Ela
Bilgili
Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr Fiyatına Göre Alınır Mı?
Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr Güncel Fiyatı 149.0 Tl'den Satılmaktadır.
Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr Alanlar Memnun Mu?
Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr Hakkında yaklaşık 1035 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr Açıklama Ve Özellikler
_x000D_
Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr Ürününün Satıcısı, Fixodent Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr ürününü 149.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr Hakkında Yapılan Yorumlar
149.0 Tl ye satışta olan Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1035 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: annem için aldık harika tutuş, adı bilinen markalardan kat kat güzel olduğunu söyledi annem.rahatlikla sipariş verilir, hızlı teslimat ile mükemmel teşekkür ederiz
İsim: N** A**
Tarih: 17 Eylül 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EGEMDERMOKOZMETİK
Yorum: eşim için almıştım, kaplaması düşüyordu, 1 gün boyunca yapısması devam ediyor, çok memnun kaldı, eczane fıyatının çok altında almıştık, bittikçe alıyoruz
İsim: Ö** O**
Tarih: 17 Aralık 2022
Satıcı: Evden Alın
Yorum: dış hekimim önerdi gün boyu tutuyor güzel
İsim: R** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Aralık 2022
Satıcı: HIZLI KAPINDA
Yorum: Arkadaşım için aldım. sürekli kullandığı bir ürün çok memnun. tavsiye ederiz. Bu markanın en uzun süre etkili olan türü. Neredeyse tüm gün boyunca tutuş sağlıyor.
İsim: A** B**
Tarih: 15 Ağustos 2022
Satıcı: Evkiba
Yorum: annem ve babam için aldım çok begendiler
İsim: s** ç**
Tarih: 20 Ocak 2023
Satıcı: facedermo
Yorum: Babama aldım 3 gün gidiyo diyo bi yapıştırmada tekrar alıcam birince bayağı sağlam tutuyomuş
İsim: G** C**
Tarih: 18 Ocak 2022
Satıcı: Kırmızı Beyaz
Yorum: Ürünü zaten kullaniyorduk. Kargo hızlı teşekkür ederim
İsim: S** Ç**
Tarih: 30 Aralık 2022
Satıcı: Hermarkam Market
Yorum: Teşekkür ederim sevgiler saygılar
İsim: F** E**
Tarih: 10 Mart 2023
Satıcı: VeSi Sağlık
Yorum: ürünü beğendik annem için almıstım
İsim: A** Y**
Tarih: 06 Aralık 2022
Satıcı: Aloanne
Yorum: babam için aldık.İse yariyo
İsim: Şule a.
Tarih: 11 Aralık 2022
Yorum: Babam için aldım bu üçüncü kutusu diğer markaların arasında en iyi tutuşu sağlayan ürün bu oldu çok başarılı özellikle sıcak yerken düşme yaşayanlar tercih edebilir iki güne kadar dayanıklı
İsim: G** Ö**
Tarih: 08 Ekim 2021
Satıcı: Kozmovitalya Health
Yorum: Babam için aldim Memnun kaldigi bir ürün olduğu için sürekli alıyoruz Hızlı teslimat ve özenli paketleme için teşekkür ederim
İsim: ö** K**
Beden: 10 Ağustos 2023
Yorum: babam icin almistim corregadab daha iyi yapistirici diyr yorumlar okuduk. ancak oyle degilmis. memnun kalmadi babam
İsim: P** A**
Tarih: 04 Mart 2023
Yorum: annem için aldım gayet güzel yapıştırıyor dişlerini en iyi fixodent plus
İsim: e** g**
Tarih: 20 Şubat 2023
Satıcı: Vitaminsan
Yorum: babam için aldım henüz kullanmaya başlamadi gayet güzel paketlenmişti satıcıya teşekkürler
İsim: d** ş**
Tarih: 28 Ocak 2024
Yorum: Sabah akşam kullaniyor fena deyilmiş
İsim: i** k**
Tarih: 25 Şubat 2022
Satıcı: Multivitaminecz
Yorum: Harika bir numara, annem bayıldı
İsim: **** ****
Tarih: 25 Eylül 2021
Satıcı: kozmetikreyon
Yorum: gayet iyi ve hızlı bı şekilde elime ulaştı teşekkür ederim
İsim: O** e**
Tarih: 25 Şubat 2023
Yorum: güzel
İsim: t** a**
Tarih: 13 Ocak 2023
Satıcı: Evdeeczane
Yorum: Babam için aldım diğer markadan daha güçlü yapıştırdığını ifade ediyor. Şimdilik bu markaya devam
İsim: F** Ç**
Beden: 25 Şubat 2023
Yorum: eşim için aldım çok memnun
Tarih: 27 Eylül 2023
Yorum: Babama aldım güzel yapıştığını ağızda sadece şeker tadı bıraktığını söylüyor hızlı geldi teşekkürler
İsim: A** Ç** Y**
Tarih: 19 Eylül 2022
Yorum: Babanem için aldık, çok memnun
İsim: H** S**
Tarih: 17 Şubat 2023
Yorum: Süper bi ürün iki gün hiç çıkmıyor daha önceleri corega kullanıyorumdum sabah yapıştırınca akşam yemek yerken yapışkanlığı kalmıyordu çok memnunum herkese tavsiye ederim
İsim: Melek B.
Tarih: 27 Mart 2022
Yorum: eşim için aldım çok memmun
İsim: N** U**
Tarih: 26 Nisan 2024
Satıcı: Fırat Toptan
Yorum: Babam için aldım inanılmaz memnun kaldı tavsiye ederim
İsim: A** K**
Tarih: 03 Ekim 2022
Yorum: eşime aldım çok memnun
İsim: Sevim c.
Tarih: 22 Mart 2022
Satıcı: KARYA MEDİKAL ITRIYAT
Yorum: babam için almıştım babam çok memnun
İsim: Esra K.
Tarih: 13 Mart 2022
Yorum: Anneme aldım gayet memnun üründen
İsim: Z** s** A**
Yorum: çok memnunuz indirimde 5 tana birden alıyorum
İsim: z** e**
Tarih: 17 Ocak 2023
Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: kulanım nasıl
Cevap: Merhaba, protezin hangi çene dişleri olduğuna bağlı olarak üst ya da alt yüzüne sürerek her zaman sabit kalmasını sağlayabilirsiniz. Yapışkanı düzgün şekilde sürdüğünüzde protezde kayma meydana gelmeyecektir. Yapıştırıcı kremi kullanmadan önce ilk olarak protezinizi yıkamanız gerekmektedir. Yıkama işlemi bittikten sonra ve proteziniz tamamen kuruduktan sonra yapıştırıcı kremi belirli bölgelere uygulayabilirsiniz.
Soru: merhaba son kullanma tarihi nedir
Cevap: Merhaba, 08/2026'dır.
Soru: merhaba hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz ve bugün alsam ne zaman kargoya verilir
Cevap: Merhaba, Trendyol express ve Aras kargo ile çalışıyoruz efendim. Çoğunlukla gönderiler Trendyol express ile yapılmaktadır. Sipariş vermeniz durumunda yarın mutlaka kargoya verilir. Saygılarımızla,
Soru: tutmuyor hemen çıkıyor protez diş
Cevap: Üretici firma ile görüşebilirsiniz
Soru: Merhaba Urun nere mali ?
Cevap: Ürün eczacıbaşının ürünüdür.
Soru: merhaba,iki ürün arasındaki fark nedir,ayrı fiatlar...
Cevap: Merhaba, talebiniz anlaşılamamıştır. Detaylı bilgi iletmenizi rica ederiz. İyi günler dileriz. Müşteri Hizmetleri-Sinem Y.
Soru: merhaba iyi günler son kullanma tarihleri ne zaman acaba
Cevap: Merhaba, bu ürünün son kullanma tarihi :12.2024
Soru: merhaba köprü dişlerim altta bulunan ana dislerden birinde açma oldu bunun yanından içine doldursak yapışma sağlar mi
Cevap: Merhaba, sorunuzu yanıtlayamadığımız için üzgünüz, sağlık ürünlerinde kullanım bilgisi, tavsiye, ürün karşılaştırma vb konularda görüş bildirmemiz yasalar ve platform kuralları gereği yasaklanmıştır, doktorunuz veya eczacınıza danışmanızı rica ederiz, anlayışınız için teşekkür ederiz, iyi günler dileriz.
Soru: merhaba ürünün içerik listesini öğrenebilir miyim tamamen doğal mı
Cevap: Merhaba, Ürün içeriği tamamen doğal değildir. İyi günler dileriz. Evkiba-Müşteri Hizmetleri-Özlem
Soru: EFENDİM FİKSODENT PROTEZ ARASI BOŞLUKLARI KAPATIRMI DİŞ ALTINA YEMEK KIRINTILARI GİRMEMESİ İÇİN YARDIMCISI OLUR MU
Cevap: Merhaba, detaylı bilgiler açıklama kısmında yer almaktadır
Soru: son kullanma tarihi ve hangi kargo acaba
Cevap: Merhabalar, Ürünlerimiz yeni üretim tarihli olup 2 yıl kullanım süresi bulunmaktadır. İyi günler dileriz. Evkiba-Müşteri Hizmetleri-Betül
Soru: merhaba, trendyol kargo burada sadece calisiyor. kargo olarak hangi kargo ile geliyor
Cevap: Merhaba trendyol express ile gelmektedir. Teşekkür ederiz.
Soru: kullanımı nasıldır acaba ve bir kutu ne kadar sure gider tam olarak hangi sorunları gideriyor annem icin alacağım bilgi rica etsem
Cevap: Protezinizi Sabit Tutar Yapıştırıcı kremi protezin hangi çene dişleri olduğuna bağlı olarak üst ya da alt yüzüne sürerek her zaman sabit kalmasını sağlayabilirsiniz. Yapışkanı düzgün şekilde sürdüğünüzde protezde kayma meydana gelmeyecektir. Kolay Kullanım Yapıştırıcı kremi her zaman kullanabilirsiniz. Kolay bir kullanıma sahip olduğu için sizi uğraştırmayacaktır. Yapıştırıcı kremi kullanmadan önce ilk olarak protezinizi yıkamanız gerekmektedir. Yıkama işlemi bittikten sonra ve proteziniz tamamen kuruduktan sonra yapıştırıcı kremi belirli bölgelere uygulayabilirsiniz. Her Zaman Yanınızda Krem ambalajı ile birlikte küçük bir boyuta sahiptir. Bu nedenle onu her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Tatile ya da herhangi bir seyahate çıkarken onu yanınıza alarak her zaman kullanabilirsiniz.
Soru: Merhaba İmplant üzerine porselen diş yaptırdık yerinden çıktı bu ürün bunu yapıştırmak İçin kullanılabilirmi
Cevap: Merhaba, Diş hekiminize danışmanızı tavsiye ederiz. İyi günler dileriz. Evkiba-Müşteri Hizmetleri-Özlem
Soru: Bir müşteriniz eşimin kaplaması düşüyordu tutuyor demiş benim de zirkonyum kaplamam düştü geçici de olsa tutması için işe yarar mı acaba bu ürün yani kaplama dişin üzerine olan kaplama
Cevap: Mağazamız ürünün satışını yapmaktadır. Sorduğunuz konu teknik olup,diş hekimine danışabilirsiniz.
Soru: Bir müşteriniz eşimin kaplaması düşüyordu tutuyor demiş benim de zirkonyum kaplamam düştü geçici de olsa tutması için işe yarar mı acaba bu ürün yani kaplama dişin üzerine olan kaplama
Cevap: Mağazamız ürünün satışını yapmaktadır. Sorduğunuz konu teknik olup,diş hekimine danışabilirsiniz.
Soru: ürün 1adet fiyatimi
Cevap: Evet efendim
Soru: ürün orjinalmi
Cevap: sağlıklı günler ürünlerimiz orjinal ve faturalıdır
Soru: Hangi kargo firmasını kullanıyorsunuz acaba?
Cevap: Merhaba, firmamız Trendyol Express ile çalışmaktadır.
Soru: rengi ne renk
Cevap: Merhabalar efendım ürün kapalı olduğundan içindeki rengi maalesef göremiyoruz sağlıklı gunler dileriz kozmovitalya
Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr Fotoğraf Ve Görseller
Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr Güncel Fiyatı 149.0 Tl'den Satılmaktadır.
Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr Alanlar Memnun Mu?
Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr Hakkında yaklaşık 1035 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr Açıklama Ve Özellikler
_x000D_
Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr Ürününün Satıcısı, Fixodent Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr ürününü 149.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr Hakkında Yapılan Yorumlar
149.0 Tl ye satışta olan Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1035 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: annem için aldık harika tutuş, adı bilinen markalardan kat kat güzel olduğunu söyledi annem.rahatlikla sipariş verilir, hızlı teslimat ile mükemmel teşekkür ederiz
İsim: N** A**
Tarih: 17 Eylül 2022
Satıcı: EGEMDERMOKOZMETİK
Yorum: eşim için almıştım, kaplaması düşüyordu, 1 gün boyunca yapısması devam ediyor, çok memnun kaldı, eczane fıyatının çok altında almıştık, bittikçe alıyoruz
İsim: Ö** O**
Tarih: 17 Aralık 2022
Satıcı: Evden Alın
Yorum: dış hekimim önerdi gün boyu tutuyor güzel
İsim: R** K**
Beden: 22 Aralık 2022
Yorum: Arkadaşım için aldım. sürekli kullandığı bir ürün çok memnun. tavsiye ederiz. Bu markanın en uzun süre etkili olan türü. Neredeyse tüm gün boyunca tutuş sağlıyor.
İsim: A** B**
Tarih: 15 Ağustos 2022
Yorum: annem ve babam için aldım çok begendiler
İsim: s** ç**
Tarih: 20 Ocak 2023
Yorum: Babama aldım 3 gün gidiyo diyo bi yapıştırmada tekrar alıcam birince bayağı sağlam tutuyomuş
İsim: G** C**
Tarih: 18 Ocak 2022
Satıcı: Kırmızı Beyaz
Yorum: Ürünü zaten kullaniyorduk. Kargo hızlı teşekkür ederim
İsim: S** Ç**
Tarih: 30 Aralık 2022
Satıcı: Hermarkam Market
Yorum: Teşekkür ederim sevgiler saygılar
İsim: F** E**
Tarih: 10 Mart 2023
Satıcı: VeSi Sağlık
Yorum: ürünü beğendik annem için almıstım
İsim: A** Y**
Tarih: 06 Aralık 2022
Satıcı: Aloanne
Yorum: babam için aldık.İse yariyo
İsim: Şule a.
Tarih: 11 Aralık 2022
Yorum: Babam için aldım bu üçüncü kutusu diğer markaların arasında en iyi tutuşu sağlayan ürün bu oldu çok başarılı özellikle sıcak yerken düşme yaşayanlar tercih edebilir iki güne kadar dayanıklı
İsim: G** Ö**
Tarih: 08 Ekim 2021
Yorum: Babam için aldim Memnun kaldigi bir ürün olduğu için sürekli alıyoruz Hızlı teslimat ve özenli paketleme için teşekkür ederim
İsim: ö** K**
Beden: 10 Ağustos 2023
Yorum: babam icin almistim corregadab daha iyi yapistirici diyr yorumlar okuduk. ancak oyle degilmis. memnun kalmadi babam
İsim: P** A**
Tarih: 04 Mart 2023
Yorum: annem için aldım gayet güzel yapıştırıyor dişlerini en iyi fixodent plus
İsim: e** g**
Tarih: 20 Şubat 2023
Yorum: babam için aldım henüz kullanmaya başlamadi gayet güzel paketlenmişti satıcıya teşekkürler
İsim: d** ş**
Tarih: 28 Ocak 2024
Yorum: Sabah akşam kullaniyor fena deyilmiş
İsim: i** k**
Tarih: 25 Şubat 2022
Satıcı: Multivitaminecz
Yorum: Harika bir numara, annem bayıldı
Tarih: 25 Eylül 2021
Satıcı: kozmetikreyon
Yorum: gayet iyi ve hızlı bı şekilde elime ulaştı teşekkür ederim
İsim: O** e**
Tarih: 25 Şubat 2023
Yorum: güzel
İsim: t** a**
Satıcı: Evdeeczane
Yorum: Babam için aldım diğer markadan daha güçlü yapıştırdığını ifade ediyor. Şimdilik bu markaya devam
İsim: F** Ç**
Beden: 25 Şubat 2023
Yorum: eşim için aldım çok memnun
Tarih: 27 Eylül 2023
Yorum: Babama aldım güzel yapıştığını ağızda sadece şeker tadı bıraktığını söylüyor hızlı geldi teşekkürler
İsim: A** Ç** Y**
Tarih: 19 Eylül 2022
Yorum: Babanem için aldık, çok memnun
İsim: H** S**
Tarih: 17 Şubat 2023
Yorum: Süper bi ürün iki gün hiç çıkmıyor daha önceleri corega kullanıyorumdum sabah yapıştırınca akşam yemek yerken yapışkanlığı kalmıyordu çok memnunum herkese tavsiye ederim
İsim: Melek B.
Tarih: 27 Mart 2022
Yorum: eşim için aldım çok memmun
İsim: N** U**
Tarih: 26 Nisan 2024
Satıcı: Fırat Toptan
Yorum: Babam için aldım inanılmaz memnun kaldı tavsiye ederim
İsim: A** K**
Tarih: 03 Ekim 2022
Yorum: eşime aldım çok memnun
İsim: Sevim c.
Tarih: 22 Mart 2022
Satıcı: KARYA MEDİKAL ITRIYAT
Yorum: babam için almıştım babam çok memnun
İsim: Esra K.
Tarih: 13 Mart 2022
Yorum: Anneme aldım gayet memnun üründen
İsim: Z** s** A**
Yorum: çok memnunuz indirimde 5 tana birden alıyorum
İsim: z** e**
Tarih: 17 Ocak 2023
Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: kulanım nasıl
Cevap: Merhaba, protezin hangi çene dişleri olduğuna bağlı olarak üst ya da alt yüzüne sürerek her zaman sabit kalmasını sağlayabilirsiniz. Yapışkanı düzgün şekilde sürdüğünüzde protezde kayma meydana gelmeyecektir. Yapıştırıcı kremi kullanmadan önce ilk olarak protezinizi yıkamanız gerekmektedir. Yıkama işlemi bittikten sonra ve proteziniz tamamen kuruduktan sonra yapıştırıcı kremi belirli bölgelere uygulayabilirsiniz.
Soru: merhaba son kullanma tarihi nedir
Cevap: Merhaba, 08/2026'dır.
Soru: merhaba hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz ve bugün alsam ne zaman kargoya verilir
Cevap: Merhaba, Trendyol express ve Aras kargo ile çalışıyoruz efendim. Çoğunlukla gönderiler Trendyol express ile yapılmaktadır. Sipariş vermeniz durumunda yarın mutlaka kargoya verilir. Saygılarımızla,
Soru: tutmuyor hemen çıkıyor protez diş
Cevap: Üretici firma ile görüşebilirsiniz
Soru: Merhaba Urun nere mali ?
Cevap: Ürün eczacıbaşının ürünüdür.
Soru: merhaba,iki ürün arasındaki fark nedir,ayrı fiatlar...
Cevap: Merhaba, talebiniz anlaşılamamıştır. Detaylı bilgi iletmenizi rica ederiz. İyi günler dileriz. Müşteri Hizmetleri-Sinem Y.
Soru: merhaba iyi günler son kullanma tarihleri ne zaman acaba
Cevap: Merhaba, bu ürünün son kullanma tarihi :12.2024
Soru: merhaba köprü dişlerim altta bulunan ana dislerden birinde açma oldu bunun yanından içine doldursak yapışma sağlar mi
Cevap: Merhaba, sorunuzu yanıtlayamadığımız için üzgünüz, sağlık ürünlerinde kullanım bilgisi, tavsiye, ürün karşılaştırma vb konularda görüş bildirmemiz yasalar ve platform kuralları gereği yasaklanmıştır, doktorunuz veya eczacınıza danışmanızı rica ederiz, anlayışınız için teşekkür ederiz, iyi günler dileriz.
Soru: merhaba ürünün içerik listesini öğrenebilir miyim tamamen doğal mı
Cevap: Merhaba, Ürün içeriği tamamen doğal değildir. İyi günler dileriz. Evkiba-Müşteri Hizmetleri-Özlem
Soru: EFENDİM FİKSODENT PROTEZ ARASI BOŞLUKLARI KAPATIRMI DİŞ ALTINA YEMEK KIRINTILARI GİRMEMESİ İÇİN YARDIMCISI OLUR MU
Cevap: Merhaba, detaylı bilgiler açıklama kısmında yer almaktadır
Soru: son kullanma tarihi ve hangi kargo acaba
Cevap: Merhabalar, Ürünlerimiz yeni üretim tarihli olup 2 yıl kullanım süresi bulunmaktadır. İyi günler dileriz. Evkiba-Müşteri Hizmetleri-Betül
Soru: merhaba, trendyol kargo burada sadece calisiyor. kargo olarak hangi kargo ile geliyor
Cevap: Merhaba trendyol express ile gelmektedir. Teşekkür ederiz.
Soru: kullanımı nasıldır acaba ve bir kutu ne kadar sure gider tam olarak hangi sorunları gideriyor annem icin alacağım bilgi rica etsem
Cevap: Protezinizi Sabit Tutar Yapıştırıcı kremi protezin hangi çene dişleri olduğuna bağlı olarak üst ya da alt yüzüne sürerek her zaman sabit kalmasını sağlayabilirsiniz. Yapışkanı düzgün şekilde sürdüğünüzde protezde kayma meydana gelmeyecektir. Kolay Kullanım Yapıştırıcı kremi her zaman kullanabilirsiniz. Kolay bir kullanıma sahip olduğu için sizi uğraştırmayacaktır. Yapıştırıcı kremi kullanmadan önce ilk olarak protezinizi yıkamanız gerekmektedir. Yıkama işlemi bittikten sonra ve proteziniz tamamen kuruduktan sonra yapıştırıcı kremi belirli bölgelere uygulayabilirsiniz. Her Zaman Yanınızda Krem ambalajı ile birlikte küçük bir boyuta sahiptir. Bu nedenle onu her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Tatile ya da herhangi bir seyahate çıkarken onu yanınıza alarak her zaman kullanabilirsiniz.
Soru: Merhaba İmplant üzerine porselen diş yaptırdık yerinden çıktı bu ürün bunu yapıştırmak İçin kullanılabilirmi
Cevap: Merhaba, Diş hekiminize danışmanızı tavsiye ederiz. İyi günler dileriz. Evkiba-Müşteri Hizmetleri-Özlem
Soru: ürün 1adet fiyatimi
Cevap: Evet efendim
Soru: ürün orjinalmi
Cevap: sağlıklı günler ürünlerimiz orjinal ve faturalıdır
Soru: Hangi kargo firmasını kullanıyorsunuz acaba?
Cevap: Merhaba, firmamız Trendyol Express ile çalışmaktadır.
Soru: rengi ne renk
Cevap: Merhabalar efendım ürün kapalı olduğundan içindeki rengi maalesef göremiyoruz sağlıklı gunler dileriz kozmovitalya
Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr Fotoğraf Ve Görseller
Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr En Uygun Satış Linki
Fixodent Plus En İyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fixodent Plus En Iyi Tutuş Diş Protez Yapıştırıcı Krem 40 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.