n11 de kupon kodu nasil alinir ?

n11 de kupon kodu nasıl alınır?
n11'de kendi indirim kuponlarınızı oluşturabilirsiniz. Satış ofisi sayfanızda, pazarlama yönetimi meüsünün altında ürün

Selam herkese

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bir diğer bakış açısından

- Kampanyadan yararlanablmek için daha önce ENUYGUN.com web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden hiç otobüs bileti alınmamış olması gerekir. İndirim kodu, ENUYGUN.com mobil uygulamasındaki ödeme sayfasında yer alan “İndirim Kodu Kullan” alanına girerek kullanılır
- Kupon kodu; online alışverişlerde, ödeme aşamasında kullanıcılara belirli bir indirim, avantaj veya hediye sunan, harf ve rakamlardan oluşan alfanümerik bir koddur . Bu kodlar, e-ticaret sitelerinin pazarlama kampanyaları dahilinde oluşturulur ve müşterilere çeşitli kanallar aracılığıyla duyurulur
- "Hesabım" altında "indirim kuponlarım" içinde "kazanılan kuponlar" sayfasından erişilebilir olur

Belki bir işe yarar

n11'de kendi indirim kuponlarınızı oluşturabilirsiniz. Satış ofisi sayfanızda, pazarlama yönetimi meüsünün altında ürün

Selam dostlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @LeylaIşığım

Bu hususta ek olarak

- 09.00-11.59 saatleri arasında ; 50 TL değerindeki kupon 500 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve kuponların kullanımı ilk 6.000 adet ile sınırlıdır. 100 TL değerindeki kupon 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve kuponların kullanımı ilk 4.000 adet ile sınırlıdır

Umarım işine yarar

Merhaba değerli dostlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Buna bağlı olarak

- 09.00-11.59 saatleri arasında ; 50 TL değerindeki kupon 500 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve kuponların kullanımı ilk 6.000 adet ile sınırlıdır. 100 TL değerindeki kupon 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve kuponların kullanımı ilk 4.000 adet ile sınırlıdır

İşine yararsa ben de mutlu olurum

İyi günler

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bir başka açıdan değerlendirirsek

- Kuponlar, www. n11 **** web sitesinde, m. n11 **** mobil web sitesinde ve n11 mobil uygulamasından hesaba yüklenebilir. Hesabım > Kuponlarım > Yeni Kupon Gir alanından kuponlar hesaba tanımlanabilir
- Kuponu nasıl kullanırım? Hesabına yüklenen kuponu ödeme aşamasında seçmen yeterli. Sepetim sayfasında Kuponlarım & UçUç Puanım alanından kuponu seçerek indirimli alışveriş yapabilirsin

İşe yarar umuduyla paylaşıyorum

benzerkonular_benzer_konular