Elifnur
Bilgili
Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima Alınır Mı?
Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima Anlık Fiyatı 34250.0 Tl'den Satılmaktadır.
Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7 .
Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima Teknik Açıklamalar
AMBALAJ HASARLI ÜRÜNLERİ TESLİM ALMAYIP KARGOYA HASAR TESPİT TUTANAĞI TUTTURUNUZ. _x000D_
MONTAJI YAPILAN ÜRÜNLERİN İPTAL-İADESİ MÜMKÜN DEĞİLDİR. >_x000D_
KUTUSU İKLİMSA SERVİSİ TARAFINDAN KONTROL EDİLİP MONTAJ YAPTIRILMALIDIR. >_x000D_
ÜRÜN KONTROLLERİ SATICI TARAFINDAN YAPILMIŞTIR >_x000D_
_x000D_
Jet hava teknolojisi_x000D_
_x000D_
Fuzzy otomatik modu_x000D_
_x000D_
Yüksek güç modu hı power_x000D_
_x000D_
Ekonomik çalışma_x000D_
_x000D_
Otomatik kanat modu_x000D_
_x000D_
Kanat hafızası_x000D_
_x000D_
Aşağı / yukarı kanat salınımı_x000D_
_x000D_
Kendi kendine temizleme_x000D_
_x000D_
_x000D_
Ayrılabilir iç ünite paneli_x000D_
_x000D_
_x000D_
Nem alma_x000D_
_x000D_
24 saat açma / kapama zaman ayarlama_x000D_
_x000D_
Uyku modu_x000D_
_x000D_
On / off zamanlayıcı_x000D_
_x000D_
Rahat çalışma_x000D_
_x000D_
Mikrobilgisayar kumandalı buz çözme_x000D_
_x000D_
Arıza teşhis_x000D_
_x000D_
_x000D_
Otomatik yeniden başlatma_x000D_
_x000D_
Başlangıç tuşu_x000D_
_x000D_
_x000D_
Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima Ürününün Satıcısı, Mitsubishi Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima ürününü 34250.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima Kullanıcı Değerlendirmeleri
34250.0 Tl ye satışta olan Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7
Yorum: İçerdeki ve disardaki fan gayet sessiz.
İsim: A** B**
Tarih: 15 Şubat 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İKLİMSA/ÇANKAYA
Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba eni kaç cm acaba ?
Cevap: Merhabalar. İç ünite ölçüleri. İç Ünite Boyutları (Genişlik x Yükseklik x Derinlik ) : 76,9 cm x 26,2 cm x 21,0 cm
Soru: Servis dahil mi
Cevap: Evet servis dahil fiyatı İbrahim Bey
Soru: merhaba,bu ürünü sipariş vereceğim.fakat kurulum aşamasında sorun yaşamak istemiyorum...Servis kurulumda sorun çıkarır mı.
Cevap: Kurulumu yetkili teknik servis tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır.
Soru: peki üretim yeri neresidir (Çin mali mıdır)
Cevap: Aleyna Hanım merhaba. Mitsubsihi klimalarımızın üretim yeri Tayland'tır. Klimalar Japon menşeilidir.
Soru: Merhaba kargo firması daire önüne kadar çıkarıyor mu. Bir de dış ünite ağırlık ne kadar
Cevap: Müşteri hizmetleri veya Yetkili teknik servisten bilgi sağlayabilirsiniz. Lojistik firması ile gönderim yapılmaktadır ürünleriniz daire teslim şeklinde teslimatları sağlanmaktadır
Soru: selamlar, ürün geldikten sonra kurulumu ne kadar sürede gerçekleşiyor
Cevap: Merhabalar. Ürünün sevk kargo süresi 1-3 gün içerisinde gerçekleşmekte. Montaj ise bulunduğunuz il veya ilçedeki sevisimizin yigunluguna bağlı olarak montaj randevusu verilmektedir.
Soru: 24 metre kare odaya kaç btu klima takılır
Cevap: Merhabalar. Standart bina yapısal özelliklerinde 24 m2 için 12.000 Btu kapasite yeterli olacaktır.
Soru: 1.16 metrekare için yeterlimidir. 2.iç ünite ses kaç desibel 3. Montaj ücretsizmidir. Birçok arkadaş internetten alındığı bu konuda sorun yaşıyoriçin
Cevap: Yeterlidir,45 /34 / 23 desibeldir ( ses duymazsınız sessizdir) montaj ücretsizdir.
Soru: 6,30 veya 7 metre salonunma nasıl bır kılıma almam gerekir a sınıfı az elektrik yakan öneri de bulunurmusunuz
Cevap: Verdiğiniz ölçüler 6,30x7,0 mt. şeklinde ise. 44 m2 bir alan için Asgari 18.000 Btu. veya 24.000 Btu. ihtiyacınız bulunmkatadır.
Soru: merhaba biz bu klimadan aldık bu gün elimize geçti bılunduğumuz yerde yetkili servis yokmuş ne yapacağız izmirin tire ilçesi
Cevap: Merhabalar aşağıdaki linkte İzmir bölgesindeki yetkili servislerden en yakını ile irtibata geçebilirsiniz.memnuniyetle yardımcı olacaklardır. İklimsa çağrı merkezi 08502225546
Soru: Merhaba, elektrik ile çalışıyor mu acaba
Cevap: Merhaba ürün elektrikle çalışıyor
Soru: 70m2 alanı rahat ısıtabilir mi?
Cevap: Değerli müşterimiz yeterli gelmeyebilir dilerseniz mitshubishi servislermi arayıp sorarsanız daha sağlıklı olacaktır teşekkürler
Soru: salanum 20 metre kare 9 Luk yoksa 12 binlik almam lazım
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı markanın müşteri hizmetlerinden destek almanız gerekmektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba trend serisi r32 gazlı degilmi?akakçe sitesinde r32 yazıyor.bilginize
Cevap: merhaba iklimsa nın satışını yapmış olduğu SRK25ZSP-w modeli R410 gazlıdır .
Soru: merhaba ; mıtsubishı çağrı merkezinin telefonunu bulamıyorum her yeri aradım trendyol da veremiyoruz diyor sizde veremiyorsunuz devlet sırrımıdır adı üzerinde çağrı merkezi hepsi var mıtsubishi yok trendyol listesinde
Cevap: Devlet sırrı sanırsam efendim kimse paylaşmamış
0850 222 5546 iklimsa müşteri hizmetleridir. destek alabilirsiniz
Soru: kaç metre kare alan ısıtma kapasitesi vardır mantolama yok ve üstü açık beton bir beton için
Cevap: 20 metrekare
Soru: slm kurulum firmaya ait di mi
Cevap: Merhabalar evet efendim kurulum markanın yetkili servisi tarafından yapılmaktadır.
Soru: 10 m2 15 m2 35 m2 hangi btu önerirsiniz
Cevap: 10m2 ve 15 m2 9000 btu idealdir. 35m2 içinde 15000btu klima iadealdir.
Soru: sistem hatasının giderildiğini kurulum yapacaklarını söylediler. şimdilik çözülmüş gibi görünüyor.
Cevap: tamamdır efendim herhangi bir sorunda bize ulaşabilirsiniz Hayırlı günler
Soru: 14 m² odaya olur mu
Cevap: Merhaba Evet SRK25ZSP modelimiz uygundur yeterli gelecektir.
Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima Ürünün Detaylı Resimleri
Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima Anlık Fiyatı 34250.0 Tl'den Satılmaktadır.
Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7 .
Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima Teknik Açıklamalar
AMBALAJ HASARLI ÜRÜNLERİ TESLİM ALMAYIP KARGOYA HASAR TESPİT TUTANAĞI TUTTURUNUZ. _x000D_
MONTAJI YAPILAN ÜRÜNLERİN İPTAL-İADESİ MÜMKÜN DEĞİLDİR. >_x000D_
KUTUSU İKLİMSA SERVİSİ TARAFINDAN KONTROL EDİLİP MONTAJ YAPTIRILMALIDIR. >_x000D_
ÜRÜN KONTROLLERİ SATICI TARAFINDAN YAPILMIŞTIR >_x000D_
_x000D_
Jet hava teknolojisi_x000D_
_x000D_
Fuzzy otomatik modu_x000D_
_x000D_
Yüksek güç modu hı power_x000D_
_x000D_
Ekonomik çalışma_x000D_
_x000D_
Otomatik kanat modu_x000D_
_x000D_
Kanat hafızası_x000D_
_x000D_
Aşağı / yukarı kanat salınımı_x000D_
_x000D_
Kendi kendine temizleme_x000D_
_x000D_
_x000D_
Ayrılabilir iç ünite paneli_x000D_
_x000D_
_x000D_
Nem alma_x000D_
_x000D_
24 saat açma / kapama zaman ayarlama_x000D_
_x000D_
Uyku modu_x000D_
_x000D_
On / off zamanlayıcı_x000D_
_x000D_
Rahat çalışma_x000D_
_x000D_
Mikrobilgisayar kumandalı buz çözme_x000D_
_x000D_
Arıza teşhis_x000D_
_x000D_
_x000D_
Otomatik yeniden başlatma_x000D_
_x000D_
Başlangıç tuşu_x000D_
_x000D_
_x000D_
Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima Ürününün Satıcısı, Mitsubishi Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima ürününü 34250.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima Kullanıcı Değerlendirmeleri
34250.0 Tl ye satışta olan Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7
Yorum: İçerdeki ve disardaki fan gayet sessiz.
İsim: A** B**
Tarih: 15 Şubat 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İKLİMSA/ÇANKAYA
Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba eni kaç cm acaba ?
Cevap: Merhabalar. İç ünite ölçüleri. İç Ünite Boyutları (Genişlik x Yükseklik x Derinlik ) : 76,9 cm x 26,2 cm x 21,0 cm
Soru: Servis dahil mi
Cevap: Evet servis dahil fiyatı İbrahim Bey
Soru: merhaba,bu ürünü sipariş vereceğim.fakat kurulum aşamasında sorun yaşamak istemiyorum...Servis kurulumda sorun çıkarır mı.
Cevap: Kurulumu yetkili teknik servis tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır.
Soru: peki üretim yeri neresidir (Çin mali mıdır)
Cevap: Aleyna Hanım merhaba. Mitsubsihi klimalarımızın üretim yeri Tayland'tır. Klimalar Japon menşeilidir.
Soru: Merhaba kargo firması daire önüne kadar çıkarıyor mu. Bir de dış ünite ağırlık ne kadar
Cevap: Müşteri hizmetleri veya Yetkili teknik servisten bilgi sağlayabilirsiniz. Lojistik firması ile gönderim yapılmaktadır ürünleriniz daire teslim şeklinde teslimatları sağlanmaktadır
Soru: selamlar, ürün geldikten sonra kurulumu ne kadar sürede gerçekleşiyor
Cevap: Merhabalar. Ürünün sevk kargo süresi 1-3 gün içerisinde gerçekleşmekte. Montaj ise bulunduğunuz il veya ilçedeki sevisimizin yigunluguna bağlı olarak montaj randevusu verilmektedir.
Soru: 24 metre kare odaya kaç btu klima takılır
Cevap: Merhabalar. Standart bina yapısal özelliklerinde 24 m2 için 12.000 Btu kapasite yeterli olacaktır.
Soru: 1.16 metrekare için yeterlimidir. 2.iç ünite ses kaç desibel 3. Montaj ücretsizmidir. Birçok arkadaş internetten alındığı bu konuda sorun yaşıyoriçin
Cevap: Yeterlidir,45 /34 / 23 desibeldir ( ses duymazsınız sessizdir) montaj ücretsizdir.
Soru: 6,30 veya 7 metre salonunma nasıl bır kılıma almam gerekir a sınıfı az elektrik yakan öneri de bulunurmusunuz
Cevap: Verdiğiniz ölçüler 6,30x7,0 mt. şeklinde ise. 44 m2 bir alan için Asgari 18.000 Btu. veya 24.000 Btu. ihtiyacınız bulunmkatadır.
Soru: merhaba biz bu klimadan aldık bu gün elimize geçti bılunduğumuz yerde yetkili servis yokmuş ne yapacağız izmirin tire ilçesi
Cevap: Merhabalar aşağıdaki linkte İzmir bölgesindeki yetkili servislerden en yakını ile irtibata geçebilirsiniz.memnuniyetle yardımcı olacaklardır. İklimsa çağrı merkezi 08502225546
Soru: Merhaba, elektrik ile çalışıyor mu acaba
Cevap: Merhaba ürün elektrikle çalışıyor
Soru: 70m2 alanı rahat ısıtabilir mi?
Cevap: Değerli müşterimiz yeterli gelmeyebilir dilerseniz mitshubishi servislermi arayıp sorarsanız daha sağlıklı olacaktır teşekkürler
Soru: salanum 20 metre kare 9 Luk yoksa 12 binlik almam lazım
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı markanın müşteri hizmetlerinden destek almanız gerekmektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba trend serisi r32 gazlı degilmi?akakçe sitesinde r32 yazıyor.bilginize
Cevap: merhaba iklimsa nın satışını yapmış olduğu SRK25ZSP-w modeli R410 gazlıdır .
Soru: merhaba ; mıtsubishı çağrı merkezinin telefonunu bulamıyorum her yeri aradım trendyol da veremiyoruz diyor sizde veremiyorsunuz devlet sırrımıdır adı üzerinde çağrı merkezi hepsi var mıtsubishi yok trendyol listesinde
Cevap: Devlet sırrı sanırsam efendim kimse paylaşmamış
Soru: kaç metre kare alan ısıtma kapasitesi vardır mantolama yok ve üstü açık beton bir beton için
Cevap: 20 metrekare
Soru: slm kurulum firmaya ait di mi
Cevap: Merhabalar evet efendim kurulum markanın yetkili servisi tarafından yapılmaktadır.
Soru: 10 m2 15 m2 35 m2 hangi btu önerirsiniz
Cevap: 10m2 ve 15 m2 9000 btu idealdir. 35m2 içinde 15000btu klima iadealdir.
Soru: sistem hatasının giderildiğini kurulum yapacaklarını söylediler. şimdilik çözülmüş gibi görünüyor.
Cevap: tamamdır efendim herhangi bir sorunda bize ulaşabilirsiniz Hayırlı günler
Soru: 14 m² odaya olur mu
Cevap: Merhaba Evet SRK25ZSP modelimiz uygundur yeterli gelecektir.
Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima Ürünün Detaylı Resimleri
Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima En Uygun Satış Linki
Mitsubishi Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mitsubishi Srk25zsp-w A Enerji Sınıfı 9.000 Btu/h Intverter Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.