Esra
Bilgili
Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet En Düşük Fiyat Nerede?
Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet Güncel Satış Fiyatı 3890.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet Hakkında yaklaşık 6070 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet Detaylı Bilgi
Galaxy Tab A7 Lite_x000D_
_x000D_
Dilediğiniz yerde oyun oynayın_x000D_
EKRAN 8.7" │AĞIRLIK 366 G│METAL KASA_x000D_
8.7" geniş ekranıyla film izlemenin ve oyun oynamanın keyfini çıkarın. Minimize edilmiş çerçevesi ile tablet boyutunu arttırmadan daha büyük ekran/gövde oranı sağlar. Oldukça kompakt tasarımı sayesinde saatlerce oynasanız bile ellerinizin yorulmasını önler. _x000D_
_x000D_
_x000D_
* Görüntüler örnek amaçlıdır. _x000D_
** Yuvarlak köşeler hesaba katılmadan tam bir dikdörtgen şeklinde diyagonal olarak ölçülmüştür. Gerçek görülebilir alan, yuvarlak köşeler nedeniyle daha küçüktür. _x000D_
Hep yanınızda olması için tasarlandı_x000D_
Kullanım rahatlığı için tarzınızdan ödün vermeyin. Galaxy Tab A7 Lite ince tasarımı ile her ikisini de size sunar. 8.0mm inceliği ve 366g ağırlığı ile taşınması son derece kolay bu tablet çantanıza rahatça sığar ve ağırlığıyla size yük olmaz. Koyu Gri veya Gümüş renkteki modellerden birini seçin. _x000D_
_x000D_
* Renkler ülkeye veya operatöre bağlı olarak farklılık gösterebilir. _x000D_
** Kalınlık ve ağırlık cihazın konfigürasyonuna ve imalat sürecine bağlı olarak farklılık gösterebilir. _x000D_
Tek elle kullanıma uygun menü_x000D_
Tabletinizi tek elinizle kolayca kullanın. El hareketlerine göre tasarlanmış menü sayesinde sadece başparmağınızla kaydırarak Geri git, Son Kullanılan uygulamaları gör ve Ana menüye geri dön gibi komutları verebilmenizi sağlar. Düzinelerce fonksiyonuyla Galaxy Tab A7 Lite, kullanım kolaylığını parmak uçlarınıza getirir. _x000D_
_x000D_
* Bu özellik Galaxy Store üzerinden indirilebilir. _x000D_
** Burada belirtilen tüm özellikler, fonksiyonlar, içerikler, kullanıcı arayüzleri ve avantajlar herhangi bir bildirimde bulunulmadan değiştirilebilir ve kullanılabilirlikleri ülkeye/bölgeye, cihaz modeline ve işletim sistemi sürümüne bağlı olarak farklılık gösterebilir. _x000D_
Yaşadığınız her anı yakalayabilen bir kamera_x000D_
Galaxy Tab A7 Lite’ın kamerası yaşadığınız anları yakalamaya ve paylaşmaya hazır. Etkileyici bir portre ya da nefes kesen bir manzara, nerede olursa olsun tüm anlarınızı bu cihazla yakalayabilirsiniz. 8MP ana kamerası ile anılarınız canlı, parlak ve net kalmaya devam eder. _x000D_
_x000D_
* Görüntüler örnek olarak sunulmuştur. _x000D_
Bulunduğunuz yere en yakın sinema salonu_x000D_
Daha ince çerçeve, küçük boyutlu bir tablette 8.7" büyüklüğünde bir ekran sunulmasını sağlar. İster parkta ister evde; manzara modunda zengin stereo sesler sağlayan çift hoparlörle en sevdiğiniz filmlerin keyfini çıkarın._x000D_
** Yuvarlak köşeler hesaba katılmadan tam bir dikdörtgen şeklinde diyagonal olarak ölçülmüştür. Gerçek görülebilir alan, yuvarlak köşeler nedeniyle daha küçüktür. _x000D_
_x000D_
Saklamak istediğiniz içerikleri rahatça depolayın_x000D_
32GB/64GB HAFIZA | 1TB MİCRO SD KARTI_x000D_
Galaxy Tab A7 Lite yüksek çözünürlüklü tüm videolarınızı, fotoğraflarınızı ve dosyalarınızı depolayabileceğiniz 32GB/64GB depolama alanına sahiptir. Bir microSD kartı ile depolama alanınızı 1 TB’a kadar arttırabilirsiniz. Sevdiğiniz fotoğraf ve videoları, ihtiyacınız olan dosyaları elemenize gerek kalmadan rahatlıkla saklayabilirsiniz. _x000D_
_x000D_
* Hafıza seçenekleri ve kullanılabilirliği ülkeye veya bölgeye göre farklılık gösterebilir. _x000D_
** Micro SD kartı ayrıca satılır. 1 TB’a kadar arttırılabilir. Harici hafıza medyaların (fotoğraf, video ve müzik dosyaları) depolanması için kullanılabilir ancak uygulamalar burada depolanamaz. Kullanılabilirliği ülkeye ve üreticiye bağlı olarak farklılık gösterebilir. _x000D_
Boyutlarının ötesinde pil ömrü_x000D_
Galaxy Tab A7 Lite bu kadar ince bir cihazdan beklemeyeceğiniz bir güce sahip. 5.100mAh* pil, bir yere gitmeniz gerektiğinde veya izleyecek çok fazla içeriğiniz olduğunda, şarj cihazınızı uzun bir süre boyunca unutma özgürlüğü tanır. _x000D_
* Normal değer, üçüncü taraf laboratuvar koşullarında test edilmiştir. Normal değer, IEC 61960 standardına göre test edilen pil örnekleri arasındaki kapasite farkı göz önünde bulundurularak hesaplanan tahmini ortalama değerdir. Nominal (minimum) kapasite 4.980mAh’dir. Gerçek pil ömrü, ağ ortamına, kullanım modellerine ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. _x000D_
_x000D_
Galaxy’nizdeki cihazları bağlı tutun_x000D_
Samsung Galaxy cihazlarınız arasında kesintisiz bir bağlantı kurarak hayatı daha kullanışlı bir şekilde yaşayın. Samsung Hesabınızda oturum açın ve telefonunuzla Galaxy Tab A7 Lite tabletinizi bağlayın. Artık tabletinizden çağrı yapabilir ve mesaj gönderebilir, ve telefonunuzu elinize almanıza gerek kalmadan Mobil Erişim Noktanıza bağlanabilirsiniz. _x000D_
* Diğer cihazlardan çağrı ve mesajlaşma özelliği Android P ile çalışan ve RAM kapasitesi 3GB ve üstünde olan cihazlarda desteklenir. Hizmet fonksiyonunun kullanıma açılacağı tarih bölgeye, operatöre ve cihaza bağlı olarak farklılık gösterebilir. _x000D_
** Diğer cihazlardan çağrı ve mesaj özelliğinin kullanılabilmesi için her iki cihazın da aynı Samsung hesabına bağlı olması ve cihazların otomatik olarak bağlanması için ayarlarda önceden eşleştirilmiş olmaları gerekir. _x000D_
*** Otomatik Erişim Noktası özelliği yalnızca Android 10 ve üstü bir sürümü çalıştıran Samsung akıllı telefonlarıyla Samsung tabletleri arasında kullanılabilir. _x000D_
**** Otomatik Erişim Noktası için her iki cihazın da aynı Samsung hesabına bağlı olması gerekir. _x000D_
***** Mobil erişim noktasının kullanılabilirliği operatör politikasına bağlı olarak farklılık gösterebilir. _x000D_
_x000D_
YouTube Premium’u deneyin_x000D_
YouTube Premium ve Galaxy, en sevdiğiniz içerikleri YouTube’da kesintisiz izleyebilmeniz için güç birliği yaptı. YouTube ve YouTube Music’de reklamsız, çevrim dışı ve arka planda içerik oynatma keyfini yaşayın. Galaxy Tab A7 Lite satın aldığınızda ilk 2 ayınız bizden. _x000D_
_x000D_
Öğrenmek ve eğlenmek için dijital bir oyun alanı_x000D_
Samsung Kids uygulaması, çocuklarınızın keşfetmesi için güvenli bir ortam oluşturmanızı sağlar. Çocuklarınıza özel karakterlere ve uygulamalara erişmek için Hızlı erişim panelinde Samsung Kids uygulamasına dokunmanız yeterli. Ebeveyn Kontrolü özelliği, kullanım ve oyun süresini denetleyerek, tableti çocuklarınıza gönül rahatlığıyla vermenizi sağlar. _x000D_
_x000D_
Her seviyede tam koruma_x000D_
Samsung Knox, yüksek düzeyde güvenlik sağlayarak ilk açıldığı andan itibaren tabletinizi korur. Özel verileriniz, donanım destekli ve çok katmanlı Knox güvenlik platformuyla kötü niyetli yazılımlardan ve saldırılardan korunur. _x000D_
_x000D_
Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet Ürününün Satıcısı, Samsung Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet ürününü 3890.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet En Son Yapılan Yorumlar
3890.0 Tl ye satışta olan Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6070 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: çocuklar için güzel.bir ürün
İsim: b** k**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: OSİO
Yorum: açıkçası gayet güzel çalışıyor ve asla kasmıyor ben kızıma aldım gayetiyi teşekkürler
İsim: a** k**
Tarih: 29 Şubat 2024
Satıcı: ALDIMGİTTİ
Yorum: 5 yaşındaki kızım için aldım bir sorun yaşamadık Samsung kalitesi
İsim: A** Ş**
Tarih: 28 Şubat 2024
Satıcı: Aksaray İletişim
Yorum: Yeğenime hediye aldım çok hızlıda geldi teşekkürler
İsim: D** Ç**
Tarih: 15 Şubat 2024
Satıcı: Trendyol
Yorum: uzun süredir kullanıyorum çok güzel rahatlıkla alabilirsiniz
İsim: H** E**
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: kardeşim için aldım genel anlamda kullanışlı 4 aydır kullanıyor kasılma yok
İsim: Z** G**
Tarih: 31 Ocak 2024
Satıcı: Teknosa
Yorum: Kardeşime dogum günü hediyesi aldımmm çok sevindi
İsim: A** O**
Tarih: 26 Ocak 2024
Yorum: süper tavsiye ederim kızıma aldım YouTube ve oyun için ideal
İsim: Muhammet A.
Tarih: 16 Ocak 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Oğlum için almıştım..kullanımı kolay
İsim: E** Y**
Tarih: 14 Ocak 2024
Satıcı: Yamanlar Bilişim
Yorum: Tabletin aynısını kızımda kullanıyordu bunuda oğlum için aldıkkargoylama da çok iyiydi.
İsim: Ö** T**
Tarih: 11 Ocak 2024
Yorum: oğluma hediye aldım beğenerek kullanıyor
İsim: Turgay K.
Tarih: 17 Kasım 2023
Yorum: oğlum için aldım mükemmel İkincisini almayı düşünüyorum, tavsiye ederim
İsim: muhtar E.
Tarih: 15 Kasım 2023
Satıcı: websinial
Yorum: merhaba urun gayet başarılı cok guzel bir ambalajla elimize ulastiistenilen ozellikler mevcut gayet sık ince görünüme sahip bir urun tesekkurler.
İsim: N** K**
Tarih: 14 Kasım 2023
Satıcı: Atik iletişim
Yorum: oğluma aldım bence çocuk için yeterli
İsim: H** Ç**
Tarih: 05 Kasım 2023
Yorum: kızım için aldık Samsung kalitesi memnun kaldık
İsim: K** A**
Tarih: 04 Kasım 2023
Yorum: Kızım için aldım yorumlara bakarak aldım harika iyiki almışım
İsim: H** H**
Tarih: 03 Kasım 2023
Satıcı: Onyedi-Teknoloji
Yorum: kızıma aldık güzel oynuyor
İsim: M** T**
Tarih: 02 Kasım 2023
Yorum: çocuklar için çok iyi bir ürün kaliteli
İsim: A** G**
Yorum: tereddüt etmeden alabilirsiniz oğlum için aldım kaliteli ürün ve hızlıteslimatla sorunsuz şekilde elime ulaştı teşekkürler trendyol

İsim: M** D**
Tarih: 01 Kasım 2023
Yorum: süper kardeşim için hediye aldım bayıldık.
İsim: Ş** Ç**
Tarih: 28 Ekim 2023
Satıcı: BittiBitiyor
Yorum: çok Güzel kardeşim için aldım beğendi
İsim: B** k**
Tarih: 27 Ekim 2023
Yorum: Ablama aldık beğendi
İsim: D** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 26 Ekim 2023
Satıcı: hesapkitap
Yorum: kızım için aldım çok memnunum tavsiye edilir
İsim: Ç** s**
Tarih: 26 Ekim 2023
Yorum: kızım için aldım..çocuk için ideal bi tablet
İsim: **** ****
Tarih: 25 Ekim 2023
Satıcı: Nasa İletişim
Yorum: Kardesım için aldım ve işimizi gördu yardımcı oluyor video ızlemesındetavsıye ederim kullanıslı
İsim: R** K**
Beden: 25 Ekim 2023
Yorum: Çok güzel bayıldık oğluma aldık hediye olarak alın aldırın çok kaliteliyani bu kadar iyi beklemiyorduk
Tarih: 18 Ekim 2023
Yorum: Kızım için aldık çok güzel kursta kullanacak
hızlı kargo için teşekkürler
İsim: Nilüfer U.
Tarih: 14 Ekim 2023
Yorum: kardeşime aldık çok beğendi
Beden: 05 Ekim 2023
Yorum: ikizlerim için aldım hiç sorun yaşamadık çok memmunuz.
İsim: I** D**
Tarih: 04 Ekim 2023
Satıcı: TrendShop
Yorum: çocuklar için aldık kullanışlı memnunuz
İsim: G** Ş**
Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: Samsung kalemiyle uyumlu mu
Cevap: Merhaba, bu bilgiye şu an ulaşamıyoruz. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba uyumlu kılıf ve koruyucu ekran gönderiyor musunuz
Cevap: Merhaba, kılıf ve ekran koruyucu ayrı satılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba kalem klavye uyumlu mu acaba
Cevap: Merhaba, ürün kalem desteklemektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: sim Kart takabiliyor muyuz
Cevap: Merhaba, üründe sim kartı girişi bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: sim kartı takılıyor mu
Cevap: Merhaba, ürüne sim kart ve hafıza kartı desteği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba acaba Samsung a techmaster kullanılabiliyor mu (tablet kalemi)
Soru: merhaba ben 4 ay önce aldım kırıldı garantısı var garantiye gırer mı
Cevap: Merhaba, siparişinizle ilgili sorularınızı Siparişlerim-Sipariş Detay-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.
Soru: ekranı kaç inç
Cevap: Merhaba, ürün 8.7 inç ekran boyutuna sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: hangi kargo firmalarıyla çalışıyosunuz
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Şu an için kargo seçimi yapılamamaktadır. TEX, PTT Kargo, Aras Kargo, Sürat Kargo firmaları ile uygunluğa göre gönderim yapılmaktadır.
Soru: İyi günler efendim üniversite öğrencisi için uygun bir ürün mü ikinci her hangi bir tablete uyumlu kalemle çalışıyor mu teşekkürler
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm programları kullanabilirsiniz. Üründe kalem desteği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Meraba office programları ve sap programlarını yüklemek için uygun mudur acaba? Kaldırır mı
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: çok güzel paketlenmiş ürün güzel teşekkürler
Cevap: Merhaba, güzel geri bildiriminiz ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: sim kart destwği varmı
Cevap: Merhaba, ürünün SIM kart desteği yoktur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ön kamerası var mı?
Cevap: Merhaba, ürünün ön kamerası mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba kalemi mevcut mu
Cevap: Merhaba, kalem ürüne dahil değildir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba hangi kargo firmasıyla çalışıyorsunuz ?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Şu an için kargo seçimi yapılamamaktadır. TEX, PTT Kargo, Aras Kargo, Sürat Kargo firmaları ile uygunluğa göre gönderim yapılmaktadır.
Soru: kalem veya klavye desteği sağlarmı ?
Cevap: Merhaba, üründe kalem ve klavye desteği bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: sim kart takılabiliyor mu
Cevap: Merhaba,sım kart uyumu bulunmuyor.İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: tabletin kalemi var mı
Soru: kaç gb acaba
Cevap: Merhaba, ürün 3 GB ram, 32 GB dahili hafızaya sahiptir. Keyifli alışverişler dileriz.
Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet Resim Ve Fotoğraflar
Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet Güncel Satış Fiyatı 3890.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet Hakkında yaklaşık 6070 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet Detaylı Bilgi
Galaxy Tab A7 Lite_x000D_
_x000D_
Dilediğiniz yerde oyun oynayın_x000D_
EKRAN 8.7" │AĞIRLIK 366 G│METAL KASA_x000D_
8.7" geniş ekranıyla film izlemenin ve oyun oynamanın keyfini çıkarın. Minimize edilmiş çerçevesi ile tablet boyutunu arttırmadan daha büyük ekran/gövde oranı sağlar. Oldukça kompakt tasarımı sayesinde saatlerce oynasanız bile ellerinizin yorulmasını önler. _x000D_
_x000D_
_x000D_
Hep yanınızda olması için tasarlandı_x000D_
Kullanım rahatlığı için tarzınızdan ödün vermeyin. Galaxy Tab A7 Lite ince tasarımı ile her ikisini de size sunar. 8.0mm inceliği ve 366g ağırlığı ile taşınması son derece kolay bu tablet çantanıza rahatça sığar ve ağırlığıyla size yük olmaz. Koyu Gri veya Gümüş renkteki modellerden birini seçin. _x000D_
_x000D_
* Renkler ülkeye veya operatöre bağlı olarak farklılık gösterebilir. _x000D_
** Kalınlık ve ağırlık cihazın konfigürasyonuna ve imalat sürecine bağlı olarak farklılık gösterebilir. _x000D_
Tek elle kullanıma uygun menü_x000D_
Tabletinizi tek elinizle kolayca kullanın. El hareketlerine göre tasarlanmış menü sayesinde sadece başparmağınızla kaydırarak Geri git, Son Kullanılan uygulamaları gör ve Ana menüye geri dön gibi komutları verebilmenizi sağlar. Düzinelerce fonksiyonuyla Galaxy Tab A7 Lite, kullanım kolaylığını parmak uçlarınıza getirir. _x000D_
_x000D_
* Bu özellik Galaxy Store üzerinden indirilebilir. _x000D_
** Burada belirtilen tüm özellikler, fonksiyonlar, içerikler, kullanıcı arayüzleri ve avantajlar herhangi bir bildirimde bulunulmadan değiştirilebilir ve kullanılabilirlikleri ülkeye/bölgeye, cihaz modeline ve işletim sistemi sürümüne bağlı olarak farklılık gösterebilir. _x000D_
Yaşadığınız her anı yakalayabilen bir kamera_x000D_
Galaxy Tab A7 Lite’ın kamerası yaşadığınız anları yakalamaya ve paylaşmaya hazır. Etkileyici bir portre ya da nefes kesen bir manzara, nerede olursa olsun tüm anlarınızı bu cihazla yakalayabilirsiniz. 8MP ana kamerası ile anılarınız canlı, parlak ve net kalmaya devam eder. _x000D_
_x000D_
* Görüntüler örnek olarak sunulmuştur. _x000D_
Bulunduğunuz yere en yakın sinema salonu_x000D_
Daha ince çerçeve, küçük boyutlu bir tablette 8.7" büyüklüğünde bir ekran sunulmasını sağlar. İster parkta ister evde; manzara modunda zengin stereo sesler sağlayan çift hoparlörle en sevdiğiniz filmlerin keyfini çıkarın._x000D_
_x000D_
Saklamak istediğiniz içerikleri rahatça depolayın_x000D_
32GB/64GB HAFIZA | 1TB MİCRO SD KARTI_x000D_
Galaxy Tab A7 Lite yüksek çözünürlüklü tüm videolarınızı, fotoğraflarınızı ve dosyalarınızı depolayabileceğiniz 32GB/64GB depolama alanına sahiptir. Bir microSD kartı ile depolama alanınızı 1 TB’a kadar arttırabilirsiniz. Sevdiğiniz fotoğraf ve videoları, ihtiyacınız olan dosyaları elemenize gerek kalmadan rahatlıkla saklayabilirsiniz. _x000D_
_x000D_
* Hafıza seçenekleri ve kullanılabilirliği ülkeye veya bölgeye göre farklılık gösterebilir. _x000D_
** Micro SD kartı ayrıca satılır. 1 TB’a kadar arttırılabilir. Harici hafıza medyaların (fotoğraf, video ve müzik dosyaları) depolanması için kullanılabilir ancak uygulamalar burada depolanamaz. Kullanılabilirliği ülkeye ve üreticiye bağlı olarak farklılık gösterebilir. _x000D_
Boyutlarının ötesinde pil ömrü_x000D_
Galaxy Tab A7 Lite bu kadar ince bir cihazdan beklemeyeceğiniz bir güce sahip. 5.100mAh* pil, bir yere gitmeniz gerektiğinde veya izleyecek çok fazla içeriğiniz olduğunda, şarj cihazınızı uzun bir süre boyunca unutma özgürlüğü tanır. _x000D_
* Normal değer, üçüncü taraf laboratuvar koşullarında test edilmiştir. Normal değer, IEC 61960 standardına göre test edilen pil örnekleri arasındaki kapasite farkı göz önünde bulundurularak hesaplanan tahmini ortalama değerdir. Nominal (minimum) kapasite 4.980mAh’dir. Gerçek pil ömrü, ağ ortamına, kullanım modellerine ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. _x000D_
_x000D_
Galaxy’nizdeki cihazları bağlı tutun_x000D_
Samsung Galaxy cihazlarınız arasında kesintisiz bir bağlantı kurarak hayatı daha kullanışlı bir şekilde yaşayın. Samsung Hesabınızda oturum açın ve telefonunuzla Galaxy Tab A7 Lite tabletinizi bağlayın. Artık tabletinizden çağrı yapabilir ve mesaj gönderebilir, ve telefonunuzu elinize almanıza gerek kalmadan Mobil Erişim Noktanıza bağlanabilirsiniz. _x000D_
* Diğer cihazlardan çağrı ve mesajlaşma özelliği Android P ile çalışan ve RAM kapasitesi 3GB ve üstünde olan cihazlarda desteklenir. Hizmet fonksiyonunun kullanıma açılacağı tarih bölgeye, operatöre ve cihaza bağlı olarak farklılık gösterebilir. _x000D_
** Diğer cihazlardan çağrı ve mesaj özelliğinin kullanılabilmesi için her iki cihazın da aynı Samsung hesabına bağlı olması ve cihazların otomatik olarak bağlanması için ayarlarda önceden eşleştirilmiş olmaları gerekir. _x000D_
*** Otomatik Erişim Noktası özelliği yalnızca Android 10 ve üstü bir sürümü çalıştıran Samsung akıllı telefonlarıyla Samsung tabletleri arasında kullanılabilir. _x000D_
**** Otomatik Erişim Noktası için her iki cihazın da aynı Samsung hesabına bağlı olması gerekir. _x000D_
***** Mobil erişim noktasının kullanılabilirliği operatör politikasına bağlı olarak farklılık gösterebilir. _x000D_
_x000D_
YouTube Premium’u deneyin_x000D_
YouTube Premium ve Galaxy, en sevdiğiniz içerikleri YouTube’da kesintisiz izleyebilmeniz için güç birliği yaptı. YouTube ve YouTube Music’de reklamsız, çevrim dışı ve arka planda içerik oynatma keyfini yaşayın. Galaxy Tab A7 Lite satın aldığınızda ilk 2 ayınız bizden. _x000D_
_x000D_
Öğrenmek ve eğlenmek için dijital bir oyun alanı_x000D_
Samsung Kids uygulaması, çocuklarınızın keşfetmesi için güvenli bir ortam oluşturmanızı sağlar. Çocuklarınıza özel karakterlere ve uygulamalara erişmek için Hızlı erişim panelinde Samsung Kids uygulamasına dokunmanız yeterli. Ebeveyn Kontrolü özelliği, kullanım ve oyun süresini denetleyerek, tableti çocuklarınıza gönül rahatlığıyla vermenizi sağlar. _x000D_
_x000D_
Her seviyede tam koruma_x000D_
Samsung Knox, yüksek düzeyde güvenlik sağlayarak ilk açıldığı andan itibaren tabletinizi korur. Özel verileriniz, donanım destekli ve çok katmanlı Knox güvenlik platformuyla kötü niyetli yazılımlardan ve saldırılardan korunur. _x000D_
_x000D_
Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet Ürününün Satıcısı, Samsung Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet ürününü 3890.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet En Son Yapılan Yorumlar
3890.0 Tl ye satışta olan Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6070 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: çocuklar için güzel.bir ürün
İsim: b** k**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Satıcı: OSİO
Yorum: açıkçası gayet güzel çalışıyor ve asla kasmıyor ben kızıma aldım gayetiyi teşekkürler
İsim: a** k**
Tarih: 29 Şubat 2024
Satıcı: ALDIMGİTTİ
Yorum: 5 yaşındaki kızım için aldım bir sorun yaşamadık Samsung kalitesi
İsim: A** Ş**
Tarih: 28 Şubat 2024
Satıcı: Aksaray İletişim
Yorum: Yeğenime hediye aldım çok hızlıda geldi teşekkürler
İsim: D** Ç**
Tarih: 15 Şubat 2024
Yorum: uzun süredir kullanıyorum çok güzel rahatlıkla alabilirsiniz
İsim: H** E**
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: kardeşim için aldım genel anlamda kullanışlı 4 aydır kullanıyor kasılma yok
İsim: Z** G**
Tarih: 31 Ocak 2024
Yorum: Kardeşime dogum günü hediyesi aldımmm çok sevindi
İsim: A** O**
Tarih: 26 Ocak 2024
Yorum: süper tavsiye ederim kızıma aldım YouTube ve oyun için ideal
İsim: Muhammet A.
Tarih: 16 Ocak 2024
Yorum: Oğlum için almıştım..kullanımı kolay
Tarih: 14 Ocak 2024
Satıcı: Yamanlar Bilişim
Yorum: Tabletin aynısını kızımda kullanıyordu bunuda oğlum için aldıkkargoylama da çok iyiydi.
İsim: Ö** T**
Tarih: 11 Ocak 2024
Yorum: oğluma hediye aldım beğenerek kullanıyor
İsim: Turgay K.
Tarih: 17 Kasım 2023
Yorum: oğlum için aldım mükemmel İkincisini almayı düşünüyorum, tavsiye ederim
İsim: muhtar E.
Tarih: 15 Kasım 2023
Satıcı: websinial
Yorum: merhaba urun gayet başarılı cok guzel bir ambalajla elimize ulastiistenilen ozellikler mevcut gayet sık ince görünüme sahip bir urun tesekkurler.
İsim: N** K**
Tarih: 14 Kasım 2023
Satıcı: Atik iletişim
Yorum: oğluma aldım bence çocuk için yeterli
İsim: H** Ç**
Tarih: 05 Kasım 2023
Yorum: kızım için aldık Samsung kalitesi memnun kaldık
Tarih: 04 Kasım 2023
Yorum: Kızım için aldım yorumlara bakarak aldım harika iyiki almışım
İsim: H** H**
Tarih: 03 Kasım 2023
Satıcı: Onyedi-Teknoloji
Yorum: kızıma aldık güzel oynuyor
İsim: M** T**
Yorum: çocuklar için çok iyi bir ürün kaliteli
İsim: A** G**
Yorum: tereddüt etmeden alabilirsiniz oğlum için aldım kaliteli ürün ve hızlıteslimatla sorunsuz şekilde elime ulaştı teşekkürler trendyol
İsim: M** D**
Tarih: 01 Kasım 2023
Yorum: süper kardeşim için hediye aldım bayıldık.
İsim: Ş** Ç**
Tarih: 28 Ekim 2023
Satıcı: BittiBitiyor
Yorum: çok Güzel kardeşim için aldım beğendi
İsim: B** k**
Tarih: 27 Ekim 2023
Yorum: Ablama aldık beğendi
İsim: D** G**
Beden: 26 Ekim 2023
Satıcı: hesapkitap
Yorum: kızım için aldım çok memnunum tavsiye edilir
İsim: Ç** s**
Tarih: 26 Ekim 2023
Yorum: kızım için aldım..çocuk için ideal bi tablet
İsim: **** ****
Tarih: 25 Ekim 2023
Yorum: Kardesım için aldım ve işimizi gördu yardımcı oluyor video ızlemesındetavsıye ederim kullanıslı
İsim: R** K**
Beden: 25 Ekim 2023
Yorum: Çok güzel bayıldık oğluma aldık hediye olarak alın aldırın çok kaliteliyani bu kadar iyi beklemiyorduk
Tarih: 18 Ekim 2023
Yorum: Kızım için aldık çok güzel kursta kullanacak
İsim: Nilüfer U.
Tarih: 14 Ekim 2023
Yorum: kardeşime aldık çok beğendi
Beden: 05 Ekim 2023
Yorum: ikizlerim için aldım hiç sorun yaşamadık çok memmunuz.
İsim: I** D**
Satıcı: TrendShop
Yorum: çocuklar için aldık kullanışlı memnunuz
İsim: G** Ş**
Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: Samsung kalemiyle uyumlu mu
Soru: Merhaba uyumlu kılıf ve koruyucu ekran gönderiyor musunuz
Cevap: Merhaba, kılıf ve ekran koruyucu ayrı satılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba kalem klavye uyumlu mu acaba
Cevap: Merhaba, ürün kalem desteklemektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: sim Kart takabiliyor muyuz
Cevap: Merhaba, üründe sim kartı girişi bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: sim kartı takılıyor mu
Cevap: Merhaba, ürüne sim kart ve hafıza kartı desteği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba acaba Samsung a techmaster kullanılabiliyor mu (tablet kalemi)
Soru: merhaba ben 4 ay önce aldım kırıldı garantısı var garantiye gırer mı
Cevap: Merhaba, siparişinizle ilgili sorularınızı Siparişlerim-Sipariş Detay-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.
Soru: ekranı kaç inç
Cevap: Merhaba, ürün 8.7 inç ekran boyutuna sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: hangi kargo firmalarıyla çalışıyosunuz
Soru: İyi günler efendim üniversite öğrencisi için uygun bir ürün mü ikinci her hangi bir tablete uyumlu kalemle çalışıyor mu teşekkürler
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm programları kullanabilirsiniz. Üründe kalem desteği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Meraba office programları ve sap programlarını yüklemek için uygun mudur acaba? Kaldırır mı
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: çok güzel paketlenmiş ürün güzel teşekkürler
Cevap: Merhaba, güzel geri bildiriminiz ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: sim kart destwği varmı
Cevap: Merhaba, ürünün SIM kart desteği yoktur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ön kamerası var mı?
Cevap: Merhaba, ürünün ön kamerası mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba kalemi mevcut mu
Soru: Merhaba hangi kargo firmasıyla çalışıyorsunuz ?
Soru: kalem veya klavye desteği sağlarmı ?
Cevap: Merhaba, üründe kalem ve klavye desteği bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: sim kart takılabiliyor mu
Cevap: Merhaba,sım kart uyumu bulunmuyor.İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: tabletin kalemi var mı
Soru: kaç gb acaba
Cevap: Merhaba, ürün 3 GB ram, 32 GB dahili hafızaya sahiptir. Keyifli alışverişler dileriz.
Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet Resim Ve Fotoğraflar
Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet En Uygun Satış Linki
Samsung Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Koyu Gri Tablet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.