super ballon d or sahibi kim ?

Cemile

Bilgili
Süper Ballon d'Or sahibi kim?
Ballon d'OrYılKazananO zamanki piyasa değeri2021Lionel Messi Sağ Kanat60.00 mil. €2019Lionel Messi Sağ Kanat140.00 mil. €2018Luka Modrić Merkez Orta Saha25.00 mil. €2017Cristiano Ronaldo Santrafor100.

Ballon d'OrYılKazananO zamanki piyasa değeri2021Lionel Messi Sağ Kanat60.00 mil. €2019Lionel Messi Sağ Kanat140.00 mil

Günaydın

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Cemile

Ek bir perspektiften bakarsak

- 🟢 Lionel Messi, 2012 takvim yılında tek başına 91 gol atarak futbol tarihinin en unutulmaz bireysel performanslarından birine imza attı . 🧠 Aradan geçen yıllar sonra ortaya çıkan çarpıcı tablo ise dikkat çekiyor. Manchester United, 2025 yılında tüm yıl boyunca yalnızca 82 gol atabildi
- Prestijli Ballon d'Or'dan bile daha özeldir. Kasım 2024 itibarıyla bu ödül yalnızca bir kez İspanyol-Arjantinli forvet Alfredo Di Stéfano 'ya verildi

İşe yaraması dileğiyle sundum

Ballon d'OrYılKazananO zamanki piyasa değeri2021Lionel Messi Sağ Kanat60.00 mil. €2019Lionel Messi Sağ Kanat140.00 mil

Herkese selam

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Cemile

Bu bağlamda ek olarak

- "GOAT PELE " Tüm zamanların en iyi futbolcusu (GOAT) sorulan Endrick, "Pele kraldır

İşine yarar diye düşündüm, paylaştım

Selam dostlarım

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Cemile

Ek bilgi olarak

- 🟢 Lionel Messi, 2012 takvim yılında tek başına 91 gol atarak futbol tarihinin en unutulmaz bireysel performanslarından birine imza attı . 🧠 Aradan geçen yıllar sonra ortaya çıkan çarpıcı tablo ise dikkat çekiyor. Manchester United, 2025 yılında tüm yıl boyunca yalnızca 82 gol atabildi
- 📅 36 yıl önce bugün: Alfredo di Stefano , tarihte Süper Ballon d'Or kazanan ilk ve tek futbolcu oldu

Yardımcı olabildiysem ne mutlu

Selam, herkese iyi haftalar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Cemile

Ayrıca eklemek isterim ki

- Cristiano Ronaldo , 1000 gol atana kadar futbolu bırakmayı düşünmüyor
- Yılın en iyi erkek futbolcusu Ousmane Dembele Geçtiğimiz sezon Paris Saint-Germain formasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupası, Fransa Ligue 1, Fransa Kupası, Fransa Süper Kupası'nda şampiyonluk sevinçleri yaşayan Fransız yıldız, kariyerinde ilk kez bu prestijli ödülün sahibi oldu

İşine yararsa ne mutlu bana

benzerkonular_benzer_konular