Sare
Bilgili
OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV Tavsiye Edilen Yer Neresi?
OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV Şu Anki Fiyat Aralığı 39999.0 Tl'den Satılmaktadır.
OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV Kullanıcı Yorumları Nasıl?
OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV Ürün Detayları
OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV Ürününün Satıcısı, LG OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV ürününü 39999.0 Tl'den Satılmaktadır.
OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV Son Yorumlar
39999.0 Tl ye satışta olan OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Tv serviste açıldığı sırada ekranda dikey şekilde bulanık beyaz şeritlervardı, sebebi ise çok sıcak veya soğuga maruz kalmasıymış neyse ki tvayarlarından "panel temizleme veya yenileme" işlemiyle düzeldive kalıcı bir problem değildi.
İsim: S** T**
Tarih: 12 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: PAR Home&Tech
Yorum: Buradan ürün satın aldım ufak bir problem yaşamıştım problemi çözdünüzve çok yardımcı oldunuz.Trendyol ailesine teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 03 Eylül 2024
Satıcı: Naturasol FARM
OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Merhaba LG OLED48C34 tv aldım sizden sıfır kapalı kutuda gelecek değilmi ürünü garantisi için lg bayisi geliyor herhalde birde hangi kargoya vereceksiniz hayırlı satışlar
Cevap: Sıfır kapalı kutudur. Lg Türkiye garantilidir. Horoz lojistik ile gelir efendim
Soru: Teşekkürler sihirli kumanda kutu içinde olur herhalde ilginiz için çok teşekkürler
Cevap: Olur efendim rica ederiz
Soru: Merhaba içinde Tv asma aparatı var mı
Cevap: merhaba hayır kutu içeirğinde yoktur
Soru: merhabalar, garantisini lg türkiye mi siz mi karşılıyorsunuz
Cevap: merhaba lg türkiye garantilidir mağazamız ürünleri
Soru: Merhaba bu ürünün yanında sihirli kumanda veriliyor mu
Cevap: Tabi efendim
Soru: tv nin genişliği kaç cm
Cevap: 108 genişlik 61 boy oranı bulunmakta
Soru: Sıfır mı ürün ? Teşhir mi
Cevap: Sıfır ürün efendim
Soru: LG OLED48C34LA ÜRÜNÜNDE AYAKLAR DAHİL Mİ ? (TV ÜNİTESİNE YERLEŞTİREBİLMEK İÇİN) ÜRÜN ANKARA DA MI?
Cevap: merhaba ayk çıkar duvar sama aparatı çıkmaz. ürün ankarada
Soru: Mrb bu TV de Google Play özelliği var mı
Cevap: Hayır efendim lg markasının kendine özel webos işletim sistemi mevcuttur kendi uygulama marketi içerisinde Google playda olan bir çok uygulama mevcuttur
Soru: Üründe (LG OLED48C34LA) ayak var mı, ürünün çıkış noktası neresi?
Cevap: merhaba cevap verildi
Soru: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu mu, yoksa teşhir ürünü mü?
Cevap: Değerli müşterimiz, sıfır ve kapalı kutudur.
Soru: Merhaba ürün 120hz mi?
Cevap: Evet efendim
OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV Resim Ve Fotoğraflar
OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV Şu Anki Fiyat Aralığı 39999.0 Tl'den Satılmaktadır.
OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV Kullanıcı Yorumları Nasıl?
OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV Ürün Detayları
OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV Ürününün Satıcısı, LG OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV ürününü 39999.0 Tl'den Satılmaktadır.
OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV Son Yorumlar
39999.0 Tl ye satışta olan OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Tv serviste açıldığı sırada ekranda dikey şekilde bulanık beyaz şeritlervardı, sebebi ise çok sıcak veya soğuga maruz kalmasıymış neyse ki tvayarlarından "panel temizleme veya yenileme" işlemiyle düzeldive kalıcı bir problem değildi.
İsim: S** T**
Tarih: 12 Eylül 2024
Satıcı: PAR Home&Tech
Yorum: Buradan ürün satın aldım ufak bir problem yaşamıştım problemi çözdünüzve çok yardımcı oldunuz.Trendyol ailesine teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 03 Eylül 2024
Satıcı: Naturasol FARM
OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Merhaba LG OLED48C34 tv aldım sizden sıfır kapalı kutuda gelecek değilmi ürünü garantisi için lg bayisi geliyor herhalde birde hangi kargoya vereceksiniz hayırlı satışlar
Cevap: Sıfır kapalı kutudur. Lg Türkiye garantilidir. Horoz lojistik ile gelir efendim
Soru: Teşekkürler sihirli kumanda kutu içinde olur herhalde ilginiz için çok teşekkürler
Cevap: Olur efendim rica ederiz
Soru: Merhaba içinde Tv asma aparatı var mı
Cevap: merhaba hayır kutu içeirğinde yoktur
Soru: merhabalar, garantisini lg türkiye mi siz mi karşılıyorsunuz
Cevap: merhaba lg türkiye garantilidir mağazamız ürünleri
Soru: Merhaba bu ürünün yanında sihirli kumanda veriliyor mu
Cevap: Tabi efendim
Soru: tv nin genişliği kaç cm
Cevap: 108 genişlik 61 boy oranı bulunmakta
Soru: Sıfır mı ürün ? Teşhir mi
Cevap: Sıfır ürün efendim
Soru: LG OLED48C34LA ÜRÜNÜNDE AYAKLAR DAHİL Mİ ? (TV ÜNİTESİNE YERLEŞTİREBİLMEK İÇİN) ÜRÜN ANKARA DA MI?
Cevap: merhaba ayk çıkar duvar sama aparatı çıkmaz. ürün ankarada
Soru: Mrb bu TV de Google Play özelliği var mı
Cevap: Hayır efendim lg markasının kendine özel webos işletim sistemi mevcuttur kendi uygulama marketi içerisinde Google playda olan bir çok uygulama mevcuttur
Soru: Üründe (LG OLED48C34LA) ayak var mı, ürünün çıkış noktası neresi?
Cevap: merhaba cevap verildi
Soru: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu mu, yoksa teşhir ürünü mü?
Cevap: Değerli müşterimiz, sıfır ve kapalı kutudur.
Soru: Merhaba ürün 120hz mi?
Cevap: Evet efendim
OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV Resim Ve Fotoğraflar
OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV En Uygun Satış Linki
LG OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LG OLED48C34LA 4K Ultra HD 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart OLED Evo TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.