Set Üstü 4 Gözlü Beyaz Ocak Doğalgaz Uyumlu Bu Ürünü Almalı Mı-

KumYolcusu

Bilgili
Set Üstü 4 Gözlü Beyaz Ocak Doğalgaz Uyumlu Fiyatına Göre Alınır Mı?
Set Üstü 4 Gözlü Beyaz Ocak Doğalgaz Uyumlu Şu Anki Satış Fiyatı 1099.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Set Üstü 4 Gözlü Beyaz Ocak Doğalgaz Uyumlu Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Set Üstü 4 Gözlü Beyaz Ocak Doğalgaz Uyumlu Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.6 .

Set Üstü 4 Gözlü Beyaz Ocak Doğalgaz Uyumlu Açıklama Ve Özellikler

Set Üstü 4 Gözlü Beyaz Ocak Doğalgaz Uyumlu Ürününün Satıcısı, Melay Set Üstü 4 Gözlü Beyaz Ocak Doğalgaz Uyumlu ürününü 1099.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Set Üstü 4 Gözlü Beyaz Ocak Doğalgaz Uyumlu Kullanıcı Yorumları
1099.0 Tl ye satışta olan Set Üstü 4 Gözlü Beyaz Ocak Doğalgaz Uyumlu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.6

Yorum: kullanışlı ne dendiyse o
İsim: T** Y**
Tarih: 11 Aralık 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MELAY quality point

Yorum: ürün yeni geldi bu şekilde daha takmadım bakalım yanması nasıl
İsim: **** ****
Tarih: 12 Ağustos 2023
Satıcı: BÜYÜK ARISOY TİCARET

Yorum: Kargoyu bugün (06.02.2024 saat 12.30) teslim aldım. Kargo pat pat poşetiile sarılmış halde geldi. Poşeti açtığımda ürün ıslak halde su akıyorduadeta. Kargonun Köpükleri de parçalanmış haldeydi. Ürünün bir AYAĞIKIRIK, çok ÇİZİLMİŞ halde geldi. Hiç memnun kalmadım iade etmeyi düşünüyorum.
İsim: **** ****
Tarih: 06 Şubat 2024
Satıcı: BÜYÜK ARISOY TİCARET

Set Üstü 4 Gözlü Beyaz Ocak Doğalgaz Uyumlu Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: kendinden çakmaklı mi
Cevap: Uğur Çakmaklı yazarak arayabilirsiniz bu Ocak ekonomik

Soru: mrb ürünün doğalgaz uyumlu olarak gelmesini istiyorum. yardımcı olabilir misiniz
Cevap: Evet efendim

Soru: mrb. gaz girişi nereden aceba?
Cevap: Sağ tarafta efendim

Soru: açılış için gaz emniyetli olması lazım dediler. gaz emniyetlimidir
Cevap: malesef bunlar solo urun gazemniyeti yok

Soru: dogalgaz actirma icin uyumlu mu
Cevap: Dogalgaza uyumlu modelide var lpg tüp e uyumlu modelide zaten yalnis olmasin diye siparis gectiginizde bize bilgileriniz yansiyo yalnislik olmasin diye arayip teyit ediyoruz

Soru: Ürün Çakmaklı mı
Cevap: Yok efendim klasik ekonomik ocak

Soru: merhaba ilk kez evime dogal gaz baglaticam ocakla ililgili herhangi bir sıkıntı çekmem degilmi
Cevap: Sıkıntı yasamazsın ama söylede bi bilgi vereyim size.bu ürün solo bir ürün.çakmaklıgı ve gaz kesme emnıyeti yok. Elimizdeki ürünleri aslinda tamamen degıstirmek istiyoruz gaz emniyetli ve çakmakli modeller ekleyeceğiz. Fakat bu ürün solo bı ürün onuda dikkate alın lütfen

Soru: Emniyetli olan Ocak ile doğalgazı açtırıp bunu daha sonra taktırabilir miyiz peki ?
Cevap: Takabilirsiniz ben de bu aklı verecektim tam Türk aklı çözüm üreten bir akıl tebrik ederim

Soru: Salam doğalqaz uyumlumu?Doğalqaza bağlayacam.Bu qazın altı kapalımı? Təhlükəsizlik üçün sormaq istedim
Cevap: Altı kapalıdır abonelik açılımında kullanılmaz gaz açıksa direk takabilirsiniz

Soru: gaz emniyeti var mı
Cevap: Yok efendim

Soru: Selam bu ocak çakmak varmı varsa elektirik kablosu varmı NOT. RESİM ÇOK YETERSİN OLMUŞ MÜŞTERİ OLARAK YETERSİZ OLMUŞ ÖZELLİKLE ÇAKMAKLA İLGİ SORUNU RESİMDE BU GMRÜNTESENİZ ÇOK İYİ OLUR DU CEVAP BEKLİYORUM LÜTFÜ
Cevap: Klasik ekonomik çakmaksız ocaktır Abonelik açılımında kullanılmaz gaz açıksa direk bağlayıp kullanabilirsiniz 

Set Üstü 4 Gözlü Beyaz Ocak Doğalgaz Uyumlu Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

Set Üstü 4 Gözlü Beyaz Ocak Doğalgaz Uyumlu En Uygun Satış Linki