Profesyonel Video Kamera Işık Seti Pro-s520 Tavsiye Eder Misiniz-

MaviKahraman

Bilgili
Profesyonel Video Kamera Işık Seti Pro-s520 Tavsiye Eder Misiniz?
Profesyonel Video Kamera Işık Seti Pro-s520 Şuanki Fiyatı Ne Kadar 2845.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Profesyonel Video Kamera Işık Seti Pro-s520 Memnuniyet Durumu Nedir?

Profesyonel Video Kamera Işık Seti Pro-s520 Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Profesyonel Video Kamera Işık Seti Pro-s520 Ürün Özellikleri

_x000D_

Profesyonel Video Kamera Işık Seti Pro-s520 Ürününün Satıcısı, SANGER Profesyonel Video Kamera Işık Seti Pro-s520 ürününü 2845.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Profesyonel Video Kamera Işık Seti Pro-s520 Yorum Ve Değerlendirmeler
2845.0 Tl ye satışta olan Profesyonel Video Kamera Işık Seti Pro-s520 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Aşırı kapsayıcı ışığı yok. Bazı ürün çekimlerinde kullandım. Ufak ürünçekiminde faydalı diyebilirim
İsim: **** ****
Tarih: 12 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Nova Fotoğraf

Yorum: Harika sorunsuz geldi
İsim: E** T**
Tarih: 12 Haziran 2023
Satıcı: Bikamera

Yorum: Çok fonksiyonlu, bayıldım.
İsim: N** G**
Tarih: 31 Ekim 2022

Yorum: Mükemmel, küçücük ama dehşet bir canavar!
İsim: S** E** S**
Tarih: 06 Ekim 2022

Yorum: Ürün oldukca kaliteli ,ışık güçü harika
İsim: **** ****
Tarih: 06 Nisan 2022

Yorum: Ürün çok küçük ama çok güzel mütüş ama ben makyaj yapıp çekemediğinizdeniçin geri iade edicem ama tavsiye ederim çok güzel
İsim: C** A**
Tarih: 01 Nisan 2024

Yorum: Ürün Elime Ulaştı ve Oldukça Başarılı , Şüphe etmeden alabilirsiniz 🙏
İsim: g** d**
Tarih: 12 Ağustos 2024
Satıcı: 1e1Foto

Profesyonel Video Kamera Işık Seti Pro-s520 Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: ebatı nedir
Cevap: Merhabalar Cihaz özellikleri bu şekildedir. En Sonda ölçüleri yazmaktadır. Marka/Model: Sanger / PRO-S520 LED miktarı: 520 adet (260 adet beyaz, 260 adet sarı) Renk sıcaklığı: 3100-5500K Parlaklık: 4100LM (max.) Işık Açısı: 120 Derece Maksimum güç tüketimi: 37W Led parlaklık ayarı: 0-100% Ortalama Sürekli Çalışma Ömrü: 50000 saat Çalışma Sıcaklığı: -10 ila 40 derece Güç: Sony NP-F serisi batarya ile çalışır Cihaz boyutları: 173x111.6x28mm Ağırlık: 273g İyi günler dileriz.

Soru: Merhabalar kablosuz calısırmı
Cevap: Evet zaten pille çalışmakta.

Soru: Hangi sayfadan
Cevap: Satıcı ismimizden bulabilirsiniz efendim.

Soru: Merhaba ayaklık ve bataryası var mı
Cevap: Merhabalar. Ürün fotoğrafında görünen tüm ürünler ve aksesuarlar bulunmaktadır. Batarya, Şarj, Işık, Hot shoe bağlantı adaptörü paket içerisindedir.

Soru: Merhaba elektriklimi
Cevap: merhaba, ürün kendine ait bataryası ile çalışmaktadır.elektrik ile çalışmaz.

Soru: Merhaba herhangi bir tripoda hem bu ürünü hem de telefonumuzu koyup çekim yapabilir miyiz yoksa telefon ile bir arada kullanıma uygun değil mi
Cevap: Merhaba telefonla birlikte kullanamazsınız.

Soru: tripod olarak hangisini önerirsnz
Cevap: Işık ayağı var 190cm onu kullanabilirsiniz

Soru: yayın için uygunmu . sizce
Cevap: Tek kişilik yayınlar için uygundur

Soru: Bu ürüne uygun tripot bulunmakta mı elinizde ?
Cevap: Merhabalar, tabii efendim fazlasıyla bulunmaktadır. Masa tripodu olarak mı istiyorsunuz, uzayan ve dış mekanda da kullanılabilen tripodlardan mı? Ona göre en uygun tripodu önerebiliriz. Sağlıklı günler dileriz 🙏

Soru: Şarj edilebilir degilmi
Cevap: Yanında pili mevcut. Onu şarj edip kullanıcaksınız.

Soru: Şarj aleti adaptörü vs içinde midir
Cevap: Evet içinde

Soru: Işık ayağıyla birlikte mi geliyor ?
Cevap: Işık ayağı hariç

Soru: Merhaba telefona takılan lens içine dahil mi
Cevap: Merhabalar, ürünümüz telefon ile ilgili değildir efendim ve de kutu içeriğinde herhangi bir lens bulunmamaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: Bataryası ve şarj aleti fiyata dahil mi acaba?
Cevap: Merhabalar, evet efendim dahildir

Soru: Sanger s21 ile farkı nedir
Cevap: S21 dahil baytaryalı RGB ışık verir. S520 harici pil ve şarj aleti ile geliyor Sarı ve beyaz ışık verir.

Soru: bu ürüne uygun tripot önerir misiniz masa boyu şeklinde olsun
Cevap: Slik mini pro modelleri olabilir.ulanzi masa üstü tripodlar olabilir.mt-08 gibi.

Soru: En kaliteli Sanger hangisi acaba makyaj videoları cekicem profesyonel dursun istiyorum hangisini önerirsiniz
Cevap: bu model Sangerin diğer modelleri arasında en iyisidir, diğer modellerde ışık gücü daha zayıftır.

Soru: Ayağı nerden alabilirim elimde bir ayak var ama ona uyumlu mu bilmiyorum zarar vermemek için denemiyorum yardımcı olur musunuz ?
Cevap: Merhaba Herhangi bir ışık ayağı alabilirsiniz.hepsi standart.

Soru: Şarj aleti ile birlikte mi geliyor ?
Cevap: Merhabalar efendim evet birlikte geliyor.

Soru: Merhaba şarja takıyorum ama şarj olduğuna dair bi ışık vs yok ve açamıyorum ışığı bilgilendirir misiniz lütfen
Cevap: Pili kablosu ile bilgisayara ya da powerbank a takınca şarj olması gerekir.eğer başlık ile yakıyorsanız elektriğe başlık uyumlu olmayabilir

Profesyonel Video Kamera Işık Seti Pro-s520 Görseller

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

8_org_zoom.jpg

Profesyonel Video Kamera Işık Seti Pro-s520 En Uygun Satış Linki