R Harfli Ve Nazar Sallantılı Ince Zincirli Kolye Tavsiye Edilen Yer Neresi

Aysu

Bilgili
R Harfli Ve Nazar Sallantılı Ince Zincirli Kolye Fiyatına Göre Alınır Mı?
R Harfli Ve Nazar Sallantılı Ince Zincirli Kolye Şu Anki Fiyat Aralığı 54.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

R Harfli Ve Nazar Sallantılı Ince Zincirli Kolye Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

R Harfli Ve Nazar Sallantılı Ince Zincirli Kolye Hakkında yaklaşık 116 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

R Harfli Ve Nazar Sallantılı Ince Zincirli Kolye Teknik Detaylar

R Harfli Ve Nazar Sallantılı Ince Zincirli Kolye Ürününün Satıcısı, Trendy Butik R Harfli Ve Nazar Sallantılı Ince Zincirli Kolye ürününü 54.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

R Harfli Ve Nazar Sallantılı Ince Zincirli Kolye Kullananlar
54.9 Tl ye satışta olan R Harfli Ve Nazar Sallantılı Ince Zincirli Kolye Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
116 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Harika paketlenmesi hediyeniz icin cok teşekkür ederim çok kaliteli
İsim: E** d**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Eylül 2024
Satıcı: Trendy Butik

Yorum: Mükemmellll 💕 hediye içinde çok teşekkür ederimm🥰
İsim: Rumeysa K.
Tarih: 06 Eylül 2024
Beden: Beden:50 cm

Yorum: çok güzel hediye için teşekkür ederim
İsim: **** ****
Tarih: 31 Ağustos 2024

Yorum: Hediye için de ayrıca teşekkür ederim.
İsim: R** Ç**
Tarih: 07 Eylül 2024

Yorum: çok güzel beğendim hediyeniz icin de ayrica teşekkür ederim
İsim: y** s**
Tarih: 19 Ağustos 2024

Yorum: kolyem geldi çok güzel tam istediğim gibi arkadaşıma aldım doğum gunusu için gayet güzel paketlenmişti kendime de bir tane sipariş edicem
İsim: S** a**
Tarih: 08 Eylül 2024

Yorum: kizim için aldım çok beğendik
İsim: Müjgan K.
Tarih: 02 Ocak 2024

Yorum: Paketleme harikaydı ayrıca hediye için teşekkür ediyorum
Tarih: 28 Şubat 2024

Yorum: çok güzel geldi iki tane aldım birini kendime birini kizima paketleme iyiydi ama tek kutuda gelmişti ve hediye bileklik için teşekkür ederim benimkinde bileklik vardı ama kızımda yok biraz üzüldü paketin içindeki kokuda çok güzeldi
İsim: Ş** D**
Tarih: 24 Ocak 2024

Yorum: Çok güzel hediye için almiştim çok beğendiler teşekkür ederim
İsim: Buzrukxojayeva Z.
Tarih: 28 Ocak 2024

Yorum: Paketleme çok iyiydi hediye için de ayriyeten teşekkürler çok mutlu oldum
Tarih: 30 Ocak 2024

Yorum: çok güzle geldi ve hediye için de ayrıca teşekkür ederim çok beğendim sağlam da geldi menmun kaldım herkese tavsiye ederim arkadaşlarım da çok beğendi 🫶🏼
Tarih: 05 Haziran 2024

Yorum: Bayıldım çok şık hediyeniz içinde ayrıca teşekkür ederim
İsim: S** A**
Tarih: 08 Temmuz 2024

Yorum: Cok guzel ozenli kargoda gelmis hediyede yolamislar zinciiride oldukca uzun
İsim: Z** n** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Ağustos 2024

Yorum: Çok begendim küçük hediyeniz için teşekkür ederim 🙏🏻
İsim: G** B** K**
Tarih: 04 Ocak 2024

Yorum: Hediye aldım çok güzeller
İsim: R** D**
Tarih: 20 Ocak 2024

Yorum: Çok zarif hediyeniz içinde çok teşekkür ederim...
İsim: R** S**
Tarih: 21 Temmuz 2024

Yorum: Ürün çok güzel ve kibar, hoş bir görüntüye sahip. Kesinlikle öneriyorum.Yanındaki hediye için ayrıca teşekkür ederim.
İsim: R** B**
Tarih: 20 Nisan 2024

Yorum: bi kaç kullanım sonra rengi attı
İsim: H** B**
Tarih: 12 Eylül 2024

Yorum: çok zarif bir kolye
İsim: R** K**
Tarih: 28 Haziran 2024

Yorum: Kolye gerçekten çok güzel, çok hoş yanında gönderdiğiniz bileklik hediye için ayrıca teşekkür ederim ❤️
İsim: r** d**
Tarih: 24 Haziran 2024

Yorum: Kuzenime dogum günü hediyesi aldım cok da begendindi yanında ki hediye içinde tşkler
İsim: Sevim G.
Tarih: 06 Aralık 2023

Yorum: ürün çok güzel hediye için teşekkür ederim paketleme harika
İsim: R** K**
Tarih: 25 Haziran 2024

Yorum: hediyeniz için çok teşekkür ederim kutusu felan çok güzel paketleme gayet iyiydi artık tek takı adresim sizinki trendy butik teşekkürler
İsim: T** K**
Tarih: 11 Haziran 2024

Yorum: bəyədim tam isdədikimdi
İsim: e** a**
Tarih: 23 Şubat 2024

Yorum: çok güzel çok beğendik hediyeniz için de ayrıca teşekkür ederiz
İsim: A** S**
Tarih: 16 Şubat 2024

Yorum: cox gozel beyendim .hediyye ucun tewekkurler 😊
Tarih: 19 Ocak 2024

Yorum: Çok güzel ayrıca ince düşünceliğiniz ve hediyeniz için çok teşekkürler kutuda gayet özenliydi tavsiye ediyorum
İsim: R** P**
Tarih: 22 Nisan 2024

Yorum: Ürünlerim elime ulaştı, bir de hediyeniz vardı içimde çok teşekkür ediyorum:)
Tarih: 28 Şubat 2024

Yorum: çok güzel,hediye için teşekkür ederim
İsim: R** A**
Tarih: 25 Temmuz 2024

R Harfli Ve Nazar Sallantılı Ince Zincirli Kolye Ürüne Dair Sorular

Soru: gümüş rengi yokmu?
Cevap: Merhabalar modelimiz tek gold renktir, gümüş renk mevcut değildir, sevgiler

Soru: Ö harfi tok mu?
Cevap: Merhaba, evet mevcuttur. Mağazamıza giriş yaparak arama bölümünden tekil mevcut harfleri görüntüleyebilirsiniz. Sevgiler

Soru: zincirin uzunluğu kaç cm
Cevap: merhaba 50 cm dir

Soru: V harfinde istiyorum ama var mıdır
Cevap: Merhaba, evet mevcuttur. Mağazamıza giriş yaparak arama bölümünden tekil mevcut harfleri görüntüleyebilirsiniz. Sevgiler

Soru: kutu ile mi geliyor
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz çok şık bir kutu içinde tarafınıza iletilmektedir. Sevgiler

Soru: Benim sorum apayrı olacak da. Ürün almıştım sizden acaba sıktığınız parfümün ismini öğrenebilir miyim? Çok güzel kokuyordu.
Cevap: Merhaba tabiki mugler alien sevgiler ✨

Soru: G harfini nasıl alabilirim

Soru: iki harfli kolye mevcut mu
Cevap: merhaba bu model tek harflıdır, iki harflı mağazamızda mevcuttur

Soru: n harfi varmi bu kolyenin zinciri kac santim ve daha uzun cimcir istersek olurmu
Cevap: Merhaba, evet mevcuttur. 50 cm Mağazamıza giriş yaparak arama bölümünden tekil mevcut harfleri görüntüleyebilirsiniz. Sevgiler

Soru: merhaba X harifi varmi
Cevap: Merhaba mevcut değildir 🙏🏽

Soru: S harfi var mı
Cevap: Merhaba mağazamızda mevcuttur

Soru: merhaba Ə,Ü hərfleri varmı?
Cevap: Merhaba, mağazamıza giriş yaparak arama bölümünden tekil mevcut harfleri görüntüleyebilirsiniz. Sevgiler

Soru: Merhaba ürünün boyu 50 cm sanırım fakat boyunu biraz daha uzatma şansımız var mı ?
Cevap: merhaba maalesef uzatılamaktadır, sevgiler

Soru: İ R HARFI VARMIDIR.
Cevap: Merhaba, mağazamıza giriş yaparak arama bölümünden tekil mevcut harfleri görüntüleyebilirsiniz. Sevgiler

Soru: Merhaba ürün çelik mi ? Hayırlı işler 💐
Cevap: merhaba bu ürünümüzün materyali pirinçtir ve suya karşı dayanıklı olması için rodyum kaplama yapılmaktadır. Hiç bir ürünümüz nikel(alerjen madde) içermediği için oksitlenme yapmaz🙏🏼 , özellikle kimyasal maddelerden(krem, parfüm vs.) uzak tutulmasını tavsiye ederiz.Devamlı olarak su ile temas içerisinde olmaz ise, kullanım ömrü çok daha uzun olmaktadır😊 Sizin kullanımınıza ve teninizin uyumuna bağlı olarak kullanım ömrü değiştiğini belirtmek isteriz.Müşterilerimizin %99 u bu konuda memnun🍀

Soru: sadece bayanlar mı kullanıyor yoksa unisex mi
Cevap: Merhaba modelimiz gold renk 50 cm uzunluğunda bir kolyedir. Kadın modeli olarak geçmekte arzu eden erkek müşterilerimiz de satın almaktadır .

Soru: R🧿Y yapma şansınız var mı
Cevap: Merhaba bu modelimiz tek harfidir , sevgiler

Soru: 3 adet alicam R,L,G harflerinden ayrı ayrı paketlense olur mu?
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz çok şık bir kutu içinde tarafınıza iletilmektedir. Sevgiler

Soru: merhaba satın aldığım ürünleri iki ayrı hediye kutusuna koyabilir misiniz lütfen?

R Harfli Ve Nazar Sallantılı Ince Zincirli Kolye Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

R Harfli Ve Nazar Sallantılı Ince Zincirli Kolye En Uygun Satış Linki

R Harfli Ve Nazar Sallantılı İnce Zincirli Kolye Fiyatına Değer Mi?

Merhaba @Aysu! Kolye konusundaki endişelerini anlıyorum. Aslında bu tür takılar, hem günlük kullanım hem de hediye olarak oldukça popüler. R Harfli ve Nazar Sallantılı İnce Zincirli Kolye, Trendyol'da şu an 54.9 TL fiyatla satışta ve gerçekten kaliteli bir ürüne benziyor. Yorumlar da oldukça iyi. Genel olarak, 116 değerlendirme ve 4.7 puan ortalaması var, yani kullanıcılar memnun. Birçok yorumda, özellikle ürünün paketlemesinin harika olduğundan ve hediyelerle birlikte gönderildiğinden bahsedilmiş. Ayrıca, tasarımı şık ve zarif, pek çok kişi bu takıyı beğenmiş.

Kolye, 50 cm uzunluğunda ve altın kaplama, bu da onu günlük kullanımda rahatça takılabilir kılıyor. Ürünün kaliteli olduğunu belirten yorumlar da oldukça fazla. Birkaç yorumda "rengi attı" gibi eleştiriler olsa da, bu tür takılarla ilgili genellikle doğru kullanım ve bakım önemli. Suya karşı dayanıklı olması için rodyum kaplama yapılmış ve kimyasal maddelerden uzak tutulması önerilmiş.

Ürünle ilgili dikkat edilmesi gereken bazı detaylar da var tabii. Gümüş rengi seçeneği bulunmuyor, sadece altın rengi mevcut. Ayrıca, 50 cm zincir boyu sabit, yani uzunluk değiştirilemiyor.

Kendini ya da birini şımartmak istersen, bu kolye kesinlikle iyi bir seçim gibi görünüyor! 😊