Sultan
Bilgili
Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv Fiyatına Göre Alınır Mı?
Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv Şu Anki Fiyatı 16599.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv Hakkında yaklaşık 109 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv Detaylı Açıklama
_x000D_
Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv Ürününün Satıcısı, Next Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv ürününü 16599.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv Kullanıcı Yorumları Nasıl?
16599.0 Tl ye satışta olan Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
109 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: ürün harika teşekkür ederim sağolun saygılar sunarım

İsim: S** T**
Tarih: 08 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: DALOĞLU DİGİTAL
Yorum: Ürünü çok çabuk teslim ettiler servis çabuk geldi kurulumu yaptıbeklediğimden daha mükemmel çıktı hiç düşünmeden alınabilecek bir ürünherkese tavsiye ederim
İsim: S** y**
Tarih: 25 Nisan 2023
Satıcı: RH+ Pozitif Teknoloji
Yorum: güzel kaliteli görüntü teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 24 Nisan 2023
Satıcı: kahramanelektronik
Yorum: 1.5 sene kullanımda ekranda saç teli kadr ince yatay bir çizgi oluştuservis ilgiliydi TV yi garanti kapsamında ekranı değiştirdiler gayetgüzel ekran kalitesi marka tvlerden aşağı kalmaz İnternete sorunsuz izliyoruz.
İsim: h** s** a**
Tarih: 29 Eylül 2024
Yorum: Ürün arızalı geldi çalışmıyor! İade ediyorum!
İsim: G** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 14 Eylül 2024
Yorum: Harika bir ürün arkadaşlar düşünmeden çekinmeden alabilirsiniz hızlıteslimat kargo paketleme vs özelliklerine rağmen fiyatı da güzel
İsim: B** K**
Tarih: 14 Eylül 2024
Satıcı: Onur-Sat
Yorum: O kadar güzelki Maşallah çok beğenerek kullanıyorum.Teşekkürler.Bufiyata böyle kalite kaçırmayın derim..
İsim: M** Ş**
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: GAYET GÜZEL BİR ÜRÜN HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMADIM.
İsim: A** B**
Tarih: 22 Mayıs 2024
Satıcı: Trendyol
Yorum: Fiyat/ performans ürünlerinden bir tanesi.. Yaklaşık 3 haftadırkullanıyorum.Android işlemcisi APK uygulamalarına izin veriyor.Seslikomut ile de çalışan kumanda kullanıcılar için faydalı olacaktır. 4Kyayını izleyebileceğim uydu yayını olmadığından 4K kalitesi için bir şeydiyemeyeceğim.Spor müsabakalarını izlerken daha da bir keyif duyuyoruz
İsim: M** O** A**
Tarih: 10 Mayıs 2024
Yorum: ürün geldi, fiyat ve perfonmans bakımından gayet güzel, bakırköyservisini ayrıca tebrik ediyorum. ürünü kurdular sabırla öğrenmekistediğim herşeyi cevapladı çok kibar çok memnun kaldım. tekrar teşekkürler.
İsim: a** k**
Tarih: 24 Nisan 2024
Yorum: Aralık ayından beri kullanıyorum bu yorumu mart ayında yapıyorum şimdiyekadar hiç bir sorunla karşılaşmadık kutunun içinden çıkan korumalar daçok iyiydi ürün sağlam elimize ulaştı biz memnun kaldık tavsiye ederim.
İsim: T** E**
Tarih: 18 Mart 2024
Yorum: çok güzel ve kullanışlı bir ürün içiniz rahat bir şekilde alabilirsinizama almadan önce yaşadığınız şehirde servisi varmı buna dikat edin
Tarih: 31 Ocak 2024
Yorum: çok beğendim net ve görüntü çok güzelmiş
İsim: S** S**
Tarih: 30 Aralık 2023
Yorum: ürün beklediğimden de iyi çıktı ekran görüntüsü kalitesi sesininkalitesi ve hızlı arayüzü gerçekten güzel oldukça kullanışlı birmikrofonlu bluetooth kumandaya sahip 5ghz wifi destekli aldığımda içimrahat değildi ama şimdi gayet memnunum
İsim: E** Ş**
Tarih: 26 Aralık 2023
Yorum: Paketleme güzel servis 2 günde aradı 1 günde eve geldi güzel
Tarih: 19 Aralık 2023
Yorum: çok güzel bir televizyon çok memnunum herkese tafsiye ederim
Tarih: 17 Aralık 2023
Yorum: güzel Memnunum
İsim: Osman T.
Tarih: 10 Aralık 2023
Satıcı: Elmakelektromarket
Yorum: ürün bugün kuruldu televizyon on numara beş yıldız next firmasina helelolsun çok güzel üretmişler
İsim: N** B**
Tarih: 07 Aralık 2023
Yorum: harika bir urun
İsim: a** e**
Tarih: 06 Ekim 2023
Yorum: On numara beş yıldız bu fiyata böyle televizyon yok
İsim: a** g**
Tarih: 27 Eylül 2023
Yorum: Ürün kargoda gelirken eğilmiş kasası yamuk ve servis hiç bir şekildecevap vermiyor bu konu hakkında yardımcı olunmasını istiyorumtelevizyonu annem ve babama aldım yaşlı oldukları için servis kurupdirek gitmiş ben bakmak için geldim ve kasanın yamuk olduğunu farkettimürün var ama arkasında duran 1 insan bile yok ürünü parasıyla tamirettirmek istesemDevamını Oku
İsim: Yunus K.
Tarih: 08 Ağustos 2023
Yorum: Bu televizyondan gerçekten çok memnunum. Her şey kolayca ve iyi çalışır.Ses harika. Resim harika. Kargo hizmetinin çok iyi olmamasına çoksevindim. Aslında bir felaketti. Gidip büyük televizyonu kendim almakzorunda kaldım. Satıcı iyiydi. Satıştan önce tüm soruları yanıtladı,ancak satıştan sonra pek müsait değildi. Yine de her şey yolunda gitti,bu TVDevamını Oku
Tarih: 16 Mayıs 2023
Yorum: Memnun kaldım alınır
İsim: M** T**
Tarih: 05 Mayıs 2023
Yorum: harika bayıldım
Tarih: 03 Mayıs 2023
Yorum: çok iyi f/p
İsim: N** U**
Tarih: 23 Nisan 2023
Yorum: Kutulama çok iyi, sorunsuz geldi görüntü ses ve içerik olarak fiyatperformans ürünü.
İsim: E** A**
Tarih: 20 Nisan 2023
Yorum: kalite süper bana göre diyer markalara bin çeker satıcıya çok teşekkürederim ilgi ve alakaları içinde ayrıca teşekkür ler
İsim: m** K**
Tarih: 19 Nisan 2023
Yorum: Bu fiyata inanılmaz bir televizyon kalitesi vs çok çokiyi
İsim: Fatma n. D.
Tarih: 18 Nisan 2023
Yorum: parasına göre kaliteli bir ürün daha iyi olabilir di.
İsim: o** k**
Tarih: 17 Nisan 2023
Yorum: 15 gündür kullanıyorum gayet iyi, android olduğu için sanırım kanalgeçişleri biraz yavas
İsim: Murat s.
Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: askı aparatını yetkili servistenmi isteyeceğiz
Cevap: Merhaba, üründe kablosuz görüntü mevcuttur, askı aparatı dahil değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: TKGS kanal sıralama sistemi varmi
Cevap: Merhaba. Evet var.
Soru: ücretsiz kurulum varmı
Cevap: Merhaba; Bölge servisleri tarafından ücretsiz kurulum hizmeti sağlanacaktır.
Soru: ücretsiz montaj var mı?
Cevap: ücretsiz montaj var
Soru: PS 5 bağlanıyor mu
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: HDM GİRİSİ VARMI
Cevap: Var efendim
Soru: Markası ney
Cevap: Merhaba, ürün markası Next tir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba enerji sınıfı nedir yazarmisiniz
Cevap: Merhaba. G sınıfı enerji.
Soru: ürünün markasj ne şimdi tam anlamadım toplama mı
Cevap: Merhaba. Next nexstar markadır.
Soru: Diesney var mi
Cevap: Merhaba, ürün disneyi desteklemektedir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: akıllı kumandası var mı acaba
Soru: Hocam exxen varmı yüklenebiliyomu
Cevap: Merhaba, ürün Android Smart TV olup Exxen kullanımına uygundur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Hafızası ve ram i kaç gb dir acaba?
Cevap: Merhaba, üründe 8 GB dahili depolama, 2 GB RAM mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba duvar askı aparatı içinde mi?
Cevap: Merhaba, üründe askı aparatı dahil değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Panel Ürün led yazılmış ıps veya va degilmi nasıl bişey
Cevap: Merhaba, ilgili üründe görüntü teknolojisi LED'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ekran aktarma varmı telefondan televizyona?
Cevap: merhaba evet efendim
Soru: Çok soru sorulmuş lakin dahili uydu alıcılımı
Cevap: Merhaba, ürün uydu alıcılıdır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba. En boy kaç cm oluyor
Cevap: Merhaba, ürün ayak dahil ölçüleri 1285 x 351 x 805 mm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: duvara asılabilir mi?
Cevap: Merhaba, üründe askı aparatı dahil değildir. Dilerseniz temin ederek kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: USB girişi var mı. USB den film izleyebilir miyiz
Cevap: merheba usb girişi vardır
Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv Detaylı Fotoğraflar
Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv Şu Anki Fiyatı 16599.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv Hakkında yaklaşık 109 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv Detaylı Açıklama
_x000D_
Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv Ürününün Satıcısı, Next Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv ürününü 16599.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv Kullanıcı Yorumları Nasıl?
16599.0 Tl ye satışta olan Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
109 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: ürün harika teşekkür ederim sağolun saygılar sunarım
İsim: S** T**
Tarih: 08 Temmuz 2023
Yorum: Ürünü çok çabuk teslim ettiler servis çabuk geldi kurulumu yaptıbeklediğimden daha mükemmel çıktı hiç düşünmeden alınabilecek bir ürünherkese tavsiye ederim
İsim: S** y**
Tarih: 25 Nisan 2023
Yorum: güzel kaliteli görüntü teşekkürler
Tarih: 24 Nisan 2023
Yorum: 1.5 sene kullanımda ekranda saç teli kadr ince yatay bir çizgi oluştuservis ilgiliydi TV yi garanti kapsamında ekranı değiştirdiler gayetgüzel ekran kalitesi marka tvlerden aşağı kalmaz İnternete sorunsuz izliyoruz.
İsim: h** s** a**
Tarih: 29 Eylül 2024
Yorum: Ürün arızalı geldi çalışmıyor! İade ediyorum!
İsim: G** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 14 Eylül 2024
Yorum: Harika bir ürün arkadaşlar düşünmeden çekinmeden alabilirsiniz hızlıteslimat kargo paketleme vs özelliklerine rağmen fiyatı da güzel
İsim: B** K**
Tarih: 14 Eylül 2024
Yorum: O kadar güzelki Maşallah çok beğenerek kullanıyorum.Teşekkürler.Bufiyata böyle kalite kaçırmayın derim..
İsim: M** Ş**
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: GAYET GÜZEL BİR ÜRÜN HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMADIM.
İsim: A** B**
Tarih: 22 Mayıs 2024
Yorum: Fiyat/ performans ürünlerinden bir tanesi.. Yaklaşık 3 haftadırkullanıyorum.Android işlemcisi APK uygulamalarına izin veriyor.Seslikomut ile de çalışan kumanda kullanıcılar için faydalı olacaktır. 4Kyayını izleyebileceğim uydu yayını olmadığından 4K kalitesi için bir şeydiyemeyeceğim.Spor müsabakalarını izlerken daha da bir keyif duyuyoruz
İsim: M** O** A**
Tarih: 10 Mayıs 2024
Yorum: ürün geldi, fiyat ve perfonmans bakımından gayet güzel, bakırköyservisini ayrıca tebrik ediyorum. ürünü kurdular sabırla öğrenmekistediğim herşeyi cevapladı çok kibar çok memnun kaldım. tekrar teşekkürler.
İsim: a** k**
Tarih: 24 Nisan 2024
Yorum: Aralık ayından beri kullanıyorum bu yorumu mart ayında yapıyorum şimdiyekadar hiç bir sorunla karşılaşmadık kutunun içinden çıkan korumalar daçok iyiydi ürün sağlam elimize ulaştı biz memnun kaldık tavsiye ederim.
İsim: T** E**
Tarih: 18 Mart 2024
Yorum: çok güzel ve kullanışlı bir ürün içiniz rahat bir şekilde alabilirsinizama almadan önce yaşadığınız şehirde servisi varmı buna dikat edin
Tarih: 31 Ocak 2024
Yorum: çok beğendim net ve görüntü çok güzelmiş
Tarih: 30 Aralık 2023
Yorum: ürün beklediğimden de iyi çıktı ekran görüntüsü kalitesi sesininkalitesi ve hızlı arayüzü gerçekten güzel oldukça kullanışlı birmikrofonlu bluetooth kumandaya sahip 5ghz wifi destekli aldığımda içimrahat değildi ama şimdi gayet memnunum
İsim: E** Ş**
Tarih: 26 Aralık 2023
Yorum: Paketleme güzel servis 2 günde aradı 1 günde eve geldi güzel
Tarih: 19 Aralık 2023
Yorum: çok güzel bir televizyon çok memnunum herkese tafsiye ederim
Tarih: 17 Aralık 2023
Yorum: güzel Memnunum
İsim: Osman T.
Tarih: 10 Aralık 2023
Yorum: ürün bugün kuruldu televizyon on numara beş yıldız next firmasina helelolsun çok güzel üretmişler
İsim: N** B**
Tarih: 07 Aralık 2023
Yorum: harika bir urun
İsim: a** e**
Tarih: 06 Ekim 2023
Yorum: On numara beş yıldız bu fiyata böyle televizyon yok
İsim: a** g**
Tarih: 27 Eylül 2023
Yorum: Ürün kargoda gelirken eğilmiş kasası yamuk ve servis hiç bir şekildecevap vermiyor bu konu hakkında yardımcı olunmasını istiyorumtelevizyonu annem ve babama aldım yaşlı oldukları için servis kurupdirek gitmiş ben bakmak için geldim ve kasanın yamuk olduğunu farkettimürün var ama arkasında duran 1 insan bile yok ürünü parasıyla tamirettirmek istesemDevamını Oku
İsim: Yunus K.
Tarih: 08 Ağustos 2023
Yorum: Bu televizyondan gerçekten çok memnunum. Her şey kolayca ve iyi çalışır.Ses harika. Resim harika. Kargo hizmetinin çok iyi olmamasına çoksevindim. Aslında bir felaketti. Gidip büyük televizyonu kendim almakzorunda kaldım. Satıcı iyiydi. Satıştan önce tüm soruları yanıtladı,ancak satıştan sonra pek müsait değildi. Yine de her şey yolunda gitti,bu TVDevamını Oku
Tarih: 16 Mayıs 2023
Yorum: Memnun kaldım alınır
İsim: M** T**
Tarih: 05 Mayıs 2023
Yorum: harika bayıldım
Tarih: 03 Mayıs 2023
Yorum: çok iyi f/p
İsim: N** U**
Tarih: 23 Nisan 2023
Yorum: Kutulama çok iyi, sorunsuz geldi görüntü ses ve içerik olarak fiyatperformans ürünü.
İsim: E** A**
Tarih: 20 Nisan 2023
Yorum: kalite süper bana göre diyer markalara bin çeker satıcıya çok teşekkürederim ilgi ve alakaları içinde ayrıca teşekkür ler
İsim: m** K**
Tarih: 19 Nisan 2023
Yorum: Bu fiyata inanılmaz bir televizyon kalitesi vs çok çokiyi
İsim: Fatma n. D.
Tarih: 18 Nisan 2023
Yorum: parasına göre kaliteli bir ürün daha iyi olabilir di.
İsim: o** k**
Yorum: 15 gündür kullanıyorum gayet iyi, android olduğu için sanırım kanalgeçişleri biraz yavas
İsim: Murat s.
Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: askı aparatını yetkili servistenmi isteyeceğiz
Cevap: Merhaba, üründe kablosuz görüntü mevcuttur, askı aparatı dahil değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: TKGS kanal sıralama sistemi varmi
Soru: ücretsiz kurulum varmı
Cevap: Merhaba; Bölge servisleri tarafından ücretsiz kurulum hizmeti sağlanacaktır.
Soru: ücretsiz montaj var mı?
Cevap: ücretsiz montaj var
Soru: PS 5 bağlanıyor mu
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: HDM GİRİSİ VARMI
Cevap: Var efendim
Soru: Markası ney
Cevap: Merhaba, ürün markası Next tir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba enerji sınıfı nedir yazarmisiniz
Cevap: Merhaba. G sınıfı enerji.
Soru: ürünün markasj ne şimdi tam anlamadım toplama mı
Cevap: Merhaba. Next nexstar markadır.
Soru: Diesney var mi
Cevap: Merhaba, ürün disneyi desteklemektedir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: akıllı kumandası var mı acaba
Soru: Hocam exxen varmı yüklenebiliyomu
Cevap: Merhaba, ürün Android Smart TV olup Exxen kullanımına uygundur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Hafızası ve ram i kaç gb dir acaba?
Cevap: Merhaba, üründe 8 GB dahili depolama, 2 GB RAM mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba duvar askı aparatı içinde mi?
Cevap: Merhaba, üründe askı aparatı dahil değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Panel Ürün led yazılmış ıps veya va degilmi nasıl bişey
Cevap: Merhaba, ilgili üründe görüntü teknolojisi LED'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ekran aktarma varmı telefondan televizyona?
Cevap: merhaba evet efendim
Soru: Çok soru sorulmuş lakin dahili uydu alıcılımı
Cevap: Merhaba, ürün uydu alıcılıdır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba. En boy kaç cm oluyor
Cevap: Merhaba, ürün ayak dahil ölçüleri 1285 x 351 x 805 mm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: duvara asılabilir mi?
Cevap: Merhaba, üründe askı aparatı dahil değildir. Dilerseniz temin ederek kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: USB girişi var mı. USB den film izleyebilir miyiz
Cevap: merheba usb girişi vardır
Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv Detaylı Fotoğraflar
Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv En Uygun Satış Linki
Next Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Next Ye-58020gfsg5 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Google Android Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.