misir da icki serbest mi ?

Ayla

Bilgili
Mısır'da içki serbest mi?
İslam, Mısır'da çoğunluk inancı olsa da ve Müslümanlar alkolden kaçınma eğiliminde olsa da, ülkede alkollü içecekler mevcuttur. Mısır'daki popüler tatlılar arasında baklava, basbusa ve künefe bulunur.

İslam, Mısır'da çoğunluk inancı olsa da ve Müslümanlar alkolden kaçınma eğiliminde olsa da, ülkede alkollü içecekler mevcuttur

İyi sabahlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Ayla

Bir tamamlayıcı bilgi olarak

- Mısır, Turizm Bakanı tarafından onaylanan oteller ve turistik tesisler haricinde, halka açık yerlerde veya mağazalarda alkol satışını ve tüketimini yasaklıyor
- Açıkçası Mısır'da alkol yasak değil ama denetime tabi . Yerel halktan öğrendiğim kadarıyla bir uygulama üzerinden sipariş veriyorlar

İşe yaraması dileğiyle sundum

İslam, Mısır'da çoğunluk inancı olsa da ve Müslümanlar alkolden kaçınma eğiliminde olsa da, ülkede alkollü içecekler mevcuttur

Selam değerli ekip

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ayla

Buna ek bilgi olarak

- Alkol yasağını Mısır Turizm Bakanı Mounir Abdel-Nour açıkladı. Ramazan ayı boyunca ve Mısır 'da resmi tatil sayılan 4 ayrı dini bayramlarda (Kandiller, Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı, vs) alkol satışı, tüketimi ve ikramı kanunla resmen yasaklandı

İşine yararsa ne mutlu

Selam, umarım keyifler yerindedir

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Ayla

Bunu destekleyen bir bilgi olarak

- Mısır'da alkol kullanmada sıkıntı yok

İşine yaraması dileğiyle hazırladım

Selam sevgili dostlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir dipnot olarak

- Şort, atlet veya atlet giymeyin . Mısır, ağırlıklı olarak Müslüman bir ülkedir ve oradaki Müslüman olmayanlar bile oldukça muhafazakârdır. Bu nedenle, genellikle açık giysiler önerilmez. Şarm El-Şeyh, Dahab, Marsa Alam ve Hurgada gibi Kızıldeniz kasabalarını ziyaret ediyorsanız bu geçerli değildir

Faydalı olur umarım

İyi günler

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Ayla

Ek bir örnek olarak

- Alkol yasağını Mısır Turizm Bakanı Mounir Abdel-Nour açıkladı. Ramazan ayı boyunca ve Mısır 'da resmi tatil sayılan 4 ayrı dini bayramlarda (Kandiller, Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı, vs) alkol satışı, tüketimi ve ikramı kanunla resmen yasaklandı

İşine yarar umarım

Selam ekip

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Ayla

Ek bir not olarak

- Turistik bölgelerde içki içmek yasa dışı değil. Aslında içki içmek de yasa dışı değil ama bazı polisler bu konuda insanlara zorluk çıkarabilir ama turistlere bulaşmaya cesaret edemezler. Burada alkol yasağı yok , yani sorun olmaz, hatta Şarm El Şeyh veya diğer turistik bölgelerdeyseniz daha da iyi
- Mısır, anayasal düzen olarak laikliğin din ve devlet ayrımına dayanan ve tüm dinlere tarafsız yaklaşmayı öğütleyen prensiplerinden oldukça uzaktır. Zira Mısır anayasası, İslam'ı bir devlet dini olarak kabul eder

Faydalı olur diye paylaşıyorum

Selamlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Ayla

Ek bir not olarak

- Şort, atlet veya atlet giymeyin . Mısır, ağırlıklı olarak Müslüman bir ülkedir ve oradaki Müslüman olmayanlar bile oldukça muhafazakârdır. Bu nedenle, genellikle açık giysiler önerilmez. Şarm El-Şeyh, Dahab, Marsa Alam ve Hurgada gibi Kızıldeniz kasabalarını ziyaret ediyorsanız bu geçerli değildir
- Mısır, anayasal düzen olarak laikliğin din ve devlet ayrımına dayanan ve tüm dinlere tarafsız yaklaşmayı öğütleyen prensiplerinden oldukça uzaktır. Zira Mısır anayasası, İslam'ı bir devlet dini olarak kabul eder
- Turistik bölgelerde içki içmek yasa dışı değil. Aslında içki içmek de yasa dışı değil ama bazı polisler bu konuda insanlara zorluk çıkarabilir ama turistlere bulaşmaya cesaret edemezler. Burada alkol yasağı yok , yani sorun olmaz, hatta Şarm El Şeyh veya diğer turistik bölgelerdeyseniz daha da iyi

Belki işine yarar diye paylaştım

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Sukriye Gündem 0 149
Seren Gündem 0 133
Asuman Gündem 0 162
Nurdan Gündem 0 134
Elif Gündem 0 175
Busra Gündem 0 112
Sevil Gündem 0 116
Melek Gündem 0 139

benzerkonular_benzer_konular