Sms4ekı62t 6 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Alınmaya Değer Mi-

Aysun

Bilgili
Sms4ekı62t 6 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Fiyatına Göre Alınır Mı?
Sms4ekı62t 6 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Mevcut Fiyatı 22849.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Sms4ekı62t 6 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Kaç Kişi Memnun?

Sms4ekı62t 6 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

Sms4ekı62t 6 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Ürün Detayları

Sms4ekı62t 6 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Bosch Sms4ekı62t 6 Programlı Inox Bulaşık Makinesi ürününü 22849.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Sms4ekı62t 6 Programlı Inox Bulaşık Makinesi En Son Yapılan Yorumlar
22849.0 Tl ye satışta olan Sms4ekı62t 6 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: 1 aya yakın oldu şu ana kadar yıkamasından memnunum. çok araştırarakaldım, bundan önce miele kullanıyordum ve yıkanan hiçbir bulaşığımyoktu. şimdi her şey çok daha konforlu, yıkama bittiğinde kapağını kendiaçtığı için her şey güzelce kuruyor, bardaklar parlıyor yani resmen acıçekmişim miele ile. tek handikapı 3. bir çekmecesi yok çatal bıçak için.kDevamını Oku
İsim: t** g**
Tarih: 01 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ÖztunaDTM

Yorum: Gayet kaliteli bir ürün. Yıkaması çok güzel.
İsim: S** Y**
Tarih: 18 Mayıs 2024
Satıcı: beyazkalite

Yorum: Çok güzel bir ürün almanızı tavsiye ediyorum
İsim: A** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Mart 2024
Satıcı: Land of Shopping

Yorum: Ürünün teslimatı da kurulumu da hızlı oldu çok memnun kaldım Allah bolbereketli kazançlar nasip etsin Bosch kalitesi zaten tek geçerimmükemmel yıkadı 😍
İsim: H** K**
Tarih: 25 Şubat 2024
Satıcı: ÖztunaDTM

Yorum: hasarsız teslim aldım servis üç gün içerisinde geldi montajını yaptısessiz çalışıyor şuan herşey çok iyi
İsim: M** D**
Tarih: 03 Ocak 2024

Yorum: Makina kurulumu bugün yapıldı ilk defa çalıştım nerden su akıtıyor veasla kurutma yapmıyor daha ilk günden servis çağırmak zorunda kaldık
İsim: Fulya K.
Beden: 18 Temmuz 2024
Satıcı: Derya Home

Yorum: Satın almıs oldugumuz bu ürün ebatı büyük olmasından dolayı kafamda soruişaretleri vardı fakat sipariş verdiğim andan itibaren eve teslim olanakadar bütün aşamalarından çok memnun kaldık ürünümüz tam bir performansürünü çalıştırıp denemesini yaptık sonuç gayet süper trendyol ailesineteşekkür ederiz...
İsim: ş** K**
Tarih: 13 Temmuz 2024

Yorum: kalite.
İsim: A** E**
Tarih: 05 Haziran 2024
Satıcı: Alicandanal

Yorum: hızlı kargo. serviste çok hızlıydı.
İsim: F** H**
Tarih: 29 Nisan 2024
Satıcı: Derya Home

Yorum: kalitesi efsane.....
İsim: M** k**
Beden: 25 Eylül 2023
Satıcı: beyazkalite

Yorum: çok şirin ve masa için yeterli büyüklükte. büyük vantilatör gibi olmasada, bilgisayar başında çalışanlar için gayet iyi bence. 2 tanealmıştık. biz çok beğendik.
İsim: Z** Y**
Tarih: 02 Eylül 2023

Yorum: Ürünün sol tarafında ezik üst kapağının iç tarafında da çatlak vardı.Ama kargo süreciyle o kadar uğraştık ki iade edemeyecek kadar yorgundum:)) satıcı tüm problemlerle titizlikle ilgilendi. Fakat kargoşirketlerinin sorumsuzluğuna cidden çare yok. Satıcının titiz, güvenilirve sorumluluğuna veriyorum 4 yıldızı.
İsim: Ö** N**
Beden: 16 Temmuz 2024
Satıcı: BOYACILAR OTOMOTİV MOBİLYA PETROL

Yorum: Güzel durulamıyor kaşıklar lekeli kalıyor hiç memnun kalmadım. Öncekimakinem de aynı markaydı ama bundan daha iyiydi.Gittikçe bozuyormalesef Bosch
İsim: Nazlı O.
Tarih: 07 Ağustos 2024
Satıcı: Aslanbey DTM

Yorum: Sorunsuz ulaştı. Servisi geldi kurdu. Memnunum
İsim: B** P**
Tarih: 03 Şubat 2024
Satıcı: FERHAN KILIÇASLAN DTM.

Yorum: Ürün ezik geldi satıcı cevap vermedi çok uğraştık trendyol mesaj attıkbosch firmadindan kasalı imza istediler sonunda iyade olmadı satıcıdikkat edin
İsim: S** B** G**
Tarih: 12 Şubat 2024
Satıcı: FERHAN KILIÇASLAN DTM.

Yorum: yazıklar olsun prize takılan kablosu yoktu. Su hortumunun başında filtreolması gerekirken yoktu. Nerdeyse bulaşığı bile kapısız göndereceklerdiasla bu mağazayı tavsiye etmiyorum pişmanlık
İsim: Ferhat Y.
Tarih: 16 Ağustos 2024
Satıcı: Netahome

Sms4ekı62t 6 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Akıllarda Kalan Sorular

Soru: merhabalar, SMS4EKI62T kodlu ürün bosch sitesinde seri 6 yazıyor fakat burada fotografta seri 4 görünmekte ürünün serisi nedir?
Cevap: Merhaba efendim,İlandaki ürün fotoğrafında bir hata oluşmuştur.Göndermiş olduğunuz SMS4EKI62T kodlu ürünümüz seri-6'dır.

Soru: üretim yılı hangi tarih?
Cevap: Merhaba 2024 efendim

Soru: seri 6 olanı istiyorum ama mevcut mu elinizde
Cevap: İstediğiniz SMS…ile başlayan kodu yazarsanız yardımcı olurum.

Soru: üretim yeri neresi ogrenebilirmiyim
Cevap: Yerli üretim efendim

Soru: merhabalar fotoğrafta seri 4 gözüküyor fakat açıklama seri 6 olarak
Cevap: seri 4 efendim

Soru: ıyı günler bulasık makınem elıme gecınce servıse sız mı haber vereceksınız yoksa bızmı haber verecegız
Cevap: Merhaba sizin servisten randevu almanız gerek efendim.444 63 33 arayabilirsiniz

Soru: bir sorunun cevabına 6 serisi, diğer sorunun cevabına 4 serisi yazmışsınız . ayrıca 4 ile 6 serisi arasındaki farkı aciklarmisiniz
Cevap: Resmî siteden bakabilirsiniz Efendim

Soru: merhabalar yeni satandartlara göre hangi snıf ?
Cevap: Resmî siteden bakabilirsiniz Efendim

Soru: Merhaba ön Yıkama özelliği varmı acaba
Cevap: Evet bulunmaktadir.

Soru: Hangi model de otomatik kapak ve Wi-Fi özelliği var mı
Cevap: Merhaha bu modelde mevcut efendim

Soru: Merhaba Rengi İnox yazıyor, birde bordo. rengi ne?
Cevap: Merhaba ürün rengi inox efendim

Soru: Merhaba renk bordo yazıyor, renk gri değil mi görseldeki gibi ?
Cevap: merhaba evet efendim görseldeki gibidir inox

Soru: Bu ürünü almak istiyorum kurulama ve Wi-Fi özelliği var mı kapak kendiliğinden açılıyor mu
Cevap: Merhabalar efendim, ürünümüzde wi-fi ile uzaktan kontrol özelliği vardır ancak kapağı kendiliğinden açılmıyor maalesef.

Soru: Merhaba sms4ekı60t den farkı nedir?
Cevap: Ürün detayları için resmi siteyi ziyaret edebilir, size en yakın yetkili bayiye danışabilir ya da 444 6 333 numaralı Bosch çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.

Soru: İyi günlerürün kodu SMS4 EKI 62T modeli 6serisi inox cıhazmı
Cevap: Seri 6 değil seri 4'tür ürün. Görselde üzerinde yazıyor.

Soru: Merhaba, ürün serie 6 mıdır?
Cevap: Merhaba, ürün seri 6'dır.

Soru: Merhaba Wi-Fi bağlanma özelliği varmı makinada
Cevap: Merhaba mevcuttur efendim

Soru: Peki seri kaç ? Bi 4 yazılmış bi 6
Cevap: merhaba ürün Serie 6 dır

Soru: merhaba tüm türkiye'ye gönderiyor musunuz
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: Merhaba bu ürün serie 6 mı serie 4 mü? ilk resimde serie 4 yazıyor 2. resimde serie 6 yazıyor hocam?
Cevap: Ürün serie 6 efendim

Sms4ekı62t 6 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

Sms4ekı62t 6 Programlı Inox Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki