SR-2514 ÇİFT KAPILI BUZDOLABI Alınır Mı-

SR-2514 ÇİFT KAPILI BUZDOLABI Bu Ürünü Almalı Mı?
SR-2514 ÇİFT KAPILI BUZDOLABI Şu Anki Fiyatı 10099.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

SR-2514 ÇİFT KAPILI BUZDOLABI Alanlar Memnun Mu?

SR-2514 ÇİFT KAPILI BUZDOLABI Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

SR-2514 ÇİFT KAPILI BUZDOLABI Ürün Bilgisi

SR-2514 ÇİFT KAPILI BUZDOLABI Ürününün Satıcısı, Simfer SR-2514 ÇİFT KAPILI BUZDOLABI ürününü 10099.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

SR-2514 ÇİFT KAPILI BUZDOLABI En Son Yapılan Yorumlar
10099.0 Tl ye satışta olan SR-2514 ÇİFT KAPILI BUZDOLABI Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Ürün çok güzel inşaatım için aldım 1+1 daireler için gayet güzel ve uygun
İsim: r** k**
Tarih: 23 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Taşdemir avm

Yorum: Ürün elime ulaşmadı teslim edildi olarak gözüküyor yardımcı olur musunuzüste çıkmasi içi iyi puan gösterdim ürünüm nerede
İsim: m** ö**
Tarih: 06 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: billhom

SR-2514 ÇİFT KAPILI BUZDOLABI Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: statik ne demek acaba. köfte veya tavuk veya dondurma konur mu .
Cevap: Herşey konulabilir statik demek sadece çok hafif karlanma yapması demek

Soru: merhaba kaç yıl garanti var?
Cevap: merhaba 2 yıl garantili

Soru: Servis kurulumuna gerek varmı ekip gelip açacak mı yoksa kendim açıp kurabilirmiyim ?
Cevap: Sizde açıp kurabilirsiniz ama servisin açması daha sağlıklı olacaktır efendim

Soru: rizeye ve ilçelerine geliyormu
Cevap: merhaba evet efensim.

Soru: merhaba buzdolabı rafları varmı acaba
Cevap: Sadece raf mı istiyorsunuz

Soru: gaziantepe gönderim varmı alsak
Cevap: merhaba evet var efendim.

Soru: Servis hangisi
Cevap: Merhabalar, Simfer yetkiki servisi işlem yapmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: adanaya gönderim ve servisi varmıdır?
Cevap: Merhaba malesef sadece İstanbul

Soru: Merhaba, karavan için almayı düşünüyorum o yüzden ürünün kaç kg olduğu önemli. kaç kg acaba ?
Cevap: Merhaba, ürünün ağırlığı konusunda net bilgi sahibi değiliz ama şöyle bir örnek verebilirim ürünü tek başına zorlanmadan taşıyabiliyorsunuz efendim eğer isterseniz yarın kaç kilo olduğuna dair net bilgi verebiliriz.

Soru: merhaba dolabın ölçülerini alabilirmiyim
Cevap: Merhabalar, - Simfer 2514 Çift Kapılı Buzdolabı ölçüleri aşağıda belirtilmiştir. - Genişlik : 55 cm - Derinlik : 55 cm - Yükseklik : 143 cm şeklindedir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: nofrosmu derin donduruculumu
Cevap: statik olarak geçiyor

SR-2514 ÇİFT KAPILI BUZDOLABI Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

SR-2514 ÇİFT KAPILI BUZDOLABI En Uygun Satış Linki