Seyda
Bilgili
Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak En Düşük Fiyat Nerede?
Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak Şu Andaki Fiyatı 8280.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak Detaylı Bilgi
Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak Ürününün Satıcısı, Profilo Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak ürününü 8280.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak Ürün Hakkındaki Yorumlar
8280.0 Tl ye satışta olan Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: tek kelimeyle kalite .
İsim: A** ç**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Vizyona
Yorum: Servis geldi kurdu çok güzel
İsim: **** ****
Tarih: 31 Ekim 2022
Satıcı: EnUygunAdres
Yorum: Ürünle ilgili bir yorum yapamıyorum kullanmadım kargo normal süredegeldi. Kurulum için mesaj attım alıcı reddetmiş nasıl ilerleyeceğimnereye ulaşacağım ????
İsim: G** C** Y**
Tarih: 23 Kasım 2022
Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak Merak Edilenler Neler?
Soru: merhabalar şimdi alsam 2 ay sonra kurulumunu yaptırsam uygun mudur?
Cevap: Elbette uygundru efendim
Soru: İthalatçı garantili ne demek distribütör garantisi yokmu
Cevap: Merhabalar, ürün Türkiye Profilo garantilidir. Bilgnize.
Soru: LPG dönüşüm yapılabiliyor mu?
Cevap: Kuruluma gelen yetkili servis LPG dönüşümü yapar 
Soru: iyi günler, bu ürün sıfır mı, görseldeki gibi mi, kodları doğru mu
Cevap: Evet sıfır
Soru: kenarindaki cerceve ne renk beyazmi grimi resimde çok net gozukmuyo
Cevap: Merhabalar, inoks, yani gri renk. Bilginize.
Soru: iyi günler mermer Tezgaha monte edilebilir mi
Cevap: Merhaba ocak setüstü ankastre değil yani mermer tezgahın üzerine konulabilir..
Soru: Merhaba, ocağın genişlik ve derinliği nedir?
Cevap: Genişlik 59cm derinlik 52cm yükseklik 6.2cm
Soru: montaj ucretlimi,ucretsizmi?
Cevap: ücretsiz efendim
Soru: bu ürünün grisi yok mu üstündeki demirler döküm mü
Cevap: Gri rengi yok efendim OO30P2O12D bu kodla beyaz rengi mevcut evet dökümdür
Soru: MERHABA ÜRÜNDE HERHANGİ BİR KURULUM ŞARTI VAR MI ? OCAK VE ASPİRATÖR ARASINDAKİ MESAF BOŞLUĞU GİBİ ?
Cevap: evet efendim Merhaba ocak üstü ile davlumbaz altı arasında 70/75 cm boşluk olması kriteri var ,yoksa servis kurulum yapmaz. ocak tezgah kesim ölçüsü en az 49x56 olmalı,davlumbaz arkasında kalan prizin takılı olması gerekli.
Soru: merhaba ürün gömbelimi
Cevap: Setüstü yani tezgah üzerine koyuluyor efendim
Soru: Günaydın mermer üstüne montaj ettiğimizde dogalgaz borusu için mermeri delmek gerekiyormu görselde mermer altından geliyor gibi dogalgaz borusu
Cevap: MERHABALAR. DOĞALGAZ BORUSU MERMER ALTINDAYSA MECBUR DELMEK ZORUNDASINIZ. İYİ GÜNLER.
Soru: Kurulum nasıl oluyor ayrı ücret oluyor mu
Cevap: Merhabalar, yetkili servis tarafından ücretsiz kurulum yapılıyor. Bilginize.
Soru: MERHABA ÜRÜNDE KURULUM ŞARTI VAR MI ? OCAK İLE ASPİRATÖR ARASINDA MESAFE BOŞLUĞU GİBİ ?
Cevap: Var efendim
Soru: garanti ithalatçı olarak gözüküyor. üründe sıkıntı yaşandığı takdirde profilo servismi ilgilenecek yoksa sizmi ilgileniyorsunuz
Cevap: Hayır efendim Türk markası Türk ürünü
Soru: merhaba tekli ızgara kısımları emaye mi demir döküm mü ona göre satın alacağım.
Cevap: Merhaba emaye efendim
Soru: çocuk kilidi varmi
Cevap: Yok efendim
Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak Görseller
Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak Şu Andaki Fiyatı 8280.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak Detaylı Bilgi
Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak Ürününün Satıcısı, Profilo Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak ürününü 8280.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak Ürün Hakkındaki Yorumlar
8280.0 Tl ye satışta olan Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: tek kelimeyle kalite .
İsim: A** ç**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Satıcı: Vizyona
Yorum: Servis geldi kurdu çok güzel
İsim: **** ****
Tarih: 31 Ekim 2022
Yorum: Ürünle ilgili bir yorum yapamıyorum kullanmadım kargo normal süredegeldi. Kurulum için mesaj attım alıcı reddetmiş nasıl ilerleyeceğimnereye ulaşacağım ????
İsim: G** C** Y**
Tarih: 23 Kasım 2022
Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak Merak Edilenler Neler?
Soru: merhabalar şimdi alsam 2 ay sonra kurulumunu yaptırsam uygun mudur?
Cevap: Elbette uygundru efendim
Soru: İthalatçı garantili ne demek distribütör garantisi yokmu
Cevap: Merhabalar, ürün Türkiye Profilo garantilidir. Bilgnize.
Soru: LPG dönüşüm yapılabiliyor mu?
Cevap: Kuruluma gelen yetkili servis LPG dönüşümü yapar 
Soru: iyi günler, bu ürün sıfır mı, görseldeki gibi mi, kodları doğru mu
Cevap: Evet sıfır
Soru: kenarindaki cerceve ne renk beyazmi grimi resimde çok net gozukmuyo
Cevap: Merhabalar, inoks, yani gri renk. Bilginize.
Soru: iyi günler mermer Tezgaha monte edilebilir mi
Cevap: Merhaba ocak setüstü ankastre değil yani mermer tezgahın üzerine konulabilir..
Soru: Merhaba, ocağın genişlik ve derinliği nedir?
Cevap: Genişlik 59cm derinlik 52cm yükseklik 6.2cm
Soru: montaj ucretlimi,ucretsizmi?
Cevap: ücretsiz efendim
Soru: bu ürünün grisi yok mu üstündeki demirler döküm mü
Cevap: Gri rengi yok efendim OO30P2O12D bu kodla beyaz rengi mevcut evet dökümdür
Soru: MERHABA ÜRÜNDE HERHANGİ BİR KURULUM ŞARTI VAR MI ? OCAK VE ASPİRATÖR ARASINDAKİ MESAF BOŞLUĞU GİBİ ?
Cevap: evet efendim Merhaba ocak üstü ile davlumbaz altı arasında 70/75 cm boşluk olması kriteri var ,yoksa servis kurulum yapmaz. ocak tezgah kesim ölçüsü en az 49x56 olmalı,davlumbaz arkasında kalan prizin takılı olması gerekli.
Soru: merhaba ürün gömbelimi
Cevap: Setüstü yani tezgah üzerine koyuluyor efendim
Soru: Günaydın mermer üstüne montaj ettiğimizde dogalgaz borusu için mermeri delmek gerekiyormu görselde mermer altından geliyor gibi dogalgaz borusu
Cevap: MERHABALAR. DOĞALGAZ BORUSU MERMER ALTINDAYSA MECBUR DELMEK ZORUNDASINIZ. İYİ GÜNLER.
Soru: Kurulum nasıl oluyor ayrı ücret oluyor mu
Cevap: Merhabalar, yetkili servis tarafından ücretsiz kurulum yapılıyor. Bilginize.
Soru: MERHABA ÜRÜNDE KURULUM ŞARTI VAR MI ? OCAK İLE ASPİRATÖR ARASINDA MESAFE BOŞLUĞU GİBİ ?
Cevap: Var efendim
Soru: garanti ithalatçı olarak gözüküyor. üründe sıkıntı yaşandığı takdirde profilo servismi ilgilenecek yoksa sizmi ilgileniyorsunuz
Cevap: Hayır efendim Türk markası Türk ürünü
Soru: merhaba tekli ızgara kısımları emaye mi demir döküm mü ona göre satın alacağım.
Cevap: Merhaba emaye efendim
Soru: çocuk kilidi varmi
Cevap: Yok efendim
Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak Görseller
Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak En Uygun Satış Linki
Profilo Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Profilo Oo30p6o12d Siyah Set Üstü Gazlı Ocak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.