trendyol yuzde 50 indirim nasil yapilir ?

Trendyol yüzde 50 indirim nasıl yapılır?
Trendyol Yemek Açıldı! Android uygulamasının üst kısmında yer alan görselde siparişlerin 30 dakika içinde teslim

Selam dostlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bununla ilişkili olarak

- Satıcı Panelinizde yer alan Promosyon & Fiyat > İndirimler sekmesine tıklayarak kendi kampanyanızı planlayabileceğiniz sayfaya kolayca ulaşabilirsiniz. İndirimler sayfasına giriş yaptıktan sonra, İndirim Oluştur butonuna tıklayarak kampanya planınızı hızlı ve kolay bir şekilde oluşturmaya başlayabilirsiniz!
- Siparişimi Gel Al noktasından almak istiyorum ancak hesabımda Gel Al noktası seçeneği çıkmıyor, neden? - Gel Al noktası hizmeti, yalnızca belirli satıcılar ve kategoriler için geçerlidir . - 5000 TL üzerindeki sepetlere Gel Al noktası opsiyonu sunulmamaktadır

İşine yaraması dileğiyle ekliyorum

Trendyol Yemek Açıldı! Android uygulamasının üst kısmında yer alan görselde siparişlerin 30 dakika içinde teslim

Merhaba

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Feraye

Ek bir örnek olarak

- "Hesabım" altında "indirim kuponlarım" içinde "kazanılan kuponlar" sayfasından erişilebilir olur

İşine yarar umarım, kolay gelsin

Merhaba dostlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Ek bir perspektiften bakarsak

- Trendyol İndirim Günleri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular Müşterilerin merakla beklediği Trendyol fırsatlarıleri özellikle özel günlerde yapılır. İndirimli ürünler Black Friday, Anneler Günü, Babalar Günü, Ramazan Ayı, Ekim ve Kasım kampanyaları ile farklı kategorilerde müşterilerin hizmetine sunulur
- Trendyol Puan Nasıl Kullanılır? (Alışveriş Puanları) Bu puanlar, Trendyol cüzdanında birikir ve daha sonraki alışverişlerde indirim olarak kullanılabilir. Trendyol'da puan nasıl kullanılır sorusunun yanıtı oldukça basittir: Ödeme aşamasında "Trendyol Puanlarımı Kullan" seçeneğini aktif hale getirmek yeterlidir

İşe yarar umarım

Selam sevgili ekip

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Feraye

Bunu takiben

- Trendyol İndirim Günleri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular Müşterilerin merakla beklediği Trendyol fırsatlarıleri özellikle özel günlerde yapılır. İndirimli ürünler Black Friday, Anneler Günü, Babalar Günü, Ramazan Ayı, Ekim ve Kasım kampanyaları ile farklı kategorilerde müşterilerin hizmetine sunulur
- Trendyol Puan Nasıl Kullanılır? (Alışveriş Puanları) Bu puanlar, Trendyol cüzdanında birikir ve daha sonraki alışverişlerde indirim olarak kullanılabilir. Trendyol'da puan nasıl kullanılır sorusunun yanıtı oldukça basittir: Ödeme aşamasında "Trendyol Puanlarımı Kullan" seçeneğini aktif hale getirmek yeterlidir

İşine yarar umuduyla gönderiyorum