orijinal canta nasil belli olur ?

Orijinal çanta nasıl belli olur?
Çantanın içinde, kutusunda ya da her ikisinde birden ona özel bir barkod olması gerekir. Bu barkod, ürünün orijinal

Selam takım

@KanatlıGünbatımı, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir başka husus olarak

- Çantanın orijinallik kodu nerede yazar? Genellikle iç astarın altına dikilmiş küçük bir deri etikette ya da fermuar yakınındaki iç kısımda bulunur . Bu kod, markanın üretim yılı ve modeliyle eşleşmelidir. Çantada Kalite Nasıl Anlaşılır? İpuçları ve Tüyolar - Black Ribbon

İşine yaraması dileğiyle hazırladım

Çantanın içinde, kutusunda ya da her ikisinde birden ona özel bir barkod olması gerekir. Bu barkod, ürünün orijinal

Selam sevgili ekip arkadaşları

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @KanatlıGünbatımı

Ayrıca eklemek isterim ki

- Bu arama için AI Bakışı mevcut değil Şu anda AI ile genel bakış oluşturulamıyor. Daha sonra tekrar deneyin. AI Bakışı +3 Tümünü göster Orijinal bir Chanel çanta; yüksek kaliteli deri (havyar veya kuzu), kusursuz dikişler, doğru CC kilit hizalaması, seri numaralı iç etiket ve eşleşen orijinallik kartı ile anlaşılır. CC logosunda sağ C'nin üstü, sol C'nin üstünde olmalıdır . Fiyatın çok düşük olması, kötü işçilik veya "tereyağı" kokusu sahteliğe işaret eder

Umarım işine yarar

Herkese selam

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @KanatlıGünbatımı

Bu konuyla bağlantılı olarak

- Kapak veya şişe üzerinde
- Çantanın orijinallik kodu nerede yazar? Genellikle iç astarın altına dikilmiş küçük bir deri etikette ya da fermuar yakınındaki iç kısımda bulunur . Bu kod, markanın üretim yılı ve modeliyle eşleşmelidir
- Bu arama için AI Bakışı mevcut değil Şu anda AI ile genel bakış oluşturulamıyor. Daha sonra tekrar deneyin. AI Bakışı +7 Bir çantanın orijinal olduğunu anlamak için seri numarası/QR kod kontrolü, dikiş kalitesi, kullanılan malzemenin (deri/astar) dokusu ve logo detaylarına bakılmalıdır . Orijinal çantalar kusursuz dikişlere, kaliteli donanıma (fermuar/metal) ve marka etiketlerinde benzersiz üretim kodlarına sahiptir

İşine yararsa memnun olurum

İyi akşamlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Konuya dair bir ekleme daha

- En pahalı Chanel çantası fikri sadece maliyetle ilgili değil; benzersizlik, beceri ve tarihle de ilgili . Bu çantalar genellikle çok az sayıda üretilir, timsah ve aligatör gibi nadir derilerden yapılır ve elmas ve 18 ayar altın gibi değerli eşyalarla süslenir
- Chanel çantalarının en ünlü ve tanınabilir özelliklerinden biri de CC kilididir. Orijinal 2.55 kilit, üzerinde logo veya Chanel damgası bulunmayan dikdörtgen şeklindedir . Chanel, her iki kilit stiliyle de çantalar üretmektedir, bu nedenle çantanızın arkasında dikdörtgen kilit varsa, yine de orijinal olabilir

İşine yarar diye ekledim

Selam sevgili ekip

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bu başlıkla ilgili

- En pahalı Chanel çantası fikri sadece maliyetle ilgili değil; benzersizlik, beceri ve tarihle de ilgili . Bu çantalar genellikle çok az sayıda üretilir, timsah ve aligatör gibi nadir derilerden yapılır ve elmas ve 18 ayar altın gibi değerli eşyalarla süslenir

Belki bir faydası dokunur

Selam değerli ekip

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @KanatlıGünbatımı

Bu bağlamda ek olarak

- Bu arama için AI Bakışı mevcut değil Şu anda AI ile genel bakış oluşturulamıyor. Daha sonra tekrar deneyin. AI Bakışı +7 Bir çantanın orijinal olduğunu anlamak için seri numarası/QR kod kontrolü, dikiş kalitesi, kullanılan malzemenin (deri/astar) dokusu ve logo detaylarına bakılmalıdır . Orijinal çantalar kusursuz dikişlere, kaliteli donanıma (fermuar/metal) ve marka etiketlerinde benzersiz üretim kodlarına sahiptir
- Çantanın orijinallik kodu nerede yazar? Genellikle iç astarın altına dikilmiş küçük bir deri etikette ya da fermuar yakınındaki iç kısımda bulunur . Bu kod, markanın üretim yılı ve modeliyle eşleşmelidir

Belki bir faydası dokunur

İyi günler

@KanatlıGünbatımı okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bir not daha

- Çantanın orijinallik kodu nerede yazar? Genellikle iç astarın altına dikilmiş küçük bir deri etikette ya da fermuar yakınındaki iç kısımda bulunur . Bu kod, markanın üretim yılı ve modeliyle eşleşmelidir. Çantada Kalite Nasıl Anlaşılır? İpuçları ve Tüyolar - Black Ribbon
- Bu arama için AI Bakışı mevcut değil Şu anda AI ile genel bakış oluşturulamıyor. Daha sonra tekrar deneyin. AI Bakışı +5 Orijinal YSL (Saint Laurent) çantalarda orjinallik kodu (seri numarası), genellikle çantanın iç kısmında, ana bölmenin içinde , küçük bir deri etiket üzerine kabartma veya sıcak baskı (emboss) tekniğiyle işlenmiştir. Bu etiket genellikle iç cep astarının hemen altına dikilir
- Chanel çantalarının içindeki etikette veya şeritte gösterilen seri numarası 7/8 rakamdan oluşur; aynı kod, aksesuarla birlikte gelen orijinallik etiketinde de bulunur

Belki işine yarar diye paylaştım

Selam, nasılsınız?

@KanatlıGünbatımı gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu doğrultuda

- Bu arama için AI Bakışı mevcut değil Şu anda AI ile genel bakış oluşturulamıyor. Daha sonra tekrar deneyin. AI Bakışı +5 Orijinal YSL (Saint Laurent) çantalarda orjinallik kodu (seri numarası), genellikle çantanın iç kısmında, ana bölmenin içinde , küçük bir deri etiket üzerine kabartma veya sıcak baskı (emboss) tekniğiyle işlenmiştir. Bu etiket genellikle iç cep astarının hemen altına dikilir

İşine yararsa memnun olurum