Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Gümüş Tablet Alınır Mı

Melek

Bilgili
Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Gümüş Tablet Alanlar Memnun Mu?
Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Gümüş Tablet Şimdiki Fiyatı Ile 3975.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Gümüş Tablet Gerçekten İyi Mi?

Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Gümüş Tablet Hakkında yaklaşık 2412 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Gümüş Tablet Detaylı Bilgi

_x000D_

Genişletilmiş ekran >_x000D_
_x000D_

Kolay taşınabilir tasarım >_x000D_
_x000D_

15W Hızlı şarj >_x000D_
Galaxy Tab A7 Lite_x000D_
_x000D_
Dilediğiniz yerde oyun oynayın_x000D_
EKRAN 8.7" │AĞIRLIK 366 G│METAL KASA_x000D_
8.7" geniş ekranıyla film izlemenin ve oyun oynamanın keyfini çıkarın. Minimize edilmiş çerçevesi ile tablet boyutunu arttırmadan daha büyük ekran/gövde oranı sağlar. Oldukça kompakt tasarımı sayesinde saatlerce oynasanız bile ellerinizin yorulmasını önler. _x000D_
_x000D_
* Görüntüler örnek amaçlıdır. _x000D_
** Yuvarlak köşeler hesaba katılmadan tam bir dikdörtgen şeklinde diyagonal olarak ölçülmüştür. Gerçek görülebilir alan, yuvarlak köşeler nedeniyle daha küçüktür. _x000D_
Hep yanınızda olması için tasarlandı_x000D_
Kullanım rahatlığı için tarzınızdan ödün vermeyin. Galaxy Tab A7 Lite ince tasarımı ile her ikisini de size sunar. 8.0mm inceliği ve 366g ağırlığı ile taşınması son derece kolay bu tablet çantanıza rahatça sığar ve ağırlığıyla size yük olmaz. Koyu Gri veya Gümüş renkteki modellerden birini seçin. _x000D_
_x000D_
* Renkler ülkeye veya operatöre bağlı olarak farklılık gösterebilir. _x000D_
** Kalınlık ve ağırlık cihazın konfigürasyonuna ve imalat sürecine bağlı olarak farklılık gösterebilir. _x000D_
Tek elle kullanıma uygun menü_x000D_
Tabletinizi tek elinizle kolayca kullanın. El hareketlerine göre tasarlanmış menü sayesinde sadece başparmağınızla kaydırarak Geri git, Son Kullanılan uygulamaları gör ve Ana menüye geri dön gibi komutları verebilmenizi sağlar. Düzinelerce fonksiyonuyla Galaxy Tab A7 Lite, kullanım kolaylığını parmak uçlarınıza getirir. _x000D_
_x000D_
* Bu özellik Galaxy Store üzerinden indirilebilir. _x000D_
** Burada belirtilen tüm özellikler, fonksiyonlar, içerikler, kullanıcı arayüzleri ve avantajlar herhangi bir bildirimde bulunulmadan değiştirilebilir ve kullanılabilirlikleri ülkeye/bölgeye, cihaz modeline ve işletim sistemi sürümüne bağlı olarak farklılık gösterebilir. _x000D_
Yaşadığınız her anı yakalayabilen bir kamera_x000D_
Galaxy Tab A7 Lite’ın kamerası yaşadığınız anları yakalamaya ve paylaşmaya hazır. Etkileyici bir portre ya da nefes kesen bir manzara, nerede olursa olsun tüm anlarınızı bu cihazla yakalayabilirsiniz. 8MP ana kamerası ile anılarınız canlı, parlak ve net kalmaya devam eder. _x000D_
_x000D_
* Görüntüler örnek olarak sunulmuştur. _x000D_
Bulunduğunuz yere en yakın sinema salonu_x000D_
Daha ince çerçeve, küçük boyutlu bir tablette 8.7" büyüklüğünde bir ekran sunulmasını sağlar. İster parkta ister evde; manzara modunda zengin stereo sesler sağlayan çift hoparlörle en sevdiğiniz filmlerin keyfini çıkarın._x000D_
* Görüntüler örnek amaçlıdır. _x000D_
** Yuvarlak köşeler hesaba katılmadan tam bir dikdörtgen şeklinde diyagonal olarak ölçülmüştür. Gerçek görülebilir alan, yuvarlak köşeler nedeniyle daha küçüktür. _x000D_
_x000D_
Saklamak istediğiniz içerikleri rahatça depolayın_x000D_
32GB/64GB HAFIZA | 1TB MICRO SD KARTI_x000D_
Galaxy Tab A7 Lite yüksek çözünürlüklü tüm videolarınızı, fotoğraflarınızı ve dosyalarınızı depolayabileceğiniz 32GB/64GB depolama alanına sahiptir. Bir microSD kartı ile depolama alanınızı 1 TB’a kadar arttırabilirsiniz. Sevdiğiniz fotoğraf ve videoları, ihtiyacınız olan dosyaları elemenize gerek kalmadan rahatlıkla saklayabilirsiniz. _x000D_
_x000D_
* Hafıza seçenekleri ve kullanılabilirliği ülkeye veya bölgeye göre farklılık gösterebilir. _x000D_
** Micro SD kartı ayrıca satılır. 1 TB’a kadar arttırılabilir. Harici hafıza medyaların (fotoğraf, video ve müzik dosyaları) depolanması için kullanılabilir ancak uygulamalar burada depolanamaz. Kullanılabilirliği ülkeye ve üreticiye bağlı olarak farklılık gösterebilir. _x000D_
Boyutlarının ötesinde pil ömrü_x000D_
Galaxy Tab A7 Lite bu kadar ince bir cihazdan beklemeyeceğiniz bir güce sahip. 5.100mAh* pil, bir yere gitmeniz gerektiğinde veya izleyecek çok fazla içeriğiniz olduğunda, şarj cihazınızı uzun bir süre boyunca unutma özgürlüğü tanır. _x000D_
* Normal değer, üçüncü taraf laboratuvar koşullarında test edilmiştir. Normal değer, IEC 61960 standardına göre test edilen pil örnekleri arasındaki kapasite farkı göz önünde bulundurularak hesaplanan tahmini ortalama değerdir. Nominal (minimum) kapasite 4.980mAh’dir. Gerçek pil ömrü, ağ ortamına, kullanım modellerine ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. _x000D_
_x000D_
Galaxy’nizdeki cihazları bağlı tutun_x000D_
Samsung Galaxy cihazlarınız arasında kesintisiz bir bağlantı kurarak hayatı daha kullanışlı bir şekilde yaşayın. Samsung Hesabınızda oturum açın ve telefonunuzla Galaxy Tab A7 Lite tabletinizi bağlayın. Artık tabletinizden çağrı yapabilir ve mesaj gönderebilir, ve telefonunuzu elinize almanıza gerek kalmadan Mobil Erişim Noktanıza bağlanabilirsiniz. _x000D_
* Diğer cihazlardan çağrı ve mesajlaşma özelliği Android P ile çalışan ve RAM kapasitesi 3GB ve üstünde olan cihazlarda desteklenir. Hizmet fonksiyonunun kullanıma açılacağı tarih bölgeye, operatöre ve cihaza bağlı olarak farklılık gösterebilir. _x000D_
** Diğer cihazlardan çağrı ve mesaj özelliğinin kullanılabilmesi için her iki cihazın da aynı Samsung hesabına bağlı olması ve cihazların otomatik olarak bağlanması için ayarlarda önceden eşleştirilmiş olmaları gerekir. _x000D_
*** Otomatik Erişim Noktası özelliği yalnızca Android 10 ve üstü bir sürümü çalıştıran Samsung akıllı telefonlarıyla Samsung tabletleri arasında kullanılabilir. _x000D_
**** Otomatik Erişim Noktası için her iki cihazın da aynı Samsung hesabına bağlı olması gerekir. _x000D_
***** Mobil erişim noktasının kullanılabilirliği operatör politikasına bağlı olarak farklılık gösterebilir. _x000D_
_x000D_
YouTube Premium’u deneyin_x000D_
YouTube Premium ve Galaxy, en sevdiğiniz içerikleri YouTube’da kesintisiz izleyebilmeniz için güç birliği yaptı. YouTube ve YouTube Music’de reklamsız, çevrim dışı ve arka planda içerik oynatma keyfini yaşayın. Galaxy Tab A7 Lite satın aldığınızda ilk 2 ayınız bizden. _x000D_
_x000D_
Öğrenmek ve eğlenmek için dijital bir oyun alanı_x000D_
Samsung Kids uygulaması, çocuklarınızın keşfetmesi için güvenli bir ortam oluşturmanızı sağlar. Çocuklarınıza özel karakterlere ve uygulamalara erişmek için Hızlı erişim panelinde Samsung Kids uygulamasına dokunmanız yeterli. Ebeveyn Kontrolü özelliği, kullanım ve oyun süresini denetleyerek, tableti çocuklarınıza gönül rahatlığıyla vermenizi sağlar. _x000D_
_x000D_
Her seviyede tam koruma_x000D_
Samsung Knox, yüksek düzeyde güvenlik sağlayarak ilk açıldığı andan itibaren tabletinizi korur. Özel verileriniz, donanım destekli ve çok katmanlı Knox güvenlik platformuyla kötü niyetli yazılımlardan ve saldırılardan korunur. _x000D_
_x000D_
* Görüntüler örnek olarak sunulmuştur. _x000D_
FOTOĞRAF GALERISI_x000D_
_x000D_
2.3GHz, 1.8GHz _x000D_
İşlemci _x000D_
8.7" (220.5mm) _x000D_
Ekran _x000D_
8.0 MP _x000D_
Arka Kamera - Çözünürlük _x000D_
366 _x000D_
Ağırlık (gr) _x000D_
_x000D_
İşlemci_x000D_
2.3GHz, 1.8GHz _x000D_
Ekran_x000D_
8.7" (220.5mm) _x000D_
Arka Kamera - Çözünürlük_x000D_
8.0 MP _x000D_
Ağırlık (gr)_x000D_
366 _x000D_
İşlemci_x000D_
CPU Hızı_x000D_
2.3GHz, 1.8GHz _x000D_
CPU Tipi_x000D_
Sekiz Çekirdek _x000D_
Ekran_x000D_
Boyut (Ana Ekran)_x000D_
8.7" (220.5mm) _x000D_
Çözünürlük (Ana Ekran)_x000D_
1340 x 800 (WXGA+) _x000D_
Teknoloji(Ana Ekran)_x000D_
TFT _x000D_
Renk Derinliği (Ana Ekran)_x000D_
16M _x000D_
Kamera_x000D_
Arka Kamera - Otomatik Odaklama_x000D_
Var _x000D_
Ön Kamera - Çözünürlük_x000D_
2.0 MP _x000D_
Arka Kamera - Flaş_x000D_
Yok _x000D_
Video Kayıt Çözünürlüğü_x000D_
FHD (1920 x 1080)@30fps _x000D_
Hafıza_x000D_
RAM Boyutu (GB)_x000D_
3 _x000D_
ROM Boyutu (GB)_x000D_
32 _x000D_
Kullanılabilir Hafıza (GB) *_x000D_
19.5 _x000D_
Harici Hafıza Desteği_x000D_
MicroSD (1TB'a kadar) _x000D_
Bağlantılar_x000D_
USB Version_x000D_
USB 2.0 _x000D_
Lokasyon Teknolojisi_x000D_
GPS, Glonass, Beidou, Galileo _x000D_
Earjack_x000D_
3.5mm Stereo _x000D_
MHL_x000D_
Yok _x000D_
Wi-Fi_x000D_
802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80 _x000D_
Wi-Fi Direct_x000D_
Evet _x000D_
Bluetooth Versiyon_x000D_
Bluetooth v5.0 _x000D_
NFC_x000D_
Yok _x000D_
Bluetooth Profilleri_x000D_
A2DP, AVRCP, DI, HID, HOGP, HSP, OPP, PAN _x000D_
PC Senk._x000D_
Smart Switch (PC versiyon) _x000D_
İS_x000D_
Android _x000D_
Genel Özellikler_x000D_
Renk_x000D_
Koyu Gri _x000D_
Tip_x000D_
Tablet _x000D_
Sensörler_x000D_
İvme Ölçer, Jeomanyetik Sensör, Işık Sensörü _x000D_
Fiziksel Özellikler_x000D_
Boyutlar (YxGxD, mm)_x000D_
212.5 x 124.7 x 8.0 _x000D_
Batarya_x000D_
Pil Kapasitesi (mAh, Tipik)_x000D_
5100 _x000D_
Çıkarılabilir_x000D_
Hayır _x000D_
Ses ve Video_x000D_
Video İzleme Formatı_x000D_
MP4, M4V, 3GP, 3G2, AVI, FLV, MKV, WEBM _x000D_
Video Oynatma Çözünürlüğü_x000D_
FHD (1920 x 1080)@30fps _x000D_
Müzik Oynatma Formatı_x000D_
MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA _x000D_
Servisler ve Uygulamalar_x000D_
Gear Desteği_x000D_
Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds Live, Galaxy Buds+, Galaxy Buds, Gear IconX (2018) _x000D_
S-Voice_x000D_
Hayır _x000D_
Mobile TV_x000D_
Hayır _x000D_
* Önemli özellik, Önemli Teknik Özelliklerden farklı olabilir _x000D_
Hafıza: Yazılım ve işletim sisteminin kullandığı hafıza sebebiyle kullanılabilir hafıza toplam hafızadan daha azdır. Gerçek kullanılabilir hafıza operatörlere göre değişiklik gösterebilir ve yazılım güncellemelerinden sonra değişebilir. _x000D_
Şebeke Bant Tekzibi: Bölgelere ve servis sağlayıcılarına göre desteklenen şebeke bant genişlikleri değişiklik gösterebilir. _x000D_
_x000D_
* Kullanılabilir Hafıza: Yazılım ve işletim sisteminin kullandığı hafıza sebebiyle kullanılabilir hafıza toplam hafızadan daha azdır. Gerçek kullanılabilir hafıza operatörlere göre değişiklik gösterebilir ve yazılım güncellemelerinden sonra değişebilir. _x000D_
_x000D_
* Pil Kapasitesi: Gerçek kapasite (Wh), pilin çıkış akımı ve voltajına göre ölçülür. Çıkış gücü durumuna, bağlı cihazın devre konfigürasyonuna ve çalışma ortamına bağlı olarak cihaz üzerinde belirtilen kapasiteden (Wh) farklılık gösterebilir. _x000D_
_x000D_
* Ağ: Bölgelere ve servis sağlayıcılarına göre desteklenen şebeke bant genişlikleri değişiklik gösterebilir. _x000D_
_x000D_
* Burada belirtilmiş olan bütün tanımlamalar ve açıklamalar ürünün gerçek tanımlamaları ya da açıklamalarından farklı olabilir. Samsung bu belgede ve burada tarif edilen üründe, yapılacak olan değişiklikleri bildirme zorunluluğu olmaksızın değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu belgede yer alan tüm işlevlere, özelliklere, tanımlamalara, GUI’ye ve bilgilere ek olarak, ürünün faydaları, tasarımı, fiyatlandırması, bileşenleri, performansı, kullanılabilirliği ve kapasitesi, değişimi bildirme zorunluluğu olmaksızın değişime tabidir. Ekranda yer alan içerikler temsilidir. _x000D_
_x000D_
* Pil: Gerçek pil ömrü ağ ortamına, özelliklere ve kullanılan programlara, mesaj/arama sıklığına, şarj etme sayısına ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. _x000D_
_x000D_
* Yazılım ve işletim sisteminin kullandığı hafıza sebebiyle kullanılabilir hafıza toplam hafızadan daha azdır. Gerçek kullanılabilir hafıza operatörlere göre değişiklik gösterebilir ve yazılım güncellemelerinden sonra değişebilir. _x000D_
_x000D_
* Çift SIM Kart özelliği kullanılırken ağ kapasitesi ve veri aktarım hızı düşebilir. _x000D_
_x000D_
* Boyut ve ağırlık, cihazın yapılandırmasına ve üretim sürecine göre değişebilir. _x000D_
_x000D_
* Wi-Fi bağlantısı ve hızı kullanım ortamına göre değişiklik gösterebilir. _x000D_
_x000D_
* Ekran yuvarlak köşeler hesaba katılmadan tam bir dikdörtgen şeklinde çapraz olarak ölçülmüştür. _x000D_
_x000D_
* İşlemci Hızı - Sırasıyla maksimum saat hızına, performans çekirdeğinin maksimum saat hızına ve verimlilik çekirdeğine dayalıdır. _x000D_
_x000D_
* Pil: Hesaplanan değerler kurum içi laboratuvar testlerinde elde edilmiştir. Gerçek pil ömrü ağ ortamına, kullanım modellerine ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. _x000D_
_x000D_
* Normal değer, üçüncü taraf laboratuvar koşullarında test edilmiştir. Normal değer, IEC 61960 standardına göre test edilen pil örnekleri arasındaki kapasite farkı göz önünde bulundurularak hesaplanan tahmini ortalama değerdir. Nominal (minimum) kapasite 4.980mAh’dir. Gerçek pil ömrü, ağ ortamına, kullanım modellerine ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. _x000D_

Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Gümüş Tablet Ürününün Satıcısı, Samsung Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Gümüş Tablet ürününü 3975.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Gümüş Tablet En Son Yapılan Yorumlar
3975.0 Tl ye satışta olan Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Gümüş Tablet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2412 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: kızım için almıştım gayette yeterli
İsim: **** ****
Tarih: 21 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: oglum için aldım sağlam geldi
İsim: Gülay D.
Tarih: 05 Ağustos 2024
Satıcı: Kaplanlarteknoloji

Yorum: kizim için aldim memnun kaldik çocuk için yeterli
İsim: A** M**
Tarih: 09 Nisan 2024

Yorum: kızıma almıştık memnun aldık kaynimada aldık süper bir tablet
İsim: A** B**
Tarih: 24 Şubat 2024
Satıcı: Güreller

Yorum: oğlum için aldım cok güzel kaliteli ve sorunsuz bir ürün
İsim: O** Ç**
Tarih: 10 Ocak 2024
Satıcı: Yirmidört

Yorum: kızım için aldım tam istediğimiz gibi herhangi bir sorun yaşamadık hızlıteslimat için teşekkürler.
İsim: G** A**
Tarih: 09 Ocak 2024

Yorum: yeğenime aldım çok güzel paketlemeside gayet iyidi teşekürler 👏
İsim: F** Y**
Tarih: 07 Ocak 2024
Satıcı: öyküavm

Yorum: kızım için aldim gayet güzel bir tablet hızlı teslimat
İsim: A** B**
Tarih: 19 Aralık 2023

Yorum: oğlum için almıştım gayet güzel şuan için memnunuz
Tarih: 02 Aralık 2023

Yorum: Kızıma aldım memnunuz
İsim: A** E**
Tarih: 04 Kasım 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: Çok sağlam ürün tşk ederim
İsim: Seda B.
Tarih: 01 Kasım 2023
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: çok dayanıklı bir tablet. Çocuklar için çok ideal.
İsim: y** k**
Tarih: 22 Ekim 2023

Yorum: Yeğenime hediye aldım çok beğendi çok hızlı teslimat.
İsim: C** D**
Tarih: 20 Ekim 2023
Satıcı: MYROX_TEKNOLOJİ_ÜRÜNLERİ

Yorum: Çocuklar için aldım güzel
İsim: D** T**
Tarih: 08 Ekim 2023
Satıcı: çokiyialdık

Yorum: Yıllar önce kızıma almşym şimdi oğluma aldım gayet güzel başarılı
İsim: O** O**
Tarih: 26 Eylül 2023
Satıcı: Lidyaks

Yorum: Baya iyi oğluma aldım birsürü oyun yükleyebiliyor çok güzel aşırı beğendim
İsim: R** B**
Tarih: 04 Eylül 2023
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: yeğenim için aldık hediye çok memnun kaldılar iyi bi ürün
İsim: D** A**
Tarih: 30 Ağustos 2023

Yorum: kızım için aldım gayet güzel beğendik
İsim: İ** Ö**
Tarih: 19 Ağustos 2023

Yorum: kızım için aldık çok bişey beklemiyorum
İsim: Z** A**
Tarih: 19 Ağustos 2023

Yorum: karne hediyesi olarak aldım çocuklarıma çok güzel beğendik
İsim: H** Y**
Tarih: 16 Ağustos 2023
Satıcı: BA Grup

Yorum: kızıma hediye olarak aldık sorunsuz geldi
İsim: A** K**
Tarih: 16 Ağustos 2023

Yorum: Kızım için aldım hızlı ve sağlam bir şekilde geldi teşekkürler
İsim: Nagihan S.
Tarih: 12 Ağustos 2023
Satıcı: BittiBitiyor

Yorum: Annem için aldım güzel kullanıslı
İsim: E** B**
Tarih: 08 Ağustos 2023
Satıcı: MYROX_TEKNOLOJİ_ÜRÜNLERİ

Yorum: kızıma aldık basarili
İsim: f** ş**
Tarih: 26 Temmuz 2023

Yorum: çok güzel çocuklar için gayet yeterli guzel paketleme için satıcıyateşekkür ediyorum
Tarih: 24 Temmuz 2023

Yorum: Kuzum çok severek kullanıyor çocuklar için ideal
İsim: Gamze İ.
Tarih: 17 Temmuz 2023

Yorum: Kizim için aldım ihtiyacı karşılıyor biz beğendik
İsim: M** A**
Tarih: 11 Temmuz 2023

Yorum: ogluma aldik guzel
İsim: m** s**
Tarih: 07 Temmuz 2023
Satıcı: TEKYILDIZ

Yorum: İki tane sipariş verdim çokta memnun kaldım çoçuk için ideal
İsim: L** Ö**
Tarih: 05 Temmuz 2023

Yorum: Oğluma aldım çok memnun kaldık sadece biraz geç sarj oluyor
İsim: G** B**
Tarih: 21 Haziran 2023

Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Gümüş Tablet Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: ekran koruyucu var mı
Cevap: Merhaba, ürün içeriğinde kılıf ve ekran koruyucu bulunmamaktadır. İlginize teşekkür ederiz

Soru: Bu tablete sim kart takılıyor mu?
Cevap: Merhaba, üründe sım kart uyumu bulunmuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kulaklık girişi ve bluetooth var mı
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz cihazda 3.5mm Stereo ve Bluetooth v5.0 mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba hazıfa kartı takılıyor mu
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz cihaz 1024 GB Micro SD hafıza kartını desteklemektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: sim kart takılıyor mu

Soru: sıfır ürün mü
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba ürüne sim kart takılıyo mu

Soru: Ürünün pembe rengi var mı
Cevap: Merhaba, platformumuzda ki filtreleri kullanarak aradığınız ürünleri bulup istediğiniz ürünü inceleyebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: hangi kargyla gonderim yapiyosunuz acaba
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Şu an için kargo seçimi yapılamamaktadır. TEX, PTT Kargo, Aras Kargo, Sürat Kargo firmaları ile uygunluğa göre gönderim yapılmaktadır.

Soru: Garantisi nasıl başlıyor kutuyu kendimiz mi açıyoruz
Cevap: Merhaba, ürünü teslim aldığınız andan itibaren garanti süresi başlamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Kalem uyumu var mi
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz üründe kalem uyumu mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhabalar uygun kılıfı koyup ücreti dahil etme şansınız var mı
Cevap: Merhaba, platformumuzdaki filtreleri kullanarak aradığınız ürünleri bulup istediğiniz ürünü inceleyebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: word wb uygulamalar indirilebiliyormu? klavye ile kullanılabilirmi?
Cevap: Merhaba, ürüne Play Store üzerinden yüklenebilmektedir, fakat ücretli olabilmektedir. OTG desteği mevcut olup klavye ile kullanılabilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: sim kart takılma özelliği var mı acaba
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz cihazda sim kart uyumu bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: mereba bulutut. mevcutmu cihazda
Cevap: Merhaba, üründe Bluetooth özelliği mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: kalem özelliği varmı ve doping hafıza indirilebilir mi oyun oynanır mı pubg vesaire
Cevap: Merhaba, kalem ürüne dahil değildir. Ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Şarj aleti var dimi içinde
Cevap: Merhaba, kutu içeriği: Tablet, Hızlı başlangıç Klavuzu, Sim SD kart İğnesi, Şarj aleti, Data kablosudur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhabalar ekran boyutu kaç inc?
Cevap: Merhaba, ekran boyutu 9,0 inç'tir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ekran koruyucu var mı bu marka için satılan
Cevap: Merhaba, platformumuzda ki filtreleri kullanarak aradığınız ürünleri bulup istediğiniz ürünü inceleyebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba sim kart takılıyor mu?
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz üründe sim kart uyumu mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Gümüş Tablet Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

Tab A7 Lite Sm-t220 32gb Gümüş Tablet En Uygun Satış Linki