Ngpm001 4-section Photo Monopod & Phone Adapt. Ürün Alınmaya Değer Mi-

Muazzez

Bilgili
Ngpm001 4-section Photo Monopod & Phone Adapt. En Ucuzu Nerede Bulunur?
Ngpm001 4-section Photo Monopod & Phone Adapt. Şu Andaki Değeri 899.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Ngpm001 4-section Photo Monopod & Phone Adapt. Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Ngpm001 4-section Photo Monopod & Phone Adapt. Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Ngpm001 4-section Photo Monopod & Phone Adapt. Ürün Tanıtımı

Ngpm001 4-section Photo Monopod & Phone Adapt. Ürününün Satıcısı, National Geographic Ngpm001 4-section Photo Monopod & Phone Adapt. ürününü 899.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Ngpm001 4-section Photo Monopod & Phone Adapt. Kullanıcı Geri Dönüşleri
899.0 Tl ye satışta olan Ngpm001 4-section Photo Monopod & Phone Adapt. Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Teşekkür ederim 🙏 sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. hayırlı işlerdiliyorum 👍
İsim: H** K**
Tarih: 19 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: 24FILM

Ngpm001 4-section Photo Monopod & Phone Adapt. Merak Edilenler

Soru: merhabalar foğraflardan anladığım kadarıyla, her iki ucunuda kullanabiliyoruz, Ben gopro12blackhero yu her iki ucundada kullanmak istiyorum bu ürün uygunmudur? teşekkürler
Cevap: Merhaba sadece fotoğraf makinesi için uygundur.

Soru: merhaba, foto mak. monte için aparatı kutu içinde var mı? kızak ve mantar soruyorum.
Cevap: Merhaba, fotoğraf makinesini kızak ile değil direk üzerine vidaya takabilirsiniz. Telefon için ayrıca aparata var.

Soru: Merhab Telefon tutavağı ile mi gönderiyorsunuz? üründe kullanılan profillerin et kalınlığı kaç mm'dir? Son olarak taban kısım profilinin çapı ne kadar?
Cevap: Merhaba evet telefon tutacağı ile birlikte gönderiyoruz ürüne ait profil kalınlığı ve tavan saç kalınlığına dair teknik bilgi maalesef ürünün kendisinde de yer ürünün kendisine ait internet sitesinden öğrenebilirsiniz.

Soru: Sony mc2000 omuz kamerasında kullanabilirmiyim
Cevap: Merhaba, ürün özellikelri aşağıdaki gibidir. National Geographic NG-PM001 Fotoğraf Monopodu Max. Uzunluk...170 cm Taşıma Kapasitesi3 Kg Kapalı Uzunluk55 cm Ağırlık373 gr Cep telefonu tutucu, Çanta

Soru: merhaba, foto mak. monte için aparatı kutu içinde var mı? (mantarı soruyorum)
Cevap: Merhaba, fotoğraf makinesini kızak ile değil direk üzerine vidaya takabilirsiniz. Telefon için ayrıca aparata var.

Soru: Merhaba . Go pro ile uyumlu mu ? Aparat satın almadan Go pro ile kullanılır mı ?
Cevap: Merhaba, Mount adaptorle kullanabilirsiniz.

Soru: iyi günler bunun uzanma mesafesi ne kadar
Cevap: National Geographic NG-PM001 Fotoğraf Monopodu Max. Uzunluk... 170 cm Taşıma Kapasitesi 3 Kg Kapalı Uzunluk 55 cm Ağırlık 373 gr Kutu İçeriği

Soru: Merhaba, ürünün modeli small mı karge mı ?
Cevap: TEK MODELDİR SMAL VEYA LARGE OLARAK GEÇMEZ.

Soru: Tripodda kullanmak istiyorum mümkün mudur? takmak icin ayri aparat mi almam gerekiyor?
Cevap: tripodda nasıl kullanacaksınız monopodu ben tam anlayamadım.

Soru: Gopro bağlantısı yapılabilir mi ? Sadece telefon için mi ?
Cevap: Fotoğraf makinesi, video kamera direk bağlanır, telefon içerisinden çıkan aparat ile bağlanıp, tripod çevirici kullanırsanız aksiyon kamera da baglayabilirsiniz

Soru: Ürün plastik mi acaba
Cevap: Ürün gövdesi alüminyumdur. Kilit parçaları plastiktir.

Soru: telefonu hep yatay mı kullanabiliyoruz? Dikey olmuyor mu?
Cevap: Merhabalar. Yatay kullanabilirsiniz efendim.

Ngpm001 4-section Photo Monopod & Phone Adapt. Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Ngpm001 4-section Photo Monopod & Phone Adapt. En Uygun Satış Linki