Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) Alınmaya Değer Mi?
Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) Şu Anki Fiyatı 14350.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) Hakkında yaklaşık 42 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) Açıklama Ve Özellikler
_x000D_
_x000D_
Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) Ürününün Satıcısı, Esty Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) ürününü 14350.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) Kullanıcı Yorumları Nasıl?
14350.0 Tl ye satışta olan Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
42 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Ürün çok güzel. Sağlam bir şekilde ulaştı. Teşekkür ediyorum
İsim: A** Y**
Tarih: 27 Nisan 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KARDEM PROJE YAPI İNŞ.
Yorum: Çok memnunuz herkese tavsiye ederim.
İsim: Y** E** O**
Tarih: 25 Nisan 2024
Yorum: Gayet güzel ve kaliteli
İsim: K** a**
Tarih: 21 Şubat 2024
Satıcı: Kolaysepet
Yorum: Gayet şık durduğuna inanıyorum kullanışlı ürün ablmda bu markayıkullanıyordu tavsiye üzerine aldık fırınından çok memnun kaldık
İsim: Büşra K.
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Aralık 2023
Satıcı: Neka
Yorum: guzwl urun beğendim
İsim: N** Ö**
Tarih: 17 Ocak 2023
Satıcı: Tıklakapında
Yorum: Güzel şık kullanışlı
İsim: M** Ç**
Tarih: 24 Kasım 2022
Yorum: ürün tam bir fiyat/performans ürünü sade ve şık tercihini düşünenleriçin tavsiye ederim...
İsim: V** D**
Tarih: 21 Ekim 2022
Satıcı: Mavi Elmas Teknoloji
Yorum: harika beğenerek kullanıyorum gayet memnun kaldım
İsim: l** f** a**
Tarih: 19 Ekim 2022
Yorum: ürün güzel sorunsuz elime ulaştı harika ürün
İsim: mehmet c. s.
Tarih: 20 Eylül 2022
Yorum: Sorunsuz geldi teşekkürler
İsim: S** K**
Tarih: 29 Nisan 2022
Yorum: Fiyat performans ürünü. Serviste hemen geliyor.
İsim: Egemen S.
Tarih: 02 Mart 2022
Yorum: Yazlıkta ablamın yıllardır kullandığı bir ürün olduğu için güvenerekaldık . Servis de hemen montajı yaptı. Rahatlıkla alabilirsiniz .
İsim: M** A**
Tarih: 03 Ocak 2022
Yorum: Gayet güzel kaliteli
İsim: a** a**
Tarih: 08 Aralık 2021
Yorum: gayet iyi urun
İsim: E** B**
Tarih: 28 Eylül 2021
Yorum: bir ince bir derin birde tel ızgara olarak belirtilen derin tepkim çıkmadı
İsim: A** t** T**
Tarih: 21 Temmuz 2024
Yorum: Alakalı düzgün bi urun kaliteli
Tarih: 13 Ekim 2022
Yorum: Ürün elime sağ salim ulaştı fakat kurulum için gelenler işgüzardi. Fırınzaman ayarı yok.
İsim: A** B**
Tarih: 16 Temmuz 2022
Satıcı: ANKASTRE TEAM
Yorum: Öncelikle fırını cok iyi cok güzel pişiriyor servis ocagın garantisinibaslatmadı henüz kuramadık davlumbaz biraz yetersiz gbi daha iyiolmasını beklerdim çekim gücü cok iyi degil ama genel düzeyi gayetbaşarılı ama servis başarısız
İsim: **** ****
Tarih: 26 Şubat 2022
Yorum: ben aldım şimdiye kadar bi problem yaşamadım set olarak güzel kar godagayet hizliydi
Tarih: 19 Ekim 2021
Yorum: Fiyatına göre gayet kaliteli.Davlumbaz sesi rahatsız edici değil.Fırinikullandık pişirmesini beğendik.Aygazin görüntü çok kaliteli sadeceüzerinde çaydanlik vs.iyice ayarlayıp bırakmak lazım düşecekmiş gibihissettiriyor. Genel olarak da fiyatına göre kaliteli bir ürün.
İsim: H** K**
Tarih: 04 Ağustos 2023
Yorum: Ocağının Cam olması sebebiyle kullanımı zor. Fırınında turbo özelliği vesaat özelliği yok
İsim: N** K**
Tarih: 21 Mart 2022
Yorum: Ürün tam zamanında geldi. Çok dikkatli bir şekilde sarılmıştı hiçbirsıkıntı yaşamadık. Servis 1 2 güne gelip taktı. Oldukça ilgililerdi.Ayrıca fırın gayet iyi ısınıyor. Teşekkür ederim.
İsim: S** M**
Tarih: 18 Şubat 2024
Yorum: sapasağlam geldi paketleme çok güzeldi.
İsim: E** a** k**
Tarih: 19 Ekim 2023
Yorum: kargo özenliydi teşekkür ederim
İsim: M** T**
Tarih: 19 Ağustos 2022
Yorum: İnternetten aldığım halde sanki gidip mağazadan beğenip almış gibioldum. Hiç bir çizik,deforme olmadan teslim edildi.
İsim: M** Ş**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Ürünü İnternet üzerinden aldığım için nasıl geleceğiyle ilgilikuşkularım vardı ama elime sıkıntısız eksiksiz ve çizik dahi olmadangeldi zaten aynı ürünü annemlerede aldığımız için memnuniyetdoğrultusunda bizde aldık her aksamını denemeden yorum yapmak istedim vedenedik çok memnun kaldık ürünle ilgili sorularımız için de iletişimegeçtiğim Kardem firDevamını Oku
Tarih: 13 Mayıs 2024
Yorum: Kargo şirketi çok kötü ürün elime 6gunde geldi kullanır idare eder
İsim: S** A**
Tarih: 10 Haziran 2023
Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: merhaba kolay gelsin...fırın turbolu mu efendim
Cevap: Merhaba, üründe furbo fan bulunmamaktadır.
Soru: Elektriklimi ocak
Cevap: Merhaba ocak elektrikli değildir
Soru: davlunbqz filtreli mi
Cevap: merhabalar davlumbaz bacalı veya karbon filtre seçenekleri ile kullanılabilir.Servisden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: merhabalar. fırın turbolu mu? kurulum nasıl olacak bilgi alabilir miyim
Cevap: Merhaba efendim turbolu kurulum için esty çağrı merkezini aramanız yeterli oluyor
Soru: Kurulum ücreti yok değil mi Prof Dr Derman
Cevap: Merhaba efendim,Standart kurulum işlemi ücretsiz..
Soru: fırının içinde fan var mı acaba?
Cevap: Merhaba fırında turbo fan yok soğutma fanı var.
Soru: Slm ölçüler standartmı bu set elektriklimi
Cevap: Merhabalar ölçüler standart ölçüdür.Ocak lpg veya doğalgazlıdır.Fırın ve davlumbaz elektrikle çalışır
Soru: selamın aleyküm siz fırın ocak için modül göndere biliyormusunuz
Cevap: Merhaba, fırın modülü satışımız yoktur. İ
Soru: ürünün kurulumunu 2 3 ay sonra yapsak oluyor mu servis sorun çıkarır mı acaba
Cevap: Ürüne dilediğiniz zaman yetkili servis tarafından ücretsiz kurulum yaptırabilirsiniz
Soru: mrh ocak kısmı tüpsüz sadece elektirikle çalışıyormu
Cevap: MERHABALAR ÜRÜNLER DOĞALGAZLIDIR . SERVİS TARAFINDAN TÜP İLE KULLANIMA GEÇİLEBİLİYOR. ÜRÜN ELEKTRİKLİ DEĞİLDİR. SADECE ATEŞLEMESİ ELEKTRİKLİDİR.
Soru: Ocak elektriklimi ?
Cevap: Merhaba, bu ocak elektrikli değil, gaz uyumludur.
Soru: Merhabalar, fırının ebatı nedir? Standart mı oluyor?
Cevap: Merhabalar Ankastre fırın ölçüleri evrensel özelliktedir. Tüm fırınlar standart, sabit ölçülerde üretilir.
Soru: Merhaba ocagınız demirleri pig mi yoksa emaye mi
Cevap: Merhaba ocak ızgaraları emayedir.
Soru: Merhaba, ben ürünü dışardan aldım. Garanti almak istesem buradan alabilir miyim
Cevap: merhaba dışardan dediğiniz nedir burdan garanti alamazsınız
Soru: Alsam 1 yıl sonra kurdursam nasıl oluyor
Cevap: Sorun olmaz efendim, garanti süreniz kurulum yaptıktan sonra başlar
Soru: merhabalar fırında 1 tepsi mi var
Cevap: MERHABA 1 ADET DERİN 1 ADET DÜZ TEPSİ BULUNMAKTADIR
Soru: aldığımız ankastre şeyin fırınında alt bölme hiç pişiriyor bütün denediğimiz ürünlerde alt kısım çiğ kalıyor Bize nasıl yardımcı olursunuz.
Cevap: Merhaba yetkili servis ile görüşerek destek alabilirsiniz.
Soru: fırın fanlı mı. turbo mu
Cevap: Merhaba fırında fan ve turbo bulunmamaktadır
Soru: Merhabalar ocak tüplü kullanıma uygun mudur?
Cevap: Merhaba, Urunumuz dogalgazlidir fakat yetkili servisler tuplu kullanim icin ucretli destek sagliyorlar efendim.
Soru: Kapak Contası yırtıldı yeni conta alacağîm bana link veya buna hangi ebat uygun oluyor bilgi verirmisiniz
Cevap: ÜRÜN DETAYLARI VE PARÇALARI İÇİN SORULARINIZI İLGİLİ TEKNİK SERVİSİNİ ARAYARAK DAHA SAĞLIKLI BİLGİ EDİNEBİLİRSİNİZ . TEŞEKKÜRLER İYİ GÜNLER
Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) Ürüne Ait Resimler
Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) Şu Anki Fiyatı 14350.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) Hakkında yaklaşık 42 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) Açıklama Ve Özellikler
_x000D_
_x000D_
Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) Ürününün Satıcısı, Esty Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) ürününü 14350.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) Kullanıcı Yorumları Nasıl?
14350.0 Tl ye satışta olan Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
42 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Ürün çok güzel. Sağlam bir şekilde ulaştı. Teşekkür ediyorum
Tarih: 27 Nisan 2022
Yorum: Çok memnunuz herkese tavsiye ederim.
İsim: Y** E** O**
Tarih: 25 Nisan 2024
Yorum: Gayet güzel ve kaliteli
İsim: K** a**
Tarih: 21 Şubat 2024
Yorum: Gayet şık durduğuna inanıyorum kullanışlı ürün ablmda bu markayıkullanıyordu tavsiye üzerine aldık fırınından çok memnun kaldık
İsim: Büşra K.
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Aralık 2023
Yorum: guzwl urun beğendim
İsim: N** Ö**
Tarih: 17 Ocak 2023
Yorum: Güzel şık kullanışlı
İsim: M** Ç**
Tarih: 24 Kasım 2022
Yorum: ürün tam bir fiyat/performans ürünü sade ve şık tercihini düşünenleriçin tavsiye ederim...
İsim: V** D**
Tarih: 21 Ekim 2022
Yorum: harika beğenerek kullanıyorum gayet memnun kaldım
İsim: l** f** a**
Tarih: 19 Ekim 2022
Yorum: ürün güzel sorunsuz elime ulaştı harika ürün
İsim: mehmet c. s.
Tarih: 20 Eylül 2022
Yorum: Sorunsuz geldi teşekkürler
İsim: S** K**
Tarih: 29 Nisan 2022
Yorum: Fiyat performans ürünü. Serviste hemen geliyor.
İsim: Egemen S.
Tarih: 02 Mart 2022
Yorum: Yazlıkta ablamın yıllardır kullandığı bir ürün olduğu için güvenerekaldık . Servis de hemen montajı yaptı. Rahatlıkla alabilirsiniz .
İsim: M** A**
Tarih: 03 Ocak 2022
Yorum: Gayet güzel kaliteli
İsim: a** a**
Tarih: 08 Aralık 2021
Yorum: gayet iyi urun
İsim: E** B**
Tarih: 28 Eylül 2021
Yorum: bir ince bir derin birde tel ızgara olarak belirtilen derin tepkim çıkmadı
İsim: A** t** T**
Tarih: 21 Temmuz 2024
Yorum: Alakalı düzgün bi urun kaliteli
Tarih: 13 Ekim 2022
Yorum: Ürün elime sağ salim ulaştı fakat kurulum için gelenler işgüzardi. Fırınzaman ayarı yok.
İsim: A** B**
Tarih: 16 Temmuz 2022
Satıcı: ANKASTRE TEAM
Yorum: Öncelikle fırını cok iyi cok güzel pişiriyor servis ocagın garantisinibaslatmadı henüz kuramadık davlumbaz biraz yetersiz gbi daha iyiolmasını beklerdim çekim gücü cok iyi degil ama genel düzeyi gayetbaşarılı ama servis başarısız
Tarih: 26 Şubat 2022
Yorum: ben aldım şimdiye kadar bi problem yaşamadım set olarak güzel kar godagayet hizliydi
Tarih: 19 Ekim 2021
Yorum: Fiyatına göre gayet kaliteli.Davlumbaz sesi rahatsız edici değil.Fırinikullandık pişirmesini beğendik.Aygazin görüntü çok kaliteli sadeceüzerinde çaydanlik vs.iyice ayarlayıp bırakmak lazım düşecekmiş gibihissettiriyor. Genel olarak da fiyatına göre kaliteli bir ürün.
İsim: H** K**
Tarih: 04 Ağustos 2023
Yorum: Ocağının Cam olması sebebiyle kullanımı zor. Fırınında turbo özelliği vesaat özelliği yok
İsim: N** K**
Tarih: 21 Mart 2022
Yorum: Ürün tam zamanında geldi. Çok dikkatli bir şekilde sarılmıştı hiçbirsıkıntı yaşamadık. Servis 1 2 güne gelip taktı. Oldukça ilgililerdi.Ayrıca fırın gayet iyi ısınıyor. Teşekkür ederim.
İsim: S** M**
Tarih: 18 Şubat 2024
Yorum: sapasağlam geldi paketleme çok güzeldi.
İsim: E** a** k**
Tarih: 19 Ekim 2023
Yorum: kargo özenliydi teşekkür ederim
İsim: M** T**
Tarih: 19 Ağustos 2022
Yorum: İnternetten aldığım halde sanki gidip mağazadan beğenip almış gibioldum. Hiç bir çizik,deforme olmadan teslim edildi.
İsim: M** Ş**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Ürünü İnternet üzerinden aldığım için nasıl geleceğiyle ilgilikuşkularım vardı ama elime sıkıntısız eksiksiz ve çizik dahi olmadangeldi zaten aynı ürünü annemlerede aldığımız için memnuniyetdoğrultusunda bizde aldık her aksamını denemeden yorum yapmak istedim vedenedik çok memnun kaldık ürünle ilgili sorularımız için de iletişimegeçtiğim Kardem firDevamını Oku
Tarih: 13 Mayıs 2024
Yorum: Kargo şirketi çok kötü ürün elime 6gunde geldi kullanır idare eder
İsim: S** A**
Tarih: 10 Haziran 2023
Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: merhaba kolay gelsin...fırın turbolu mu efendim
Cevap: Merhaba, üründe furbo fan bulunmamaktadır.
Soru: Elektriklimi ocak
Cevap: Merhaba ocak elektrikli değildir
Soru: davlunbqz filtreli mi
Cevap: merhabalar davlumbaz bacalı veya karbon filtre seçenekleri ile kullanılabilir.Servisden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: merhabalar. fırın turbolu mu? kurulum nasıl olacak bilgi alabilir miyim
Cevap: Merhaba efendim turbolu kurulum için esty çağrı merkezini aramanız yeterli oluyor
Soru: Kurulum ücreti yok değil mi Prof Dr Derman
Cevap: Merhaba efendim,Standart kurulum işlemi ücretsiz..
Soru: fırının içinde fan var mı acaba?
Cevap: Merhaba fırında turbo fan yok soğutma fanı var.
Soru: Slm ölçüler standartmı bu set elektriklimi
Cevap: Merhabalar ölçüler standart ölçüdür.Ocak lpg veya doğalgazlıdır.Fırın ve davlumbaz elektrikle çalışır
Soru: selamın aleyküm siz fırın ocak için modül göndere biliyormusunuz
Cevap: Merhaba, fırın modülü satışımız yoktur. İ
Soru: ürünün kurulumunu 2 3 ay sonra yapsak oluyor mu servis sorun çıkarır mı acaba
Cevap: Ürüne dilediğiniz zaman yetkili servis tarafından ücretsiz kurulum yaptırabilirsiniz
Soru: mrh ocak kısmı tüpsüz sadece elektirikle çalışıyormu
Cevap: MERHABALAR ÜRÜNLER DOĞALGAZLIDIR . SERVİS TARAFINDAN TÜP İLE KULLANIMA GEÇİLEBİLİYOR. ÜRÜN ELEKTRİKLİ DEĞİLDİR. SADECE ATEŞLEMESİ ELEKTRİKLİDİR.
Soru: Ocak elektriklimi ?
Cevap: Merhaba, bu ocak elektrikli değil, gaz uyumludur.
Soru: Merhabalar, fırının ebatı nedir? Standart mı oluyor?
Cevap: Merhabalar Ankastre fırın ölçüleri evrensel özelliktedir. Tüm fırınlar standart, sabit ölçülerde üretilir.
Soru: Merhaba ocagınız demirleri pig mi yoksa emaye mi
Cevap: Merhaba ocak ızgaraları emayedir.
Soru: Merhaba, ben ürünü dışardan aldım. Garanti almak istesem buradan alabilir miyim
Cevap: merhaba dışardan dediğiniz nedir burdan garanti alamazsınız
Soru: Alsam 1 yıl sonra kurdursam nasıl oluyor
Cevap: Sorun olmaz efendim, garanti süreniz kurulum yaptıktan sonra başlar
Soru: merhabalar fırında 1 tepsi mi var
Cevap: MERHABA 1 ADET DERİN 1 ADET DÜZ TEPSİ BULUNMAKTADIR
Soru: aldığımız ankastre şeyin fırınında alt bölme hiç pişiriyor bütün denediğimiz ürünlerde alt kısım çiğ kalıyor Bize nasıl yardımcı olursunuz.
Cevap: Merhaba yetkili servis ile görüşerek destek alabilirsiniz.
Soru: fırın fanlı mı. turbo mu
Cevap: Merhaba fırında fan ve turbo bulunmamaktadır
Soru: Merhabalar ocak tüplü kullanıma uygun mudur?
Cevap: Merhaba, Urunumuz dogalgazlidir fakat yetkili servisler tuplu kullanim icin ucretli destek sagliyorlar efendim.
Soru: Kapak Contası yırtıldı yeni conta alacağîm bana link veya buna hangi ebat uygun oluyor bilgi verirmisiniz
Cevap: ÜRÜN DETAYLARI VE PARÇALARI İÇİN SORULARINIZI İLGİLİ TEKNİK SERVİSİNİ ARAYARAK DAHA SAĞLIKLI BİLGİ EDİNEBİLİRSİNİZ . TEŞEKKÜRLER İYİ GÜNLER
Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) Ürüne Ait Resimler
Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) En Uygun Satış Linki
Esty Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Esty Siyah Ankastre Set (FIRIN AEF6601B04 - OCAK ACO5601B02 - DAVLUMBAZ 3462 B01) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.