Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 10 kg 1400 dev.-dak. Tavsiye Eder Misiniz-

PeriRüzgar

Bilgili
Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 10 kg 1400 dev./dak. En Düşük Fiyat Nerede?
Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 10 kg 1400 dev./dak. Şuanki Fiyatı Ne Kadar 38999.0 Tl'den Satılmaktadır.

Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 10 kg 1400 dev./dak. Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 10 kg 1400 dev./dak. Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 10 kg 1400 dev./dak. Ürün Detayları

Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 10 kg 1400 dev./dak. Ürününün Satıcısı, Bosch Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 10 kg 1400 dev./dak. ürününü 38999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 10 kg 1400 dev./dak. Kullanıcı Geri Bildirimleri
38999.0 Tl ye satışta olan Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 10 kg 1400 dev./dak. Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: bir aydır kullanıyoruz. Çok sessiz kaliteli bir makina. Makinaalacaklara tavsiye ederim.
İsim: BUSE A.
Tarih: 03 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Yabeda

Yorum: güüzell.
İsim: Z** G**
Tarih: 09 Şubat 2024
Satıcı: revnaonline

Yorum: Almayı düşünenlere tavsiye ederim. Çok sessiz çalışıyor. internetebağlanıp ilave program indirebiliyorsunuz. Deterjanı bir kere koykendisi alsın. Diğer özellikleri kendi sitesinde var. Yeni aldım, çok memnunuz.
İsim: G** S**
Tarih: 19 Kasım 2023
Satıcı: Yabeda

Yorum: Teşekkürler sağlam ulaştı
İsim: V** H**
Tarih: 28 Ekim 2023
Satıcı: Land of Shopping

Yorum: Rüştünü ispatlamış marka. İhtiyaçlarınız doğrultusunda tavsiye edilir.
İsim: C** G**
Tarih: 03 Şubat 2024
Satıcı: Land of Shopping

Yorum: Süper sessiz on numara bi makine akıllı, dayanıklılığını zamanla göreceğiz
İsim: M** H**
Tarih: 20 Kasım 2023
Satıcı: revnaonline

Yorum: Ürün kapalı kutu olarak sağlam bir şekilde geldi
İsim: E** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 19 Aralık 2023
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Ürünü henüz kullanmadım ama geldiğinde destek ayaklarından biri yoktu kaybolmuştu.
İsim: M** Y**
Tarih: 18 Aralık 2023
Satıcı: MediaMarkt

Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 10 kg 1400 dev./dak. Ürüne İlişkin Sorular

Soru: Hangi kargo firması ile gönderim yapıyorsunuz istanbul anadolu yakasına ? bosch yetkili Servisi tarafındanmı kurulum yapıyorlar ?
Cevap: Borusan lojistikle gonderiyoruz efendim. Sevk edildiginde kurulum bolgisi icin bizim tarafimizdan aramacaksiniz , bosch yetkili servis kuracaktir

Soru: Açıklama kısmında 1200 devir yazıyor 1400 devir mi hangisi doğru acaba
Cevap: 1400 devir efendim

Soru: 10 kğ mı peki birde ürünün kodunu rica edebilir miyim?
Cevap: Ürün kodu WGB254A0TR

Soru: Merhaba ürün kodu WGB254A0TR mi acaba?
Cevap: Merhaba WGB254A0TR'dir

Soru: bu makina kendi kendini temizleyendenmi
Cevap: Merhaba, ürünün deterjan çekmecesi kendi kendini temizleme özelliğindedir. İyi günler dileriz.

Soru: İnternet vifi özelliği var mı
Cevap: Evet vardır.

Soru: makineyi manuele gecirip toz deterjan kullanabiliyor muyuz yoksa sadece sıvı deterjanla mı yıkama yapıyor
Cevap: Evet panel üzerinden ayarlayıp toz deterjan kullanabilirsiniz.

Soru: Merhaba bu ürünün kodu nedir?
Cevap: merhaba WGB254A0TR

Soru: ütülü mü çıkarıyor bu
Cevap: Kuru çıkarıyor sadece henüz o oadar gelışmedı teknoloji

Soru: ilan başlığında 1400 devir yazıyor alt açıklamada 1200 devir yazıyor hangisi doğru.
Cevap: Merhaba, ilan başlığında yazan doğrudur 1400 devirdir.

Soru: Teşhir ürünü mü?
Cevap: Hayır efendim

Soru: Merhaba, çeyiz için almayı düşünüyorum ama 8 ay sonra kullanmaya başlayacağım kurulum için sıkıntı çıkar mı?
Cevap: Merhaba hayır olmaz efendim

Soru: merhaba ürünün özelliklerinde kırışık önleme özelliği varmı
Cevap: Merhaba Iron Steam Assist programı sayesinde kırışıklıklar %50'ye kadar azalır

Soru: Hangi modeller alman üretimidir?
Cevap: Çoğu kurutma makinelerimiz Polonya üretimi.Ancak bu model Almanya üretimi

Soru: Merhabalar, home connect uygulamasını kullanarak dışardan ( evde olmadan) cihazla bağlantı kurup işlem yapabilirmiyiz?
Cevap: Merhaba evet ef

Soru: makine almanya üretim mi enerji tüketimi A+++ mi dır ?
Cevap: Evet efendim

Soru: ürünüm serie 8 mi acaba
Cevap: MERHABA EVET EFENDİM

Soru: İyi günler bu üründen şimdi alıcaz ama çeyiz için o yüzden şimdi kullanmaya başlamıcaz kurulumu daha sonra olacak. Garanti ve sigorta süresi şimdi mi başlar kurulum yapıldıktan sonra mı
Cevap: Merhaba garantisi montajdan itibaren başlar efendim

Soru: enerji sinifi A yaziyor yeni enerji sinifina gore A mi eski enerji sinifina gore mi
Cevap: Merhaba yeni enerji sınıfı efendim

Soru: Merhaba makinenin tam modeli nedir
Cevap: merhaba sorunuzu tam olarak anlayamadım efendim WGB254A0TR model kodu

Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 10 kg 1400 dev./dak. Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

Serie 8 Home Connect Çamaşır Makinesi 10 kg 1400 dev./dak. En Uygun Satış Linki