Wav28mh0tr 9 Kg 1400 Devir Serie - 8 Çamaşır Makinesi Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Gulsah

Bilgili
Wav28mh0tr 9 Kg 1400 Devir Serie | 8 Çamaşır Makinesi Satın Alır Mısınız?
Wav28mh0tr 9 Kg 1400 Devir Serie | 8 Çamaşır Makinesi Şu Anki Satış Fiyatı 32587.93 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Wav28mh0tr 9 Kg 1400 Devir Serie | 8 Çamaşır Makinesi Kaç Kişi Memnun?

Wav28mh0tr 9 Kg 1400 Devir Serie | 8 Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Wav28mh0tr 9 Kg 1400 Devir Serie | 8 Çamaşır Makinesi Detaylı Açıklama

Leke çıkarma: En çok karşılaşılan 4 lekeyi çıkarır. _x000D_
4D Yıkama Sistemi: lekesiz sonuçlar için yüksek verimli su ve deterjan kumaş penetrasyonu. _x000D_
4D Yıkama Sistemi: Tam yükte bile lekesiz sonuçlar almak için. _x000D_
4D Yıkama sistemi yıkama deneyiminize yeni bir boyut katar, yüksek verimli 4 boyutlu yıkama sunar. Bu sayede deterjan ve su en verimli ve etkili biçimde kullanılır. Sonuç: Yüksek verimli su, deterjan, kumaş penetrasyonu sayesinde tambur tam dolu olduğunda bile lekesiz bir yıkama performansı sunar. Çok kirli kıyafetler için yıkama döngüsünü yoğunlaştırmak için 4D Wash System Ekstra Yoğun seçeneğini seçebilirsiniz. _x000D_
Home Connect: Uzaktan bağlanılabilme özelliği ile hayatı kolaylaştıran ev aletleri. _x000D_
EcoSilence Drive™: 10 yıl garantili, uzun ömürlü motor. Sessiz çalışır ve enerji verimliliği yüksektir. _x000D_
AllergyPlus: Hassas ve alerjen ciltler için özel olarak geliştirilmiştir. _x000D_
_x000D_
Enerji verimlilik sınıfı¹: A _x000D_
Enerji² / Su tüketimi³: 48 kWh / 48 litre _x000D_
Kapasite: 1 - 9 kg _x000D_
Program süresi⁴: 3:44 s:dk _x000D_
Sıkma verimlilik sınıfı: B _x000D_
Sıkma gücü / Sıkma hızı**: 400 - 1400 rpm _x000D_
Ses seviyesi: 70 dB (A) re 1 pW _x000D_
Ses sınıfı: A _x000D_
_x000D_
Standart programlar: Pamuklu, Sentetikler, Narin/İpek, Yünlüler elde yıkama _x000D_
Özel programlar: AllergyPlus & Baby, Tambur temizleme, Gömlek/Bluz, Kot/Koyu renkliler, Sıkma-Boşaltma, Mix, Spor giysileri, Durulama, Süper-Kısa 15'/30' _x000D_
_x000D_
Home Connect: Uzaktan görüntüleme ve kontrol _x000D_
Leke Çıkarma: Sık karşılaşılan 4 lekeden kurtulmanın en kolay yolu. _x000D_
Dokunmatik tuşlar: Aç/Kapat, Kalan süre erteleme, Leke Çıkarma, Ekstra Yoğun, İlave Durulama, Remote Start (Home Connect), Başlat/Beklet tuşu, Sıcaklık seçimi, VarioSpeed, Ön yıkama, Devir sayısı seçimi, Son durulama suyunda bekletme fonksiyonu _x000D_
_x000D_
Reload: Yeniden yükleme fonksiyonu ile unutulan çamaşırları ekleyebilmek için makineyi durdurun ve yıkamaya devam edin. _x000D_
Dijital ekran: Program durumu göstergesi, Sıcaklık seçimi, Sıkma devri seçimi, Kalan Süre Erteleme (24 saat), Leke Çıkarma, Tüketim göstergesi _x000D_
4D Yıkama Sistemi: Su ve deterjan etkili bir şekilde kumaşlara nüfus eder ve büyük miktarda çamaşırlarda bile mükemmel temizlik elde edilir. _x000D_
XXL tambur hacmi: 65 l _x000D_
LED tambur aydınlatması _x000D_
VarioDrum: Hassas ve etkili yıkama sonuçları için özel tasarlanmış tambur yapısı. _x000D_
Hatırlatma fonksiyonu ile tambur temizleme _x000D_
Tambur temizleme programı _x000D_
10 yıl garantili EcoSilence Drive motor ile sessiz, yüksek verimli yıkama performansı sağlar. _x000D_
ActiveWater Plus: Otomatik yük algılama sayesinde küçük yüklerde bile yüksek verimli su kullanımı sağlar. _x000D_
Anti-vibration yan duvar tasarımı: Sessiz yıkama performansını destekler. _x000D_
Alt kapak ile ses yalıtımı _x000D_
Ses yalıtımı _x000D_
AquaStop: Ürünün yaşam süresi boyunca su hasarı durumunda Bosch garantisi sağlar. _x000D_
Enerji Tüketim Göstergesi: Enerji ve su tüketimi bilgisi _x000D_
Açma/Kapama fonksiyonlu program kontrol düğmesi _x000D_
Köpük tarama sistemi _x000D_
Köpük ikaz _x000D_
Dengesiz yük kontrolü _x000D_
Çocuk kilidi _x000D_
Sesli uyarı sistemi _x000D_
Kendi kendini temizleyen deterjan çekmecesi _x000D_
Sıvı deterjan için ayraç _x000D_
_x000D_
Tezgahaltı _x000D_
Boyutlar(Y x G x D): 84.8 x 59.8 x 59.0 cm _x000D_
Cihaz derinliği (Kapak dahil): 63.2 cm _x000D_
Açık kapı ile cihaz derinliği: 106.3 cm _x000D_

Wav28mh0tr 9 Kg 1400 Devir Serie | 8 Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Bosch Wav28mh0tr 9 Kg 1400 Devir Serie | 8 Çamaşır Makinesi ürününü 32587.93 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Wav28mh0tr 9 Kg 1400 Devir Serie | 8 Çamaşır Makinesi Kullanıcı Yorumları
32587.93 Tl ye satışta olan Wav28mh0tr 9 Kg 1400 Devir Serie | 8 Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Ürün Almanya üretimi. Bosch markası yerli üretim bile olsa tartışmasızkaliteye sahip zaten. İnanılmaz sessiz bir ürün. Yeni enerji skalasınagöre en yüksek A sınıfı verimliliğe sahip. Fiyatını hakettiğini düşünüyorum.
İsim: Ö** S**
Tarih: 31 Ağustos 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KUMDERELİLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI

Yorum: sağlam ve güzel paketlenmiş olarak geldi ürün gayet iyi
İsim: H** ş**
Tarih: 28 Ekim 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: beyazkalite

Wav28mh0tr 9 Kg 1400 Devir Serie | 8 Çamaşır Makinesi Merak Edilenler

Soru: Merhabalar ıdos özelliğini kullanmadan isteğime bağlı sıvı veya toz deterjan ekleyebiliyor muyum
Cevap: nerhaba kullanım ve kurulum bilgilerini müşteri hizmetlerinden yada yetkili servisten daha net öğrenebilirsiniz

Soru: lütfen Türkiye montaj mı, Almanya ithal midir
Cevap: merhabalar ürün Almanyadan ithal gelen seridir

Soru: merhaba, seri 8 ler yurt dışı üretimli mı?
Cevap: Merhaba,evet made in germany

Soru: Merhaba perde ayarı yazmıyor. Perdeler hangi ayarda yıkanıyor bu makinada
Cevap: sentetiklerde derece ve sıkma devri düşürülerek yıkanabilir efendim

Soru: Merhaba ürünün i-dos özelliği var mıdır?
Cevap: Merhaba, i-DOS özelliği mevcut değildir.

Soru: idos özelliği yok ama yüke göre su ve deterjanı ayarlıyor mu
Cevap: evet ayarlıyor

Soru: sözkonusu ürün Türkiye montaj mı ,Almanya ithal midir, lütfen
Cevap: Almanyadan ithal üründür.

Soru: ürün teşhir ürünü mü
Cevap: Hayir efendim sifir urundur

Soru: Merhaba, gönderdiğiniz ürünler Almanyadan gelen ürünler mi Türkiyede üretilenler midir?
Cevap: bakmış olduğunuz ürün made in germany efendim

Soru: ürün hangi yıl üretimi?
Cevap: 2023 yılından itibaren üretim de efendim

Soru: home coccent özelligi var mi
Cevap: Evet home connect bulunmaktadır.

Soru: Merhaba dijital mi panel mi
Cevap: merhaba gösterge paneli detayları görsellerde mevcuttur

Soru: İron assist özelliği var mı
Cevap: yok efendim

Wav28mh0tr 9 Kg 1400 Devir Serie | 8 Çamaşır Makinesi Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg