Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Dev.-dak. En Düşük Fiyat Nerede-

Asuman

Bilgili
Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Dev./dak. En Ucuzu Nerede Bulunur?
Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Dev./dak. Anlık Fiyatı 35999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Dev./dak. Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Dev./dak. Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Dev./dak. Teknik Detaylar

Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Dev./dak. Ürününün Satıcısı, Bosch Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Dev./dak. ürününü 35999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Dev./dak. Ürünü Kullananların Görüşleri
35999.0 Tl ye satışta olan Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Dev./dak. Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: çok güzel bi makine su çekmese çalıltığını anlamamıştım o kadar sessizki... bosch kalitesi diyorum başka bişi demiyorum
İsim: B** S**
Tarih: 25 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Derya Home

Yorum: mükemmel bir ürün
İsim: A** Ş**
Tarih: 17 Temmuz 2024
Satıcı: beyazkalite

Yorum: O kadar sessiz o kadar akilli ki,bizim ailenin kadinlarinin tek beyazesya tercihini ben de boschtan kullandim. Gercekten 4/4luk bircihaz,yatirimlik.Saticidan da kargodan da kutulumdan da memnunkaldim.Kaliteli cihaz istiyotsaniz 1 saniye dusunmeyin derim.
İsim: **** ****
Tarih: 14 Aralık 2023

Yorum: gayet iyi bir ürün. çok memnunum
İsim: hilmi d.
Tarih: 28 Ağustos 2023

Yorum: Göründüğü gibi geldi güzel
İsim: M** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Aralık 2023
Satıcı: erdilhomecom

Yorum: Mobil uygulaması Home Connect üzerinden çamaşır bilgilerini girerekuygun programı seçmenizi sağlıyor.
İsim: A** A**
Tarih: 15 Ağustos 2023
Satıcı: GALİP YAZICI

Yorum: beyazkalite isimli satıcı çok iyi ve hızlıca ücretsiz kurulumunuyaptırttı ve çok ilgili bir firma. horoz lojistik ile geldi evin içinekadar getirdi ve çok dikkatliydi hasarsız geldi montaj yapılırken çokdikkatli ve aceleye getirmeden montajını yaptılar. satıcı,lojistik,servis hepsi mükemmeldi.
İsim: **** ****
Tarih: 07 Nisan 2024

Yorum: 10 gün bekledik siparişi kargomuz geldi teknik servisten randevuoluşturduk Bosch servisinden geldiler cihazı açtılar ve ne yazık kimakinede kırık ve yamulmalar mevcut iade talebi oluşturdum ve şimdibekliyorum sonucu.
İsim: Furkan Y.
Tarih: 31 Mayıs 2024
Satıcı: ÇİÇEKLER DTM

Yorum: Urun inanılmaz güzel, yalniz ürünü teslim etmeye gelen LOJİSTİK firmasıcok kötü taşımacılık yapıyor. Urun arka sag ayak kismi göçük ve kırıkmakina ayakta zor druyor.Satici ilgilenmeye çalışıyor. iade etmekzorunda kaldım. beklemedeyiz.
İsim: E** T**
Tarih: 16 Eylül 2023

Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Dev./dak. Ürüne Dair Sorular

Soru: nasıl özel yıkama teknolojisi vardır kusura bakmayın sizide meşgul ediyorum ama
Cevap: Rica ederiz efendim . 4D Yıkama Sistemi, temizliğe yeni bir boyut katar. Yüksek verimli 4D Yıkama Sistemimiz deterjan ve suyun en verimli ve etkin kullanımı için Doğrudan Su Püskürtme ve ekstra Devirli Yıkama'yı bir araya getirir. Sonuçta su ve deterjanın kumaşa yüksek oranda nüfuz etmesiyle makine tamamen doluyken bile lekesiz temizlik sağlar. En kirli giysiler için ekstra bir takviyeye ihtiyacınız olabilir. Bu durumda, 4D Yıkama Sisteminin Intensive Plus özelliğini seçmeniz ve yıkamayı yoğunlaştırmanız yeterlidir.

Soru: İrem Nur Bilen adına
Cevap: Yok isimle de çıkmıyor.Ürün neydi

Soru: leke çıkarma konusu nasıl
Cevap: Makina hafızasındaki kayıtlı programlar sayesinde ozel bir yıkama teknolojisi vardır efendim .

Soru: köylere gönderim yapıyor musunuz
Cevap: Merhaba hayır efendim

Soru: Merhabalar, ürünün tam modeli nedir bir de hangi kargo firması ile gönderiyorsunuz.
Cevap: Merhaba ürün kodu WGB244A0TR,borusan lojistik ile gönderim yapıyoruz.

Soru: iyi günler makinenin kodu ne acaba
Cevap: Merhaba WGB244A0TR efendim

Soru: İyi akşamlar bu ürünün 10 kilo olanı ne zaman gelecek hemen alacağımda
Cevap: Şuan bizim stoklarımızda yok efendim

Soru: Bu modelin 10 kg lığı var mı acaba elinizde ?
Cevap: WGB254A0TR MODELİNE BAMANIZ GEREK AMA BİZDE MEVCUT DEĞİL

Soru: Ayakkabı kurutma aparatı varmı
Cevap: Ürün tek parçadır. Herhangi bir ek aparata sahip değildir.

Soru: Ayakkabı kurutma aparatı var mı
Cevap: Ürün tek parçadır. Herhangi bir ek aparata sahip değildir.

Soru: Kastamonu Tosya ya gönderim yapıyor musunuz bir sorun olur mu taşıma yapılırken
Cevap: Merhaba, Türkiye'nin her yerine gönderim sağlamaktayız.

Soru: hangi firmayla gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Merhaba, Horoz lojistik ile gönderim yapmaktayız.

Soru: Bu makinede Toz deterjan kullanılabilir mi
Cevap: Evet kullanılabilir

Soru: Merhaba ürün ithal mi yoksa türkiye olan mı
Cevap: Almanya üretimi efendim

Soru: Alman uretimi midir makine?
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: devri kaç 1400 mü?
Cevap: Evet efendim

Soru: Merhaba ürün kodu nedir
Cevap: WGB244A0TR

Soru: Merhabalar serisi kaç acaba
Cevap: Seri 8 efendim.

Soru: Slm toz deterjan kullanılabilir mi bu modellerde?
Cevap: Evet kullanabilirsiniz.

Soru: hala cevap vermemeyi mi düşünüyor sunuz
Cevap: Ürün kapalı sıfır kutu efendim .

Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Dev./dak. Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 9 Kg 1400 Dev./dak. En Uygun Satış Linki