Arzu
Bilgili
PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz Alınır Mı?
PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz Mevcut Fiyatı 10049.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz Memnuniyet Oranı Nedir?
PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz Ürün Hakkında Bilgi
PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz Ürününün Satıcısı, Bosch PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz ürününü 10049.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz Kullanıcı Geri Bildirimleri
10049.0 Tl ye satışta olan PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: güzel ürün tavsiye ederim
İsim: ö** d**
Tarih: 18 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Derya Home
PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba 60 cmmi
Cevap: Genişlik 45 - 60 cm ürün ölçüleri bu şekildedir efendim
Soru: Selam ölçüm 50.60 bu ürün uyarmı bize
Cevap: Mevcut kullandığınız ürünün ölçüsümü bu Markanın belli kurulum kuralları var efendim aşağıda belirttiğim gibi 1. Ürün ürünü yerine konumlandırdığında duvar olan köşelerinde duvar ile ocağın başlangıç noktası arasındaki ölçü 7 cm olmakıdır 2. Ocağın altında çamaşır bulaşık kurutma mak olmamalıdır Garanti kapsamında kurulmamaktadır bilginize
Soru: bu ürünü servismikuracak
Cevap: Evet efendim biz kayıt oluşturuyoruz
Soru: ürünü garantidenmi gelip kuruyorlar
Cevap: Bosch müş hizmetlerini arayıp tandevu alıyorsunuz yetkili servis gelip kuruyor
Soru: distan dışa ölçüsünü öğrenebilir miyim
Cevap: Montaj için maksimum yükseklik 490 mm Montaj için minimum genişlik 560 mm Montaj için maksimum genişlik 560 mm Montaj için derinlik 45 mm
Soru: ürün work gözlüdür degilmi
Cevap: Merhaba evet
PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz Ürüne Ait Resimler
PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz Mevcut Fiyatı 10049.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz Memnuniyet Oranı Nedir?
PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz Ürün Hakkında Bilgi
PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz Ürününün Satıcısı, Bosch PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz ürününü 10049.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz Kullanıcı Geri Bildirimleri
10049.0 Tl ye satışta olan PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: güzel ürün tavsiye ederim
İsim: ö** d**
Tarih: 18 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Derya Home
PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba 60 cmmi
Cevap: Genişlik 45 - 60 cm ürün ölçüleri bu şekildedir efendim
Soru: Selam ölçüm 50.60 bu ürün uyarmı bize
Cevap: Mevcut kullandığınız ürünün ölçüsümü bu Markanın belli kurulum kuralları var efendim aşağıda belirttiğim gibi 1. Ürün ürünü yerine konumlandırdığında duvar olan köşelerinde duvar ile ocağın başlangıç noktası arasındaki ölçü 7 cm olmakıdır 2. Ocağın altında çamaşır bulaşık kurutma mak olmamalıdır Garanti kapsamında kurulmamaktadır bilginize
Soru: bu ürünü servismikuracak
Cevap: Evet efendim biz kayıt oluşturuyoruz
Soru: ürünü garantidenmi gelip kuruyorlar
Cevap: Bosch müş hizmetlerini arayıp tandevu alıyorsunuz yetkili servis gelip kuruyor
Soru: distan dışa ölçüsünü öğrenebilir miyim
Cevap: Montaj için maksimum yükseklik 490 mm Montaj için minimum genişlik 560 mm Montaj için maksimum genişlik 560 mm Montaj için derinlik 45 mm
Soru: ürün work gözlüdür degilmi
Cevap: Merhaba evet
PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz Ürüne Ait Resimler
PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz En Uygun Satış Linki
Bosch PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bosch PNH6C2O12O Gazlı Ankastre Ocak Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.