OLED55CS3VA 55- 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS OLED Evo TV Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Cansu

Bilgili
OLED55CS3VA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS OLED Evo TV Ürün Alınmaya Değer Mi?
OLED55CS3VA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS OLED Evo TV Anlık Fiyatı 55299.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

OLED55CS3VA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS OLED Evo TV Kullanıcılar Memnun Mu?

OLED55CS3VA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS OLED Evo TV Hakkında yaklaşık 15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

OLED55CS3VA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS OLED Evo TV Ürün Detayları

OLED55CS3VA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS OLED Evo TV Ürününün Satıcısı, LG OLED55CS3VA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS OLED Evo TV ürününü 55299.0 Tl'den Satılmaktadır.

OLED55CS3VA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS OLED Evo TV En Son Yapılan Yorumlar
55299.0 Tl ye satışta olan OLED55CS3VA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS OLED Evo TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Mükemmel kargolama
İsim: F** K**
Tarih: 03 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Güreller

Yorum: Çok kaliteli bir ürün
İsim: F** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 07 Ağustos 2024
Satıcı: F2G_Tech

Yorum: guzel sorunsuz ulasli
İsim: s** a**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Nisan 2024
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR

Yorum: Mükemmel bir tv
İsim: A** K**
Tarih: 07 Mart 2024
Satıcı: Teknomix

Yorum: Uzun araştırmalardan sonra lg oledde karar kıldık muazzam bir tvkumandada sesli komut ve mouse olarak kullanmak baya pratik görüntükalitesi süper 120hertz daha ne olsun
İsim: F** B** İ**
Tarih: 24 Ocak 2024
Satıcı: GALA Teknoloji

Yorum: Lg kalitesi her zaman üst seviye 8 senedir lg kullanıcısıyım pişmandeğilim ve alan da pişman olmaz görüntü ve ses kalitesi hakkını veriyorama teslimat uzun sürdü 2 hafta bekledim ona göre alın ürün sağlam geldiservis hemen gelip kurdu
İsim: Ö** K**
Tarih: 08 Ocak 2024
Satıcı: Önsal Elektronik

Yorum: Gayet güzel görüntü kalitesi çok iyi 👍
İsim: C** A**
Tarih: 11 Kasım 2023
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Çok güzel TV.Renkler harika..Geçişler rahat...
İsim: E** Ç**
Tarih: 11 Nisan 2024
Satıcı: TrendShop

Yorum: Her zamanki lg kalitesi ses renk görüntü kullanım kolaylığı hakettiğideğeri görmeyen bi marka ki 14 yıllık lg tv hala sağlam bi şekildeçalışıyor kalite=lg
İsim: A** A**
Tarih: 17 Şubat 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: güzel ürün
İsim: a** f**
Tarih: 03 Aralık 2023
Satıcı: Trendyol

Yorum: Ürün harika paketlenmiş. Kargo firmasına uyarılar olsun, koruma amaçlıekstra kaplama olsun sorunsuz elime ulaştı Ürün beklentilerini fazlasıile karşılıyor ve parasını hak ediyor. Ben alırken bilgim olmadığı haldelg nin yakıt kampanyasından haberdar olmamı sağlayan satıcı firmanınilgili arkadaşlarına da çok teşekkür ederim.
İsim: E** S**
Tarih: 01 Haziran 2024
Satıcı: AYB Trend

Yorum: ürün kalite olarak zaten kendini gösteriyor ama ürün garantisini çeyizpaketi olarak 6 ay sonra başlatıcaktım kutunun hasarlı gelmesindendolayı servis ve lg bir sorun çıkması durumunda garanti dışı kalacagınısöyledi. bu yüzden risk almayıp ürünü kurulum yaptırmak zorunda kaldımki satıcıya da bu durum izah etmiştim pat pat poşete sarılıpgönderileceDevamını Oku
İsim: M** A**
Tarih: 14 Mart 2024

Yorum: Televizyon elimize yeni ulaştı. Görselde görüldüğü gibi kutu hasarlı vekutunun üzerinde kuş dışkıları mevcut.
İsim: Y** Y**
Tarih: 05 Ocak 2024
Satıcı: LG Brandshoping

Yorum: MERHABA CİHAZ SAPA SAĞLAM ELİME ULAŞTI FAKAT FATURA OKUNMADIĞI İÇİNKRULUM VE GARANTİ KAPSAMI DIŞINDA KALIR DENİLDİ TV Yİ KURDURAMADIM BANAFATURAMI MAİL ÜZERİNDEN GÖNDERME ŞANSINIZ VARMI
İsim: M** A**
Tarih: 05 Aralık 2023

OLED55CS3VA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS OLED Evo TV Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: Merhaba, hangi lojistik firmasıyla gönderiyorsunuz?
Cevap: Değerli müşterimiz, TV gönderimlerimiz Horoz Lojistik firması ile yapılmaktadır.

Soru: Kurulumu lg servisi mi yapıyor?
Cevap: Merhaba evet kurulum için randevu almanız gerekmektedir. Servis gelmeden kutuyu açmayınız

Soru: Merhaba ayakları var mı acaba
Cevap: merhaba, resimde görüken ayak mevcuttur

Soru: Bu seri numaralı cihaz 2023 normalde , ancak özelliklere 2017 diye yazılmış Cihaz üretim yılı nedir?
Cevap: Merhaba, ürünün çıkış yılı 2023'tür. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba ürünün içinden duvara askı aparatı çıkıyor mu acaba
Cevap: Merhaba, kutudan askı aparatı çıkmaz. kuruluma gelen servisten ücreti karşılığında temin edebilirsiniz

Soru: ürün teşhir ürünü mü ve 2017 yıl yazıyor
Cevap: Merhaba ürün kapalı kutu sıfırdır teşhir ürün satışımız yoktur efendim

Soru: Garanti hangi kapsamda
Cevap: Merhaba, Lg Türkiye

Soru: Çok teşekkür ederim açıklamanız için
Cevap: Biz teşekkür ederiz sağlıklı günler

Soru: İyi günler ürün hdmı 2.1 destekliyor mu acaba
Cevap: Günaydın. Evet, destekliyor.

Soru: Ürünün çıkış yılı nedir acaba hangi kargo ile gönderiyorsunuz birde
Cevap: Merhaba, Ürün 2023 yılı çıkışlıdır. Ceva Lojistik ile gönderilmektedir.

Soru: Merhaba , kutu içinden kumandası çıkıyor mu , bir de opet yakıt kampanyasından nasıl faydalanıyoruz
Cevap: Merhaba, Evet akıllı kumanda mevcut. Bu modelde opet kampanyası yoktur

Soru: duvara monte oluyor mu
Cevap: olur ama içerisinden asma aparatı çıkmaz

Soru: Merhabalar. Sizden aldığımızda da Petrol Ofisi kampanyasına katılabiliyor muyuz?
Cevap: Merhaba,efendim evet katılabiliyorsunuz bizi aramanız ürün stok kontrolü için ricamdır.0850 532 00 23

Soru: Merhaba, Hangi kargo ile gönderiyorsunuz? İyi çalışmalar
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz, ürünlerimiz trendyol'un anlaşmalı olduğu horoz lojistik firması ile taşınmaktadır.

Soru: Selamlar CS3 yerine C3 modelini almayı planlıyorum.C3 modeli elinizde var mıdır? Bir de bunun C3 modeli ile arasında nasıl bir fark var. C2 'nin panelini mi kullanıyor ?
Cevap: yok efendim maalesef stoklarımızda,panel için teknik destek alabilirsiniz 444 65 43

Soru: Garantisi ve kurulumu hakkında bilgi verirmisiniz
Cevap: Değerli müşterimiz, ürünün garanti süresi 2 yıldır. Kurulumunu Lg yetkili servisi sağlamaktadır. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: ürün 2017 mi ?
Cevap: 2023 efendim

Soru: merhaba OLED 4k mı
Cevap: Evet efendim 4k

Soru: Merhaba ürün sıfır mı? Üretim yılı nedir? Garantisi ne zaman başlar?
Cevap: Merhaba LG yetkili bayisiz,kapalı kutu ürünlerimiz,garanti 2 yıldır

Soru: Merhaba, hangi kargo ile gönderiyorsunuz, öğrenebilir miyim mümkünse? İyi çalışmalar
Cevap: Değerli Müşterimiz, İstanbul içi Yetkili servisler aracılığı ile İstanbul dışı ise Horoz lojistikle gönderim yapılmaktadır. Saygılarımızla.

OLED55CS3VA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS OLED Evo TV Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

OLED55CS3VA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS OLED Evo TV En Uygun Satış Linki