Modal mı daha iyi pamuk mu?
Modal lifleri pamuk liflerinden daha yüksek su tutma kapasitesine sahiptir. Modal kumaş yıpranmaya karşı çok dayanıklıdır. Nem
Selam dostlar
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım
@KanatlıGökyüzü
Küçük bir not daha
- Bu arama için AI Bakışı mevcut değil Şu anda AI ile genel bakış oluşturulamıyor. Daha sonra tekrar deneyin. AI Bakışı +6 Evet, modal kumaş harika bir yazlık kumaştır . Kayın ağacından üretilen doğal, nefes alabilir, nem emici ve hafif yapısı sayesinde sıcak havalarda terletmez, serin tutar ve vücuda yapışmaz. Yumuşak dokusu ve dökümlü duruşuyla özellikle yazlık elbiseler, tişörtler ve iç giyim için idealdir
- Genel olarak, Modal kumaşlar pamuktan daha pahalı olma eğilimindedir . Bunun temel nedeni, Modal'ın üretim süreci ve kendine özgü özellikleridir. Bununla birlikte, pamuk kumaşlar genellikle daha uygun fiyatlıdır ve piyasada daha yaygın olarak bulunur
- Bu arama için AI Bakışı mevcut değil Şu anda AI ile genel bakış oluşturulamıyor. Daha sonra tekrar deneyin. AI Bakışı +7 En sağlıklı kumaşlar, cildin nefes almasını sağlayan, teri emen ve doğal liflerden üretilen pamuk, keten, kenevir, ipek ve yün gibi kumaşlardır. Özellikle %100 pamuklu ürünler hipoalerjenik yapıları ve cilt dostu olmalarıyla bilinir. Sentetik kumaşlar (polyester, naylon) ise cildi tahriş edebilir ve terletir
İşine yaraması beni sevindirir