Sukran
Bilgili
OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV En Ucuzu Nerede Bulunur?
OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV Şu Anki Değeri 59899.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV Ürünün Detayları
OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV Ürününün Satıcısı, LG OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV ürününü 59899.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV Kullanıcı Geri Bildirimleri
59899.0 Tl ye satışta olan OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: Kargo süreci oldukça başarılı
İsim: G** Ö**
Tarih: 09 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol
Yorum: güzel lg kalitesi
İsim: V** A**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Satıcı: Teknomix
Yorum: Teşekkürler,yalnız tv ye bakamıyorum,Kızım TV nin başındanayrılmıyor.Ekran kalitesi ve sesi on numara.
İsim: B** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Nisan 2024
Satıcı: TrendShop
Yorum: iyi para güzel ürün 60 bin TL aldığım TV 50 bin TL düşmüş biri bunu aciklasin
İsim: M** P**
Tarih: 10 Mayıs 2024
Yorum: ürün harika ayrica servis kurulumu yaptı ve kurulum sonunda pertol ofisi3000 TL yakıt hediye başvurusu yaptım bir gün sonra yakıt puantanimlandi teknomix satıcısına buradan teşekkür ediyorum ürün teşhir vsgibi aklınıza soru takılıyor ister istemez öyle bişey yok servisgelsiginde ürünün herseyini size söylüyor teşhir ürün gönderme gibi birşey yok
İsim: C** C**
Tarih: 05 Nisan 2024
Yorum: Kargo sorunsuz teslim edildi, ürün gerçekten çok başarılı.
İsim: B** Ö**
Tarih: 24 Ocak 2024
OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Ürün LG Garantili mi ?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl LG TR Garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kurulum hizmetiniz var mı? Ücretli mi?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl LG TR garantilidir. Kurulum için yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba lg oledc3 ve cs3 arasındaki fark nedir
Cevap: Merhaba,kasa,ayak ve panel farklılığı. c34 üst seri
Soru: ürün teşhir ürünü müdür? yoksa kutulu 0 ürün mü? kurulum için servisi siz mi yönlendiriyorsunuz?
Cevap: Kapalı kutu sıfır üründür LG Türkiye garantisi altındadır
Soru: Merhaba bu gün teknoloji marketlere ve lg bayilerine gittiğimde bu ürün için lg tarafından ekstra garanti ve 5000₺ opet yakıt kampanyası olduğu söylendi sizde de bu durum böyle midir?
Cevap: Opet kampanyasini lg servisle görüşün efendim
Soru: lg tv yakıt kampanyasından yararlanabiliyormuyuz
Cevap: Değerli müşterimiz kampanya detayları için LG Müşteri hizmetleri ile görüşerek detaylı bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Bu ürünün daha küçüğü yok mu 50 inç altı
Cevap: Merhaba bu en küçük modeli.
Soru: Merhaba ürün evo panelmi bir de bu Evo panelin farkı ve kalitesi nedir
Cevap: Merhaba ürün teknik özellikleri ve tüm detaylar için LG web sayfasını ziyaret edebilirsiniz
Soru: Lg yakıt puan hediyesi varmı
Cevap: maalesef yoktur.
Soru: duvar askı Aparatı varmi
Cevap: Merhaba haricen alabilirsiniz,ancak bizde yok efendim
Soru: Opet hediye yakıt nasıl kullanabilirim?
Cevap: Değerli müşterimiz kampanya detayları için LG Müşteri hizmetleri ile görüşerek detaylı bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhabalar opet yakıt kampanyasından nasıl faydalanıyoruz .
Cevap: Servis geldiginde onlarla görüşün efendim
Soru: BÜĞÜN BU ÜRÜNÜ ALSAM NE KADR HEDİYE YAKIT VERİLİYOR
Cevap: Opet 3000 efendim
Soru: Merhaba bu gün teknoloji marketlere ve lg bayilerine gittiğimde bu ürün için lg tarafından ekstra garanti ve 5000₺ opet yakıt kampanyası olduğu söylendi sizde de bu durum böyle midir?
Cevap: Değerli müşterimiz, lg ürün için hangi kampanyayı yapıyor ise aldığınız ürün ile başvurabilirsiniz
Soru: bunun 50 inç olanı varmı?
Cevap: Merhaba malesef 55 inç ve 65 inç
Soru: merhaba bu ürün için opet yakıt kampanyasi varımdır.
Cevap: Evet efendim
Soru: Merhaba ürün açılmamış kapalı kutu olarak geliyor degilmi teşhir vb degil?
Cevap: Lg yetkili servis ucretsiz kuruyor efendim
Soru: LG OLED55CS3 ile OLED55C34 arasında ne fark var?
Cevap: Lg Türkiye garantilidir kapalı kutudur Lg Türkiye official siteden detaylı bilgi alabilirsiniz
Soru: Urun Oled mı Oner mı?Asagıdakı acıklamalarda qned yazmıssınız?
Cevap: Merhaba ürün OLED ekrandır. iyi günler dileriz.
OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV Ürünün Detaylı Resimleri
OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV Şu Anki Değeri 59899.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV Ürünün Detayları
OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV Ürününün Satıcısı, LG OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV ürününü 59899.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV Kullanıcı Geri Bildirimleri
59899.0 Tl ye satışta olan OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: Kargo süreci oldukça başarılı
İsim: G** Ö**
Tarih: 09 Haziran 2024
Yorum: güzel lg kalitesi
İsim: V** A**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Yorum: Teşekkürler,yalnız tv ye bakamıyorum,Kızım TV nin başındanayrılmıyor.Ekran kalitesi ve sesi on numara.
İsim: B** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Nisan 2024
Satıcı: TrendShop
Yorum: iyi para güzel ürün 60 bin TL aldığım TV 50 bin TL düşmüş biri bunu aciklasin
İsim: M** P**
Tarih: 10 Mayıs 2024
Yorum: ürün harika ayrica servis kurulumu yaptı ve kurulum sonunda pertol ofisi3000 TL yakıt hediye başvurusu yaptım bir gün sonra yakıt puantanimlandi teknomix satıcısına buradan teşekkür ediyorum ürün teşhir vsgibi aklınıza soru takılıyor ister istemez öyle bişey yok servisgelsiginde ürünün herseyini size söylüyor teşhir ürün gönderme gibi birşey yok
İsim: C** C**
Tarih: 05 Nisan 2024
Yorum: Kargo sorunsuz teslim edildi, ürün gerçekten çok başarılı.
İsim: B** Ö**
Tarih: 24 Ocak 2024
OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Ürün LG Garantili mi ?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl LG TR Garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl LG TR garantilidir. Kurulum için yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba lg oledc3 ve cs3 arasındaki fark nedir
Cevap: Merhaba,kasa,ayak ve panel farklılığı. c34 üst seri
Soru: ürün teşhir ürünü müdür? yoksa kutulu 0 ürün mü? kurulum için servisi siz mi yönlendiriyorsunuz?
Cevap: Opet kampanyasini lg servisle görüşün efendim
Soru: lg tv yakıt kampanyasından yararlanabiliyormuyuz
Soru: Bu ürünün daha küçüğü yok mu 50 inç altı
Cevap: Merhaba bu en küçük modeli.
Soru: Merhaba ürün evo panelmi bir de bu Evo panelin farkı ve kalitesi nedir
Cevap: Merhaba ürün teknik özellikleri ve tüm detaylar için LG web sayfasını ziyaret edebilirsiniz
Soru: Lg yakıt puan hediyesi varmı
Cevap: maalesef yoktur.
Soru: duvar askı Aparatı varmi
Cevap: Merhaba haricen alabilirsiniz,ancak bizde yok efendim
Soru: Opet hediye yakıt nasıl kullanabilirim?
Soru: Merhabalar opet yakıt kampanyasından nasıl faydalanıyoruz .
Cevap: Servis geldiginde onlarla görüşün efendim
Soru: BÜĞÜN BU ÜRÜNÜ ALSAM NE KADR HEDİYE YAKIT VERİLİYOR
Cevap: Opet 3000 efendim
Cevap: Değerli müşterimiz, lg ürün için hangi kampanyayı yapıyor ise aldığınız ürün ile başvurabilirsiniz
Soru: bunun 50 inç olanı varmı?
Cevap: Merhaba malesef 55 inç ve 65 inç
Soru: merhaba bu ürün için opet yakıt kampanyasi varımdır.
Cevap: Evet efendim
Soru: Merhaba ürün açılmamış kapalı kutu olarak geliyor degilmi teşhir vb degil?
Cevap: Lg yetkili servis ucretsiz kuruyor efendim
Soru: LG OLED55CS3 ile OLED55C34 arasında ne fark var?
Cevap: Lg Türkiye garantilidir kapalı kutudur Lg Türkiye official siteden detaylı bilgi alabilirsiniz
Soru: Urun Oled mı Oner mı?Asagıdakı acıklamalarda qned yazmıssınız?
Cevap: Merhaba ürün OLED ekrandır. iyi günler dileriz.
OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV Ürünün Detaylı Resimleri
OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV En Uygun Satış Linki
LG OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LG OLED55C34LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED Evo TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.