MelodiRüzgar
Bilgili
Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss Alanlar Memnun Mu?
Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss Şu Anki Değeri 249.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss Hakkında yaklaşık 29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss Detaylı Açıklama
Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss Ürününün Satıcısı, felix express Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss ürününü 249.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss Hakkında Yapılan Yorumlar
249.0 Tl ye satışta olan Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: eşime aldım çok beğendi. tavsiye ederim
İsim: g** s**
Tarih: 09 Haziran 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ASLAN SEPET
Yorum: Çok güzel çok kullanışlı bir ürün. Herkese tavsiye ediyorum. Şınav çekmeyi sevdiriyor ve kolaylaştırıyor
İsim: S** A**
Tarih: 21 Temmuz 2022
Satıcı: LİON BASKET
Yorum: Guzel ve kullanisli
İsim: N** M**
Tarih: 09 Nisan 2023
Satıcı: Ayla Stand
Yorum: çocuklar sevindi basladilar spor yapmaya.tesekkurler urun için
İsim: **** ****
Tarih: 05 Kasım 2021
Satıcı: massmavim
Yorum: Sağlam ve hızlı geldi sadece biraz karışık
İsim: S** D**
Tarih: 08 Ekim 2022
Yorum: guzel begendim
Tarih: 01 Mayıs 2024
Satıcı: HümaStore
Yorum: Üst beden çalışmaya yeni başlayanlar için ideal. Bir puanı altında kaydırmaz olmadığı için kırdım. Halı üzerinde kullanmanızı tavsiye ederim. Bunun dışında hareketi doğru yapmanızı sağlıyor ve böylece istediğiniz bölgeyi çalıştırıyorsunuz. Kullanışlı, tavsiye ederim.
İsim: Ç** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Haziran 2022
Yorum: faydali.
İsim: E** A** U**
Tarih: 11 Mayıs 2024
Yorum: kaliteli güzel
İsim: H** B** B**
Tarih: 22 Mart 2023
Yorum: Fiyat performans ürünü diyebilirim beğendim
İsim: Şevki Y.
Tarih: 14 Ocak 2022
Yorum: Çocuklara sınavı sevdiren icat tereddüt etmeyin ilgi çekiyor
İsim: M** Ş**
Tarih: 07 Şubat 2022
Yorum: çok kötü bir malzemeden yapılmış. 3 gün içinde elle utulan kısımlarından biri kırıldı. oğluma verdim oyuncak olarak oynuyor. iade etmekle uğraşmayacağım.
İsim: Bilal G.
Tarih: 03 Haziran 2024
Satıcı: SWECCA
Yorum: Almaya değmez beyler bunu almaktansa gidin normal şınav çekin aynı şey
İsim: K** İ**
Tarih: 15 Kasım 2023
Yorum: kutunun üzerinde tutma yerlerinde sünger var yazıyor. gelen üründe yok. resim. deki gibi değil delik yerleri, iade etmeye de değmez. rasgele mi delikleri açmışlar anlamadım
İsim: r** e**
Tarih: 15 Şubat 2024
Satıcı: SELLDEY
Yorum: Bu ürün den istemedim ben bu ne bana kutudaki fotoğraf takı gibi gelmedi buna ne yapabiliriz çizgi ler yok
İsim: mehmet a. b.
Tarih: 23 Mayıs 2024
Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: 1. Fotoğraftaki mi geliyor yoksa 2. Fotoğraftaki mi
Cevap: Cevap yazdık efendim
Soru: merhaba, platforma ile tutacaklar dahilmi
Cevap: Merhabalar, evet dahil efendim. İyi alışverişler dileriz.
Soru: Ürünün neden 3 farklı model resmi var ? Yorumlarda ürünün tutma yerlerinde silikon olmadığını okudum, satın alacağım üründe tutacaklarda silikon olacak mı ?
Cevap: merhaba silikonsuz efendim
Soru: tahtalı uzunluğu kaç sn metre
Cevap: Merhabalar ürün bilgileri açıklama kısmında mevcuttur
Soru: Görsellerdeki aletlerin birleşme yerleri ve şınav çekme yerleri hep farklı hangisi geliyor alınca?
Cevap: Kırmızı yerler siyah diğerleri hepsi aynu
Soru: veysiiiiiiiiiiiiiiiiiii abi boşuna mı konuşuyoruz burda.
Cevap: kimsin? veysi değilim Ben yardımcı olayım ? iletişim no nedir
Soru: ben 1 metre almak istiyorum varmı acaba
Cevap: Merhabalar ürün 63 cm boyundadır.
Soru: Ürün paket boyutlarını ve ağırlığını öğrenebilir miyim ?
Cevap: En: 8 cm Boy: 19 cm Yükseklik: 32 cm 2 Kg
Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss Ürün Resimleri
Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss Şu Anki Değeri 249.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss Hakkında yaklaşık 29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss Detaylı Açıklama
Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss Ürününün Satıcısı, felix express Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss ürününü 249.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss Hakkında Yapılan Yorumlar
249.0 Tl ye satışta olan Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: eşime aldım çok beğendi. tavsiye ederim
İsim: g** s**
Tarih: 09 Haziran 2022
Yorum: Çok güzel çok kullanışlı bir ürün. Herkese tavsiye ediyorum. Şınav çekmeyi sevdiriyor ve kolaylaştırıyor
İsim: S** A**
Tarih: 21 Temmuz 2022
Yorum: Guzel ve kullanisli
İsim: N** M**
Tarih: 09 Nisan 2023
Satıcı: Ayla Stand
Yorum: çocuklar sevindi basladilar spor yapmaya.tesekkurler urun için
Tarih: 05 Kasım 2021
Satıcı: massmavim
Yorum: Sağlam ve hızlı geldi sadece biraz karışık
İsim: S** D**
Tarih: 08 Ekim 2022
Yorum: guzel begendim
Tarih: 01 Mayıs 2024
Yorum: Üst beden çalışmaya yeni başlayanlar için ideal. Bir puanı altında kaydırmaz olmadığı için kırdım. Halı üzerinde kullanmanızı tavsiye ederim. Bunun dışında hareketi doğru yapmanızı sağlıyor ve böylece istediğiniz bölgeyi çalıştırıyorsunuz. Kullanışlı, tavsiye ederim.
İsim: Ç** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Haziran 2022
Yorum: faydali.
İsim: E** A** U**
Tarih: 11 Mayıs 2024
Yorum: kaliteli güzel
İsim: H** B** B**
Tarih: 22 Mart 2023
Yorum: Fiyat performans ürünü diyebilirim beğendim
İsim: Şevki Y.
Tarih: 14 Ocak 2022
Yorum: Çocuklara sınavı sevdiren icat tereddüt etmeyin ilgi çekiyor
İsim: M** Ş**
Tarih: 07 Şubat 2022
Yorum: çok kötü bir malzemeden yapılmış. 3 gün içinde elle utulan kısımlarından biri kırıldı. oğluma verdim oyuncak olarak oynuyor. iade etmekle uğraşmayacağım.
İsim: Bilal G.
Tarih: 03 Haziran 2024
Yorum: Almaya değmez beyler bunu almaktansa gidin normal şınav çekin aynı şey
İsim: K** İ**
Tarih: 15 Kasım 2023
Yorum: kutunun üzerinde tutma yerlerinde sünger var yazıyor. gelen üründe yok. resim. deki gibi değil delik yerleri, iade etmeye de değmez. rasgele mi delikleri açmışlar anlamadım
İsim: r** e**
Tarih: 15 Şubat 2024
Satıcı: SELLDEY
Yorum: Bu ürün den istemedim ben bu ne bana kutudaki fotoğraf takı gibi gelmedi buna ne yapabiliriz çizgi ler yok
İsim: mehmet a. b.
Tarih: 23 Mayıs 2024
Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: 1. Fotoğraftaki mi geliyor yoksa 2. Fotoğraftaki mi
Cevap: Cevap yazdık efendim
Soru: merhaba, platforma ile tutacaklar dahilmi
Cevap: Merhabalar, evet dahil efendim. İyi alışverişler dileriz.
Soru: Ürünün neden 3 farklı model resmi var ? Yorumlarda ürünün tutma yerlerinde silikon olmadığını okudum, satın alacağım üründe tutacaklarda silikon olacak mı ?
Cevap: merhaba silikonsuz efendim
Soru: tahtalı uzunluğu kaç sn metre
Cevap: Merhabalar ürün bilgileri açıklama kısmında mevcuttur
Soru: Görsellerdeki aletlerin birleşme yerleri ve şınav çekme yerleri hep farklı hangisi geliyor alınca?
Cevap: Kırmızı yerler siyah diğerleri hepsi aynu
Soru: veysiiiiiiiiiiiiiiiiiii abi boşuna mı konuşuyoruz burda.
Cevap: kimsin? veysi değilim Ben yardımcı olayım ? iletişim no nedir
Soru: ben 1 metre almak istiyorum varmı acaba
Cevap: Merhabalar ürün 63 cm boyundadır.
Soru: Ürün paket boyutlarını ve ağırlığını öğrenebilir miyim ?
Cevap: En: 8 cm Boy: 19 cm Yükseklik: 32 cm 2 Kg
Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss Ürün Resimleri
Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss En Uygun Satış Linki
felix express Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss Fiyatı, Yorumları - Trendyol
felix express Şınav Çalısma Platformu Tahtası Aleti Fitness Spor Kondisyon 9in1ss yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.