Srk50zs-ws A Mıtsubıshı 18.000 Btu Inverter - Montaj Dahil En Düşük Fiyat Nerede

MaviKahraman

Bilgili
Srk50zs-ws A Mıtsubıshı 18.000 Btu Inverter / Montaj Dahil Fiyatına Göre Alınır Mı?
Srk50zs-ws A Mıtsubıshı 18.000 Btu Inverter / Montaj Dahil Şu Andaki Değeri 71000.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Srk50zs-ws A Mıtsubıshı 18.000 Btu Inverter / Montaj Dahil Kullanıcılar Memnun Mu?

Srk50zs-ws A Mıtsubıshı 18.000 Btu Inverter / Montaj Dahil Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7 .

Srk50zs-ws A Mıtsubıshı 18.000 Btu Inverter / Montaj Dahil Teknik Bilgiler

Srk50zs-ws A Mıtsubıshı 18.000 Btu Inverter / Montaj Dahil Ürününün Satıcısı, Mitsubishi Srk50zs-ws A Mıtsubıshı 18.000 Btu Inverter / Montaj Dahil ürününü 71000.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Srk50zs-ws A Mıtsubıshı 18.000 Btu Inverter / Montaj Dahil Yorumlar Hakkında Bilgi
71000.0 Tl ye satışta olan Srk50zs-ws A Mıtsubıshı 18.000 Btu Inverter / Montaj Dahil Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7

Yorum: Çok güzel klima
İsim: M** D**
Tarih: 16 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İKLİMSA/ÇANKAYA

Yorum: Çok kaliteli çok sessiz memnun kaldık
İsim: M** G**
Tarih: 10 Temmuz 2023
Satıcı: İKLİMSA/ÇANKAYA

Yorum: İlk olarak Mitsubishi Elektrik diye aldığım ürün Mitsubishi Heavy çıktı , buna dikkat edin Mitsubishi Elektrik internet üzerinden satış yapmıyormuş. 2. si +++ diye aldım etiketlerinde 2 + olduğu yazıyor . 3. İklimsanın kargo ile anlaşması yok heralde Aras kargo 2 gün boyunca pazarlık yaptı benimle bina kapısının önünde bırakırım diyor asansörlü biDevamını Oku
İsim: M** G**
Tarih: 16 Ekim 2021
Satıcı: İKLİMSA/MAVİGÖZ KLİMAMERKEZİ

Yorum: bu ürünün yetkili servisine ulaşıp kurulumunu yaptıramıyorum. Trendyol üzerinden alınan mitsubishi heavy klimaların montajını yapmadıklarını söylüyorlar. neden olarak bu tip klimalar eski üretim ve R410 gazlı olarak artık üretimleri yapılmıyormus ve ikinci konu olarak iklimsa harici bu ürünlerin satıldığı yerlerde de kurulumununa servis gelmiyormuşDevamını Oku
İsim: e** a**
Tarih: 21 Temmuz 2023
Satıcı: Beyaz Live

Srk50zs-ws A Mıtsubıshı 18.000 Btu Inverter / Montaj Dahil Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Klimanın garantisi kaç yıl yoksa trend yol garantısı mi yapacağız
Cevap: Merhabalar. Ürünün standart garanti süresi 3 yıldır. Konut kullanımında montaj sürecinde veya sonrasında ilave 3 yıl garanti alabilirsiniz

Soru: dış ünite için ayrı enerji kaynağı gerekiyor mu bu tesisatı kim kuruyor. eğer ev müsait değilse aldığımız ürünü ne yapacağız. Önden bir keşif mümkün mü
Cevap: Merhaba klimalar dış üniteden elektrik beslemesi vardır elektrikçi en uygun yerden elektriği çelecektir. Bulunduğunuz ilçede keşif yaptırabilirsiniz . İyi günler dileriz

Soru: 34m odayı ısıtırmı
Cevap: Merhabalar. Standart bina yapısal özelliklerinde 30 ile 40 m2 aralığında bir alanda, ısıtma soğutma için 18.000 Btu olan bu model yeterli olacaktır.

Soru: Dış ünite kablo kanalı yaptırsam 4cm 4cm gecermı ıcınden klimanın kabloları
Cevap: 50*100 cm kablo kanalı uygun olur gelecek olan servisden de destek alabilirsiniz

Soru: Benim salon 35 metre kaç btu almam gerekiyor?
Cevap: Merhaba bakmış olduğunuz ürün 18.000 btü. 45 m2 alana kadar uygundur. Isıtma 22.500 btü kadar çıkmaktadır

Soru: izmir Narlıdere de misiniz
Cevap: EVET NARLIDERE İKLİMSA SATIŞ BAYİİ

Soru: merhaba. soğutma 18000 btu ısıtma 24000 btu yazıyor doğrumu
Cevap: Merhabalar. Bu klimanın Soğutmadaki kapasite aralığı 5.800 - 18.766 Btu. aralığındadır. Isıtmada ise 5.459 - 22.519 Btu aralığında çalışmaktadır.

Soru: İç ünitenin ölçüleri nedir
Cevap: Boyutlar (GxYxD)/ İç Ünite 870x290x230 mm

Soru: merhaba, 18000 btunın Dış Ünite ebatları nedir acaba ? balkonumdaki bir aralığa sığar mı diye bilmek istiyorum, teşekkürler, kolay gelsin ,
Cevap: merhaba dış ünite boyutları; Boyutlar (GxYxD)/ Dış Ünite 780(+62)x594x290 mm

Soru: 35 metre kare dükkan icin
Cevap: merhabalar uygundur

Soru: ürünler bayideki ürünlerle bire bir aynı mıdır yoksa farklı mı
Cevap: Merhabalar. İncelediğiniz ürün kodları ile karşılaştırdığınız modeller aynıdır. Kaldıki şuan ürünlerini incelediğiniz İklimSA Çankaya zaten İklimSA Bayii Mağazasıdır.

Soru: Merhaba internet üzerinde araştırma yaptım ve bu klimanın A++ olduğunu gördüm hangi bilgi doğrudur? 2 mi 3 mü +
Cevap: Merhabalar, Trendyolda kayıtlı olan bu katalog doğru değil efendim. Cihazın Soğutma da enerji sınıfı A++ dır. Isıstmada ise A+ dır. Doğrusu bu şekildedir. Trendyolun bu bilgiyi düzeltmesini talep ettik.

Soru: 16000 veya 15000 btu olanı yok mu enerji sınıfı a+++ olan
Cevap: Hayr. O enerji sınıfında klimamız yok

Soru: almak istiyorum ama kurulum sıkıntıliymis yorumlarda öyle diyorlar ne asıl olucak
Cevap: Merhabalar. Sıkıntı ile kastınız bölgelere göre montaj randevusundaki yoğunluk olabilir diye tahmin ediyoruz. Onun dışında bir sıkıntı olmaz.

Soru: Merhabalar klima kumandansını açarken ilk başta 1 yazısı çıkıyor bir süre beklettikten daha sonra klima açılıyor sebebi ne acaba
Cevap: Merhabalar. Yardımcı olmak isterdik ama burası Satış mağazası. Klimanızin Montajını yapan Yetkili servisinize sorunuzu iletirseniz yardımcı olacaktır

Soru: Diamond serisi mi
Cevap: Merhabalar, Hayır bu model SRK 50 ZS-W Piremium serisidir. Diamond serisi SRK ZSX-W dur kodu.

Soru: Ürün özelliklerinde A+++ yaziyo ama satın alan bir kişi bana A+ geldi diyo? Ürün kaç +li?
Cevap: Merhabalar. Bu model A++ dır. Trandyol katilogunda hata olabilir.

Soru: en erken ne zaman gelebilir acaba
Cevap: En erken paartesi yarın kargoya verilir ürününüz

Soru: dış ünite motor ses gücünü öğrenebilirmiyim
Cevap: Merhaba Ses Seviyesi/ Dış Ünite - Isıtma 51 dB(A) Ses Seviyesi/ Dış Ünite - Soğutma 53 dB(A)

Soru: 1gun sürekli çalışırsa ne kadar yakar ısıtmaya ev
Cevap: Merhaba 1 saatte yaklaşık 1.5 kW elektrik tüketimi vardır

Srk50zs-ws A Mıtsubıshı 18.000 Btu Inverter / Montaj Dahil Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

Srk50zs-ws A Mıtsubıshı 18.000 Btu Inverter / Montaj Dahil En Uygun Satış Linki