N98x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19''monitör Masaüstü Ofis Bilgisayarı Alınır Mı

Sibel

Bilgili
N98x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19''monitör Masaüstü Ofis Bilgisayarı Ürün Alınmaya Değer Mi?
N98x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19''monitör Masaüstü Ofis Bilgisayarı Şu Andaki Fiyatı 6383.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

N98x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19''monitör Masaüstü Ofis Bilgisayarı Memnuniyet Durumu Nedir?

N98x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19''monitör Masaüstü Ofis Bilgisayarı Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0 .

N98x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19''monitör Masaüstü Ofis Bilgisayarı Ürün Açıklaması

N98x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19''monitör Masaüstü Ofis Bilgisayarı Ürününün Satıcısı, DMC N98x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19''monitör Masaüstü Ofis Bilgisayarı ürününü 6383.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

N98x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19''monitör Masaüstü Ofis Bilgisayarı Yorumlar Ve Değerlendirmeler
6383.0 Tl ye satışta olan N98x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19''monitör Masaüstü Ofis Bilgisayarı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0

Yorum: Satıcı çok ilgili ve sipariş verdiğim gün ürünü kargoladı. Sorunsuz birşekilde elime ulaştı. Teşekkürler.
İsim: M** U**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: DMCBİLGİSAYAR

Yorum: Ürün performansı, fiyatına göre çok iyi. Aynı üründen 2 tane aldık;siparişimiz aynı gün kargoya verildi ve ertesi gün hasarsız şekildeteslim aldık. Satıcı firma kurulumun yapılıp, kullanmaya başlayana dekilgi gösterdi. Sorunsuz şekilde kullanıyoruz, performansından memnunuzher iki bilgisayarın da.
İsim: S** G** O**
Tarih: 27 Kasım 2023

Yorum: Ürün eksik geldi ayrıca hediye olarak aldım iade etmek istedim iadealmadılar yok açılmış falan deniliyor. Açmadan bir ürünü nasıldeğerlendirebiliriz ki? Sonuç olarak olumsuz bir alışveriş ile sonuçlandı.
İsim: Yusuf Ö.
Tarih: 16 Ocak 2024

N98x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19''monitör Masaüstü Ofis Bilgisayarı Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: ekran kartıda gelcekmi
Cevap: Merhabalar, ürün özelliklerinde belirttiği gibi 4gb gt740 ekran kartı ile gelicek efendim.

Soru: windows 64 bit yökleniyomu
Cevap: Evet yükleyebilirsiniz efendim

Soru: hocam işlemci nesli ne
Cevap: Aynı ve benzeri sorulariniza aylardır çokça cevap verilmiştir

Soru: Hocam bu bilgisayarın parçaları eski nerdne baksak işlemci 8 yıllık ram 8 gb yetmiyor gt5 için valorant açmaz ssd gt5 kaldıracak kaaositedede değil
Cevap: Merhabalar,nasil karara vardınız diye efendim.

Soru: hoparlörü varmı?
Cevap: Görselde gözüktüğü gibi yok efendim

Soru: Bilgisayar gelince direk fişe tak çalıştır şeklindemi birde Windows yuklumu geliyor
Cevap: Merhabalar,evet ürün size herşeyi hazır Windows 10 kurulu fişe tak çalıştır olarak gelmektedir efendim

Soru: ürün u nasıl irternete bağlayacağım
Cevap: Merhabalar, kablolu veya mesafeniz modeme yakınsa kablosuz bağlanabilirsiniz efendim

Soru: ekran kartı takılı vaziyette mi gelecek yoksa ayrı olarak mı
Cevap: Merhabalar, üründe ekran yoktur efendim.ofis bilgisayaridir.ilerde Ekran kartı takıp oyunda oynayabilirsiniz

Soru: Günümüz için uygun mudur acaba oyun oynatabilir mi?
Cevap: Merhabalar, ürün ilan başlığında yazıldığı gibi ofis bilgisayarıdir efendim oyun için uygun değildir.ekran kartı takarsaniz, oyunda oynayabilirsiniz

Soru: roblox oynananirmi
Cevap: Merhabalar, ürün ofis bilgisayarıdir efendim

Soru: hocam selam guncel bilgiler nelerdir? ben bu bilgisayarda yeni cikan oyunlari oynaya bilirimmi? mesela gta5 cuyberpunk2077 marvel spiderman2 ve bunun gibi daha fazlasi oyunlari donmadan kasmadan oynayabilirimmi?
Cevap: Merhabalar, ürün ofis bilgisayarıdir efendim.

Soru: ekran kartını bizmi takıyoruz
Cevap: Merhabalar,evet ürün ofis bilgisayarıdir efendim.isterseniz ekran kartı takip oyun oynayabilirsiniz

Soru: hocam merhaba bu GTA 5 açarmı açması için kaç GB ekran kartı takmamiz gerekir lütfen bildiriniz
Cevap: Merhabalar,4gb ekran kartı takarsaniz GTA 5 oynayabilirsiniz efendim

Soru: Bilgisayarda resimdeki gibi tam ekran var mı?
Cevap: Merhabalar,evet görselde gözüken herşey ürün ile birlikte geliyor efendim

Soru: girişler nedir ?
Cevap: Merhabalar,VGA ve hdmi girişi ile bağlayabilirsiniz Efendim

Soru: sadece valorant için en düşük ayarlarda kaç fps alabileceğimi yazarmisiniz
Cevap: Merhabalar, ürün ofis bilgisayarıdir efendim.4gb ekran kartı takarsaniz oyun oynayabilirsiniz

Soru: Merhaba. Kablosuz İnternet alıcısı varmı acaba?
Cevap: Görselde gözüktüğü gibi var efendim

Soru: almayı düsünuyoruz sizin fikirlerine ihtiyacımız var ne yapmamız gerekiyor efendim ürün nasıl güzelmi
Cevap: Merhabalar,ne amaçli kullancaksiniz efendim.ona göre yardımcı olmaya çalışalım.

Soru: bilgisayar oyun kaldırırmı
Cevap: Merhabalar, ürün ofis bilgisayarıdir efendim.4gb ekran kartı takarsaniz oyun oynayabilirsiniz.

Soru: bende 2 tane ram var onları da takıcak yeri varmı kasada bide Max kaç tane ram takabiliyoruz Max?
Cevap: Merhabalar,maximum 16gb ram destekli efendim

N98x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19''monitör Masaüstü Ofis Bilgisayarı Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

N98x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19''monitör Masaüstü Ofis Bilgisayarı En Uygun Satış Linki