NV60K5140BW - NA64M7100AW - NK24M7060VW Beyaz Ankastre Set Tavsiye Eder Misiniz-

MaviGöçer

Bilgili
NV60K5140BW - NA64M7100AW - NK24M7060VW Beyaz Ankastre Set Alınmaya Değer Mi?
NV60K5140BW - NA64M7100AW - NK24M7060VW Beyaz Ankastre Set Güncel Fiyatı 31999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

NV60K5140BW - NA64M7100AW - NK24M7060VW Beyaz Ankastre Set Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

NV60K5140BW - NA64M7100AW - NK24M7060VW Beyaz Ankastre Set Hakkında yaklaşık 24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

NV60K5140BW - NA64M7100AW - NK24M7060VW Beyaz Ankastre Set Ürün Bilgisi

NV60K5140BW - NA64M7100AW - NK24M7060VW Beyaz Ankastre Set Ürününün Satıcısı, Samsung NV60K5140BW - NA64M7100AW - NK24M7060VW Beyaz Ankastre Set ürününü 31999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

NV60K5140BW - NA64M7100AW - NK24M7060VW Beyaz Ankastre Set Hakkında Yapılan Yorumlar
31999.0 Tl ye satışta olan NV60K5140BW - NA64M7100AW - NK24M7060VW Beyaz Ankastre Set Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
24 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Ürün sorunsuz geldi. Kurulumu servis tarafından yapıldı kaliteli ve şık
İsim: S** Ç**
Tarih: 08 Ağustos 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MERVAN HOME

Yorum: üründen gayet memnunuz ve kullanışlı
İsim: **** ****
Tarih: 18 Ocak 2023
Satıcı: İndiriminmerkezi

Yorum: indirimden almıştım gayet güzel çok memnunum
İsim: y** b**
Tarih: 25 Aralık 2022

Yorum: sorunsuz geldi borusan lojistik çok iyi
İsim: b** b**
Tarih: 28 Kasım 2022

Yorum: Samsung ücretsiz kurdu. dürüst satıcı. trendyol da alışverişlerim uygunfiyatlı sorunsuz gerçekleşti hep.
Tarih: 05 Eylül 2022

Yorum: Güzel ürün
İsim: E** A**
Tarih: 20 Şubat 2022

Yorum: Çok iyi beğendim.
İsim: N** R** K**
Tarih: 06 Mart 2024

Yorum: Hızlı teslim edildi henüz kolileri açmadık servisin gelip açmasınıbekliyoruz bi sıkıntı olursa güncellerim
İsim: B** Ç**
Tarih: 26 Temmuz 2022

Yorum: sakın almayın. biz mağazada baktık kodunu falan aldık son çıkandanşipariş verdik ama fırın eski olandan geldi. kod doğru sipariş doğru amagelen ürün ❌ yanlış
İsim: Ö** i**
Tarih: 04 Eylül 2024

Yorum: ürün sapasağlam elime ulaştı. paketleme çok iyiydi. montajı yetkiliservis yaptı. gayet şık ve zarif bir ürün. fiyat olarak da çoğu yerdendaha uygun. Şah mir mobilyaya teşekkür ederiz.
İsim: C** U**
Tarih: 11 Eylül 2022

Yorum: Ürün zamanında ve hasarsız bir şekilde teslim edildi
İsim: Ş** D**
Tarih: 22 Kasım 2023
Satıcı: Blacc

Yorum: ürün elime 3 gün önce ulaştı ama fatura olmadıgı için kurulumyaptıramıyorum ürünler sanırım yurtdışından kacak getiriliyor faturatalebinde buludum ama geri dönüş olmadı fatura olmadıgı icin kurulumyaptıramıyorum böyle sacma bi hizmet olamaz
İsim: m** l** a**
Tarih: 26 Ocak 2024
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI

Yorum: ürün çok kötü paketlenmiş kargo firması çok kötü fırının ön camı kırıkçıktı üst seti de aynı şekilde yine kırık çıktı. Aradığımızda ise çoktuhaf yaklaşımlar sergilediler. bir daha internetten böyle şeylerialmayı düşünmüyorum.
İsim: İ** Y**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: İki tane mikro dalga geldi ne alaka SATICIYA MESAJ ATMAMIN ÜZERİNDEN BİRGÜN GEÇTİ 2. GÜNE GİRİYOR HALA NE BİLGİ VERDİ NE CEVAP Verdi. Firmafatura kesmemiş olarak görünüyor ve denetime şikayet edeceğim mutlaka
Tarih: 03 Ocak 2024

Yorum: üstte gorunsun diye size beş yıldız verdim.beyaz set istedim ama sizdavlumbazı gri göndermişsiniz.. size ulaşmak istiyorum değişim yapmak istiyorum
Tarih: 19 Aralık 2023

Yorum: Bu fiyattaki bir ürün bu şekilde gönderilir mi ? Kargo da fırın camıpatlayarak hasar görmüş. İade edildi. Yazık yani milli serveti çöpe atıyorsunuz.
İsim: T** Y** Ç**
Tarih: 14 Şubat 2024

NV60K5140BW - NA64M7100AW - NK24M7060VW Beyaz Ankastre Set Merak Edilenler Neler?

Soru: Merhaba 2 set olarak almayı düşüyorum, ekstra indirimden faydalanabilir miyim ?
Cevap: Merhaba Fiyatlar olabildiğince avantajlı durumdadır şu anda

Soru: 7050 varmı kodu
Cevap: Çeşitlerini sayfamızdan inceleyebilirsiniz

Soru: Merhaba ocaklar tek ızgara bu tür ızgarayı tek tek Ocak ızgaraya çevirebilir miyiz
Cevap: samsung türkiye official sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz

Soru: merhaba ürün servis tarafından mı kurulumu yapılıyor?garantisi kurulumu yapıldığında mı başlıyor?
Cevap: Merhaba,kurulum yetkili servis tarafından yapılmaktadır.İleri dönem kurulumlar için yetkili servis ile görişmeniz gerekmektedir.

Soru: Set içerisindeki Fırın görseldeki gibi siyah düğmeli mi butonları siyah renk mi acaba
Cevap: Merhaba ürün görseldekinin aynısıdır

Soru: ocak kaç cm acaba
Cevap: Merhaba,belirtilen ölçüler Net (GxYxD)590 x 520 x 57 mm şeklindedir.

Soru: merhaba bunun gri rengi varmidir
Cevap: malesef efendim siyh beyaz renkleri mevcut

Soru: 10045 TL'den 1695kusurat çıkıyor
Cevap: Merhaba,sorunuzu anlayamadık efendim

Soru: Ürün tükendiği
Cevap: Merhaba efendim

Soru: Merhabalar bu ocakların ızgaralarina herhangi ocak ızgarası uyumlu olur mu
Cevap: Olur ocağı

Soru: Merhaba bu ürünün airfryr özelliği varmı yoksa hangi modelinde var
Cevap: Merhaba airfry özelliği olan yoktur bu modellerde

Soru: Merhaba bu setiniz doğal gaza uyumlumudur
Cevap: Merhaba. evet uyumludur

Soru: karbon filtre içerisinde mevcut olarak mı geliyor
Cevap: Merhaba,ankastre setlerde filtre çıkmamaktadır.Servisten talep ederseniz belirli bir ücret karşılığında kurulum esnasında getirmektedirler.

Soru: fırın camı çıkıyor mu acaba
Cevap: Merhaba,fırın camı çıkmaktadır.İyi günler dileriz.

Soru: Başka pazaryerinden fiyatı uygundu, ürünü aldım 2-3 gün sonra iptal ettiler resmen stokçuluk yapıyorlar bunun peşini bırakmayacağım.
Cevap: Merhaba,nasıl yardımcı olabiliriz?

Soru: fırın camı kalınlığı kaç milimdir
Cevap: 6-8 cm aralığında

Soru: merhaba ürün montajı iiçin bilgi alabilirmiyim
Cevap: Merhaba ürün montajı icin 444 7711 montaj kaydı açabilirsiniz.

Soru: mrb az önce satın aldım ne zaman kargoya verilir hangi kargo firması ve garanti süresini öğrenebilir miyim
Cevap: Merhaba efendim yarın gun icinde Borusan lojistik firmasına teslim edilir.urun garanti süresi 3 yıldır.

Soru: Merhaba bacası için karbon filtre takılabilir mi? Servis ücretsiz kurulum yapıyor mu?
Cevap: Ücretsiz kurulum var filtreyi takabilirisnzş

Soru: ikili alabilir miyim
Cevap: Merhaba,set halinde satılmaktadır.

NV60K5140BW - NA64M7100AW - NK24M7060VW Beyaz Ankastre Set Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

NV60K5140BW - NA64M7100AW - NK24M7060VW Beyaz Ankastre Set En Uygun Satış Linki