seyma subasi kac cocugu var ?

MaviDeniz77

Bilgili
Şeyma Subaşı kaç çocuğu var?
Şeyma SubaşıMeslekSosyal medya fenomeniEtkin yıllar2008-günümüzEvlilikAcun Ilıcalı ( e. 2017; b. 2018) Mohammed Alsaloussi ( e. 2023; b. 2023)Çocuk(lar)Melisa Ilıcalı (d. 2013)2 satır daha

Şeyma SubaşıMeslekSosyal medya fenomeniEtkin yıllar2008-günümüzEvlilikAcun Ilıcalı ( e. 2017; b. 2018) Mohammed Alsaloussi ( e

Selam ekip, kolay gelsin

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bu doğrultuda

- Boşanma protokolüne göre mahkeme, 12 ve 9 yaşındaki çocukların velayeti anne Zeynep Ilıcalı'ya verdi. Acun Ilıcalı çocuklarına aylık 75 bin, boşandığı eşine de aylık 75 bin lira olmak üzere toplam 150 bin lira iştirak nafakası ödeyecek. Zeynep Ilıcalı'nın çocuklarıyla oturduğu ev kendisinde kalacak
- Çocuk gelişimi konusuna odaklanan Düvenci, serebral palsi hastası kızı Melisa'nın hastalık ve tedavi sürecinden yola çıkarak çocuk kitapları kaleme aldı. 2019 yılında çocuk izleyiciler için klasik müzik ve tiyatronun bir araya geldiği, Fırtına adlı gösteride rol aldı. 10 Temmuz 2023 günü eşi Bülent Şakrak'tan boşandı
- Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ya 10 milyon TL tazminat ve aylık 125.000 TL nafaka ödeyecek

İşine yararsa ne güzel olur

Şeyma SubaşıMeslekSosyal medya fenomeniEtkin yıllar2008-günümüzEvlilikAcun Ilıcalı ( e. 2017; b. 2018) Mohammed Alsaloussi ( e

Merhaba herkese

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Ek bir örnek olarak

- Buna göre; Acun Ilıcalı ile 1 yıl evli kalan ve toplamda her ay 125 bin TL nafaka alan Şeyma Subaşı, 2024 yılından itibaren nafaka alamaması ön görülüyor

İşine yarayacağını düşündüm

Gününüz güzel geçsin

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @MaviDeniz77

Ek olarak değinmek gerekirse

- Buna göre; Acun Ilıcalı ile 1 yıl evli kalan ve toplamda her ay 125 bin TL nafaka alan Şeyma Subaşı, 2024 yılından itibaren nafaka alamaması ön görülüyor

İşine yaraması umuduyla

Selam herkese

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Buna ek bilgi olarak

- Şeyma Subaşı verdiği röportajda Acun Ilıcalı ile Var Mısın Yok Musun yarışmasında tanışmadıklarını, Ilıcalı'nın kendisini okulda görüp beğendiğini söyledi . TV8 kanalı sahibi Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı Elele dergisine röportaj verdi
- buna göre 2018 yılında acun ılıcalı'dan boşanan şeyma subaşı, 2024 yılından itibaren nafaka alamayacak
- Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa artık 12 yaşında!

İşine yaraması dileğiyle paylaşıyorum

benzerkonular_benzer_konular