Dilan
Bilgili
Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt Alınmaya Değer Mi?
Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt Anlık Fiyatı 379.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt Memnuniyet Oranı Nedir?
Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt Hakkında yaklaşık 4018 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt Teknik Bilgiler
Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt Ürününün Satıcısı, TREND34 Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt ürününü 379.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt Ürünü Kullananların Görüşleri
379.0 Tl ye satışta olan Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4018 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: muhteşem bir ürün 1.65 boya 57 kiloyum m beden aldım tam oldu.
İsim: T** y**
Tarih: 12 Şubat 2023
Beden: Beden:M
Satıcı: max&fit
Yorum: bence tam beden alınmalı gayet güzel oldu
İsim: m** k**
Tarih: 10 Ocak 2023
Yorum: Bayılarak giyiyorum 64 kiloyum L aldım M olsa da olurmuş teşekkür ederiö
İsim: A** G** A**
Tarih: 18 Aralık 2022
Beden: Beden:L
Yorum: aşırı aşırı güzel aşırı aşırı kaliteli muazzam bence yumuşacık toparliyici çok rahat kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: H** K**
Tarih: 11 Aralık 2022
Yorum: Çok güzel sıkı bir ürün. Kendi bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: N** B**
Tarih: 23 Ocak 2023
Beden: Beden:S
Yorum: 155 boyunda 44 kiloyum xs aldjm tam oldu çok güzel ve hoş duruyo çok rahat
İsim: **** ****
Tarih: 15 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: S beden aldım 7 yaşındaki kuzumla beraber giyiyoruz bende 44 kiloyum çok beğendik

İsim: C** P**
Tarih: 12 Mart 2023
Yorum: 1.70 60 kg yim M beden çok iyi oldu rahat ve güzel toparladı ben çok sevdim devamlı alacağım bir yer olacak size de tavsiye ediyorum
İsim: A** Ü**
Tarih: 17 Kasım 2022
Yorum: çok rahat 1.70 boy 56 kiloyum s beden aldım tam oldu sıkma vs yapmadı
İsim: E** b**
Tarih: 12 Mayıs 2022
Yorum: Şimdiye kadar aldığım enn iyi taytlardan biri gerçekten çok çok güzel bi beden küçüldüm ve sıkılaştım herkeze şiddetle öneriyorum gerçekten çok çok güzel bayıldım alın aldırın
Tarih: 22 Temmuz 2022
Yorum: S beden aldım vücudumu gayet güzel topladı tam istediğim gibi kargom da hızlı geldi üstünüzde çok hoş duruyor alın aldırın
Tarih: 21 Kasım 2022
Yorum: Gayet iyi 1 beden büyük alınabilir
Tarih: 22 Ağustos 2022
Yorum: çok güzel bı duruşu var 50 kilo S beden tam oldu
İsim: A** T**
Tarih: 30 Temmuz 2022
Yorum: Çok iyi bi beden küçük alın
İsim: S** F**
Tarih: 11 Ocak 2023
Beden: Beden:XL
Yorum: 10 numara. kendi bedeninizi alin
İsim: G** K**
Tarih: 09 Mart 2023
Yorum: 1.70 60 kg s beden aldimm tam olduuuu
Tarih: 02 Nisan 2023
Yorum: 158 boy, 66kiloyum L beden benim için iyi oldu, çok beğendim ,yedekle meyi düşünüyorum.
İsim: N** G** Ç**
Tarih: 04 Aralık 2022
Yorum: kendi bedeninizden bir beden küçük alabilirsniz rahatlıkla olacaktır
İsim: n** r**
Yorum: tam bir korse tayt .kendi bedenimi aldım çok iyi toparladı.fit bir görüntü sağladı.çok başarılı lacivertinide aldım.herkese tavsiye ediyorum.
İsim: Z** B**
Tarih: 09 Aralık 2022
Yorum: çok güzel bi tayt hiç şüpe etmeden alincak bi tayt kendi bedeninizi almanızı tavsiye edrim
İsim: g** b**
Tarih: 04 Şubat 2023
Yorum: Bu zamana kadar aldığım en iyi tayt olabilir Toparlayıcı olsun istiyorsanız bir beden küçük almanızı tavsiye ederim
İsim: B** K**
Tarih: 06 Aralık 2022
Yorum: Ürün fiyat kalite performansı, duruşu,kalıbı,rengi vs ile baya iyi hatta çok iyi. Toparlasın sıkı olsun istiyorsanız tam bedeninizi, bir tık rahat olsun diyorsanız bir beden büyük tercih etmelisiniz. Teşekkürler satıcıya 🖐
İsim: e** f** b**
Tarih: 17 Ocak 2022
Yorum: Bir beden küçük alın
Tarih: 14 Ocak 2023
Yorum: Çok güzel bir ürün kendi bedeninizi alın lütfen gayeye 1 beden küçültüyor
Tarih: 23 Mart 2023
Yorum: Üründen kalite akıyor.. Hem şık hem spor ister topuklu ister spor ayakkabıyla kullanılabilir.. Ben baya baya semdim.. 75 kiloyum L beden sipariş verdim.. Kiloyu öyle güzel kapatıp öyle sıkı tutuyorki.. Gerçekten çok güzel
İsim: S** B**
Tarih: 18 Temmuz 2022
Yorum: tayt inanılmaz güzeldi. alt bedenim l olmasına rağmen xl aldım ram oldu
İsim: G** Ö**
Tarih: 07 Mayıs 2022
Yorum: 1.71 boyunda ,55kiloyum S beden aldım tam aldu hiç rahatsızlık vermedi .kumaşı yumuşak gayet güzel .
İsim: İ** ü**
Tarih: 10 Aralık 2022
Yorum: çok. begendim kaliteli bir ürün 64 kilo olmama rağmen tam oldu S beden
İsim: N** t**
Tarih: 16 Mayıs 2022
Yorum: 1.70 boy 64 kilo M beden aldım. S alsam da olurmuş ama M baya rahat oldu. Güzel sardı vücudumu yumuşacık yıkamadım daha ama eskidikçe yenisini alırım baya beğendim tavsiye ederim
İsim: n** Ö**
Tarih: 13 Ekim 2021
Yorum: 1,70 boy 69 kiloyum L Beden tam oldu
İsim: S** D**
Tarih: 13 Ocak 2023
Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: 𝟏𝟓𝟗 𝒃𝒐𝒚 𝟓𝟗 𝒌𝒊𝒍𝒐 𝒌𝒂𝒄̧ 𝒃𝒆𝒅𝒆𝒏
Cevap: MERHABA L BEDEN SİZİN İÇİN UYGUNDUR EFENDİM. KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ
Soru: 1.56 65 kilo
Cevap: MERHABA XL BEDEN SİZİN İÇİN UYGUNDUR EFENDİM. KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.
Soru: 170 65 kilo
Cevap: MERHABA L BEDEN SİZİN İÇİN UYGUNDUR EFENDİM. KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.
Soru: 176 80 kg?
Cevap: MERHABA XXL BEDEN SİZİN İÇİN UYGUNDUR EFENDİM. KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.
Soru: toptancımısınız
Cevap: Merhaba efendim Üreticiyiz
Soru: 1.57 boy 69 ?
Cevap: Merhaba XL beden sizin için uygundur efendim. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 1.60 58 kilo
Cevap: MERHABA L BEDEN SİZİN İÇİN UYGUNDUR EFENDİM. KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.
Soru: 1.65 90 kg
Cevap: Merhaba bu ürünümüzün kalıbı sizin için sıkı olabilir dilerseniz satıcı sayfamızdan 4xl beden ürünlerimizden tercih edebilirsiniz efendim anlayışınız için teşekkür ederiz
Soru: 165 55 kilo
Cevap: MERHABA M BEDEN SİZİN İÇİN UYGUNDUR EFENDİM. KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.
Soru: 1.65 59 kg
Soru: 1.63 50 kg
Cevap: MERHABA S BEDEN SİZİN İÇİN UYGUNDUR EFENDİM. KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.
Soru: 170, 50kilo
Cevap: MERHABA S BEDEN SİZİN İÇİN UYGUNDUR EFENDİM. KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.
Soru: 1.67 kilom 67
Soru: parlakmidir
Cevap: Merhaba ürünümüz orta parlaklıktadır çok mat da çok parlak da değildir
Soru: 173 90 kilo
Cevap: MERHABA 3XL BEDEN SİZİN İÇİN UYGUNDUR EFENDİM. KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.
Soru: 182 boy 94 kilo ?
Cevap: MERHABA XXL BEDEN SİZİN İÇİN UYGUNDUR EFENDİM. KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.
Soru: merhba 85 kiloym efendm biraz sarsın. istiyorum toparlasın istiyorum aşırıya kaçmadan .Hangi beden önerirsinz?
Cevap: Merhaba boyunuzu ve kilonuzu birlike yazarsanız beden bilgisi verebiliriz efendim
Soru: iç gösterirmi
Cevap: Merhaba efendim ürünümüzün kumaşı iç göstermez
Soru: 160 47kilo
Soru: 1.57 boy 46-47 kilo
Cevap: MERHABA M BEDEN SİZİN İÇİN UYGUNDUR EFENDİM. KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.
Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt Ürünün Detaylı Resimleri
Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt Anlık Fiyatı 379.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt Memnuniyet Oranı Nedir?
Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt Hakkında yaklaşık 4018 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt Teknik Bilgiler
Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt Ürününün Satıcısı, TREND34 Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt ürününü 379.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt Ürünü Kullananların Görüşleri
379.0 Tl ye satışta olan Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4018 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: muhteşem bir ürün 1.65 boya 57 kiloyum m beden aldım tam oldu.
İsim: T** y**
Tarih: 12 Şubat 2023
Yorum: bence tam beden alınmalı gayet güzel oldu
İsim: m** k**
Tarih: 10 Ocak 2023
Yorum: Bayılarak giyiyorum 64 kiloyum L aldım M olsa da olurmuş teşekkür ederiö
İsim: A** G** A**
Tarih: 18 Aralık 2022
Yorum: aşırı aşırı güzel aşırı aşırı kaliteli muazzam bence yumuşacık toparliyici çok rahat kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: H** K**
Tarih: 11 Aralık 2022
Yorum: Çok güzel sıkı bir ürün. Kendi bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: N** B**
Tarih: 23 Ocak 2023
Yorum: 155 boyunda 44 kiloyum xs aldjm tam oldu çok güzel ve hoş duruyo çok rahat
Tarih: 15 Nisan 2023
Yorum: S beden aldım 7 yaşındaki kuzumla beraber giyiyoruz bende 44 kiloyum çok beğendik
İsim: C** P**
Tarih: 12 Mart 2023
Yorum: 1.70 60 kg yim M beden çok iyi oldu rahat ve güzel toparladı ben çok sevdim devamlı alacağım bir yer olacak size de tavsiye ediyorum
İsim: A** Ü**
Yorum: çok rahat 1.70 boy 56 kiloyum s beden aldım tam oldu sıkma vs yapmadı
İsim: E** b**
Tarih: 12 Mayıs 2022
Yorum: Şimdiye kadar aldığım enn iyi taytlardan biri gerçekten çok çok güzel bi beden küçüldüm ve sıkılaştım herkeze şiddetle öneriyorum gerçekten çok çok güzel bayıldım alın aldırın
Tarih: 22 Temmuz 2022
Yorum: S beden aldım vücudumu gayet güzel topladı tam istediğim gibi kargom da hızlı geldi üstünüzde çok hoş duruyor alın aldırın
Tarih: 21 Kasım 2022
Yorum: Gayet iyi 1 beden büyük alınabilir
Tarih: 22 Ağustos 2022
Yorum: çok güzel bı duruşu var 50 kilo S beden tam oldu
Tarih: 30 Temmuz 2022
Yorum: Çok iyi bi beden küçük alın
İsim: S** F**
Tarih: 11 Ocak 2023
Yorum: 10 numara. kendi bedeninizi alin
İsim: G** K**
Tarih: 09 Mart 2023
Yorum: 1.70 60 kg s beden aldimm tam olduuuu
Tarih: 02 Nisan 2023
Yorum: 158 boy, 66kiloyum L beden benim için iyi oldu, çok beğendim ,yedekle meyi düşünüyorum.
İsim: N** G** Ç**
Tarih: 04 Aralık 2022
Yorum: kendi bedeninizden bir beden küçük alabilirsniz rahatlıkla olacaktır
İsim: n** r**
Yorum: tam bir korse tayt .kendi bedenimi aldım çok iyi toparladı.fit bir görüntü sağladı.çok başarılı lacivertinide aldım.herkese tavsiye ediyorum.
İsim: Z** B**
Tarih: 09 Aralık 2022
Yorum: çok güzel bi tayt hiç şüpe etmeden alincak bi tayt kendi bedeninizi almanızı tavsiye edrim
İsim: g** b**
Tarih: 04 Şubat 2023
Yorum: Bu zamana kadar aldığım en iyi tayt olabilir Toparlayıcı olsun istiyorsanız bir beden küçük almanızı tavsiye ederim
İsim: B** K**
Tarih: 06 Aralık 2022
Yorum: Ürün fiyat kalite performansı, duruşu,kalıbı,rengi vs ile baya iyi hatta çok iyi. Toparlasın sıkı olsun istiyorsanız tam bedeninizi, bir tık rahat olsun diyorsanız bir beden büyük tercih etmelisiniz. Teşekkürler satıcıya 🖐
İsim: e** f** b**
Tarih: 17 Ocak 2022
Yorum: Bir beden küçük alın
Tarih: 14 Ocak 2023
Yorum: Çok güzel bir ürün kendi bedeninizi alın lütfen gayeye 1 beden küçültüyor
Tarih: 23 Mart 2023
Yorum: Üründen kalite akıyor.. Hem şık hem spor ister topuklu ister spor ayakkabıyla kullanılabilir.. Ben baya baya semdim.. 75 kiloyum L beden sipariş verdim.. Kiloyu öyle güzel kapatıp öyle sıkı tutuyorki.. Gerçekten çok güzel
İsim: S** B**
Tarih: 18 Temmuz 2022
Yorum: tayt inanılmaz güzeldi. alt bedenim l olmasına rağmen xl aldım ram oldu
İsim: G** Ö**
Tarih: 07 Mayıs 2022
Yorum: 1.71 boyunda ,55kiloyum S beden aldım tam aldu hiç rahatsızlık vermedi .kumaşı yumuşak gayet güzel .
İsim: İ** ü**
Tarih: 10 Aralık 2022
Yorum: çok. begendim kaliteli bir ürün 64 kilo olmama rağmen tam oldu S beden
İsim: N** t**
Tarih: 16 Mayıs 2022
Yorum: 1.70 boy 64 kilo M beden aldım. S alsam da olurmuş ama M baya rahat oldu. Güzel sardı vücudumu yumuşacık yıkamadım daha ama eskidikçe yenisini alırım baya beğendim tavsiye ederim
İsim: n** Ö**
Tarih: 13 Ekim 2021
Yorum: 1,70 boy 69 kiloyum L Beden tam oldu
İsim: S** D**
Tarih: 13 Ocak 2023
Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: 𝟏𝟓𝟗 𝒃𝒐𝒚 𝟓𝟗 𝒌𝒊𝒍𝒐 𝒌𝒂𝒄̧ 𝒃𝒆𝒅𝒆𝒏
Cevap: MERHABA L BEDEN SİZİN İÇİN UYGUNDUR EFENDİM. KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ
Soru: 1.56 65 kilo
Cevap: MERHABA XL BEDEN SİZİN İÇİN UYGUNDUR EFENDİM. KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.
Soru: 170 65 kilo
Soru: 176 80 kg?
Soru: toptancımısınız
Cevap: Merhaba efendim Üreticiyiz
Soru: 1.57 boy 69 ?
Cevap: Merhaba XL beden sizin için uygundur efendim. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 1.60 58 kilo
Soru: 1.65 90 kg
Cevap: Merhaba bu ürünümüzün kalıbı sizin için sıkı olabilir dilerseniz satıcı sayfamızdan 4xl beden ürünlerimizden tercih edebilirsiniz efendim anlayışınız için teşekkür ederiz
Soru: 165 55 kilo
Soru: 1.65 59 kg
Soru: 1.63 50 kg
Soru: 170, 50kilo
Soru: 1.67 kilom 67
Soru: parlakmidir
Cevap: Merhaba ürünümüz orta parlaklıktadır çok mat da çok parlak da değildir
Soru: 173 90 kilo
Cevap: MERHABA 3XL BEDEN SİZİN İÇİN UYGUNDUR EFENDİM. KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.
Soru: 182 boy 94 kilo ?
Soru: merhba 85 kiloym efendm biraz sarsın. istiyorum toparlasın istiyorum aşırıya kaçmadan .Hangi beden önerirsinz?
Cevap: Merhaba boyunuzu ve kilonuzu birlike yazarsanız beden bilgisi verebiliriz efendim
Soru: iç gösterirmi
Cevap: Merhaba efendim ürünümüzün kumaşı iç göstermez
Soru: 160 47kilo
Soru: 1.57 boy 46-47 kilo
Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt Ürünün Detaylı Resimleri
Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt En Uygun Satış Linki
TREND34 Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TREND34 Siyah Kadın Spor Toparlayıcı 1 Beden Incelten Yüksek Bel Çapraz Kemer Tayt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.