N39x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19'' Inç Masaüstü Ofis Bilgisayarı En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim

Rabia

Bilgili
N39x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19'' Inç Masaüstü Ofis Bilgisayarı Bu Ürünü Almalı Mı?
N39x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19'' Inç Masaüstü Ofis Bilgisayarı Güncel Fiyatı 6749.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

N39x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19'' Inç Masaüstü Ofis Bilgisayarı Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

N39x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19'' Inç Masaüstü Ofis Bilgisayarı Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

N39x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19'' Inç Masaüstü Ofis Bilgisayarı Ürünün Detayları

N39x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19'' Inç Masaüstü Ofis Bilgisayarı Ürününün Satıcısı, DMC N39x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19'' Inç Masaüstü Ofis Bilgisayarı ürününü 6749.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

N39x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19'' Inç Masaüstü Ofis Bilgisayarı Yorumlar Ve Değerlendirmeler
6749.0 Tl ye satışta olan N39x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19'' Inç Masaüstü Ofis Bilgisayarı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: ALIŞVERİŞİM SORUNSUZ GERÇEKLEŞTİ.İLANDA BELİRTİLEN TÜM ÜRÜNLER İLETARAFIMA KISA SÜREDE KARGO İLE ULAŞTIRILDI.
İsim: K** O**
Tarih: 13 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: DMCBİLGİSAYAR

N39x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19'' Inç Masaüstü Ofis Bilgisayarı Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Kasanın içi full dolumu yoksa boş kasamı ?
Cevap: Merhabalar, ürün size Windows 10 kurulu fişe tak çalıştır olarak gelmektedir efendim

Soru: Dmc n39x modelde işlemci kaçıncı nesil birde windows 11 mi kurulu geliyor tavsiye edermisiniz
Cevap: Merhabalar,2.nesil, ürün size Windows 10 kurulu fişe tak çalıştır olarak gelmektedir efendim

Soru: üründe harici veya dahali ekran kartı varmidir net bir cvp istiyorum ona göre alcam
Cevap: Merhabalar, ürün ofis bilgisayarıdir, isterseniz ekran kartı Takabilirsiniz

Soru: Merhaba! Icindeki kurulu Windows 10 ucretsiz mi, ya da 30 gunduk denemeli mi?
Cevap: Merhabalar, ürün size Windows 10 kurulu fişe tak çalıştır olarak gelmektedir efendim

Soru: Ekran fotoğrafında PUBG var ekran kartı alsam oynatır mı
Cevap: Merhabalar,evet oynayabilirsiniz efendim

Soru: windovs 10 yüklenme bilirmi
Cevap: Merhabalar,evet ürün size Windows 10 kurulu fişe tak çalıştır olarak gelmektedir efendim

Soru: monitör de geliyor mu
Cevap: Merhabalar,gorselde

Soru: bu ürün oyun oynatırmı
Cevap: 4gb Ekran kartı takarsaniz oynayabilirsiniz efendim.ürün normalde ofis bilgisayarıdir

Soru: Ekran kartı takılabilirmi
Cevap: Merhabalar,evet Takabilirsiniz

Soru: Max hangi ekran kartı takılır
Cevap: Merhabalar,8gb rx580 Ekran kartına kadar destekler Efendim

Soru: Windows kaç ile bize geliyor pc
Cevap: Windows 10 kurulu bir şekilde fişe tak çalıştır olarak gelmektedir efendim.

Soru: GTA 5 full ayarlarda oynarmi
Cevap: Merhabalar,Oyun satışımız olmadığı için maalesef test etmedik efendim.

Soru: düşük sistemli oyunları oynatır mı örneğin 2009-2014de çıkmış oyunları oynatır mı
Cevap: Merhabalar, ürün ofis bilgisayarı olduğu için test etmedik efendim.ilerde Ekran kartı takarsaniz çok daha rahat oynayabilirsiniz

Soru: ekran kartı yanında verilecekmi?
Cevap: Merhabalar, ürün ofis bilgisayarıdir efendim.ekran kartı takip oyun oynayabilirsiniz

Soru: abi monitör ile birlikte mi geliyor eğer geliyor ise kaç Hz monitör
Cevap: Görselde gözüken herşey ürün ile birlikte geliyor efendim

Soru: kasma donma takılma gibi sorunlar yaştirmi
Cevap: Aylardır Trolll hesapla isminizi gizleyerek sorduğunuz aynı ve benzeri sorulariniza çokça cevap verilmiştir

Soru: auto cad 2023 ve solid works 2021 kullanabilir miyiz bu bilgisayarda
Cevap: Merhabalar,evet kullanabilirsiniz efendim

Soru: merhaba almayı düşünüyorum da minecraft inebiliyor mu
Cevap: Merhabalar,ürün ofis bilgisayarıdir efendim,ekran kartı takarsaniz oynayabilirsiniz

Soru: Arkadaşlar bilgisayar çok güzel benim bi arkadaş aldı, sizede almanızı tavsiye ederim...
Cevap: Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz efendim 😊

Soru: Windows 10 deneme sürümü mü acaba
Cevap: Merhabalar, ürün size Windows 10 sınırsız kurulu fişe tak çalıştır olarak gelmektedir efendim

N39x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19'' Inç Masaüstü Ofis Bilgisayarı Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

N39x I5-2400 (4 ÇEKİRDEKLİ) 16gb Ram,256gb Ssd,19'' Inç Masaüstü Ofis Bilgisayarı En Uygun Satış Linki

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Sibel Bilgisayar & Tablet 0 107