n11 75 tl kupon nasil kullanilir ?

Seydanur

Bilgili
n11 75 TL kupon nasıl kullanılır?
Kampanya Kuponlarını Nasıl Kullanırım?İlgili kampanya sayfasında verilen istediğiniz kupon kodunun üstüne tıklayın ve Kuponlarım sayfasına gidin."Yeni Kupon Gir" alanında kodu hesabınıza ekleyin.Veya. Sepetim > Kuponları Gör > Kupon Ekle alanından kuponu hesabınıza yükleyin.

n11 75 TL kupon nasıl kullanılır?
Kampanya Kuponlarını Nasıl Kullanırım?İlgili kampanya sayfasında verilen istediğiniz kupon kodunun üstüne tıklayın ve

Selam güzel insanlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Seydanur

Bu bağlamda

- 12.00-16.59 saatleri arasında ; 600 TL değerindeki kupon 10.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve kuponların kullanımı ilk 1.500 adet ile sınırlıdır. 1.000 TL değerindeki kupon 15.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve kuponların kullanımı ilk 750 adet ile sınırlıdır
- Kuponu nasıl kullanırım? Hesabına yüklenen kuponu ödeme aşamasında seçmen yeterli. Sepetim sayfasında Kuponlarım & UçUç Puanım alanından kuponu seçerek indirimli alışveriş yapabilirsin . Kuponlar, n11'de yapılan diğer kampanya ve indirim kodları ile birleştirilemez
- 1 puan kaç TL'lik kupona eşit? 1 puan 1 TL'lik kupona eşit . UçUç Puanlarından kupon oluşturabilmek için herhangi bir minimum puan limiti yok

İşe yaraması dileğiyle sundum