orijinal canta nasil belli olur ?

Orijinal çanta nasıl belli olur?
Çantanın içinde, kutusunda ya da her ikisinde birden ona özel bir barkod olması gerekir. Bu barkod, ürünün orijinal

Selam, nasılsınız?

@KanatlıGünbatımı, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir başka noktadan

- Çantanın içinde, kutusunda ya da her ikisinde birden ona özel bir barkod olması gerekir . Bu barkod, ürünün orijinal olduğunu gösteren önemli bir işarettir. Barkodu, küresel bir sorgulama adresi olan GS1 barkod sorgulama sisteminden sorgulayabilirsin

İşine yararsa sevinç duyarım

Çantanın içinde, kutusunda ya da her ikisinde birden ona özel bir barkod olması gerekir. Bu barkod, ürünün orijinal

Selam dostlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @KanatlıGünbatımı

Bununla ilişkili olarak

- Çantanın içinde, kutusunda ya da her ikisinde birden ona özel bir barkod olması gerekir. Bu barkod, ürünün orijinal olduğunu gösteren önemli bir işarettir. Barkodu, küresel bir sorgulama adresi olan GS1 barkod sorgulama sisteminden sorgulayabilirsin
- Orijinal Prada çantaları , hassas ve tutarlı bir logo yerleşimine sahiptir. Logo, markanın detaylara verdiği önemi yansıtacak şekilde ortalanmış ve eşit aralıklarla yerleştirilmiş olmalıdır. Ayrıca, logoda kullanılan yazı tipine de dikkat edin. Prada belirli bir yazı tipi kullanır

İşine yarar umuduyla paylaştım

Selam millet

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @KanatlıGünbatımı, gerçekten emeğine sağlık

Bir not daha

- Ürünün ön yüzeyinde logo, ürünün adı, bidonun kaç litrelik olduğu, ürünün açıklaması, viskozite sınıfı ve bir QR kodu mutlaka bulunmalıdır . (Etiket üzerindeki QR kod üretim prosesinde kullanılmaktadır, tüketici için herhangi bir bilgilendirme amaçlı değildir.)
- Orijinal bir YSL çantasının iç etiketi kontrol edilmesi gereken önemli bir detaydır. Genellikle marka adını ve stil numarası ve sanat numarası gibi temel tanımlayıcıları içerir. Bu etiket genellikle kapağın tabanında veya çantanın içindeki bir cep duvarının arkasında bulunur

İşine yaramasını diledim

Gününüz güzel geçsin

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @KanatlıGünbatımı

Bu çerçevede

- Çantanın içinde, kutusunda ya da her ikisinde birden ona özel bir barkod olması gerekir. Bu barkod, ürünün orijinal olduğunu gösteren önemli bir işarettir. Barkodu, küresel bir sorgulama adresi olan GS1 barkod sorgulama sisteminden sorgulayabilirsin

İşe yaraması dileğiyle sundum

Selam sevgili ekip arkadaşları

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @KanatlıGünbatımı

Ek bir detay olarak

Paylaşmak istedim