Goksu
Bilgili
Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu Tavsiye Eder Misiniz?
Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu Güncel Fiyatı 243.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu Kaç Kişi Memnun?
Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu Hakkında yaklaşık 7174 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu Ürün Tanıtımı
Telefon tripodu 106 cm uzunluğuna kadar ayarlanabilir. Geniş açılı çekimler için maksimum uzunluk fayda sağlar. ; Video tripodu 420 gramlık ağırlığı sayesinde kolay taşıma olanağı sunar. Katlanabilen parçalar fazla ağırlık yapmadan istenen alana götürülebilir ve tekrardan kolaylıkla kurulur. ; Uzaktan kumandalı tripod telefon ya da kamera yerleştirme standına sahiptir. Güçlü bir şekilde tutan bu parça ile güvenlik sağlanarak düşme gibi riskler ortadan kaldırılır. ; Fotoğraf tripodu telefonlara bluetooth sistemi ile bağlanır. Cihaz telefondan bu bağlantı sayesinde yönetilerek kapanıp açılabilir. ; 106 cm tripod minimum 35 cm boyutuna indirilebilir. Masaüstü kullanıma uygunluk gösteren bu boyut pratiklik yaratır. ; 3388 tripod ile birlikte uzaktan kumanda pili ve koruma kılıfı sunulur.; >_x000D_
_x000D_
Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu Ürününün Satıcısı, Miomi Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu ürününü 243.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu Kullanıcı Geri Bildirimleri
243.0 Tl ye satışta olan Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7174 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: Kesinlikle fiyat performans ürünü tereddüt ederek almıştım ama iyi kialmışım çok güzel kargo özenli bir şekilde paketlenmiş ve çok hızlıgeldi. Teşekkür ederim beklediğimden fazlasıyla iyi
İsim: G** Ö**
Tarih: 15 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Miomi Türkiye
Yorum: Çok güzel paketlemiştiniz teşekkürler
İsim: Ş** M**
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: paketleme de güzeldi üründe güzel iş görüyor
İsim: R** B**
Tarih: 26 Şubat 2024
Yorum: Ürün geldi gayet iyi cok begendım cumartesi kargoya verildi bugun teslimaldım cok teşekkur ederim
İsim: **** ****
Tarih: 11 Eylül 2023
Yorum: İnanılmaz kurtarıcı ben sevgilimle dısarı çıktığımda ozellıkle hepbırılerınden rıca edıp resmımızı cektırıyoduk yada masaya telefonusabıtlıcek bıseler bulup cekılmeye çalışıyorduk bızı cok rahat ettırdıdıyebılırım kalite açısından hıc bahsetmıyorum bıle alın aldırınnn cokteşekkürler

İsim: E** B**
Tarih: 26 Haziran 2023
Satıcı: YENİ HİKAYE
Yorum: güzeldi işimi gördü hafif taşıması kolay
İsim: G** O**
Tarih: 02 Haziran 2023
Satıcı: PSGT
Yorum: fiyat performans ürünü bn seve seve kullanıyorum sağlam ve hızlı gelditeşekkür ederim
İsim: N** A**
Tarih: 31 Mayıs 2023
Satıcı: teknomi
Yorum: Arkadaşımda görmüştüm çok beğendim tereddüt etmeden aldım tavsiyeediyorum her eve lazım
İsim: B** Ç**
Tarih: 30 Mayıs 2023
Satıcı: AMD GROUP
Yorum: sorunsuz şekilde elime ulaştı teşekkür ederim
İsim: H** Ç**
Tarih: 08 Nisan 2023
Yorum: güzel kullanışlı hızlı geldi sorunsuz
İsim: m** e** t**
Tarih: 01 Nisan 2023
Yorum: ürünü çok beğendim özellikle Bluetooth özelliği ile kumandası büyükkolaylik sağlıyor. sağlam bir şekilde elime ulaştı memnun kaldım.
İsim: S** A**
Tarih: 06 Mart 2023
Satıcı: ARUMA TECH
Yorum: Harika bir ürün, eşimle Dogu Karadeniz turunda kullandık sapasağlam
İsim: E** A**
Tarih: 19 Şubat 2023
Satıcı: MR52 TEKNOLOJİ
Yorum: Bence bekentiyi karşılıyor biz çok beğendik tatilde bol bol foto videoçektik kimseye ihtiyaç olmadan
Tarih: 31 Ocak 2023
Yorum: Çok güzel elimiz ayağımız oldu resmen. Alın aldırın
İsim: D** A**
Tarih: 27 Ocak 2023
Yorum: baya beğendim üstünde su terazisi felan vardı sabit olması için hiç birsorunu yok kumandası da sorunsuz çalışıyor gözünüz kapalı satın alabilirsiniz
İsim: B** Y** D**
Tarih: 16 Kasım 2022
Yorum: Harika, sağlam ve güzel bir alet. Hızlı kargo. Bluetooth ile bağlanıpfotoğraf ve video çekebiliyorsunuz. Ben çok beğendim ve sevdim
İsim: T** E**
Tarih: 06 Kasım 2022
Satıcı: linArya
Yorum: kızım için aldık beğendi
İsim: E** M**
Tarih: 11 Ağustos 2022
Yorum: ışık hızıyla geldi resmen 1 günde elimde oldu denedim ürün sorunsuzçalışıyor ben beğendim emeği geçen herkese teşekkür ederim
İsim: sezgin g.
Tarih: 07 Nisan 2022
Yorum: Oğlumun doğum günü için aldım, üçümüz kimseye ihtiyacımız olmadan harikakareler videolar çektik. Mutfakta da tarif videoları çekerkenkullanıyorum inanılmaz rahatlık. Sürekli de sayfamda linkinizi paylaşıptavsiye ediyorum, kaliteli ürün gerçekten alın aldırın bu fiyata bu ürüncidden bedava.
İsim: pelin_katranci
Tarih: Fenomen
Beden: 29 Kasım 2021
Satıcı: Ekspres Pazar
Yorum: gayet sağlam bir şekilde elime ulaştı ve çok kullanışlı ben memnun kaldım
İsim: E** S**
Tarih: 01 Eylül 2024
Yorum: Merhaba oncelikle cok tesekkür ederim biraz once elime gecti, cok mutluoldum. Sorunsuz calisiyor. Urun daha sağlam ve özenli bir şekildepaketlenebilirdi. Koruma kılıfı yerine gorseldeki gibi bir çantaolabilseydi benim icin daha pratik olurdu. Sanirim ülkelere gore paketicerikleri değişebiliyor ve ondan çanta yerine kılıf konulmus ama cokönemli degiDevamını Oku
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Arkadaşıma hediye olarak aldım çok memnun,Bluetooth lu kumandası dakullanışlı,pille çalışıyor,boyutu da küçük kolay taşınabiliyor.
İsim: C** İ**
Tarih: 21 Temmuz 2024
Yorum: Hemen kırıldı çok dandik
İsim: S** Ş**
Tarih: 13 Mart 2024
Yorum: beğendim sağlam geldi teşekkürler
İsim: b** m**
Tarih: 08 Mart 2024
Yorum: Çok kaliteli bir ürün değil ama iş görür. Hızlı ve sağlam kargo için teşekkürler
İsim: e** k**
Tarih: 06 Mart 2024
Yorum: kaliteli kullanışlı teşekkür ederim
Tarih: 27 Şubat 2024
Yorum: Çok beğendim sağlam geldi teşekkürler
İsim: F** Ö**
Tarih: 22 Şubat 2024
Yorum: Sevgilim ürün videosu çekiyor diye hediye aldım mükemmel. Canım sevgilimumarım işinde başarılı olmana yardımcı olur sevgilinizin böyle bi işivarsa boş şeyler almayın sevgilinize bunu hediye alın
İsim: İrem K.
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: Hediye almıştım. Çok beğendi.
Tarih: 08 Ocak 2024
Yorum: Yorumlarda belirtildiği gibi güzel bir ürün biraz nazik davranmakgerekiyor sadece
İsim: yasemin A.
Tarih: 01 Eylül 2023
Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu Merak Edilenler
Soru: ürünmetal mi
Cevap: Evet efendim
Soru: cevap verirmisiniz
Cevap: Soru cevaplanmıştır
Soru: tüm fotograf makineleri için uygun mudur
Cevap: Hayır efendim
Soru: kumandalımı
Soru: Hangi kargo
Cevap: Trendyol Express
Soru: Huawei mate 20 lite için uyumlumu uyumluysa nasıl takabilirim?
Cevap: Tüm telefonlarla uyumludur efendim
Soru: Hayır telefona bağlıyorum ama olmuyor
Cevap: Kumandanın ışığı yanıyor mu peki ?
Soru: taşıma çantası kumanda ve telefon tutucusu dahil midir
Soru: o aygıtı nasıl tele baglicaz, acaba ? her telefon modeline bağlanıyor mu yoksa sadece iPhone mi?
Cevap: Her telefonla uyumludur efendim
Soru: Merhabalar en kısa halinin yerden yüksekliğini öğrenebilir miyim?
Cevap: Kontrol edilip dönüş yapılacaktır efendim
Soru: Masada çizim yaparken çekim yapmak için alıyorum. O şekilde aşagı yönde çekim yapılabilecek şekilde başlığı oynuyor mu?
Soru: telefonu sadece yatay şekilde mi yerleştirebiliyoruz? yani düz koyuluyor mu?
Cevap: Sadece yatay efendim
Soru: Kumandası pil ile mi çalışıyor pilini bitince nerden temin edebiliriz
Cevap: saat pili aratarak trendyoldan temin edebilirsiniz
Soru: iPhone 11 olurmu
Soru: Dış mekan çekimi için tavsiye edermisiniz? Rüzgarda esintilerde sarsıntı olur mu video çekimlerinde?
Cevap: şiddetli rüzgarda sizi memnun etmez efendim
Soru: İphone 14 pro max uyumlumu
Soru: Profesyonel fotoğraf makinesi için uygun mu? Bunun için kızağı mevcut mu üzerinde? Mesela fujifilm xt5
Soru: realme c11 telefon için uygun mu
Cevap: Evet tüm telefonlar uyumlu
Soru: Merhaba başlığı masada resim yaparken sadece resim defterini gösterecek şekilde dönüyormu yoksa telefon takılan yer sabitmi
Soru: Merhaba efendim canom eos profesyonel makına için uygun mu ?
Cevap: Maalesef efendim
Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu Detaylı Fotoğraflar
Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu Güncel Fiyatı 243.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu Kaç Kişi Memnun?
Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu Hakkında yaklaşık 7174 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu Ürün Tanıtımı
Telefon tripodu 106 cm uzunluğuna kadar ayarlanabilir. Geniş açılı çekimler için maksimum uzunluk fayda sağlar. ; Video tripodu 420 gramlık ağırlığı sayesinde kolay taşıma olanağı sunar. Katlanabilen parçalar fazla ağırlık yapmadan istenen alana götürülebilir ve tekrardan kolaylıkla kurulur. ; Uzaktan kumandalı tripod telefon ya da kamera yerleştirme standına sahiptir. Güçlü bir şekilde tutan bu parça ile güvenlik sağlanarak düşme gibi riskler ortadan kaldırılır. ; Fotoğraf tripodu telefonlara bluetooth sistemi ile bağlanır. Cihaz telefondan bu bağlantı sayesinde yönetilerek kapanıp açılabilir. ; 106 cm tripod minimum 35 cm boyutuna indirilebilir. Masaüstü kullanıma uygunluk gösteren bu boyut pratiklik yaratır. ; 3388 tripod ile birlikte uzaktan kumanda pili ve koruma kılıfı sunulur.; >_x000D_
_x000D_
Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu Ürününün Satıcısı, Miomi Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu ürününü 243.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu Kullanıcı Geri Bildirimleri
243.0 Tl ye satışta olan Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7174 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: Kesinlikle fiyat performans ürünü tereddüt ederek almıştım ama iyi kialmışım çok güzel kargo özenli bir şekilde paketlenmiş ve çok hızlıgeldi. Teşekkür ederim beklediğimden fazlasıyla iyi
İsim: G** Ö**
Tarih: 15 Nisan 2024
Yorum: Çok güzel paketlemiştiniz teşekkürler
İsim: Ş** M**
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: paketleme de güzeldi üründe güzel iş görüyor
İsim: R** B**
Tarih: 26 Şubat 2024
Yorum: Ürün geldi gayet iyi cok begendım cumartesi kargoya verildi bugun teslimaldım cok teşekkur ederim
Tarih: 11 Eylül 2023
Yorum: İnanılmaz kurtarıcı ben sevgilimle dısarı çıktığımda ozellıkle hepbırılerınden rıca edıp resmımızı cektırıyoduk yada masaya telefonusabıtlıcek bıseler bulup cekılmeye çalışıyorduk bızı cok rahat ettırdıdıyebılırım kalite açısından hıc bahsetmıyorum bıle alın aldırınnn cokteşekkürler
İsim: E** B**
Tarih: 26 Haziran 2023
Yorum: güzeldi işimi gördü hafif taşıması kolay
İsim: G** O**
Tarih: 02 Haziran 2023
Yorum: fiyat performans ürünü bn seve seve kullanıyorum sağlam ve hızlı gelditeşekkür ederim
İsim: N** A**
Tarih: 31 Mayıs 2023
Yorum: Arkadaşımda görmüştüm çok beğendim tereddüt etmeden aldım tavsiyeediyorum her eve lazım
İsim: B** Ç**
Tarih: 30 Mayıs 2023
Satıcı: AMD GROUP
Yorum: sorunsuz şekilde elime ulaştı teşekkür ederim
İsim: H** Ç**
Tarih: 08 Nisan 2023
Yorum: güzel kullanışlı hızlı geldi sorunsuz
İsim: m** e** t**
Tarih: 01 Nisan 2023
Yorum: ürünü çok beğendim özellikle Bluetooth özelliği ile kumandası büyükkolaylik sağlıyor. sağlam bir şekilde elime ulaştı memnun kaldım.
İsim: S** A**
Tarih: 06 Mart 2023
Satıcı: ARUMA TECH
Yorum: Harika bir ürün, eşimle Dogu Karadeniz turunda kullandık sapasağlam
Tarih: 19 Şubat 2023
Yorum: Bence bekentiyi karşılıyor biz çok beğendik tatilde bol bol foto videoçektik kimseye ihtiyaç olmadan
Tarih: 31 Ocak 2023
Yorum: Çok güzel elimiz ayağımız oldu resmen. Alın aldırın
İsim: D** A**
Tarih: 27 Ocak 2023
Yorum: baya beğendim üstünde su terazisi felan vardı sabit olması için hiç birsorunu yok kumandası da sorunsuz çalışıyor gözünüz kapalı satın alabilirsiniz
İsim: B** Y** D**
Tarih: 16 Kasım 2022
Yorum: Harika, sağlam ve güzel bir alet. Hızlı kargo. Bluetooth ile bağlanıpfotoğraf ve video çekebiliyorsunuz. Ben çok beğendim ve sevdim
Tarih: 06 Kasım 2022
Satıcı: linArya
Yorum: kızım için aldık beğendi
İsim: E** M**
Tarih: 11 Ağustos 2022
Yorum: ışık hızıyla geldi resmen 1 günde elimde oldu denedim ürün sorunsuzçalışıyor ben beğendim emeği geçen herkese teşekkür ederim
İsim: sezgin g.
Tarih: 07 Nisan 2022
Yorum: Oğlumun doğum günü için aldım, üçümüz kimseye ihtiyacımız olmadan harikakareler videolar çektik. Mutfakta da tarif videoları çekerkenkullanıyorum inanılmaz rahatlık. Sürekli de sayfamda linkinizi paylaşıptavsiye ediyorum, kaliteli ürün gerçekten alın aldırın bu fiyata bu ürüncidden bedava.
İsim: pelin_katranci
Tarih: Fenomen
Beden: 29 Kasım 2021
Satıcı: Ekspres Pazar
Yorum: gayet sağlam bir şekilde elime ulaştı ve çok kullanışlı ben memnun kaldım
İsim: E** S**
Tarih: 01 Eylül 2024
Yorum: Merhaba oncelikle cok tesekkür ederim biraz once elime gecti, cok mutluoldum. Sorunsuz calisiyor. Urun daha sağlam ve özenli bir şekildepaketlenebilirdi. Koruma kılıfı yerine gorseldeki gibi bir çantaolabilseydi benim icin daha pratik olurdu. Sanirim ülkelere gore paketicerikleri değişebiliyor ve ondan çanta yerine kılıf konulmus ama cokönemli degiDevamını Oku
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Arkadaşıma hediye olarak aldım çok memnun,Bluetooth lu kumandası dakullanışlı,pille çalışıyor,boyutu da küçük kolay taşınabiliyor.
İsim: C** İ**
Tarih: 21 Temmuz 2024
Yorum: Hemen kırıldı çok dandik
İsim: S** Ş**
Tarih: 13 Mart 2024
Yorum: beğendim sağlam geldi teşekkürler
İsim: b** m**
Tarih: 08 Mart 2024
Yorum: Çok kaliteli bir ürün değil ama iş görür. Hızlı ve sağlam kargo için teşekkürler
İsim: e** k**
Tarih: 06 Mart 2024
Yorum: kaliteli kullanışlı teşekkür ederim
Tarih: 27 Şubat 2024
Yorum: Çok beğendim sağlam geldi teşekkürler
İsim: F** Ö**
Tarih: 22 Şubat 2024
Yorum: Sevgilim ürün videosu çekiyor diye hediye aldım mükemmel. Canım sevgilimumarım işinde başarılı olmana yardımcı olur sevgilinizin böyle bi işivarsa boş şeyler almayın sevgilinize bunu hediye alın
İsim: İrem K.
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: Hediye almıştım. Çok beğendi.
Tarih: 08 Ocak 2024
Yorum: Yorumlarda belirtildiği gibi güzel bir ürün biraz nazik davranmakgerekiyor sadece
İsim: yasemin A.
Tarih: 01 Eylül 2023
Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu Merak Edilenler
Soru: ürünmetal mi
Soru: cevap verirmisiniz
Cevap: Soru cevaplanmıştır
Soru: tüm fotograf makineleri için uygun mudur
Soru: kumandalımı
Soru: Hangi kargo
Cevap: Trendyol Express
Soru: Huawei mate 20 lite için uyumlumu uyumluysa nasıl takabilirim?
Cevap: Tüm telefonlarla uyumludur efendim
Soru: Hayır telefona bağlıyorum ama olmuyor
Cevap: Kumandanın ışığı yanıyor mu peki ?
Soru: taşıma çantası kumanda ve telefon tutucusu dahil midir
Soru: o aygıtı nasıl tele baglicaz, acaba ? her telefon modeline bağlanıyor mu yoksa sadece iPhone mi?
Cevap: Her telefonla uyumludur efendim
Soru: Merhabalar en kısa halinin yerden yüksekliğini öğrenebilir miyim?
Cevap: Kontrol edilip dönüş yapılacaktır efendim
Soru: Masada çizim yaparken çekim yapmak için alıyorum. O şekilde aşagı yönde çekim yapılabilecek şekilde başlığı oynuyor mu?
Soru: telefonu sadece yatay şekilde mi yerleştirebiliyoruz? yani düz koyuluyor mu?
Cevap: Sadece yatay efendim
Soru: Kumandası pil ile mi çalışıyor pilini bitince nerden temin edebiliriz
Cevap: saat pili aratarak trendyoldan temin edebilirsiniz
Soru: iPhone 11 olurmu
Soru: Dış mekan çekimi için tavsiye edermisiniz? Rüzgarda esintilerde sarsıntı olur mu video çekimlerinde?
Cevap: şiddetli rüzgarda sizi memnun etmez efendim
Soru: İphone 14 pro max uyumlumu
Soru: Profesyonel fotoğraf makinesi için uygun mu? Bunun için kızağı mevcut mu üzerinde? Mesela fujifilm xt5
Soru: realme c11 telefon için uygun mu
Cevap: Evet tüm telefonlar uyumlu
Soru: Merhaba başlığı masada resim yaparken sadece resim defterini gösterecek şekilde dönüyormu yoksa telefon takılan yer sabitmi
Soru: Merhaba efendim canom eos profesyonel makına için uygun mu ?
Cevap: Maalesef efendim
Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu Detaylı Fotoğraflar
Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu En Uygun Satış Linki
Miomi Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miomi Tripot Profesyonel Fotoğraf Video Çekimi Kumandalı 106 Cm Tripot Telefon Tutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.