OLED48A26LA 48- 122 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED TV En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

Elmas

Bilgili
OLED48A26LA 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED TV Alınmaya Değer Mi?
OLED48A26LA 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED TV Şu Anki Fiyatı 31900.0 Tl'den Satılmaktadır.

OLED48A26LA 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED TV Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

OLED48A26LA 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED TV Hakkında yaklaşık 19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

OLED48A26LA 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED TV Ürün Özellikleri

OLED48A26LA 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED TV Ürününün Satıcısı, LG OLED48A26LA 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED TV ürününü 31900.0 Tl'den Satılmaktadır.

OLED48A26LA 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED TV Ürünü Kullananların Görüşleri
31900.0 Tl ye satışta olan OLED48A26LA 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Kaliteli bir tv 25-30m2 lik oda için yeterli alınabilir.
İsim: A** A**
Tarih: 14 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ULUSALOĞLU baskı çözümleri kırtasiye ltd

Yorum: Çok güzel bir ürün. Teşekkürler!
İsim: A** G**
Tarih: 21 Mart 2024

Yorum: bu fiyata alımabilicek en iyi televizyon
İsim: B** L**
Tarih: 16 Mart 2024
Satıcı: CEPTAŞGRUP

Yorum: 26.129 YTL aldım bu fiyata alınabilecek en iyi oled tv
İsim: Ö** A**
Tarih: 13 Mart 2024

Yorum: Fiyatına göre çok iyi ürün
İsim: Y** S** B**
Tarih: 11 Mart 2024

Yorum: LG mağaza çalışanlarına ve Trendyol çalışanlarına yardımlarından dolayıteşekkür ederiz! 5 yıldız veriyoruz! Mağazayı herkese tavsiye ediyoruz!Televizyonunuz için çok teşekkür ederim!
İsim: **** ****
Tarih: 06 Mart 2024

Yorum: Hızlı gönderi ve lg servisinin hızlı kurulumu için teşekkürederim.48" tv 30m2 bir salon için fazlası ile yeterli büyüklükte.55" için 2 katı fazla para ödemeye gerek yok. Menüler arasındageçişte kanallar arasında geçişte bir yavaşlık vs sorunu yok. Oled farkırenkler çok canlı tvnin ses düzeyi de yeterli.
İsim: Y** Ç**
Tarih: 23 Mart 2024

Yorum: merhaba, ürünün üst ve sağ tarafinda 20 adet kadar ölü piksel mevcut.servis kurulumda sıkıntı yok dedi ben kendim test yaptigimda barizbelli, tekrar servis kaydi olusturdum. bu kalitedeki bir üründe hayalkirikligina uğradım.
İsim: T** v** Ö**
Tarih: 15 Mayıs 2024
Satıcı: AmbalajKapında

Yorum: ürünü 17 ocak cumartesi günü western pacific satıcısından satın aldımpazartesi günü aras kargo ile sorunsuz şekilde teslim edildi yetkiliservisi aynı gün aradım sonraki gün kurulumu yapıldı ben alırken 26.915liraydı bu fiyata alınabilecek en iyi ürün oled farkını hissettiriyorses kalitesi tatmin edici satıcıya teşekkür ederim
İsim: Ö** F** D**
Tarih: 20 Şubat 2024
Satıcı: WesternPacific

Yorum: Ürün sipariş ettiğim gibi geldi artı birşey yok ekşi birşey de yokolması gereken olunca teşekkür eder hale geldiğimiz için teşekkürler 10gün sonra servis gelip kurdu
İsim: A** y**
Tarih: 31 Aralık 2023
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR

Yorum: Ürün çok kaliteli fakat kurulum için gelen servis 1 hafta boyunca ha bugün gelicez deyip 3 defa erteledi kurulumu ve müşteri hizmetleri whatsapüzerinden yardımcı oluyor bizim yapabilecek bişeyimiz yok diyip durdu 2yıldız servisten kırdım yoksa ürün çok güzel 5 yıldızın hepsini doludolu hak ediyor sadece servis bu markayı hak etmiyor
İsim: A** Ş**
Tarih: 01 Ocak 2024
Satıcı: melet elektronik

Yorum: Tek eksisi televizyonun önünde hiçbir LG logosu yada Oled ibaresi yok.Logo koymayı unutmuşlar sanırım.
İsim: G** B**
Tarih: 23 Nisan 2024

Yorum: ölü pixeller mevcut lg yetkili servisine bildirdim bakalım ilerleyensüreçde ne olucak 10 adet kadar mevcut en sağ ust köşede çoğunlukla, 1tanede sol altta mevcut
İsim: M** a** A**
Tarih: 24 Mart 2024

OLED48A26LA 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED TV Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Merhaba, netflix, YouTube falan var mı?
Cevap: Var efendm

Soru: 2.1 hdmı destekliyor mu PS 5 oyunlarında 60hz verir mi tam
Cevap: Doğru bilgi için lg resmi sayfasını ziyaret etmenizi rica ederiz efendim

Soru: kurulumu ücretli mi?
Cevap: Ücretsiz kurulum

Soru: Teşhir değil kapalı kutumu yolluyorsunuz
Cevap: Kapalı kutu LG Türkiye garantili

Soru: Garanti sorusuna hem evet hem hayır demişsiniz, LG türkiye garantili mi, değil mi
Cevap: Lg Türkiye garantili. Hayır dediğimiz kısım ek garanti kısmıydı. Kendi garantisinde bi sorun yok.

Soru: Umarım yakında 17-18e iner
Cevap: Talipte kalmanızı öneririz

Soru: teşhir ürün mü sıfır mi
Cevap: Sıfır ürün

Soru: Merhabalar, kutudan sihirli kumanda çıkıyor mu?
Cevap: Merhaba kapalı kutu sıfırdır hiç açılmamıştır kutunun içinde ne çıktığını bilmiyorum

Soru: anlaşıldı tekrar trendyolla görüşelim ozaman.ilginiz için teşekkür ederim.hayirli işler kolay gelsin
Cevap: Tşkler iyi günler

Soru: ekran kaç inch acaba
Cevap: 48inc 122 ekran

Soru: ürün sıfır kutulu mu gönderiliyor ve kurulum için kimi ariyacagiz
Cevap: Sıfır kutulu gönderiliyor kurulum için lg yetkili Servisi aramanız gerekiyor ücretsiz kurulum

Soru: İyi geceler pakette akıllı kumanda var mı?
Cevap: Evet akıllı kumanda çıkıyor

Soru: Kapalı kutu mu
Cevap: Kapalı kutu sıfır

Soru: Bu üründe Google Play özelliği var mı
Cevap: Merhaba Efendim bulunmamaktadır.

Soru: kurulum ücretsiz değil mi
Cevap: Evet efendim

Soru: kolay gelsin teşhir ürünümü
Cevap: Teşekkür ederiz. Hayır efendim. Sıfır ve kapalı kutu üründür

Soru: Duvara monte olmuyor mu televizyon
Cevap: Duvar Askı Aparatınız varsa tabii olur

Soru: Merhaba ürün teşhir değil dimi
Cevap: Merhabalar kapalı kutu sıfır ürün. Servis tarafından teyit ettirilebilir

Soru: Ürünün ekran hz kaç
Cevap: Merhaba 60 hz dir.

Soru: Merhaba, 43 inç ve 48 inç lg tv lerin genişliklerini öğrenebilir miyim?
Cevap: Merhaba; bu ürün özelinde bilgi vermemiz gerekirse TV genişliği 1070mm dir. TV lerin ölçüleri farklıdır ve bir genelleme yaparak 43inc tv lerin genişliği x mm ölçüdür , 48inc ler x mm bilgisi vermemiz doğru olmayacaktır. İyi günler

OLED48A26LA 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED TV Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

OLED48A26LA 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED TV En Uygun Satış Linki

**OLED48A26LA 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart OLED TV Alınmaya Değer Mi?**

Hey @Elmas! Öncelikle, OLED teknolojisinin büyüsü ve 4K netliğiyle bu TV'nin gerçekten alıp almayacağını tartışıyoruz. Bu TV’yi almak akıllıca olabilir, ama öncelikle birkaç noktayı gözden geçirelim!

### Fiyat ve Değer

Bu modelin fiyatı 31,900 TL civarında. OLED teknolojisi her zaman pahalı olmuştur, ama gerçekten ödediğiniz her kuruşu hak eden bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Çünkü OLED ekran, LED ekranlara kıyasla çok daha yüksek kontrast oranı, daha canlı renkler ve mükemmel siyah seviyeleri sunar. Üstelik 48 inçlik ekran, ortalama bir oturma odasında rahatlıkla kullanılabilecek boyutlarda.

### Kullanıcı Yorumları ve Memnuniyet Oranı

19 kullanıcı yorumu üzerinden yapılan değerlendirmelere baktığımızda, ortalama 4.6 puanla oldukça yüksek bir memnuniyet oranı var. Pek çok kullanıcı, TV'nin görsel kalitesinden ve kullanım kolaylığından oldukça memnun. Bu da demek oluyor ki, bu TV'yi alanlar, genellikle iyi bir deneyim yaşamışlar. Ancak, bazı kullanıcılar ölü pikseller ve servis sorunlarıyla karşılaşmışlar, bu noktalar dikkat edilmesi gereken şeyler olabilir.

### Özellikler ve Performans

- **4K Ultra HD**: Bu TV'nin sunduğu çözünürlük, film ve dizi izlerken harika bir deneyim sunar. Özellikle Netflix gibi 4K destekleyen içerik platformlarında görsellerin ne kadar net olduğunu gözlemleyebilirsiniz.

- **webOS**: Kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan webOS, uygulama yüklemeyi ve medya akışını kolaylaştırır. Netflix, YouTube gibi popüler platformların yanı sıra bir sürü uygulama da destekleniyor.

- **OLED**: OLED ekran, her pikselin kendiliğinden ışık yaydığı bir teknolojidir. Bu da daha gerçekçi renkler ve daha derin siyahlar anlamına gelir. Eğer renk hassasiyeti olan birisiyseniz, OLED ekran tam size göre.

- **Ses ve Görüntü Kalitesi**: TV'nin ses seviyesi çoğu kullanıcıya göre yeterli. Ayrıca, OLED ekran sayesinde her açıdan net görüntü elde edebiliyorsunuz.

### Kurulum ve Satıcı Yorumları

Kurulumun ücretsiz olduğu belirtilmiş. Ancak bazı kullanıcılar LG servisinin gecikmelerinden şikayetçi olmuş. Fakat, kurulum sonrası TV'nin performansı büyük ölçüde beğeniliyor. Birçok kullanıcı "OLED farkını hissettiriyor" demiş, bu da doğru bir yorum.

### Sonuç

Eğer 31,900 TL’yi bir TV için gözden çıkarmaya hazırsanız ve özellikle görsel kaliteyi ön planda tutuyorsanız, LG OLED48A26LA mükemmel bir seçenek olabilir. OLED teknolojisinin sunduğu renk ve kontrast kalitesinin yanı sıra, smart özellikler de size geniş bir medya izleme deneyimi sunacak. Tekrar hatırlatmak gerekirse, servis sorunları ve ölü piksellerle karşılaşabilirsiniz, bu yüzden garanti ve servis sürecini dikkatle takip etmenizde fayda var.

Eğer bütçeniz uygunsa ve OLED teknolojisinin farkını görmek istiyorsanız, bu televizyonu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.