Ebru
Bilgili
T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) Fiyatına Göre Alınır Mı?
T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) Güncel Satış Fiyatı 33435.4 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) Memnuniyet Oranı Nedir?
T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) Detaylı Açıklama
- 30 saniyede 18°C’ye Hızlı Soğutma60 saniyede 40°C’ye Hızlı Isıtma_x000D_
_x000D_
- 50°C ortam sıcaklığında soğutma kapasitesinde düşüş yok. _x000D_
- 60°C ortam sıcaklığında kesintisiz soğutma.Dış ünitedeki elektrikli parçaların sıcaklığını etkin bir şekilde düşürmek için hava soğutmalı elektrik kontrol kutusu teknolojisi._x000D_
Akıllı Hava Akışı_x000D_
_x000D_
- Soğutma modunda, duş tarzı soğutma için soğuk hava tavana doğru üflenir.Isıtma modunda, battaniye tarzı ısıtma için sıcak hava zemine doğru üflenir._x000D_
_x000D_
- Dahili Wifi ile uzaktan klima kontrol,_x000D_
_x000D_
Eve gelmeden önce önceden ayarlanmış odasıcaklığına otomatik olarak ulaşır._x000D_
_x000D_
- 55C'lik Yüksek Sıcaklıkta SterilizasyonYaparak Kendi Kendini Temizleme_x000D_
_x000D_
- 3 Kademede Kendi Kendine Derin Temizlik_x000D_
_x000D_
- Ücretsiz Hızlı Kurulum_x000D_
_x000D_
- 3 YIL TCL Türkiye Garantili_x000D_
_x000D_
- Bilkom Güvencesiyle_x000D_
_x000D_
Kurulum için Çağrı Merkezi İletişim Numarası : 0 850 2099 825 (0850 2099 TCL)_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) Ürününün Satıcısı, TCL T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) ürününü 33435.4 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) Hakkında Yapılan Yorumlar
33435.4 Tl ye satışta olan T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Ürün hakkını veriyor gerçekten salon koridor ve ebeveyn odamız açık çok güzel soğutuyor
İsim: B** C**
Tarih: 06 Eylül 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EPATeknoloji
Yorum: teşekkür çok güzel bir klima ayriyetten wifi olması da fevkalade işimi kolaylaştırıyor...
İsim: Arzu ı.
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Ağustos 2024
Satıcı: FixKırmızıBeyaz
Yorum: Yklaşık 2 ay önce TCL TPRO TAC 18000 BTU klimayı köy evime taktırdım. Sorunsuz bir montaj oldu. Dış üniteyi hemen arka tarafa zemin betonuna koydurdum. Klimayı fotoğraftaki amerikan mutfak salonda kullanıyorum. Mutfağın sağından U dönünce bir koridor 3 adet yatak odası yanyana ve 2 adet WC/BANYO mevcut. Toplamda 100m2 ev. Salon+koridor 60m2 KlimDevamını Oku
İsim: M** M** Ü**
Tarih: 19 Eylül 2023
Yorum: Servis hizmeti çok kötüydü, henüz pek kullanmadık. Ancak bilinen bir marka almadığımız için pişmanım.
İsim: s** y** ç**
Tarih: 20 Şubat 2024
Yorum: Böyle bir şey yok. Cizrede milletin kliması devreye girmiyor bu ise anında soğutuyor. Banamısın demiyor. Bayıldım...
İsim: A** G**
Tarih: 18 Ağustos 2023
Yorum: Ürünü 2 temmuzda aldım 6 temmuzda elime ulaştı 7 temmuzda kurulumu yapıldı süreç gayet düzenli ve hızlı ilerledi. Ama Trendyol da bulunan videoda kapıya kadar teslim edilir diye anlatılıyor fakat öyle birşey yok. Kargo bina girişine bıraktı yukarıya kendim çıkardım bilginiz olsun. Bu durum firmalara göre de değişebilir tabi satıcıya sorup öğrenilebDevamını Oku
İsim: U** Ç**
Tarih: 07 Temmuz 2023
Yorum: Ürünü 1 ağustosta aldım ve geldiği gün randeve talebi oluşturdum ve bu klimayı almadan önce ilçemizde servisi varmı diye aradım ve var olduğunu söylediler ve ben 10 bekledikten sonra ilçemizdeki servisi aradığımda tcl klima nin servisine bakmadığını öğrendim ve tekrar aradım bilkomu en kısa zamanda donecelerini söylediler ama hala bekliyorum kısaDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 15 Ağustos 2023
T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: TCL klima hangi ülkenin
Cevap: TCL Technology, (Basit Çince:TCL科技; Çince:TCL科技) merkezi Çin'in Guangdong eyaletinin Huizhou şehrinde olan çok uluslu bir elektronik şirketidir.
Soru: Trendyol sigortadan ek 3 yıl sigorta yaptığımızda garanti 3 yıl daha uzamış oluyormu
Cevap: HAYIR OLMUYOR. TCL TÜRKİYE GARANTİSİ İLE ALAKASI YOKTUR
Soru: hangi servis bakıyor
Cevap: Değerli müşterimiz, TCL yetkili servisi tarafından kurulumu yapılmaktadır. Saygılarımızla,
Soru: acaba sorularımıza cevap vermek cokmu zor
Cevap: MESAİ SAATLERİNDE tüm sorularınız cevaplanır
Soru: tcl klima serisinin elit plus pro serisinin sıralamasını yazarmısınız ve aradaki fark nedir ?
Cevap: Teknik bilgi için tcl web sitesini ziyaret edebilirsiniz
Soru: Merhaba. Borusu bakır boru mu?
Cevap: Evet efendim bakır borudur.
Soru: Merhaba, Elite serisinde wifi yok dediniz, bu t-pro serisinde wifi kontrol var mı, bunun dışında bu iki seri arasında ne fark var tam olarak
Cevap: - Otomatik kendini yeniden başlatma - Wi-Fi - Fan ile Kendi Kendine Filtre Temizliği - Filtre kirlilik alarmı - Soğutucu akışkan sızıntısı tespiti
Soru: merhaba hangi klima daha iyi tcl elit mi tcl pro mu arasındaki fark nedir hangisi daha yeni serisi
Cevap: Pro daha iyi
Soru: Merhaba ben salona 18000 arka yatak odasına 9000 iki iç ünite bir dış ünite almak istiyorum. Böyle bir kombinasyon varmıdır?
Cevap: Merhaba, takım olarak satış yapılmaktadır.
Soru: kondansator ve evaporator bakir mi alüminyum mu
Cevap: Tcl Türkiye garantilidir kapalı kutudur Tcl Türkiye official siteden detaylı bilgi alabilirsiniz
Soru: r32 gazlı mı
Cevap: Merhaba evet
Soru: Isıtma özelliği var mı
Cevap: Evet efendim mevcuttur.
Soru: Tekirdağ için yetkili servis var mıdır var ise numarasını paylaşabilir misiniz
Cevap: Tcl müşteri hizmetlerinden servis hakkında bilgi alabilirsiniz
Soru: gelince kaç güne takılır
Cevap: Merhaba Ücretsiz Montaj için 0850 209 98 25 Tcl müşteri hizmetlerinden servis randevusu almanız gerekmektedir.
Soru: iyi günler 18000 BTU klima da wifi varmı
Cevap: PRO MODELLERİNDE MEVCUT DİYE BİLİYORUM KENDİ WEB SİTESİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ
Soru: iyi günler ben Muğla Köyceğiz denim bana en yakın servis nerede dir
Cevap: Merhaba tcl müşteri hizmetlerinden servis hakkında bilgi alabilirsiniz
Soru: ÇİN MALIMI ÜRETIM MENŞEİ NEDİR
Cevap: Merhaba üretim yeri Türkiyedir
Soru: Wifi varmı çihazda garanti 6 olma imkanı varmı
Cevap: wifi mevcuttur garantisi 3 yıldır
Soru: Selamlar montaj için içinden kaç metre bakır boru çıkıyor
Cevap: Merhaba 4 metre borusu mevcuttur
Soru: Merhaba, TCL T-pro Tac-18chsd/tpg111 18000 Btu Klima TAC-18CHSD/TPG111 ürünü ile TCL T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) TAC-18CHSD/TPG11I bu ürün arasındaki fark nedir? kolay gelsin
Cevap: Merhaba aynı üründür efendim
T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) Ürüne Ait Fotoğraflar
T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) Güncel Satış Fiyatı 33435.4 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) Memnuniyet Oranı Nedir?
T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) Detaylı Açıklama
- 30 saniyede 18°C’ye Hızlı Soğutma60 saniyede 40°C’ye Hızlı Isıtma_x000D_
_x000D_
- 50°C ortam sıcaklığında soğutma kapasitesinde düşüş yok. _x000D_
- 60°C ortam sıcaklığında kesintisiz soğutma.Dış ünitedeki elektrikli parçaların sıcaklığını etkin bir şekilde düşürmek için hava soğutmalı elektrik kontrol kutusu teknolojisi._x000D_
Akıllı Hava Akışı_x000D_
_x000D_
- Soğutma modunda, duş tarzı soğutma için soğuk hava tavana doğru üflenir.Isıtma modunda, battaniye tarzı ısıtma için sıcak hava zemine doğru üflenir._x000D_
_x000D_
- Dahili Wifi ile uzaktan klima kontrol,_x000D_
_x000D_
Eve gelmeden önce önceden ayarlanmış odasıcaklığına otomatik olarak ulaşır._x000D_
_x000D_
- 55C'lik Yüksek Sıcaklıkta SterilizasyonYaparak Kendi Kendini Temizleme_x000D_
_x000D_
- 3 Kademede Kendi Kendine Derin Temizlik_x000D_
_x000D_
- Ücretsiz Hızlı Kurulum_x000D_
_x000D_
- 3 YIL TCL Türkiye Garantili_x000D_
_x000D_
- Bilkom Güvencesiyle_x000D_
_x000D_
Kurulum için Çağrı Merkezi İletişim Numarası : 0 850 2099 825 (0850 2099 TCL)_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) Ürününün Satıcısı, TCL T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) ürününü 33435.4 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) Hakkında Yapılan Yorumlar
33435.4 Tl ye satışta olan T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Ürün hakkını veriyor gerçekten salon koridor ve ebeveyn odamız açık çok güzel soğutuyor
İsim: B** C**
Tarih: 06 Eylül 2023
Yorum: teşekkür çok güzel bir klima ayriyetten wifi olması da fevkalade işimi kolaylaştırıyor...
İsim: Arzu ı.
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Ağustos 2024
Satıcı: FixKırmızıBeyaz
Yorum: Yklaşık 2 ay önce TCL TPRO TAC 18000 BTU klimayı köy evime taktırdım. Sorunsuz bir montaj oldu. Dış üniteyi hemen arka tarafa zemin betonuna koydurdum. Klimayı fotoğraftaki amerikan mutfak salonda kullanıyorum. Mutfağın sağından U dönünce bir koridor 3 adet yatak odası yanyana ve 2 adet WC/BANYO mevcut. Toplamda 100m2 ev. Salon+koridor 60m2 KlimDevamını Oku
İsim: M** M** Ü**
Tarih: 19 Eylül 2023
Yorum: Servis hizmeti çok kötüydü, henüz pek kullanmadık. Ancak bilinen bir marka almadığımız için pişmanım.
İsim: s** y** ç**
Tarih: 20 Şubat 2024
Yorum: Böyle bir şey yok. Cizrede milletin kliması devreye girmiyor bu ise anında soğutuyor. Banamısın demiyor. Bayıldım...
İsim: A** G**
Tarih: 18 Ağustos 2023
Yorum: Ürünü 2 temmuzda aldım 6 temmuzda elime ulaştı 7 temmuzda kurulumu yapıldı süreç gayet düzenli ve hızlı ilerledi. Ama Trendyol da bulunan videoda kapıya kadar teslim edilir diye anlatılıyor fakat öyle birşey yok. Kargo bina girişine bıraktı yukarıya kendim çıkardım bilginiz olsun. Bu durum firmalara göre de değişebilir tabi satıcıya sorup öğrenilebDevamını Oku
İsim: U** Ç**
Tarih: 07 Temmuz 2023
Yorum: Ürünü 1 ağustosta aldım ve geldiği gün randeve talebi oluşturdum ve bu klimayı almadan önce ilçemizde servisi varmı diye aradım ve var olduğunu söylediler ve ben 10 bekledikten sonra ilçemizdeki servisi aradığımda tcl klima nin servisine bakmadığını öğrendim ve tekrar aradım bilkomu en kısa zamanda donecelerini söylediler ama hala bekliyorum kısaDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 15 Ağustos 2023
T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: TCL klima hangi ülkenin
Cevap: TCL Technology, (Basit Çince:TCL科技; Çince:TCL科技) merkezi Çin'in Guangdong eyaletinin Huizhou şehrinde olan çok uluslu bir elektronik şirketidir.
Soru: Trendyol sigortadan ek 3 yıl sigorta yaptığımızda garanti 3 yıl daha uzamış oluyormu
Cevap: HAYIR OLMUYOR. TCL TÜRKİYE GARANTİSİ İLE ALAKASI YOKTUR
Soru: hangi servis bakıyor
Cevap: Değerli müşterimiz, TCL yetkili servisi tarafından kurulumu yapılmaktadır. Saygılarımızla,
Soru: acaba sorularımıza cevap vermek cokmu zor
Cevap: MESAİ SAATLERİNDE tüm sorularınız cevaplanır
Soru: tcl klima serisinin elit plus pro serisinin sıralamasını yazarmısınız ve aradaki fark nedir ?
Cevap: Teknik bilgi için tcl web sitesini ziyaret edebilirsiniz
Soru: Merhaba. Borusu bakır boru mu?
Cevap: Evet efendim bakır borudur.
Soru: Merhaba, Elite serisinde wifi yok dediniz, bu t-pro serisinde wifi kontrol var mı, bunun dışında bu iki seri arasında ne fark var tam olarak
Cevap: - Otomatik kendini yeniden başlatma - Wi-Fi - Fan ile Kendi Kendine Filtre Temizliği - Filtre kirlilik alarmı - Soğutucu akışkan sızıntısı tespiti
Soru: merhaba hangi klima daha iyi tcl elit mi tcl pro mu arasındaki fark nedir hangisi daha yeni serisi
Cevap: Pro daha iyi
Soru: Merhaba ben salona 18000 arka yatak odasına 9000 iki iç ünite bir dış ünite almak istiyorum. Böyle bir kombinasyon varmıdır?
Cevap: Merhaba, takım olarak satış yapılmaktadır.
Soru: kondansator ve evaporator bakir mi alüminyum mu
Cevap: Tcl Türkiye garantilidir kapalı kutudur Tcl Türkiye official siteden detaylı bilgi alabilirsiniz
Soru: r32 gazlı mı
Cevap: Merhaba evet
Soru: Isıtma özelliği var mı
Cevap: Evet efendim mevcuttur.
Soru: Tekirdağ için yetkili servis var mıdır var ise numarasını paylaşabilir misiniz
Cevap: Tcl müşteri hizmetlerinden servis hakkında bilgi alabilirsiniz
Soru: gelince kaç güne takılır
Cevap: Merhaba Ücretsiz Montaj için 0850 209 98 25 Tcl müşteri hizmetlerinden servis randevusu almanız gerekmektedir.
Soru: iyi günler 18000 BTU klima da wifi varmı
Cevap: PRO MODELLERİNDE MEVCUT DİYE BİLİYORUM KENDİ WEB SİTESİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ
Soru: iyi günler ben Muğla Köyceğiz denim bana en yakın servis nerede dir
Cevap: Merhaba tcl müşteri hizmetlerinden servis hakkında bilgi alabilirsiniz
Soru: ÇİN MALIMI ÜRETIM MENŞEİ NEDİR
Cevap: Merhaba üretim yeri Türkiyedir
Soru: Wifi varmı çihazda garanti 6 olma imkanı varmı
Cevap: wifi mevcuttur garantisi 3 yıldır
Soru: Selamlar montaj için içinden kaç metre bakır boru çıkıyor
Cevap: Merhaba 4 metre borusu mevcuttur
Soru: Merhaba, TCL T-pro Tac-18chsd/tpg111 18000 Btu Klima TAC-18CHSD/TPG111 ürünü ile TCL T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) TAC-18CHSD/TPG11I bu ürün arasındaki fark nedir? kolay gelsin
Cevap: Merhaba aynı üründür efendim
T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) Ürüne Ait Fotoğraflar
T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) En Uygun Satış Linki
TCL T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TCL T-pro Tac-18chsd/tpg1ı 18000 Btu Inverter Klima (MONTAJ DAHİL) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.