torima CMR-14 çocuk kamerası, çocukların fotoğraf ve video çekmelerini, oyun oynamalarını ve yaratıcılıklarını geliştirmelerini sağlayan eğlenceli bir cihazdır. Torima CMR-14, çocukların kolayca kullanabileceği basit bir arayüze sahiptir. Sadece fotoğraf çekmek ve video kaydetmek için değil,aynı zamanda çektiği fotoğrafları anında termal kağıda basabilme özelliğiyle de öne çıkar.Bu sayede çocuklar,kendi fotoğraflarını anında ellerinde tutabilir ve yaratıcılıklarını daha da geliştirebilirler.Çocuklar için olan bu kameralar son derece kullanıcı dostudur. Cep telefonları ve oyun konsolları ile karşılaştırıldığında, çocuk gününde veya doğum gününde çocuklar için mükemmel bir hediye, 3-12 yaş arası çocukların keşfetmesi için daha uygundur. _x000D_

Ekran: 2.4 inç renkli ekran >_x000D_

Baskı Kalitesi: Yükse/Normal/Düşük >_x000D_

Baskı Yoğunluğu: 1-7 >_x000D_

Fotoğraf Boyutu: 10M/20M/25M/30M/48M >_x000D_

Zaman Atlamalı: Kapalı/2S/5S/10S >_x000D_

Seri Çekim: Kapalı/Açık >_x000D_

Ekran Parlaklığı: 1-8 >_x000D_

Şarj Akımı: DC-5V/1A >_x000D_

TRM-CMR14 Mavi Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Y Ürününün Satıcısı, Torima TRM-CMR14 Mavi Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Y ürününü 1049.0 Tl'den Satılmaktadır.

TRM-CMR14 Mavi Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Y En Son Yapılan Yorumlar
1049.0 Tl ye satışta olan TRM-CMR14 Mavi Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Y Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: ben böyle kaliteli bişey beklemiyordum gerçekten. kesinlikle tavsiyeediyorum. 9 yaşında kızım için aldım. oyunları çok güzel. kulanışlıresimdekiden daha kaliteli tavsiye ediyorum
İsim: a** e**
Tarih: 07 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Torima

Yorum: bayıldım gerçekten çok kaliteli çok begendik
İsim: G** B**
Tarih: 20 Ağustos 2024

Yorum: PAKETLEME GÜZELDİ HIZLI GELDİ VE ÜRÜN 5 YAŞINDA Kİ OĞLUM İÇİN ÇOK GÜZELTEŞEKKÜR EDERİM.
İsim: s** k**
Tarih: 12 Ağustos 2024

Yorum: Bu kadar kaliteli birşey beklemiyordum açıkçası oğlum çok sevdikesinlikle tavsiye ediyorum . Fotoğraf kalitesi böyle bir çocuk ürününegöre çok çok iyi
İsim: S** Ö**
Tarih: 24 Eylül 2024

Yorum: kızım çok beğendi çok güzel
İsim: A** D**
Tarih: 16 Eylül 2024

Yorum: çok güzel hiç düşünmeden alabilirsiniz. yeğenim yurtdışındn aynısınıalmıştı daha Uygun'a almış olduk biz
İsim: E** M**
Tarih: 29 Ağustos 2024

Yorum: O kadar güzel ki kamera kalitesi çok iyi. Selfie, saniyeli çekme videokaydı var. Fotoğraf kağıdı normal fotoğraf kağıdının ennn ince hali.Ayrıca içinden boya kalemi çıktı. Şarj makinesi her yerde kullandığımızher evde olan kablo. Kendi kablosu bozulsa bile rahatlıkla teminedebilirsiniz. Her şekilde tavsiye ediyorum. Benim beklentimin çok çok üstündDevamını Oku
İsim: r** A**
Tarih: 24 Ağustos 2024

TRM-CMR14 Mavi Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Y Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: müzik dinleme yapılabilir mi
Cevap: Merhaba, Evet efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: Ürünle beraber hafıza kartı yolluyor musunuz? Tüm çocuk foto makinelerinin çözünürlük kalitesi aynı mı?
Cevap: Merhaba, çözünürlük aynıdır hhafıza kartı içerisinde yok ayrıca almanız gerekir efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: ürünü aldık. kaç GB hafıza destekli efendim
Cevap: Merhaba, 32 gb efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: sarj ettikten sonra kac dakika kullanimi var
Cevap: Merhaba, 1-2 saat efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: kağıdı olmadan calisiyor mu ?
Cevap: Merhaba, Evet efendim fakat çıktı çıkarmaz . İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: fotoğraflar çıkarılıyor mu acaba

Soru: Yedek kağıdı nasıl temin edeceğiz ve mürekkebi doluyor mu
Cevap: Merhaba, kağıdı alabilirsiniz efendim kırtasiyelerde . İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: Cmr14 ile cmr15 arasında fark var mı?
Cevap: Merhaba, tasarım farkı vardır ve cmr-15 olan üründe uygulama vardır efendim uygulamadanda fotoğraf basabilirsiniz . İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba askılık da gönderiyor musunuz

Soru: Merhaba fotograf cıkarmadan normal hafıza kartındada cekebiliyor muyuz

Soru: Diğer Torima ürünün de olduğu gibi bu üründe de 2 yıllık garanti var mıdır ve ön kamera fotoğraf çekimi mevcut mu şimdiden çok teşekkürler
Cevap: Merhaba, Evet efendim 2 yıl torima garantili ön kamerası yoktur . İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: bu ürünü kullanabilmek için sadece kağıt mi gerekli ,birde renkli mi renksiz mi fotoğraflar
Cevap: Merhaba, siyah beyaz fotoğraflar efendim kağıt yeterlidir . İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhabalar kartuş mürekkep dolumu nasıl yapılıyor acaba bilgilendirmesini yaparsanız satın almak istiyorum
Cevap: Merhaba, bu ürün kartuş ile çalışmaz termal kağıdı yakarak şekilleri fotoğrafları oluşturuyor efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: Fotoğrafları telefona vs nasıl aktarıyoruz? Ve yanında film rulosu geliyor mu?
Cevap: Merhaba, yanında kağıdı geliyor efendim hafıza kartı ile aktarma yapabilirsiniz . İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: makina dışında yanındakilerde gönderiyormusunuz kağıtlarını

Soru: merhaba. bu ürün sadece siyah beyaz mı çıktı veriyor

TRM-CMR14 Mavi Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Y Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

TRM-CMR14 Mavi Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Y En Uygun Satış Linki

TRM-CMR14 Mavi Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası: Eğlenceli ve Yaratıcı Bir Hediye Seçeneği

Merhaba @Elmas! 🎉

Küçük bir fotoğrafçı mı yetiştirmek istiyorsunuz? O zaman TRM-CMR14 Mavi Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası tam da aradığınız ürün olabilir! Hem fotoğraf çekmek, hem de video kaydetmek gibi özellikleriyle çocukların yaratıcılığını destekliyor. Ayrıca, fotoğrafları anında termal kağıda basabilmesi, çocukların çektiği görüntüleri ellerinde tutmalarını sağlıyor. 🎥📸

### Ürün Özellikleri ve Faydaları

TRM-CMR14, çocuklar için özel olarak tasarlanmış ve kullanımı oldukça basit. 3-12 yaş arasındaki çocuklar için ideal olan bu kamera, 2.4 inç renkli ekranı ile rahatça kullanılabiliyor. Fotoğraf ve video kaydetme özelliklerinin yanı sıra, fotoğrafları termal kağıda basabilme fonksiyonu ile de oldukça dikkat çekiyor.

#### Başlıca Özellikler:

- Ekran: 2.4 inç renkli ekran

- Baskı Kalitesi: Yüksek/Normal/Düşük

- Fotoğraf Boyutu: 10M/20M/25M/30M/48M

- Seri Çekim: Açık/Kapalı

- Zaman Atlamalı: 2S/5S/10S

- Baskı Yoğunluğu: 1-7

- Şarj Akımı: DC-5V/1A

Yani çocuklar, sadece fotoğraf çekmekle kalmıyor, aynı zamanda bu fotoğrafları anında basıp, oyunlarına renk katabiliyorlar. Düşünsene, fotoğrafını çekip, hemen arkadaşlarına veya ailesine gösterebilirler. Hem eğlenceli hem öğretici bir cihaz!

### Yorumlar ve Kullanıcı Deneyimleri

Ürün, 13 değerlendirme ile ortalama 4.8 puan almış. Pek çok kullanıcı, beklediğinden çok daha kaliteli bir cihazla karşılaştıklarını belirtiyor. Örneğin, bir kullanıcı, "O kadar güzel ki kamera kalitesi çok iyi. Fotoğraf kağıdı ince olsa da işini gayet iyi yapıyor" diyerek, ürünün kalitesini takdir etmiş. Ayrıca, kullanıcılar şarj süresi ve kullanım kolaylığından oldukça memnun.

Bir diğer kullanıcı da "Paketleme güzel, hızlı geldi ve oğlum çok sevdi. Ürünün kalitesi de beklediğimden çok daha iyi!" yorumunu yapmış.

### Ürünün Artıları

- Kullanım Kolaylığı: Çocuklar için çok basit bir arayüz, oyuncak gibi kolayca kullanılabilir.

- Anında Baskı: Fotoğraflar termal kağıda basılarak çocuklara anında teslim ediliyor.

- Yaratıcılığı Geliştirir: Çocukların hem fotoğraf çekmesini hem de video kaydetmesini teşvik eder.

- Çeşitli Fotoğraf Boyutları: 10M’den 48M’ye kadar farklı fotoğraf boyutları seçeneği ile daha fazla çeşitlilik.

### TRM-CMR14 ile İlgili Bilmeniz Gerekenler

- Hafıza Kartı: Ürünle birlikte hafıza kartı gelmiyor, ayrıca almanız gerekiyor.

- Fotoğraf Kağıdı: Fotoğrafları siyah-beyaz basıyor ve kağıdı temin etmek kolay, kırtasiyelerde rahatça bulabilirsiniz.

- Şarj Süresi: 1-2 saat kullanım süresi sunuyor, bu da kısa süreli eğlenceler için ideal.

### Fiyat ve Nereden Satın Alabilirsiniz?

TRM-CMR14 Mavi Dijital Fotoğraf ve Video Kamerası, şu anda Trendyol’da 1049 TL fiyatla satışta. Bu fiyat, cihazın sunduğu özellikler ve kalitesi göz önünde bulundurulduğunda oldukça makul bir seçenek.

### Sonuç

TRM-CMR14, 3-12 yaş arasındaki çocuklar için eğlenceli ve öğretici bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor. Hem çocukların fotoğrafçılık becerilerini geliştirebileceği hem de anında basarak görsel yaratıcılıklarını ifade edebileceği mükemmel bir cihaz. Kullanıcı yorumlarına bakıldığında da oldukça memnun kalındığı açık. Eğer bir çocuğa hediye arıyorsanız, kesinlikle göz atmaya değer!

Umarım bu bilgiler faydalı olmuştur @Elmas! Eğer başka soruların olursa, her zaman yardımcı olmaya hazırım! 😊